tatarstan1 25.02.06, 16:04 www.latkowski.com/ No pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snake39 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 16:11 przeczytajcie takze na www.gazetapolska.pl Jesli Dworak zdejmie program Latkowskiego, to znaczy, ze ugial sie przed sluzbami. Odpowiedz Link Zgłoś
snake39 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 16:14 kto broni telewizji przed ingerencja sluzb niech sie wpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
snake39 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 16:20 A Stowarzyszenie Dziennikarzy jak zwykle milczy. Co do gazety Polskiej to rozumiem, bo oni się procesują z Michnikiem (trzeba miec więcej odwagi), ale co do telewizji to już zwkłe tchórzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
varsavianna Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 16:24 Mała, wredna spóleczka potrafi, jak sie okazuje, nieźle namieszać :P Ciekawe czemu TVP jeszcze nie zareagowała? Czyzby się bali handlarzy bronią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik A pamiętacie popiełuszke? IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 16:45 A pamietacie jak w Konfrontacji o Popiełuszce zamazali twarze Pękali, Piotrowskiego. Były to zdjęcia z procesu toruńskiego. Latkowski nieźle wtedy na live powiedział co myśli o takich numerach TV Dworak. Ale żeby za zapowiedź programu? No, właśnie, gdzie są spoty programu? Terentiew schowała w archiwum? Mam nadzieje, że media zmuszą TVP do zajęcia stanowiska, chyba, że zamiast programu puszczą film o kingkongu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sake Re: A pamiętacie popiełuszke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:55 W telewizji panuje jeszcze duch Kwiatkowskiego. Każdy kto się wychyli obrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
varsavianna Re: A pamiętacie popiełuszke? 25.02.06, 18:51 Mam nadzieję, ze się nie ugną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:51 A gdzie jest teraz Rada Etyki Mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
tatarstan1 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 21:10 ni ma i nie będzie!!! Pooooooooolska, mieszkam w Poooooooooolsceeee! Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 22:10 Życie w Polsce jest męczące. To jest jedyny komentarz jaki przychodzi mi do głowy. A kto to powiedział? Krzysztof Varga, dziennikarz, autor i obecny szef Kultury w GW. Varga jest moim rówieśnikiem (no prawie, odrobinę młodszy ode mnie) i może dlatego w zupełności identyfikuję się z tym stwierdzeniem. Teraz, kiedy już mnie w ojczyźnie nie ma, chyba jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tatarstan1 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 22:30 Przeciwnie, zaczyna byc wesoło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 25.02.06, 22:48 Rzeczywicie po takim tekście: Janda i cenzura 22-02-2006 atarstan1 napisała: > Przeciwnie, zaczyna byc wesoło :D Zgadza się.Podobno coś wraca "I po chwili sama przyznaje się do wpływania na twórców, cenzurowania… Janda" ale w jakim sensie?Ba co będzie tu pozytywnym czy negatywnym dla poruszanego tematu.Gdzie deszyfranci?A możze to wyrocznija delficka? Krystyna Janda w swoim blogu pisze: „Podobno cenzura wraca, wszelka, i obyczajowa i polityczna, w każdym razie kontrola mediów, ciekawe czy i sztuki... jestem tym żywo zainteresowana z powodu naszego teatru, przed nami dwie chyba "kontrowersyjne" premiery.” I po chwili sama przyznaje się do wpływania na twórców, cenzurowania… Janda Dawniej błysnęła sczepkowska a teraz Janda. Pozdrawiam Kir Odpowiedz Link Zgłoś
tatarstan1 Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski 25.02.06, 22:50 wiec tym bardziej nalezy ngłaśniac takie przypadki! Odpowiedz Link Zgłoś
tatarstan1 Tu więcej 25.02.06, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37495532 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katamaran Dlaczego? IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 10:08 Tekst w blogu Latkowskiego o ceznurze Jandy, niezły. Ale dlaczego media milczą w sprawie kneblowania ust KIng&Kongiem, co rozbi zarzad TVP? Na co czeka? DElaczego Kozak i Sufin, którzy tak chetn ie robia raban teraz nie podają w newsach? Odpowiedz Link Zgłoś
varsavianna Re: Dlaczego? 26.02.06, 10:58 boją się, że Kingi zaczną strzelać - to handlarze bronią, zrobili jakiś przekręt w Kongo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 26.02.06, 11:18 To nie cenzura tylko realizacja doktryny, że prawda i mieszanie zagwarantowane są dla polityków i ich popleczników.Tak że mnie nie mylić pojęć:DDD Pozdrawiam Kir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Gdzie SDP? IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 12:06 A co robi SDP? Gdzie prezes Mokrasińska? Przeciez pracuje w TVP, ale Dworakowi się nie postawi. Odpowiedz Link Zgłoś
varsavianna Re: Gdzie SDP? 26.02.06, 16:11 Dobre pytanie. SDP nie zareagowało także wtedy, gdy do GP usiłowali wtargnąć podejrzani osobnicy w liczbie 20 sztuk (przynajmniej część miała broń, jak twierdzą naoczni świadkowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katamaran Kij w morwosko... IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 22:09 Przeczytajcie rozmowę Latkowskiego z Ryszardem Żmudą (King&King. To wszystko na ten temat. www.latkowski.com Szykuje siękolejny akt oskarżenia dla Latkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katamaran Kingi IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 22:10 o Kingach pisała Gazeta WSyborcza, poczytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sake Re: Kingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:57 Najwyraźniej wobec Kingów salon ma dwa standardy. Kingi same w sobie są złe, ale kiedy dokopują mediom, które nie słuchają wyborczej to dobrze. SDP milczy bo czeka na polecenie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Nowa komisja śledcza IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 11:09 Po jego wpisie Wsadziłem kij w mrowisko powinna powstać dziennikarska komisja śledcza. Jestem ciekawy co teraz zrobią koledzy dziennikarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Cenzura prewencyjna kontra Latkowski IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 17:11 Dwa nowe wpisy w blogu Latkowskiego. Wojna trwa. I chyba przegrana, bo Kingi powtórzą zabieg z filmem o Amway: www.latkowski.com Nieetyczne nagrywanie 27-02-2006 Wypomniano mi, że nieetyczne było nagrywanie bez uprzedzenia… No, cóż, najlepiej zlikwidować dziennikarstwo śledcze. A nagranie szantażu mojej osoby? Kiedy zrozumiałem, jaki obieg przyjmuje rozmowa, postanowiłem włączyć Record. By mieć dowód, że mnie szantażują. Cieszę się, że miałem taką możliwość. W to, że osoba szantażująca przyznała się by ... (0) komentarzy / skomentuj więcej ... Dwie wiadomości 27-02-2006 Pierwsza wiadomość. Nina Terentiew informuje, że Jan Dworak, pomimo protestów King&King daje zielone światło najbliższemu programowi „Konfrontacja. ” Kilkanaście minut później telefon od Tomka Sakiewicz, że radość przedwczesna. Kingi chcą uzyskać sądowy zakaz blokujący program. Tak, jak to kiedyś uczyniono z filmem Dederki. (0) komentarzy / skomentuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok To wina SDP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:42 Gdby SDP ruszył wczesniej cztery litery jak Kingi groziły Sakiewiczowi pozbawieniem zycia nie byłoby dzisiaj takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś