Dodaj do ulubionych

Co planuje Pierwsza Dama?

• Gość: emektb Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:47
      niecodzienną urodę pani prezydentowej o wiele lepiej oddaje to zdjęcie:
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,3187308.html?i=6
    • Gość: Grzegorz Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.szc.vectranet.pl / 217.153.6.* 28.02.06, 19:53
      Baba Jaga na księżyc
      • rtg Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 20:28
        Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Baba Jaga na księżyc

teraz nie można bo go ukradli we dwóch...
    • Gość: poznanianka Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.chello.pl 28.02.06, 19:57
      Ja bym zrobiła sobie oprację plastyczną i ucięła połowę nochala
    • Gość: kordian Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: 81.210.22.* 28.02.06, 19:58
      schowajcie tego potwora, razem z dwoma krasnalami
    • Gość: Thomas Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:01
      Ta baba to istna kompromitacja Polski.
      Jej reklamówka,
      czułe słówka na uszko do prezydenta,
      to kosmiczne jaja
      szkoda tylko że wizerunek Polski na tym ucierpi.
    • olias dziękuję Ci, Boże 28.02.06, 20:02
      zazwykła, normalną, ciepłą Pierwszą Damę.
      Za to że nie jest i nie będzie Lalką Barbie III
      • obywatelgkar Re: dziękuję Ci, Boże, ze nie mam problemow takich 28.02.06, 20:23
        glupich w moim zyciu jak Olias!
    • fifura Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 20:06
      Czy to prawda, że musiano zwiększyć budżet kancelarii prezydenta, ponieważ gdy
      Maria staje przed lustrem to traaaaaaaaaach
      • Gość: trrrrraaaaahhhh Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 21:22
        i to drastycznie
    • laclos Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 20:13
      Przyznaje, że nie lubie męża pani Marii, a jeszcze mniej jej szwagra. Pani Maria
      natomiast budzi moja sympatię jako osoba inteligentna, taktowna, skromna. Nie
      odznacza sie wprawdzie uroda jak cios, ale jest zgrabna, elegancka i zawsze
      ubrana w dobrym guscie. Przykro mi, ale nie jestem w stanie dołączyć do chóru
      wielbicieli pani Jolanty K., która była osobą miłą, o nienagannej figurze,
      natomiast miała bardzo pospolita urodę, którą usiłowała schować za warstwą
      makijażu. A ubierała sie wręcz jarmarcznie.
      • Gość: trogir Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:30
        TAKTOWNA???? No, faktycznie, publiczne przerywanie preziowi, wtrącanie się w
        jego wypowiedzi, gmeranie mu przy rozporku, poprawianie kwiatków, wiszenie nad
        papieżem w stroju sycylijskiej płaczki, pokazanie się z reklamówką i inne
        takie "taktowne" potknięcia Pierwszej - wzbraniam się powiedzieć "Damy" -
        świadczą o wielkim takcie i obyciu...
        • premier.z.krakowa 43% widzów TVN 24 uważa żę media nie są wolne! 28.02.06, 23:33
          I co wy na to Po-wcy. Przecież tą telewizję ogląda sama elita Polski czyli wyborcy PO. W tych sondach uczestniczy sama elita
          naszego narodu. Przecież wyborcy PIS-u to niedouczeni staruszkowie mieszkający na wsi, słuchający RM więc nie głosują sms-ami.
          O co chodzi. Czyżby elita widziała że media są stronnicze i nierzetelne?
    • obywatelgkar Mila pani,najlepiej zostac soba i robic staremu na 28.02.06, 20:22
      czas sniadanie! Moze kraik na tym skorzysta. No ewentualnie popracowac nad
      wymowa, ale nie przesadzac tez z tym!
    • Gość: wójek dobra rada punkt 4 ankiety IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 28.02.06, 20:24
      • spadać na drzewo (razem ze swoim niziołkiem)
    • adam.2x Bardzo sympatyczna Pani, proponuje sprawy rodziny 28.02.06, 20:29
      ... szczegolnie propagowanie rodziny bez przemocy. Na poczatek polecam artykul
      w GW bo nalezy zaczac od ochrony najslabszych.
      serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3182710.html
      Uwazam ze Pani Maria jest osoba bardzo dobrze predysponowana do takiej roli i
      jej dzialalnosc moglaby zrobic naprawde wiele dobrego.
      • Gość: Ali Re: Bardzo sympatyczna Pani, proponuje sprawy rod IP: *.acn.waw.pl 28.02.06, 21:00
        Tylko niech nie odwiedza dzieci w szpitalach,mogą się zacząć jąkać
        • Gość: rere Re: Ludzie badzcie soba, nie malpujcie wszystkiego IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 28.02.06, 21:05
          i wszystkich.
    • Gość: gej WOW IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 21:05
      jestem pedalem, ale jak ja widze na tym zdjeciu to bez zastanowienia bym ja
      przelecial, taka lacha
      • Gość: rere Re:gey, cza zorganizowac jakis "marsz nierownosci" IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 28.02.06, 21:07
        • Gość: gej Re:gey, cza zorganizowac jakis "marsz nierownosci IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 21:08
          tylko pod warunkiem, ze na czele parady stanie pani maria
          • Gość: RERE Re:..no i musi to zaakceptowac Michnik i GW IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 28.02.06, 21:10
            • Gość: gej Re:..no i musi to zaakceptowac Michnik i GW IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 21:11
              no i koniecznie p prezydent (ma doswiadczenie w tym temacie)
    • Gość: Lux Veritatis Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:25
      Moze operacje plastyczna nosa???
    • Gość: Bronek Bez sensu jest ten sndaż obok IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.06, 21:28
      Jak ona mogłaby naśladować Jolantę Kwaśniewską?! A w życiu jej się to nie
      uda!!! Nie ta klasa.
      • Gość: Lux Veritaits Re: Bez sensu jest ten sndaż obok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:32
        Tak Jola to miala kllllaaaasssse...echem kase...chyba raczej, zwlaszcza ta
        wyprana z fundacji.
        • sasanka2411 Re: Bez sensu jest ten sndaż obok 28.02.06, 21:35
          Czy uroda to wszystko?
          Jezeli tak pisza wyksztalceni ludzie to nie wiem co myslec......
          Czyzby sami urodziwi byli wsrod nas???
          • Gość: xx Re: Bez sensu jest ten sndaż obok IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 21:39
            sasanka2411 napisała:

> Czy uroda to wszystko?
            > Jezeli tak pisza wyksztalceni ludzie to nie wiem co myslec......
            > Czyzby sami urodziwi byli wsrod nas???

w dzisiejszym medialnym swiecie uroda liczy sie tak samo jak i umiejetnosci
            jezeli nawet nie bardziej
            • sasanka2411 Re: Bez sensu jest ten sndaż obok 28.02.06, 22:00
              O czym wiec to swiadczy
              Co z niezbyt pieknymi i nie majacymi forsy na operacje plastyczne?
              Nie to zloto co sie blyszczy

• Gość: xx Re: Bez sensu jest ten sndaż obok IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 22:29
                tych co nie stac na operacje plastyczne maja przechlapane, no coz takie teraz
                czasy nastaly
    • lomginus Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 22:01
      Bardzo dobrze, że Mu (Prezydentowi) towarzyszy. Zawsze oko żony jest niezbędne
      w detalach garderoby. Patrz spotkanie z byłym lokatorem pałacu, niby nic a
      poprawic co nieco nie zaszkodzi...
      • Gość: asanti Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:11
        ona jest OKROPNA OKROPNA
        WYJĄTKOWO OKROPNA
        • sasanka2411 Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 22:18
          Czy u nas juz tak zawsze bedzie
          Piekny prostak wiecej wart od przecietnego wyksztalconego?
          jaka Polska takie opinie
          Co z tymi bez urody?
          Gdzie ich wysiedlic???
          • Gość: Mika Ile ma lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:22
            Czy to prawda że Pierwsza Dama odmłodziła się w oficjalnym życiorysie o 6 lat ?
    • Gość: ciekawy Ciekawe ile ten artykuł kosztował IP: *.dashnet.lublin.pl 28.02.06, 22:23
      nie mam slow, odkad pis dzierzy berlo w POLSCE dzieja sie rzeczy zywcem z
      archiwum x, strach pomyslec co bedzie dalej, dopiero 4 miesiace...
    • Gość: Smutny Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.dpc-liblab.depaul.edu 28.02.06, 22:49
      Chce tylko powiedziec, ze nie lubie Pani Kaczynskiej tak samo jak jej meza.
      Uwazam, ze Pan Kaczynski jest Tyranem w polityce a Pantoflem w domu. Wstyd mi
      za ta ze mamy taka pare prezydecka.
    • Gość: li [...] IP: *.icpnet.pl 28.02.06, 23:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fotocyk Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:18
      ..a to zdjęcie z matury ??
      • Gość: xx Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 23:26
        no cos ty mature ona zdawala w wieku 11 lat, tu na zdjeciu wyglada
        przynajmniej na 15
    • Gość: cucek Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: 83.238.116.* 28.02.06, 23:36
      Niech zgadnę - pierwsza Dama planuje operację plastyczną?
    • Gość: golass uwielbiam ten jej pozytywistyczny usmiech IP: *.gazinter.net 28.02.06, 23:55
      kusi prosto do chatki z piernika.
    • Gość: góral niskopienny Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:00
      Cholera, jednak mieli rację! Wyborcza kłamie! Podpis pod zdjęciem - Maria
      Kaczyńska. A na zdjęciu Kaczyńska - ale mamusia J&L, bo to nie może! nie może!
      być Maria, a jeśli już Maria - to Rokita!
      • Gość: qc A latanie na miotle ? IP: *.pro-internet.pl 01.03.06, 00:24
        juz ja nie pociaga?
    • Gość: xxx naśladować Panią Jolę ?? IP: 87.207.78.* 01.03.06, 00:23
      nawet niech nie próbuje......nie dorównuje jej ani wiekiem ,ani wyglądem ani klasą.....tzw "pierwsza dama" slowo to sie juz chyba zdezauktualizowało......to tak jak z tym powiedzeniem " bawimy się jak damy, a dajemy 3x dziennie"
    • Gość: Munio Na Łysą Górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:43
      wybory2005.wp.pl/gid,86388,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=12
    • Gość: locco A co pinokio może planować? Daj Pan spokój IP: *.aster.pl 01.03.06, 01:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka