wo_odz Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień 06.06.06, 14:55 co za KRETYNKA:.. zastrzelic to za malo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: 10.203.2.* 06.06.06, 14:56 Tak! Za mało!Trzeba odbyć nad nią egzorcyzmy!Apage! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmatanista Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.admin.local / 193.203.83.* 06.06.06, 15:33 Egzorcyzmy to tez za malo, moze dodajmy do tegojeszcze: - elektrowstrzasy - psychoterapie - terapie ziolami - kapiele lecznicze - i lewatywe ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \m/ Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.uni.lodz.pl 06.06.06, 14:57 Dobrzez ze zalozylem dzis niebieske dzinsy, nie wzbudzam tym podejrzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczny cebularz Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:58 omg ! Pani Annie Sobeckiej gratulujemy inteligencji :P Ubrani na czarno, w czarnych skórzanych kurtkach [ lub SKAfanderkach ] z długimi włosami xD to Obraz Satanisty :P buahaha :p ludzie są śmieszni i zadziwiająco głupi :p no ale tacy ludzie trzymani sa w rządzie :/ Pani Annie Sobeckiej proponował bym poczytac kilka artykułów [ nie klerykalnych ] na tematch Satanistów i Lucyferian może wtedy zrozumiała by sama istotę satanizmu i nie obarczała by satanistów o zbrodnie dokonane prze zpsychicznie chorych "ludzi". Jeszcze jedno... z wypowiedzi Pani Ani xD wynika iz większośc ludzi ze środowiska Qtego Żelaza to Sataniści... Kultura to jest co prawda swego rodzaju jakis symbol ucieczki od klerykalnego zniewolenia umysłu. Więc teraz jak wyjdę na ulice to ludzie powiedzą : To satanista ! wrzucić go do beczki z woda świecona ! ... ehhh szkoda że ludzie są tak durni. ps. słuchanie muzyki metalowej powoduje raka i ogólne poqrwienie organizmu xD to jest link do artyqłu który również ukazuje debilizm naszych władż... aż żal Doopę ściska, że ja zamieszkuje miasto Świdnik, a może raczej wieś o-O wiadomosci.onet.pl/1334976,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomej Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.chello.pl 06.06.06, 14:59 Czy pani Sobecka nie sądzi, że wszystkie urodzone dziś dzieci należałoby przebić osinowym kołkiem, porąbać i spalić? Tak na wszelki wypadek. Bo przecież któreś z nich może być antychrystem. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień 06.06.06, 15:00 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa debilizm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 15:00 Czy ludzie są aż tak głupi i boją się ludzi ubranych na czarno :/. Jeżeli osoby z tak olbrzymią wiedzą jak pani Sobecka decydują o prawodastwie w Polsce zaczynam już myśleć o ucieczce z kraju. Może gdzieś do krajów muzłumańskich tam co drugi chodzi na czarno. Sami wyznawcy szatana :/. To tak jakby powiedzieć, że każy obcięty na łyso to odrazu człowiek którego IQ jest poniżej normy :/. Prawo pani Sobecka, brawo wszyscy którzy myślą tak jak ona, brawo dla nie tolerancji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as teraz wiem kto natchnął Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:06 aby oglosic "konsultacje" w sprawie nowego przedmiotu w szkole : 666 Odpowiedz Link Zgłoś
kudlaty_true Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień 06.06.06, 15:08 HAHAHA!!! Zwracajcie takze uwage na wszystkie dziewczyny chodzace w spodniach, bo to nie po bozemu i przy okazji na Szkotów, bo to nie po mesku. A jak juz jestescie i przy tym, to zameldujcie policji o kazdym czarnym bmw jezdzacym po wielkim miescie i czcij ojca swego i matke swoja. Glupota ludzka juz dawno przestala mnie zadziwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as 616 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:09 Zła wiadomość dla satanistów, ludzi oczekujących na apokalipsę oraz zespołów heavy metalowych i ich fanów. Badania nad najstarszą istniejącą kopią Nowego Testamentu wskazują, że demoniczna numerologia będzie musiała zamienić liczbę "666" na "616". Dr Ellen Aitken, historyk wczesnego chrześcijaństwa na McGill University: - Uczeni sprzeczali się o tę kwestię już od dawna. Teraz wygląda na to, że oryginalną liczbą bestii jest 616. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: 80.54.41.* 06.06.06, 15:09 No faktycznie też sobie wymyślili. Ja też nosze czarną kurtkę, mam długie włosy i trzy kolczyki w jednym uchu a jak dotąd nikt nie biegał za mną z krzyżykami. Pozatym jestem chrześcijanką... No więc bez przesady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddi Vedder Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:13 a co mają długie włosy do satanizmu?!<lol2> jak to przeczytałam myślałam że padne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal j Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:16 Bardziej obawiam sie Sobeckiej a nie ludzi na czarno, co za bzdura, taki czlowiek na stanowisku, szok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whitepawel Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.06, 15:22 Hahahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korrado Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:23 To chyba już kompletna paranoja! A jeśli w wyniku ostrzeżeń posłanki Sobeckiej grupa rozhisteryzowanych dewotów zlinczuje bogu ducha winną osobę, która po prostu tak lubi się ubierać? Przecież to szczyt nieodpowiedzialności!!!! I to jest poseł IV RP! No, właśnie. Mnie to pachnie nawoływaniem do nienawiści. A jeśli ktoś zobaczy na ulicy wysoką zakonnicę i dojdzie do wniosku, że pewnie ma długie włosy, tylko je chowa pod czepkiem, żeby zmylić przeciwnika? Psychiatrzy w tym kraju naprawdę mają jeszcze mnóstwo do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g@rfield Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.uni.lodz.pl 06.06.06, 15:24 ukatrupie kotleta na obiad i dwie salaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sober Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: 83.168.77.* 06.06.06, 15:25 Na kogo konkretnie uważać? - Na osoby ubrane na czarno, w skórzanych kurtkach, z długimi włosami, tatuażami i kolczykami, bo tak mogą być ubrani sataniści. Buehehehehe, normalnie zaraz pójde kogoś postrzaszyć. Jak mnie zawsze bawią tego typu wypowiedzi ludzi, którzy mają typowo stereotypowe pojęcie o jakimś zjawisku. Tak, tak pani poseł satanista zawsze, ale to zawsze ma długie włosy, jak ja i nosi sie na czarno, jak ja (o Boże jestem satanistą, no cóz tak wyszło, godzę się z moim losem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Viva Satan!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.06.06, 15:26 YEEEAAAHHHH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ladnie Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.e-wro.net.pl 06.06.06, 15:29 Strzezcie sie mnie, bo mam dlugie wlosy i sie ubieram na czarno!!!!!! Dzis zamierzam podpalic kosciol :D Szatanska data - szatanskie wydarzenie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Młodziez Wszechpolska IP: *.e-wro.net.pl 06.06.06, 15:30 Zwracajmy uwagę na łysych w glanach, młodzież wszechpolska juzdawno zapomniała o Bogu i na dzisiaj mogli cos zaplanować sztańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTR Urząd Skarbowy 666 IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.06.06, 15:35 Numer telefonu Urzędu Skarbowego w Gdyni zaczyna się na 666!!! Nie nasuwa to inteligentnemu człowiekowi oczywistych wniosków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewhoo Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.pr.radom.net 06.06.06, 15:42 Poseł Anna S. upadła na głowę, kto się zgadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.versanet.de 06.06.06, 17:26 ja sie zgadzam. I 666 razy potknela sie o wlasna glupote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cabal Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 06.06.06, 15:42 Ale się uśmiałem, ludzie w długich włosach ubarni na czarno to sataniści, jakby ta kobitka się znała na rzeczy to wiedziałaby że PRAWDZIWY Satanista jest dla ludzi niezwiązanych z tym kultem nie do rozpoznania, HAIL FOR SATAN!! \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: 06.06.06 - dziś diabelski dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:47 was poj.......... :))))) dzisiejsi satanisci są krotko obcięci i chodzą w dresach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) ale jazda... IP: 81.19.200.* 06.06.06, 15:47 kobicina sie marylina mansona naogladala i tak jej si ekojarza satanisci:) Odpowiedz Link Zgłoś