Gość: psh IP: *.mpec.krakow.pl 25.07.06, 09:52 moze ja przerobia na voodoo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senyszyn Senyszyn leci do Gujany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:55 Chyba do gejany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Słoń posłanki Senyszyn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.06, 09:55 może przyczyną dziwnego zachowania słonia nie były narkotyki tylko ultradźwięki wydawane przez Panią Poseł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC spotkalem pania posel w Rzeszowie IP: 195.136.36.* 25.07.06, 09:55 I wyrazilem swoj zdecydowany sprzeciw co do jej zachowac, popierania zboczencow i dewiantow.Dodatkowo zasugerowalem zeby zrzekla sie mandatu posla...ale ona nie wie co to honor...a szkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: spotkalem pania posel w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:15 skoro nie ty ją wybierałeś to dlaczego każesz jej odchodzić?Pilnuj swoich idoli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: spotkalem pania posel w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:58 Z tresci twojej wypowiedźi wynika, że jesteś prawicowym dewiantem i chorym na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 09:56 A jakie są szanse, że tam zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Senyszyn i słoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:56 normalne że zachowywał sie dziwnie, jak tylko zobaczył, kogo będzie niósł na grzbiecie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleet Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:01 Przylukajcie tylko na to zdjęcie "buźki" tego senyszyna Czy ona na serio jest kobietą? Leci do Gujany? Ale wizytówka dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
phun seszyn to i tak niezla laska w porownaniu do 25.07.06, 10:06 baba jagi kaczynskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek-b Apel do internautów!!! CzY KtoŚ Ma zNaJoMeGo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:37 węża boa w Gujanie??? Musi mieć odpowiednie rozwarcie paszczy, rozmiar na zdjęciu PoWyŻej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti Re: Apel do internautów!!! CzY KtoŚ Ma zNaJoMeGo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:20 na jareczka ich obu zreszta wystarczy mniejszy okaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Nocą Gujana tylko na to czeka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:01 Gujana będzie wreszcie w pełni egzotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Gujana tylko na to czeka !!! IP: 207.200.29.* 25.07.06, 10:05 dopiero teraz będzie skrzeczeć, zostań tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phun Zycze milego wypoczynku i szczesliwego powrotu 25.07.06, 10:07 Niech pani wraca wypoczta i pelni sil bo po kaczkach i giertychach czeka nas duzo pracy by posprzatac, po katofaszystach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globtroter Podróże kształcą! IP: 81.15.160.* 25.07.06, 12:10 Świętomędrni posłowie PISu i przennoburaczana Hojarska mogliby wkońcu gdzieś wyjechać poza swoją gminę. Do innych kultur, zobaczyć afroamerykanina, skośnookiego, buddystę, muzułmanina.. dowiedzieć się, że tacy istnieją. Może wówczas uświadomią sobie, że my Polacy nie jesteśmy jednak narodem wybranym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadać Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.dcce.ibilce.unesp.br 25.07.06, 10:07 a może do gej-any leci razem z Biedroniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicherek Papugi bedzie przedrzezniac? Nieladnie! IP: 212.182.120.* 25.07.06, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy I niech tam zostanie na wieki wieków. Amen. IP: 195.205.254.* 25.07.06, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
phun Niektore posty katofaszystow siwdcza ja Pani jest 25.07.06, 10:36 nam tu bardzo potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Niektore posty katofaszystow siwdcza ja Pani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:38 Że nie trawię tej durnej baby, to od razu jestem katofaszystą? Lewuski naprawde mają ograniczone pojmowanie świata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
phun no to jestes liberalo - faszysta od Tuska 25.07.06, 10:40 cala wladza w rece kapitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek phun nie ośmieszaj się to żenujące ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:44 Co ma twoja głupota do lewicy robisz z siebie głupka ale nie ośmieszaj przynajmniej pewnych ideałów. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senysyn Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.crowley.pl 25.07.06, 10:16 Pani Senyszyn jest zawsze na miejscu - opowie kawal (nie na temat, ale zawsze to cos), sparafrazuje papieza (tez nie na temat, ale co tam), ubierze sie gustownie (niestosownie do miejsca, czy okazji, ale barwnie), zaskrzeczy cos, pousmiecha sie, poskacze... Naprawde jest zawsze na miejscu! Zawsze we wlasciwym czasie! Jak dobry błazen. Pierwszy błazen Rzeczpospolitej. Lepper sie chowa! Pani z k-wikami w oczach do piet jej nie dorasta! Stanczyk sie w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaterek Byc moze, ale nie daje tego dowodow :-) IP: 212.182.120.* 25.07.06, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti jak by klekla przed Rydzykie to bylby ten dowod ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaterek Nie, gdyby przestala gadac glupoty! Tylko tyle. IP: 212.182.120.* 25.07.06, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti Co takiego niemadrego mowi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaterek A co madrego? Dosc glupkow w sejmie! IP: 212.182.120.* 25.07.06, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti Bardzo Wiele, trafne spstrzezenia spoleczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:03 na temat Kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaterek Niech ta kobieta wezmie sie najpierw za siebie, IP: 212.182.120.* 25.07.06, 14:34 a dopiero potem krytykuje innych. Arogancki babsztyl umazany od stop do glow spuscizna pezetpeerowcow. Jak dlugo jeszcze bedziemy patrzyc na tych ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti wkoncu pusciles ta wszechpolacka farbe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:54 dluto to trwalo :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaterek Tak sadzisz? A czy nie myslisz, ze IP: 212.182.120.* 25.07.06, 15:24 gdybysmy rozpedzili pezetpeerowcow we wlasciwym czasie, mielibysmy spokoj z Kwasznewskimi, Mellerami, Oleksami, Kaliszakami, etc...? Byloby mniej afer i rozkradania tego, co nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale upał Re: Seszyn to madra babka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:18 A co sądzisz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:14 nie bede sie wiec chwalil swa madroscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale upał Re: ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:11 Jedno wyklucza drugie - katolicyzm polega na wierze.Gdzież tu miejsce na rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oti Re: ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:14 niby racja ale nie kojarz mnie z polskim katolicyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale upał Re: ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:22 Zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Senyszyn leci do Gujany IP: 81.210.19.* 25.07.06, 10:21 O ile pamietam z Gujany Francuzi strzelaja rakiety w Kosmos, moze i pania posel zabiora ze soba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Senyszyn, żeby Cię tylko bocian z żabą nie pomylił IP: 83.238.88.* 25.07.06, 10:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Typowa manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:23 Rozumiem,że Hojarska jedzie na wakacje pracować w polu i dlatego pakuje walizki.Wymienienie jednym tchem w dwóch wytłuszczonych zdaniach kilku opcji spędzenia urlopu i zakończenie stwierdzeniem,że oto parlamentarzyści pakują walizki i jadą na wakacje w pamięci czytelnika pozostawia to ostatnie. Typowa dla GW manipulacja, bo nie wierzę,że nieumiejętność pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Typowa manipulacja IP: *.gtconnect.net 25.07.06, 18:45 Jestes typowym polskim paranoikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.astra-net.com 25.07.06, 10:30 Ech, ten Komorowski.Już od niemowlęctwa walczył z komuną rzygajac i srając kaszką na mleku od pegeerowskiej krowy, czym doprowadzał do rozpaczy agentki deprawatorki na etacie żłobkowej wychowaczyni. Pisał na oknie węgierskiego autobusu.. no fajnie.. Tak rodza się legendy, i niech mu tam będzie. Tak naprawdę jednak interesuje mnie skąd heros Komorowski wiedzial , ze z autobusu ucieklo dwoch agentow bezpieki???:)))))Czy uciekając, agenci podali mu swoje pseudonimy operacyjne? Jak Komorowski do tego wniosku doszedł?????? Odpowiedz Link Zgłoś
druhroman Re: Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 10:31 q..a jaki kraj tacy parlamentarzyści:( żenada ludzie cięzko pracują a tu obiboki mają miesiąc wolnego zlikwidować senat a sejm zmniejszyć do 100 posłów Polsce nie potrzeba tylu darmozjadów tanie państwo a nie tkm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Co ten Komorowski pieprzy??? IP: *.astra-net.com 25.07.06, 10:33 Ech, ten Komorowski.Już od niemowlęctwa walczył z komuną rzygajac i srając kaszką na mleku od pegeerowskiej krowy, czym doprowadzał do rozpaczy agentki deprawatorki na etacie żłobkowej wychowaczyni. Pisał na oknie węgierskiego autobusu.. no fajnie.. Tak rodza się legendy, i niech mu tam będzie. Tak naprawdę jednak interesuje mnie skąd heros Komorowski wiedzial , ze z autobusu ucieklo dwoch agentow bezpieki???:)))))Czy uciekając, agenci podali mu swoje pseudonimy operacyjne? Jak Komorowski do tego wniosku doszedł?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromberg Sprostowanie do art. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:56 Senatorowie urlop zaczynają dopiero od przyszłego tygodnia- teraz przez kilka dni będą jeszcze pracować na Wiejskiej. To już kolejny art. Metra w ostatnim tygodniu w którym zawarte były błędy iście merytoryczne. Pamiętajcie, że czyta was nie tylko ciemna masa, i że gazeta jest darmowa to nie znaczy, iż ma być robiona nieprofesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 11:06 Mnie się zdawało, że juz dawno ktoś jej to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn bohatera Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.06, 11:12 Mlodemu Walesie tak jak tatusiowi nygusy kopia tylko dolki pod nogami. Biedny chlopak, pewnie tez sie uwaza za zbawce narodu. Zostan koles tam w tej ameryce, najlepiej tez sie chajtnij z corka dablju a interesu w Polsce dopilnuje wujo Mietek Wachowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.sanetja.pl 25.07.06, 11:21 Niech już nie wraca, a potem zaprosi do siebie całe SLD Samoobrone i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Senyszyn leci do Gujany IP: 80.51.57.* 25.07.06, 11:23 I niech tam zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 11:26 a ja panią Senyszyn bardzo lubie, słoneczna uśmiechnięta kobieta i do tego prawdziwa profesor... gdyby więcej takich ludzi u nas było nie było by betonowego pompatyzmu i cynizmu... choć głos ma jak wrona ale to akurat mam w de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Komorowskiemu jeszcze się teraz palinką się odbija IP: 83.238.88.* 25.07.06, 11:31 ......że takie farmazony pieprzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.wa.bigpond.net.au 25.07.06, 11:41 Moze niech tam zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś