Dodaj do ulubionych

stanowisko Rainbow na okęciu

IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 16:47
Witam
za parę dni wylatuję na wakcje z Rainbow
gdzie dokładnie na Okęciu jest ich stanowisko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: stanowisko Rainbow na okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 19:25
      Prosto i na prawo. Wchodzi się przez męską toaletę.
      • Gość: babcia klozetowa Re: stanowisko Rainbow na okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 09:39

W męskiej toalecie w lewo za czwartym pisuarem.
        Proszę nie śmiecić przechodząc. Do was piszę blondynki!
        • Gość: KROKS Re: stanowisko Rainbow na okęciu IP: 2.27.255.* 13.04.13, 15:03
          zarty zartami

spojrz na tablice odlotow, znajdz swoj numer lotu, kierunek i godzine i obok bedzie podana informacja ktore stanowisko, przy odprawie powiedza ci tez numer bramki do odlotu, jesli nie tak samo sprawdzisz na tablicy jak juz przejdziesz kontrole paszportowa
          • Gość: beznadzieja Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 21:28
            Daj sobie spokój to blondynka.
            • kajak75 Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina 14.04.13, 21:00
              A nie wpadliscie na pomysł, ze dziewczyna szuka stanowiska biura, aby odebrać bilet i inne dokumenty, i dopiero z tym podejść do odprawy?
              Kiedyś Rainbow miał stanowisko w starym terminalu przy schodach.
              • Gość: gość Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.13, 10:29
                a dlaczego jej nie powiedzieli w biurze Rainbow? Tam nie zapyta
              • Gość: to se ne vrati Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 12:22

Obecnie ma pod schodami. Na prawo.
                • Gość: kroks Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: 2.27.255.* 15.04.13, 21:11
                  no to wszytsko sie szczesliwie wyjasnilo - stanowisko Rainbow jest w terminalu pod schodami w schowku na szczotki.
                  • Gość: to_ja Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.13, 22:18
                    Nowy terminal ,prawa strona (wejście odloty )na szczycie odpraw bagaży rejestrowanych.
                    Sprawdż w BP, ja wylatywałem na Teneryfę z Okęcia w listopadzie 2012r. i zgłosiłem się jak zwykle 2 godz przed do stanowiska Rainbow i uzyskałem informację że nie wydają już biletów i należy z paszportem podejść do stanowiska odpraw bagażu i tam otrzymamy bilety. Identyczna sytuacja miała miejsce w Poznaniu -Ławica w lutym 2013r ( wylot do Egiptu), nie było potrzeby zgłasznia się do stanowiska Rainbow , tylko bezpośrednio z bagażem do odprawy.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: ben franklin Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.phlapa.east.verizon.net 18.04.13, 04:35

Najwidocznie biuro wzielo sobie do serca Wasze krytyczne uwagi i przenioslo
                      sie spod schodow na bardziej eksponowane miejsce:) Biuro ma stanowisko nr 269
                      w hali odlotow, strefa E obok stanowiska Logos Tour (270) w tym samym ciagu
                      stanowisk gdzie odprawia sie loty British Airways. Vis a vis Inmedio Cafe (na tym
                      samym poziomie) i baru/cafe Cheers! na pietrze z widokiem na hale.

Doppio espresso macchiato 10 PLN i drobne gdyby to mialo znaczenie:)

Bon voyage - ben

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka