Gość: fretka IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 16:47 Witam za parę dni wylatuję na wakcje z Rainbow gdzie dokładnie na Okęciu jest ich stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: stanowisko Rainbow na okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 19:25 Prosto i na prawo. Wchodzi się przez męską toaletę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia klozetowa Re: stanowisko Rainbow na okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 09:39 W męskiej toalecie w lewo za czwartym pisuarem. Proszę nie śmiecić przechodząc. Do was piszę blondynki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROKS Re: stanowisko Rainbow na okęciu IP: 2.27.255.* 13.04.13, 15:03 zarty zartami spojrz na tablice odlotow, znajdz swoj numer lotu, kierunek i godzine i obok bedzie podana informacja ktore stanowisko, przy odprawie powiedza ci tez numer bramki do odlotu, jesli nie tak samo sprawdzisz na tablicy jak juz przejdziesz kontrole paszportowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznadzieja Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 21:28 Daj sobie spokój to blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina 14.04.13, 21:00 A nie wpadliscie na pomysł, ze dziewczyna szuka stanowiska biura, aby odebrać bilet i inne dokumenty, i dopiero z tym podejść do odprawy? Kiedyś Rainbow miał stanowisko w starym terminalu przy schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.13, 10:29 a dlaczego jej nie powiedzieli w biurze Rainbow? Tam nie zapyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to se ne vrati Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 12:22 Obecnie ma pod schodami. Na prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroks Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: 2.27.255.* 15.04.13, 21:11 no to wszytsko sie szczesliwie wyjasnilo - stanowisko Rainbow jest w terminalu pod schodami w schowku na szczotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.13, 22:18 Nowy terminal ,prawa strona (wejście odloty )na szczycie odpraw bagaży rejestrowanych. Sprawdż w BP, ja wylatywałem na Teneryfę z Okęcia w listopadzie 2012r. i zgłosiłem się jak zwykle 2 godz przed do stanowiska Rainbow i uzyskałem informację że nie wydają już biletów i należy z paszportem podejść do stanowiska odpraw bagażu i tam otrzymamy bilety. Identyczna sytuacja miała miejsce w Poznaniu -Ławica w lutym 2013r ( wylot do Egiptu), nie było potrzeby zgłasznia się do stanowiska Rainbow , tylko bezpośrednio z bagażem do odprawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben franklin Re: Stanowisko Rainbow na lotnisku Chopina IP: *.phlapa.east.verizon.net 18.04.13, 04:35 Najwidocznie biuro wzielo sobie do serca Wasze krytyczne uwagi i przenioslo sie spod schodow na bardziej eksponowane miejsce:) Biuro ma stanowisko nr 269 w hali odlotow, strefa E obok stanowiska Logos Tour (270) w tym samym ciagu stanowisk gdzie odprawia sie loty British Airways. Vis a vis Inmedio Cafe (na tym samym poziomie) i baru/cafe Cheers! na pietrze z widokiem na hale. Doppio espresso macchiato 10 PLN i drobne gdyby to mialo znaczenie:) Bon voyage - ben Odpowiedz Link Zgłoś