Gość: Artur Re: Sejm tonie w długach IP: *.radna.pl 04.08.06, 09:22 Jak komuś mało, to zawsze można zmienić pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcot Re: do koryta 04.08.06, 09:22 mysle ze jest to dobre uzasadnienie tej choroby na wladze. nie jest wazne dla nich co zrobia z tym krajem byleby byc u zloba. ciekawe jak wielkie ma to odniesienie w skorumpowaniu tego panstwa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Wstyd IP: *.pekao.com.pl 04.08.06, 09:22 szkoda ze zapominają o przeciętnym kowalskim który za 2 tys musi przeżyć cały miesiąc. Przykre ale prawdziwe - cała prawda o polskich parlamentarzystach, nachapać sięjak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Wstyd 04.08.06, 09:26 Buraki,niech żyją jak ja za 560 złotych miesięcznie.Ja mam tyle renty,a takich jak ja jest bardzo wielu Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wstyd 04.08.06, 10:52 Jak załatwiłeś rentę? Ile to kosztowało? Prawo jazdy zapewne masz. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Sejm tonie w długach 04.08.06, 09:24 "Posłowie nie mają dużo kasy, tak jak się myśli. Na przykład niektórzy są rolnikami, a to wymaga dużych inwestycji. Czasami pomoc jest więc potrzebna - wykłada. Sam musi oddać bankom 1,5 mln zł." Jak się ma za małe możliwości inwestycyjne w stosunku do gospodarstwa to należy: 1. Zmniejszyć rozmiar gospodarstwa poprzez sprzedaż. 2. Zdobyte środki zainwestować. 3. Postarać się o dotację z UE. A nie brać kredyt INWESTYCYJNY z... socjalnej kasy zapomogowo-pożyczkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Sejm tonie w długach 04.08.06, 09:30 adas313 napisał: > "Posłowie nie mają dużo kasy, tak jak się myśli. Na przykład niektórzy są > rolnikami, a to wymaga dużych inwestycji. Czasami pomoc jest więc potrzebna - > wykłada. Sam musi oddać bankom 1,5 mln zł." > > Jak się ma za małe możliwości inwestycyjne w stosunku do gospodarstwa to należy > : > > 1. Zmniejszyć rozmiar gospodarstwa poprzez sprzedaż. > 2. Zdobyte środki zainwestować. > 3. Postarać się o dotację z UE. > > A nie brać kredyt INWESTYCYJNY z... socjalnej kasy zapomogowo-pożyczkowej. chetnie przyjme kazda ilosc ziemi.... tylko i wylacznie pod dotacje z UE... zasieje sobie lasek i bede zbieral kase... JAk sa tacy slabi w gospodarowaniu swoimi zagrodami z krowami niech spier... z gospodarowania krajem.... leszcze Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Kpina z obywateli. 04.08.06, 09:24 Jest to dla mnie po prostu oburzające. Od partii której oddałam mój głos - PO - rządam wyjaśnienia tego którzy z jej posłów, ile i na co brali te pożyczki i odpowiedniego ukarania osób, które funduszu nadużywały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodorr Re: Sejm tonie w długach IP: *.sasiedzi.pl 04.08.06, 09:25 Naszym posłom - zwłaszcza z obecnej koalicji - zupełnie się we łbach poprzewracało! A wszystko dlatego, że sami sobie pouchwalali przywileje! A większość z nich, to nieroby! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinformuje* 04.08.06, 09:27 Kolejne informacje made in wywiad albański. I cekowo zmanipulowany socjologicznie przekaz mający na celu dalsze osłabienie autorytetu parlamentu koalicji. O pierwszych uczciwych czyli PO SLD brak danych. Czemu???? Bo tu nie chodzi o prawdę i rzeczywiste relacje. Tu jest realizowane i inspirowane medialne oszustwo. Dziennikarz nanipulant odwołuje się do najniższych emocji,zawiści zazdrości i je podsyca . Moralne dno GW. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 09:30 > O pierwszych uczciwych czyli PO SLD brak danych. Weź sobie przeczytaj jeszcze raz ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 09:34 Gdzie są akcenty cymbale! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 09:37 jola_z_dywit1 napisała: > Gdzie są akcenty cymbale! kolega powidzial zebys nauczyla sie czytac tekst pisany ze zrozumieniem... to nie boli... nawet nie dostrzeglas ze to nie art... z wyborczej... o boze... kady samejbrony mnie rozwalaja w nadgarstkach Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 09:39 Umiesz czytać ze zrozumieniem? Jak nie, to skorzystaj z opcji wyszukiwania w przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan buahahahah 04.08.06, 11:32 jola_z_dywit1 napisała: > Gdzie są akcenty cymbale! debil wymysla innym od cymbalow? ^_^ jola - nadawaj dalej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobia Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.145.udn.pl 04.08.06, 11:59 brawo Jolu, od razu widac, ze nalezysz do Samoobrony; myslalas nad kandydatura na jakies wysokie stanowisko ? nadajesz sie na stanowisko conajmniej premiera, a kto wie, moze i prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia1410 Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.wolomin.net 04.08.06, 12:19 Zwłaszcza, że stanowisko prezydenta zwolni się, gdy obecny awansuje na Boga (to już niedługo) Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 09:36 jola_z_dywit1 napisała: > Kolejne informacje made in wywiad albański. > I cekowo zmanipulowany socjologicznie przekaz mający na celu dalsze osłabienie > autorytetu parlamentu koalicji. > O pierwszych uczciwych czyli PO SLD brak danych. > Czemu???? ty krowo tepa z Dywit... Czytalas ten art... z METRA??? ze sie na jego temat wypowiadasz... jestes tak glupia ze skala na IQ jest dla ciebie za cienka... bo nie obejmuje tak skrajnej glupoty... JEST MOWA O POSLACH Z PO... poczytaj... to bedziesz wiedziala... to nie boli... Po drugir... to art. z METRA... tak tak... takiej darmowej codziennej gazetki... tego tez nie potrafisz ogarnac... idz prostowac banany... na tym moze sie sprawdzisz... > Bo tu nie chodzi o prawdę i rzeczywiste relacje. > Tu jest realizowane i inspirowane medialne oszustwo. > Dziennikarz nanipulant odwołuje się do najniższych emocji,zawiści zazdrości i j > e > podsyca . > Moralne dno GW. niestety to METRO... ;))))))))))))))) a sytuacje w tej gazetce opisane to prawda znana juz od wielu lat... Maksymiuk ten smiec od brony bedzie mi tu pier... swoje chore wywody socjalisty... do szkoly---> wtedy bedziesz mial jeden z drugim prawo do gadki na tematy o ktorych pojecia nie macie... balwany CO MOZE ZAPRZECZYSZ ze SAMABROINA tonie w dlugach... a jej najbardziej wyrazisci smiecie w rzadzie maja najnizsze wyksztalcenie??? Przeciez to pajace bez matur... oczywiscie znajdziesz wyjatki... ale w wiekszosci to smiecie... manipulowani przez komuniste LEPPERA Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 09:48 Przepraszam bardzo Panie myweb. Spytaj rodziców w jaki to sposób można spłodzić tak tępego typa jak TY. Jaki warunki to determinują. Bo brak całkowity CUN jest w moim odczuciu znaczącym osiągnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 10:12 jola_z_dywit1 napisała: > Przepraszam bardzo Panie myweb. > Spytaj rodziców w jaki to sposób można spłodzić tak tępego typa jak TY. > Jaki warunki to determinują. > Bo brak całkowity CUN jest w moim odczuciu znaczącym osiągnięciem. czytam te Twoje wypociny juz jakis czas i naprawde uwierz mi... nie ma dla ciebie ratunku... jestes poprostu zbyt tepa by to zrozumiec... juz sam art.. o tobie w GW powiedzial mi wiele jak jestes uposledzona umyslowo... wielki dzialaczu partyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_dywity Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:18 czytam te Twoje wypociny juz jakis czas i naprawde uwierz mi... nie ma dla > ciebie ratunku... jestes poprostu zbyt tepa by to zrozumiec... juz sam art.. o > tobie w GW powiedzial mi wiele jak jestes uposledzona umyslowo... wielki > dzialaczu partyjny... Kompleksy tumana??? Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 10:23 Gość portalu: jola_dywity napisał(a): > czytam te Twoje wypociny juz jakis czas i naprawde uwierz mi... nie ma dla > > ciebie ratunku... jestes poprostu zbyt tepa by to zrozumiec... juz sam ar > t.. o > > tobie w GW powiedzial mi wiele jak jestes uposledzona umyslowo... wielki > > dzialaczu partyjny... > > Kompleksy tumana??? ;) nie ... poprostu nie potrafisz zrozumiec tekstu pisanego ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 11:27 jola_z_dywit1 napisała: > Przepraszam bardzo Panie myweb. > Spytaj rodziców w jaki to sposób można spłodzić tak tępego typa jak TY. > Jaki warunki to determinują. > Bo brak całkowity CUN jest w moim odczuciu znaczącym osiągnięciem. hmmm... pozostaje jedno... jola, obiecaj nam ze nie splodzisz dzieci. widzisz - gen inteligencji idzie w calosci od matki. a w tym przypadku jakiejkolwiek inteligencji _brak_. wiecej debili nam nie potrzeba, wiec idz sie wysterylizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 13:23 W jej przypadku, zrobi się to ustawowo. Wszyscy z ilorazem inteligencji, niższym od temperatury ciała, jak u joli, bedą przymusowo sterylizowani, dla dobra ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: 80.55.181.* 04.08.06, 09:58 Ty bucu a metro czyje jest? Tez zydow z agory !!!!!!!!!! A wiec GW czy metro jedna reka pisala. A jeden posel PO podany jest tylko dla zamydlenia oczu, by wlasnie nie bylo zarzutu ze tylko tlumoki z samoobrony zubozaja nasze spoleczenstwo. Zobacz o jakiej sklai pozyczek pisza ludzi od leppera a o jakiej z partii ktorej uprzejmie donosil michnik Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 10:16 Gość portalu: adamp napisał(a): > Ty bucu a metro czyje jest? Tez zydow z agory !!!!!!!!!! A wiec GW czy metro > jedna reka pisala. > A jeden posel PO podany jest tylko dla zamydlenia oczu, by wlasnie nie bylo > zarzutu ze tylko tlumoki z samoobrony zubozaja nasze spoleczenstwo. Zobacz o > jakiej sklai pozyczek pisza ludzi od leppera a o jakiej z partii ktorej > uprzejmie donosil michnik sluchaj leszczu... mnie akurat g... interesuje czyje jest Radio z Ryjem Nasz Dziennik... Wyborcza Rzeczpospolita NIE i inne gazetki... mnie interesuje to iz nasz kraj rzadzony jest przez nieudacznikow.... w duzej mierze SAMABRONA ma w swoich szeregach kolesi co mysla tylko i wylacznie o swojej mega karierze politycznej... z zerowym wyksztalceniem... pchaja sie do ustanawiania prawa o ktorym nie maja pojecia.... a ich naczelny wodz... zostal skazany kilkakrotnie prawomocnymi wyrokami sadowymi.... tfu.,... i jest wicepremierem... tfu... jaklbym ja mial choc jeden wyrok sadowy.... stracilbym prace.... jakbym mial takie dlugi jak oni.... zabraliby mi wszystko co mam.... do tego poszedlbym do pierdla.... TAKA JEST ROZNICA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_dywity Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:21 Gość portalu: adamp napisał(a): > > > Ty bucu a metro czyje jest? Tez zydow z agory !!!!!!!!!! A wiec GW czy me > tro > > jedna reka pisala. > > A jeden posel PO podany jest tylko dla zamydlenia oczu, by wlasnie nie by > lo > > zarzutu ze tylko tlumoki z samoobrony zubozaja nasze spoleczenstwo. Zobac > z o > > jakiej sklai pozyczek pisza ludzi od leppera a o jakiej z partii ktorej > > uprzejmie donosil michnik ten myweb to niereformowalny cymbał. > Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 10:25 Gość portalu: jola_dywity napisał(a): > Gość portalu: adamp napisał(a): > > > > > Ty bucu a metro czyje jest? Tez zydow z agory !!!!!!!!!! A wiec GW > czy me > > tro > > > jedna reka pisala. > > > A jeden posel PO podany jest tylko dla zamydlenia oczu, by wlasnie > nie by > > lo > > > zarzutu ze tylko tlumoki z samoobrony zubozaja nasze spoleczenstwo. > Zobac > > z o > > > jakiej sklai pozyczek pisza ludzi od leppera a o jakiej z partii kt > orej > > > uprzejmie donosil michnik > > > ten myweb to > niereformowalny cymbał. > > pewnie nie jestem reformowalny w imie .... zasady PISOWCOW i reszty bagna... kto nie jest z nami ten przeciw nam... ;) przedstaw dowody na to ze maksymiuk nie ma dlugow... albo skad wziwlo sie gospodarstwo BEGEROWEJ... co H..ARSKA zrobila z maszynami... itd itp... pozrozmawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.08.06, 15:19 Czy on napisał nieprawdę? Ja mam podobnie - gdybym miał wyrok sądowy, to by mnie z pracy wylali i jeszcze miałbym niezły problem ze znalezieniem następnej... W razie długów komornik na konto wjeżdża. A co z posłami, także tymi najbogatszymi z Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.com / 83.238.160.* 04.08.06, 10:40 1."judzi" raczej napisz z małej litery, tylko nie zasłaniaj się metaforą. Chyba kucharskie wykształcenie wystarczy do tego. 2. Jestes mistrzynią dezinformacji i kłamstw, ale niestety dla Ciebie mistrzostwo jest na poziomie zebrań samejbrony, tutaj nikt tego nie kupuje. 3. jak komentujesz jakis tekst to najpierw sie z nim zapoznaj, jesli myslenie troche za bardzo boli popros sąsiadów, na pewno pomogą. Inaczej wykazujesz się brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, poziom klas pierwszych szkoły podstawowej. Podpowiadam - tekst jest o pożyczkach biednych parlamentarzystów 4 Twoje newsy sa na gó..anym poziomie, potrenuj troche w spokoju, moze kiedys sie uda. 5. idz na najblizsze zebranie samejbrony i pochwal sie ze Twoje gowniane teksty powoduja spadek poparcia waszej bandy darmozjadow. Dzieki Twoim "argumentom" wzrasta niechec do szambobrony. 6. Jak juz splodzisz samodzielnie jakis tekst to przynajmniej naucz sie od Renatki fałszować, bo teksty ktore tutaj wypisujesz albo wklejasz nikt logicznie myslacy nie wezmie powaznie. Przy okazji spytaj Renatki o jej fałszerstwa i podziel się z nami wiadomościami. Tylko nie zasłaniaj sie spiskiem układowym przeciw Reni powniewaz ponad tysiąc osób potwierdziło że Renia sfałszowała ich podpisy, a sami sie waszej bandy brzydzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_dywity Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:53 5. idz na najblizsze zebranie samejbrony i pochwal sie ze Twoje gowniane teksty > > powoduja spadek poparcia waszej bandy darmozjadow. Dzieki Twoim "argumentom" > wzrasta niechec do szambobrony. No popatrz "zrażony wyborca Samoobrony" Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 11:03 kolega pisal o SZMBOBORNIE lub SAMEJBRONIE.... bo tak wlasciwie powinna sie ona nazywac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 10:50 jola_z_dywit1 napisała: > O pierwszych uczciwych czyli PO SLD brak danych. > Czemu???? ....eeeee.......: "Czesławowi Fiedorowiczowi z Platformy Obywatelskiej kapało na głowę, więc z sejmowej kasy za 15 tys. zł wyremontował dach. - Już dłużej nie mogłem czekać, ale i tak pewnie nie starczy na całą dachówkę - martwi się. Ewie Kopacz przestały podobać się w łazience kafelki. Położyła nowe. Za pożyczone ponad 10 tys. zł. Natomiast Katarzyna Piekarska z SLD postanowiła pomalować na nowo ściany, pożyczyła na to 15 tys." ....ja mam jakiś inny internet może? u mnie tak jest.... Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
linfan pie*** jolka... Ciebie nawet blondynka trudno... 04.08.06, 11:25 ...nazwac! jola_z_dywit1 napisała: > Kolejne informacje made in wywiad albański. ooo skad ta informacja? 'made in' wywiad chlewny? > I cekowo zmanipulowany socjologicznie przekaz mający na celu dalsze osłabienie > autorytetu parlamentu koalicji. ze co? przepraszam? jaka dezinformacja? ze niby samabrona nie jest zadluzona? > O pierwszych uczciwych czyli PO SLD brak danych. czytaj ze zrozumieniem. proponuje powrot do podstawowki, bezmozgowa slepoto. > Czemu???? j.w. > Bo tu nie chodzi o prawdę i rzeczywiste relacje. > Tu jest realizowane i inspirowane medialne oszustwo. > Dziennikarz nanipulant odwołuje się do najniższych emocji,zawiści zazdrości i j > e > podsyca . to Twoje zadanie, wiec nie obrazaj innych. > Moralne dno GW. moralne dno samejbrony ma Twoja twarz. podwazanie faktow na nic sie Wam zda. jestescie dnem i oby smietnik historii przywital Was niedlugo, jak to bedzie z prl(lpr) przy najblizszych wyborach. a co do Ciebie Jola... Ty mozg zamienilas chyba na cos innego. jestes hermafrodyta? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: **Antypolski tabloid Judzi mataczy i dezinfor 04.08.06, 11:55 jola_z_dywit1 napisała: > Kolejne informacje made in wywiad albański. > I cekowo zmanipulowany socjologicznie przekaz mający na celu dalsze osłabienie > autorytetu parlamentu koalicji. > O pierwszych uczciwych czyli PO SLD brak danych. > Czemu???? > Bo tu nie chodzi o prawdę i rzeczywiste relacje. > Tu jest realizowane i inspirowane medialne oszustwo. > Dziennikarz nanipulant odwołuje się do najniższych emocji,zawiści zazdrości i j > e > podsyca . > Moralne dno GW. Oooo!!! I jeszcze się powtarza jak papuga.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enesde mcdonaldyzacja polityki IP: 195.47.246.* 04.08.06, 09:29 ajgorsze jest to, ze to sa NASI reprezentanci, ktorzy wystawiaja zle swiadectwo nie tylko sobie ale i nam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb ŚMIECH na sali... z takich nieudacznikow 04.08.06, 09:39 Gość portalu: enesde napisał(a): > ajgorsze jest to, ze to sa NASI reprezentanci, ktorzy wystawiaja zle swiadectwo > nie tylko sobie ale i nam wszystkim!!! dokladnie... juz i tak jestesmy posmiewiskiem europy... wicepremierem i ministrem rolnictwa jest facecik po wyrokach ... bez matury.... o czym to swiadczy??? NIE MAMY LEPSZEJ KADRY??? MNinisterkiem edukacji jest nacjonalistyczna swinia z 3 na maturze z MATMY... PRZECIEZ TO JEST POLICZEK DLA POLSKIEJ EDUKACJI... smiechjna sali Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ŚMIECH na sali... z takich nieudacznikow 04.08.06, 13:01 Jacy wyborcy, tacy wybrańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: Sejm tonie w długach IP: 83.16.31.* 04.08.06, 09:37 dziadow nam w SEJMIE nie potrzeba!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hektor01 A zdolnosć kredytowa? IP: 217.153.224.* 04.08.06, 09:39 Czy sejm udzielajac pozyczek posłom zadłuzonym na miliony zł sprawdza ich zdolnosć i wiarygodnosc kredytową? Pewnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: A zdolnosć kredytowa? 04.08.06, 09:40 Gość portalu: hektor01 napisał(a): > Czy sejm udzielajac pozyczek posłom zadłuzonym na miliony zł sprawdza ich > zdolnosć i wiarygodnosc kredytową? Pewnie nie oczywiscie ze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaj Brac przykład z min. Kluzy i oszczedzać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.06, 09:45 a nie żyć ponad stan i za jakiś czas domagac się podwyższenia diet Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Brac przykład z min. Kluzy i oszczedzać 04.08.06, 09:47 Gość portalu: Gaj napisał(a): > a nie żyć ponad stan i za jakiś czas domagac się podwyższenia diet czlowiek przynajmniej zna sie na finansach... i o wlasny budzet rowniez potrafil sie zatroszczyc.... a te polglowki przy nim to jak mety z pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.pancerny Re: Brac przykład z min. Kluzy i oszczedzać IP: *.slowianin.pl 04.08.06, 10:31 Zawieszenia ich wyroków sugerują, że i w aresztach dziewczęta i chłopcy z SO obniżać mogą poziom. W końcu dążymy w 4 rp do podniesienia poziomu w każdej dziedzinie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sejm tonie w długach IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 04.08.06, 09:46 Jeżeli oni przy dochodach wyższych niż dochody przeciętnego Polaka nie potrafią odłożyc na remonty swoich domów, to nie oczekujmy, że dobrze zarządzą wspólna kasą czyli budżetem. Nie wyobrażam sobie też, aby ktoś mający długi potrafił dobrze rządzić i myślał przy tym tylko o wspólnym (a nie swoim) interesie. Jeśli ktoś przez całe życie dorobił się kilkunastu tysięcy oszczędności (albo jeszcze gorzej ma same długi) to nie jest dobrym gospodarzem i nie powinien pchać się do polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: czemu sie dziwić ! Ta sejmowa hołota to 04.08.06, 09:52 przeciż nic innego, jak sublimacja naszego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter też mi sensacja , cała Polska pożycza i spłaca IP: *.crowley.pl 04.08.06, 09:55 ten co pisał tego gniota nie musi..bo pisuje tylko gnioty i na inwestycje mu nie potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: też mi sensacja , cała Polska pożycza i spłac 04.08.06, 09:57 A od kiedy kasa zapomogowo-pożyczkowa jest od udzielania kredytów inwestycyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter zgubiłeś pieniądze na mąkę i nie kupisz cukru ? IP: 89.171.82.* 04.08.06, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: zgubiłeś pieniądze na mąkę i nie kupisz cukru 04.08.06, 10:44 moga i tak sie tlumaczyc ;)))))) kazdy tekst jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: też mi sensacja , cała Polska pożycza i spłac 04.08.06, 10:58 Kasa zapomogowo-pożyczkowa, to jest całkowicie coś innego! Tu jest mowa o funduszu socjalnym! Jego celem jest własnie m.in. udzielanie pożyczek na remonty i budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nowy Sącz Re: Sejm tonie w długach IP: *.rtk.net.pl 04.08.06, 10:00 jak sie czyta taki chłam to jak z tego kraju niewypier* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Hors Re: Sejm tonie w długach/Polemika !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:01 Wodpow. A czy ktoś pamięta jak było w PRL-u najbardziej zadłużeni byli rządzący plebsem. Pytanie czy obecny Sejm to to samo czy coś nowego ! Widocznie mamy takich wyborców ktorzy są zadowoleni jak rządzą nimi tzw. /golodupcy/ i to jest trędy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:01 Jest to oczywista prawda. Platforma została założona z inspiracji agentów SB. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:09 jola_z_dywit1 napisała: > Jest to oczywista prawda. > Platforma została założona z inspiracji agentów SB. ;)))))))))) dowody... prosze.... tylko nie wskazuj mi tu NAszego Dziennika i Radja z Ryjem Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:11 jola_z_dywit1 napisała: > Jest to oczywista prawda. > Platforma została założona z inspiracji agentów SB. no coz.. jeszcze niedawno JK mowil dokladnie to samo a propos Samoobrony.. zalosna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:17 dundrub napisał: > jola_z_dywit1 napisała: > > > Jest to oczywista prawda. > > Platforma została założona z inspiracji agentów SB. > > no coz.. jeszcze niedawno JK mowil dokladnie to samo a propos Samoobrony.. > zalosna jestes teraz to juz sa "koalicjanty"... ta banda smieci.... tfu Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:18 Póki co, o PO tego jeszcze nie powiedział. A na stronie PiSu ciągle można poczytać: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 www.pis.org.pl/article.php?id=1015 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprl Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO IP: 149.9.0.* 04.08.06, 10:23 Aktualnym głównym szczekaczem tow. Le Peura jest tow. Maksymiuk, któremu i w SLD dobrze było, a teraz jest mu dobrze w SamoBronie. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:26 Gość portalu: antyprl napisał(a): > Aktualnym głównym szczekaczem tow. Le Peura jest tow. Maksymiuk, któremu i w SL > D > dobrze było, a teraz jest mu dobrze w SamoBronie. Maksymiuk.... teraz chce uchodzic za swiatlego polityka... zabawnie wyglada jego polemika z ekonomistami np: w TVN 24 .... podoba mi sie ten gosc... nie widzi wlasnej glupoty i braku wiedzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:23 adas313 napisał: > Póki co, o PO tego jeszcze nie powiedział. > > A na stronie PiSu ciągle można poczytać: > www.pis.org.pl/article.php?id=3421 > www.pis.org.pl/article.php?id=1015 spoko wodza.... juz neidlugo kaczki jak sie kapna... to OCENZURUJA :))))))))) wtedy bedzie ze Lepper jako naczelny wodz rewolucji.... walczyl z CZEROWNYMI KOMUNISTAMI.... tylko ze to WLASNIE JEST JEDEN Z TYCH CZEROWNYCH SMIECI ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:31 Po co mieliby usuwać? Żeby SO myślała, że jej coś wolno? Jaroslav ma haki na Andrieja i w razie potrzeby pokaże mu gdzie jego miejsce. Zresztą już raz tak się stało. A nawet gdyby te teksty usunęli to ich kopie są na kilku niePiSowych stronach. Zachęcam zresztą do zachowania ich na własną rękę. Przyjdzie czas kiedy: - albo Lepper odpowie za to co tam opisano a PiS za wchodzenie w koalicję z wrogimi Polsce siłami politycznymi - albo PiS odpowie za szkalowanie Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Najwięcej SBków jest nie w SLD ale w PO 04.08.06, 10:36 adas313 napisał: > Przyjdzie czas kiedy: > - albo Lepper odpowie za to co tam opisano a PiS za wchodzenie w koalicję z > wrogimi Polsce siłami politycznymi > - albo PiS odpowie za szkalowanie Leppera. licze na to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA !!! Re: Sejm tonie w długach IP: *.rtk.net.pl 04.08.06, 10:04 ZA..E SKU..SYNY Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 daję 10 zł.na tych biednych. 04.08.06, 10:08 więcej nie mogę bo mam dużo dzieci.a nie dostaję rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Sawko Re: Sejm tonie w długach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:12 A kto udzieli pożyczki oprocentowanej 4% dla rencisty z dochodem 700 zł na zakup odzieży zimowej? Gdzie są ci "obrońcy ludu" z czasu kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: Sejm tonie w długach 04.08.06, 11:03 Powinien to zrobić zakład w którym rencista uprzednio pracował. Oczywiście, nasi pożal się Boże "kapitaliści", mają teraz w d.. głebokim poważniu, zarówno rencistów i emerytów, jak i fundusz socjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Sejm tonie w długach 04.08.06, 13:02 Jak załatwiłeś sobie rentę? Ile to kosztowało? A czy przy przyznawaniu renty zbadano cię, czy możesz mieć prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 Re: Sejm tonie w długach 04.08.06, 10:12 całe szczęście, że biednych ludzi nie stać na internet a nawet na gazety bo gdyby to przeczytali to by ich zemdliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Sejm tonie w długach IP: *.toya.net.pl 04.08.06, 10:27 złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Sejm tonie w długach IP: 217.116.110.* 04.08.06, 10:38 Truchę skromności panie posle Maksymiuk, niech pan powie że 22,0 tys które otrzymujecie z kasy sejmu to mało człowiekowi ktory zarabia 850,00 zł i za..... w markecie, ma na utrzymaniu rodzinę. jak mówić bzdury to lepiej nic nie mówić Odpowiedz Link Zgłoś