Dodaj do ulubionych

Pierwszy polski rollercoaster?

07.08.06, 15:50
Wystarczy sprobowac sie przejechac samochodem przez standardowa droge krajowa
ze srednia predkoscia 80km/h. To bedzie niezly rollercoaster...
Obserwuj wątek
    • Gość: amen Przy polskiej korupcji to ja dziękuję za to rozryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:13
      -kę .
      • Gość: mleko bez wody Re: Przy polskiej korupcji to ja dziękuje... IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 07.08.06, 17:24
        Mysle, ze Wielcy Bracia K. (i ich najwieksi sojusznicy
        Lepper & Giertych) zapewnia Polsce jeszcze lepsza
        rozrywke i wiecej emocji nizli najszybszy
        "rollercoaster"!!
    • spiik Re: Pierwszy polski rollercoaster? 07.08.06, 18:20
      to nie mogą mi autostrady wybudować za moją kasę z podatków tylko zaraz las
      vegas dla ubogich, może lepiej każdemu dać po baloniku. wyborcza ty nie masz
      jaj. czy ja muszę czytać takie bzdury pisane na poważnie.
    • comrade Czy ja dobrze czytam? 07.08.06, 18:51
      Jakie dotacje, plany wojewódzkie?? Co za brednie? Nie ma w całym kraju (czy
      nawet w całej Europie) prywatnej firmy ktora wylozylaby to marne 12 mln euro na
      kolejkę? Przeciez to musi zarabiać na siebie, gdyby to byla taka dobra
      inwestycja to powstaloby bez jakiekogolwiek udzialu wladzy, po prostu biznes by
      to zafundował...
      • Gość: z emigracji. Re: Czy ja dobrze czytam? IP: *.alb.east.verizon.net 07.08.06, 19:58
        To jest b.dobry biznes,ktory notabene w Stanach prosperuje juz prawie sto
        latek-a jaka dzieci maja w tych parkach frajde,nie wspomne!!!!!

Ludu Polan powstan z kolan.
        ...better late than never?!

Pozdrowienia od rodaka dla kazdego z osobna Polaka!
      • Gość: Amerykan Re: Czy ja dobrze czytam? IP: *.nrp4feld.roc.ny.frontiernet.net 08.08.06, 05:25
        A jak sie mowi po polsku "rollercoaster?" Czy moznaby tak wymyslic jakis polski
        odpowiednik? Az sie prosi...
    • Gość: piotr prawie jak rollercoaster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:27
      prawie....
    • Gość: wmi Re: Pierwszy polski rollercoaster? IP: *.sunrise.net 08.08.06, 11:08
      Z ust mi to wyjales ...

W.
    • lucusia3 Re: Pierwszy polski rollercoaster? 08.08.06, 11:47
      Tylkko na tej drodze nie ma gwarancji, że po nic oprócz strachu mnie nie spotka.
    • Gość: Goździkowa Nieprawda! IP: 156.17.201.* 08.08.06, 12:16
      Pierwszy chce wybudowac taka kolejke prezydent wrocławia Rafcio Dutkiewicz
      tamże właśnie. NIe tak dawno była o tym mowa.
    • Gość: Ja Re: Pierwszy polski rollercoaster? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:41
      A czym jeździsz, kaszlakiem??? Ja nie zanotowałem takich wrażeń nawet podczas
      jazdy ze zdecydowanie wiekszymi prędkościami. Auto Citroen C5 V6.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka