introligator_snu 07.08.06, 15:50 Wystarczy sprobowac sie przejechac samochodem przez standardowa droge krajowa ze srednia predkoscia 80km/h. To bedzie niezly rollercoaster... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amen Przy polskiej korupcji to ja dziękuję za to rozryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:13 -kę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bez wody Re: Przy polskiej korupcji to ja dziękuje... IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 07.08.06, 17:24 Mysle, ze Wielcy Bracia K. (i ich najwieksi sojusznicy Lepper & Giertych) zapewnia Polsce jeszcze lepsza rozrywke i wiecej emocji nizli najszybszy "rollercoaster"!! Odpowiedz Link Zgłoś
spiik Re: Pierwszy polski rollercoaster? 07.08.06, 18:20 to nie mogą mi autostrady wybudować za moją kasę z podatków tylko zaraz las vegas dla ubogich, może lepiej każdemu dać po baloniku. wyborcza ty nie masz jaj. czy ja muszę czytać takie bzdury pisane na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Czy ja dobrze czytam? 07.08.06, 18:51 Jakie dotacje, plany wojewódzkie?? Co za brednie? Nie ma w całym kraju (czy nawet w całej Europie) prywatnej firmy ktora wylozylaby to marne 12 mln euro na kolejkę? Przeciez to musi zarabiać na siebie, gdyby to byla taka dobra inwestycja to powstaloby bez jakiekogolwiek udzialu wladzy, po prostu biznes by to zafundował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z emigracji. Re: Czy ja dobrze czytam? IP: *.alb.east.verizon.net 07.08.06, 19:58 To jest b.dobry biznes,ktory notabene w Stanach prosperuje juz prawie sto latek-a jaka dzieci maja w tych parkach frajde,nie wspomne!!!!! Ludu Polan powstan z kolan. ...better late than never?! Pozdrowienia od rodaka dla kazdego z osobna Polaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykan Re: Czy ja dobrze czytam? IP: *.nrp4feld.roc.ny.frontiernet.net 08.08.06, 05:25 A jak sie mowi po polsku "rollercoaster?" Czy moznaby tak wymyslic jakis polski odpowiednik? Az sie prosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr prawie jak rollercoaster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:27 prawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wmi Re: Pierwszy polski rollercoaster? IP: *.sunrise.net 08.08.06, 11:08 Z ust mi to wyjales ... W. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Pierwszy polski rollercoaster? 08.08.06, 11:47 Tylkko na tej drodze nie ma gwarancji, że po nic oprócz strachu mnie nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździkowa Nieprawda! IP: 156.17.201.* 08.08.06, 12:16 Pierwszy chce wybudowac taka kolejke prezydent wrocławia Rafcio Dutkiewicz tamże właśnie. NIe tak dawno była o tym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pierwszy polski rollercoaster? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:41 A czym jeździsz, kaszlakiem??? Ja nie zanotowałem takich wrażeń nawet podczas jazdy ze zdecydowanie wiekszymi prędkościami. Auto Citroen C5 V6. Odpowiedz Link Zgłoś