Gość: sekretarka IP: 193.0.117.* 21.08.06, 10:22 zgadza się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: Sekretarka - nudny zawód IP: *.eranet.pl 21.08.06, 10:35 Nie nudny, oj nie. Ja jeżdżę z szefem wszędzie i codziennie coś się dzieje. Tyle, że jestem dyspozycyjna i nie mam poza nim prywatnego zycia. Ale jest fajnie i liczę na więcej. sandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarka Re: Sekretarka - nudny zawód IP: 195.117.121.* 21.08.06, 10:55 :-D full wypas ;-) (a na marginesie - wg mnie sekretarka znudzona = głupia beznadziejnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Księgowy dopiero na 12 miejscu? Żarty?! IP: 212.160.172.* 21.08.06, 11:39 Co jest ciekawego w pracy księgowego? Jaka tam jest różnorodność? Non stop cyferki, dodawanie, sumowanie. Dla mnie księgowy to synonim nudnej pracy. Jak można twierdzić że księgowanie jest mniej nudne od pracy informatyka czy pracownika naukowego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Księgowy dopiero na 12 miejscu? Żarty?! IP: *.impaq.com.pl 21.08.06, 11:51 Pewnie informatycy i naukowcy mają wyższe aspiracje i chcą być bardziej twórczy niż księgowy i dla tego się bardziej nudzą. Nikt nie powiedział, że wyniki tej ankiety są obiektywne. Wręcz przeciwnie, pytano przecież o subiektywne odczucia, a one zależa też o "typu" człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Re: Księgowy dopiero na 12 miejscu? Żarty?! 21.08.06, 13:31 Dopiero ciekawy byłby ranking zawodów uważanych za ciekawe. Wydaje mi się, że większośc ludzi uważa za ciekawe zajęcia dla nich maksymalnie egzotyczne. Im mneij o nich wiedzątym wydają się bardziej atrakcyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf kto sie nudzi? 21.08.06, 14:03 czlowiek inteligentny nigdy sie nie nudzi!!! zrelaksuj sie na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Sekretarka - nudny zawód IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 21.08.06, 14:33 Sekretarka to beznadziejny zawod , nigdy nie doceniony i należący dla Pań o nieskiej inteligencji, które tylko umieją podawać kawę oraz pozmywać naczynia po kawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Sekretarka - nudny zawód 21.08.06, 15:03 jeżeli obowiązkami sekretarki pracująca dla Ciebie jest tylko podawanie kawy o zmywanie naczyń i w dodatku nie jest doceniana za to co robi - bo coś robi i jeżeli dobrze - to zasługuje na docenienie - to współczuję przede wszystkim jej ale także i Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinola Re: Sekretarka - nudny zawód IP: *.pljan / 193.111.22.* 21.08.06, 14:45 No cóż jeśli praca w dziale marketingu i reklamy (wg tej listy) jest nudna - to chyba na stanowisku asystenta - rozliczanie faktur, archiwizowanie dokumentów etc. Jakoś pracuję przez 9 lat w marketingu na stanowiskach tzw. managerskich i nie miałam jeszcze dwóch podobnych projektów w tym czasie. Jak dla mnie to ciagle nowe doświadczenia i wyzwania, jakoś trudno mi sobie wyobrazić aby robienie i odkrywanie stale nowych rzeczy było nudne i mogło stac sie rutyną. Chyba, że konsumenci i rynek nie ewoluuje, ale to chyba na innej planecie. Bzdurna ta lista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alterego Re: Sekretarka - nudny zawód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:46 Przyjdź do HUTCHINSONA w Żywcu zaplatać kable samochodowe po 10 godz. dziennie za 800zł.Zapewiam.Nie będziesz sie nudzić.Nawet nie będziesz miała czasu nietylko zadbać o paznokcie ale i podrapać sie po d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Sekretarka - nudny zawód IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 21.08.06, 14:57 Siedzę na recepcji i nudzę się straszliwie. Naprawdę bardzo chętnie zamieniłabym się z jakimś pracusiem, bo nuda jest chyba jeszcze bardziej męcząca niż ciężka praca. Poza tym nic nierobienie jest dołujące:( Ale taka praca. Nikt mi nie moze zarzucić że się obijam i dlatego się nudzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarka Sekretarka - nudny zawód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:13 zgadzam sie z tym. ciagle wynajduje sobie cos do pracy a i tak sie nudze Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Sekretarka - nudny zawód,a jeśli tak jest,to... 21.08.06, 15:24 zostań sekretutką lub biurwą. Odpowiedz Link Zgłoś