Gość: czopper IP: *.aster.pl 08.09.06, 09:47 pet shop boys gwiazda to jakis żart? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: este Re: Gwiazdy nad Wisłą IP: *.crowley.pl 08.09.06, 09:52 Jeżeli PSB nie są gwiazdami, to kto? Przejrzyj sobie ostatnie 20 lat, ilu innych wykonawców opierało się na tym, co PSB dokonało. Posłuchaj też ostatniego albumu "Fundamental". No, ale jeśli ktoś za gwiazdy uważa tylko Stachurskiego i Shazzę, to trudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexe Gwiazdy! IP: *.brda.net 08.09.06, 10:13 I nie ma co pisać, że ich ostatnie albumy zawodzą. Kogo zawodzą, tego zawodzą. Różnica między albumami PSB z lat 80' i wczesnych 90' a takim Fundamental, to różnica między muzyką dla dwudziestokilkulatków a muzyką dla ludzi, którzy mają po trzydzieści, czterdzieści lat i trochę za dużo już, niestety, w życiu widzieli, zbyt wiele doświadczyli, na zbyt mało liczą. Zamiast pełnego energii buntu a la Its' a Sin takie kawałki, jak Luna Park czy Numb.............. No, i to niezmienne poczucie chorego humoru :P jak w I'm with Stupid czy Integral, niezmiennie jadowite. Muzyka dla ludzi myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewex Re: Gwiazdy! IP: *.cyberlex.pl 08.09.06, 10:25 Dokładnie tak :) ja co prawda wybieram się na krakowski, ale do Pet Shop Boys mam ogromny szacunek i sentyment lat 80-tych :) wtedy było się gó..arzem ale szacunek za to co robili został do dziś i generalnie mało mnie interesuje ile płyt obecnie ich się sprzedaje bo przecież nie liczy sie ilość a jakość, bo gdyby jakość z ilością były tożsame to do historii polskiej muzyki rozrywkowej można by już wpisac ich troje, niech sobie grają co chcą jak chcą i dla kogo chcą ale na przejście do historii to za mało. Ot i tyle do historii muzyki i status prawdziwej gwiazdy przechodzi nie za ilość sprzedanych płyt a za innowacyjność jakość :) No chyba że gwiazdą festiwali ma być Crazy Frog...przecież tak świetnie się sprzedaje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Gwiazdy nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:28 "Always On My Mind" - przeciez to cover elvisa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Gwiazdy nad Wisłą IP: 86.43.72.* 08.09.06, 10:34 koncerty Daft Punk nie tylko sa dobrem rzadkim, sa tez dobrem KROTKIM.... 2 tyg. temu bylam na ich koncercie, cale 65min... Grali cicho, wolno, nudno. Gdyby nie pokaz swiatel ludzie by pewnie zaczeli wychodzic z koncertu. zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Gwiazdy nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:39 co by nie było mam nadzieję, że jutrzejsza impreza w Krakowie się uda - oby tylko pogoda dopisała - jeśli będzie padać trza będzie przyjść chyba w kaloszach patrząc na warunki na błoniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alealex Re: Gwiazdy nad Wisłą IP: 80.51.101.* 10.09.06, 20:36 To może nie było Daft Punk ??? Ja byłem wczoraj, słucham naprawdę dużo różnej muzyki, na paru koncertach też byłem, a fanem DP też nie jestem, ale muszę być sprawiedliwy i to co pokazali i zagrali było najlepsze co dotąd słyszałem i widziałem.... myślę że zgodzą się ze mną wszyscy którzy wczoraj byli na Służewcu. Było GŁOŚNO SZYBKO i tak że zapierało dech !!!!!!!! Inni mogą się tylko od nich uczyć - taka jest przyszłość...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Gwiazdy nad Wisłą IP: *.chello.pl 08.09.06, 11:21 Daft Punk jest nudny muzycznie, a fani Metalliki to nie jest najbardziej wybredna publiczność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpolina Bilety do odsprzedania! IP: *.chello.pl 08.09.06, 12:23 Mam dwa bilety na Pet Shop Boys do odsprzedania!!!!!! tanio!!! magic-pie@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek I żal Gwiazdy nad Wisłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 01:43 myślałem, że chodzi o Michnika i Jarugę Nowacką///////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cak Gwiazdy nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 03:28 Prawdziwe gwiazdy nad Wisłą to będą w Płocku, dwudziestolecie obchodził będzie Farben Lehre, a gośćmi będą m.in. Akurat, Zabili Mi Żółwia, Kobranocka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Gwiazdy nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:23 Jakkolwiek Pet Shop Boys zaczęło mi się wydawać nudne już 15 lat temu, to uważam, że prędzej oni są gwiazdami niż rapujące małpy. małpy - nie ze względu na kolor skóry bynajmniej, ale ze względu na ruchy, machanie łapami, kołysanie dupskiem i wydawanie z siebie nieartykułowanych gorylich pomruków. No i jeszcze małpują jeden od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daft Punk Gwiazdy nad Wisłą IP: *.chello.pl 10.09.06, 01:54 qwa wlasnie wrocilem z koncertu... Ludzie to trzeba samemu przezyc! co z tego, ze grali z 60 pare minut! grali bosko! daft punk! daft punk! daft punk! daft punk! daft punk! daft punk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Gwiazdy nad Wisłą IP: *.net.autocom.pl 12.09.06, 02:06 Czopper, PSB są gwiazdami i ich Warszawski koncert to potwierdził. Było WSPANIALE!!! Odpowiedz Link Zgłoś