Gość: ### IP: *.chello.pl 22.11.06, 10:11 Według redaktora TVP 3 należy spieszyć sie z akcja ratunkowa w kopalni " Halemba " ponieważ czas to pieniądz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik Re: TVP 3 IP: *.aster.pl 22.11.06, 10:37 Już w innym forum napisałem ,że w tvp3 coś się zdecydowanie zmieniło na gorsze- zmiana szefa? Czystki w "Kurierze"- rzekomo to "restrukturyzacja". Gdzie na świecie szef pozbywa się najlepszej prezenterki jaką była w "Kurierze" p.Joanna Osińska , tylko w tvp tak się dzieje , że własne kompleksy załatwiane są kosztem widzów i tvp , tam głupota decydentów ściga się z ignorancją zawodową. Zawodowa zazdrość powoduje ,że zwalnia się najlepszych , pozostawia miernoty. Przypominam "koalicjantom' ,że widza nie interesuje przynależność partyjna - ja np. wolę p.Joannę Osińską od waszego nowego szefa tvp3 z koalicji (?) , a skoro nie ma p.Osińskiej to mam was w nosie i znajdę inną stację. Kiedy TVP będzie publiczną ? - bo niestety od lat jest najbardziej prywatną z prywatnych - tyle ,że za nasze pieniądze. Ciekawe czy gdyby szef tvp ryzykował własne pieniądze robiłby t.zw. restrukturyzacje polegającą- jak to w tvp -na zwalnianiu najlepszych na miernych , ale wiernych. Przykładów od lat wiele , począwszy od uprzykszniu życia p.Annie Szulc ("Zwyczajni-Niezwyczajni","Pokaż,co potrafisz-Akademia IQ","Babiniec" i.t.d.) po dziś np.p.Joanna Osińska , ale widzowie znają inne przykłady. W TVP od lat powinien rządzić normalny fachowiec , a nie polityk z cyklu pan "Bronek z fabryki koronek" Odpowiedz Link Zgłoś