13.04.07, 23:27
Właśnie zostałem pozbawiony dostępu do TVN24
Poniewaz jestem infoholikiem to szybko znalazłem stację
nadającą informacje praktycznie non-stop

co za bieda
co za brak profesjonalizmu

Byz może informacje są rzetelne - staraja się
ale ta cała otoczka, prezenterzy.....

po prostu PiSiaki

A.
Obserwuj wątek
    • andrzejg widzę powtórke z wywiadów 13.04.07, 23:39
      i tych sprosnych,niechlujnych reporterów niby w garniturkach
      zapominających o drobnym szczególe - krawacie

koszula rozchełstyana,mina zamyślona. ale te kłaki spod kołnierzyka nie przystaja
      do powagi sytuacji.

PiSiorki z TVP3

Kupcie troche krawatów
      BBez krawata najbardziej poczciwa twarz jest pijacka

A.
    • tess.88 Re: TVP3 13.04.07, 23:50
      Zgadzam się z ta opinią co do każdego słowa.
      Ta stacja to żenada.Trudno zrozumieć dlaczego stacja
      z tak dużego miasta jak Łódź, nadaje jak z głębokiej głuszy.
      Prezenterzy, ci sami od kilkudziesięciu lat,zagnieździli się tam
      i stworzyli towarzystwo wzajemnej adoracji. A na czele tego
      towarzystwa, Pani Dyrektor - aktorka bez doświadczenia i talentu
      menagera.

• Gość: biedny Re: TVP3 IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.07, 00:47
      a to istnieja inne,lepsze?nie stac mnie ale i tak im nie wierze!
    • dziedzicznacytadelafinansjery Strata to zaiste niewielka 14.04.07, 08:44
      Róznica jest tylko taka, że TVN24 "się mówiło", że jest profesjonalna a TVP3,
      przekształcona w kanał nibyinformacyjny jeszcze za czasów pierwszego
      Kwiatkowskiego była od początku przaśna - i jeszcze to niestety widać. Chociaż i
      tak w porównaniu z tym, co było np. przed rokiem zmiana jest zasadnicza.
      No i, co najważniejsze, TVP3 nie przyświeca żadna misja "ratowania demokracji".
      • Gość: pendrive co racja to racja, żadna misja ratowania demokracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:33
        jej nie przyświeca ;)
    • Gość: Stach Re: TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 16:19
      TVP 3 trzyma poziom... telewizji osiedlowej. Przestałem to badziewie oglądać.
      • Gość: kiki Re: TVP3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:00
        Macie rację... ale skoro tam jest tv układów... Pan Leski np. mógłby sobie zęby
        uzupełnić i sie umyć - znaczy włosy, prezenterzy śnięci, bez dykcji.. PGR 24
        • Gość: ALA Re: TVP3 IP: 212.75.118.* 20.04.07, 16:21
          moim zdaniem ta SUPERSTACJA jest na wyższym poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: al Re: TVP3 IP: *.tvp.pl 01.05.07, 15:05
        Zgadzam się - poziom jest słaby, ale przynajmniej jest o wiele bardziej
        wiarygodna od TVN24. Tam to dopiero sensacja goni sensację.
        • dr.jung Re: TVP3 01.05.07, 20:34
          Gość portalu: al napisał(a):

> Zgadzam się - poziom jest słaby, ale przynajmniej jest o wiele bardziej
          > wiarygodna od TVN24.
          Dla kogo?
          • Gość: al Re: TVP3 IP: *.tvp.pl 01.05.07, 23:34
            Dla wszystkich ludzi ceniących sobie rzetelną informację a nie stałą pogoń za
            sensacją. W TVN24 dobrze wiedzą czym przyciągnąć do siebie mało wymagajacą
            widownię: tanią sensacją, a jak jej nie ma to trzeba wymysleć.
    • a.rd Co jest gorsze w TVP3: newsy czy "publicystyka"? 24.04.07, 22:20
      Moim zdaniem jeszcze gorsza niz dziennikarstwo newsowe jest "publicystyka"
      TVP3. Na programach typu "Studio swiat" mozna spokojnie studentow uczyc jak NIE
      POWINNO sie robic programow telewizyjnych.
      • Gość: kurierek Re: Co jest gorsze w TVP3: newsy czy "publicystyk IP: *.prw.pl 05.05.07, 00:24
        ja ws.kureirka.
        Edyta Lewandowska do logopedy poproszę! Szczękościsk taki straszny, że mam
        wrażenie, że zęby dolne i górne nie odklejają się. Niewyraźni pani mówi!!!
        , a przez ten szczękościsk tworzy sie taka maniera nie do zniesienia. Ładna
        jest to prawda, ale niech idzie na prezenterke pogody bo w kureierze jest
        niewiarygodna.
        mało fajny jest tez Adrian klarn..coś - wrażenie ogólne, to cwaniakowaty lanser
        własnej osoby, w butkach krokodylkachi jakby wiecznie na kacu. Litosci!!!!!

Pani Molenda ok. Innych nie kojarzę bo jacys tacy smetni....
        • Gość: misiek Re: Co jest gorsze w TVP3: newsy czy "publicystyk IP: *.prw.pl 08.05.07, 02:30
          z tą lewnadowską masz rację. wczoraj prawie ust nie otwierała. Cedzi,sepleni,
          straszne to jej dukanie. babka jednego zdania nie potrafi przeczytać. A jak juz
          mówi, o tak bez przekonania. W ogole te prezenterki są takie niedorobione.
          Mówia jakby miały usnąc, zero rtmu. Przy nich nawet najważniejsza informacja
          dnia jest nudna i usyp[ijąca. Gdyby jedna taka była to ok, ale wszystkie to
          wydaje mi się, że to taki styl: cedząco nudzący jak flaki z olejem. fuj
    • porter77 Re: TVP3 05.05.07, 01:04
      jak TVN24 jest niezalezne to Rydzyk jest z SLD...nie ma jak Fakty na TVN...jak Kaczor chce wprowadzic nowe swieto-to TVN robi niby sonde i pyta ludzi na ulicy a tam wszyscy jak jeden maz-Dosyc swiat itp( a gdy rok temu TVN przebakiwalo ze chca nam usunac swieto 1 maja to dzienniakrzyny z TVN mowily ze komu jak komu ale Polakowi swiat nigdy za wiele) a najlepsze na TVN było poniedziałkowe szydzenie z Benedykta XVI-gdy 2 miesiace temu na TVN oburzano sie ze Niemcy zartuja z JP II-ot całe TVN dno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka