Dodaj do ulubionych

txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-->

04.05.07, 14:42
jak zawsze plynnie opisuje sytuacje z pkt widzenia "niepoprawnosci"...tak trzymac p. kataryno!

kataryna.blox.pl/2007/05/Przydlugie-wyjasnienie-w-sprawie-Salonu24.html#ListaKomentarzy
Obserwuj wątek
    • patience Niby czego ma sie trzymac? Agory? 04.05.07, 15:43
      Obejrzalam oba wpisy, Sadurskiego i Kataryny. T tekscie Sadurskiego nie ma ani
      slowa, że domaga sie od administracji Salonu podjecia jakichkolwiek krokow celem
      ujawnienia jej tozsamosci lub uzaleznienia jej obecnosci na salonie od podania
      tozsamosci. Sadurski ma prawo pisac co mysli dokladnie tak samo jak Kataryna.
      Jej demonstracyjne opuszczanie Salonu jeden z blogerow tam pisujacych cos o niej
      niepochlebnego napisal, uwazam za probe wymuszenia na salonie jakiejs cenzury na
      zapisy antykatarynowe. Manipulacja i histeria, nic wiecej. Jak ktor chce miec
      niezaleznosc, to nie buja sie miedzy Agora a Salonem, tylko zaklada sobie
      niezaleznego bloga. Ale wtedy traci tez mozliwosc do tego rodzaju wystapien.
      Kataryna, jak dlugo pisze, zarobila u mnie pierwszy minus, i to dlugi.
      • trouble_maker Od "Wielkości urojonej" do "Próżni doskonałej" ;-> 04.05.07, 15:52
        .
      • nurni starosc nie radosc 04.05.07, 16:15
        patience napisała:

> Kataryna, jak dlugo pisze, zarobila u mnie pierwszy minus, i to dlugi.

Naucz sie Helgo liczyc na starosc:

"watek kataryny wydal mi sie po prostu chamowaty."

"Wczoraj jak zobaczylam te
        teksty w watku kataryny to za przeproszeniem rzygac mi sie chcialo. Wielka
        Sprawiedliwa miala czas nja tluczenie postow o tym jak bardzo chce pomoc pani"

"Kataryno, imion nie pisalas, a kazdemu
        Giertychowi na nazwisko Giertych. Przykro mi, nie mam zdolnosci telepatycznych.
        Przyznam sie rowniez, ze nie za bardzo przepadam za cwiczeniami polegajacymi na
        szatkowaniu postow, w ktorym sie niektorzy forumowicze lubuja. Na ogol wtedy,
        kiedy sie do czegos nie chca przyznac. Na przyklad niezbyt przemyslanej
        wypowiedzi, z ktora wyskoczyli na starcie. Bywaj, i do przyjemniejszej okazji."

Szukaj dalej np przy pomocy innych Twych nickow?

Przeciez wiesz jak dziala wyszukiwarka; autor + slowo kluczowe. Wyniki w pol sekundy. Jak juz rozdzielasz swoje nic nie warte minusy to przynajmniej sprobuj je policzyc.
        • patience A czesc Nurni 04.05.07, 16:38
          Co innego dyskusje na forum, co innego blogi. Na forach czasem sie sprzeczalam,
          czasem popieralam, roznie. Ostatnio jak Azrael - tez na Salonie - zaatakowal
          Kataryne, to ja bronilam, ze kazdy ma prawo pisywac jak chce, traktowac swoja
          publicystyke niepowaznie, nie ujawniac sie etc. Zreszta, nie tylko u Azraela, w
          blogu Igora Janke tez taka dyskusja byla. Osobiscie dziele blogi na "powazne" i
          niepowazne", te pierwsze pod nazwiskiem, drugie anonimowe, co wcale nie oznacza
          jakosci, tylko podejscie autora do swojego pisania. Kataryna swoje traktuje
          lekko i ma do tego prawo. W ogole sie nie musi tlumaczyc z wlasnej anonimowosci,
          bo to jest tylko jej decyzja. Ale w tym podlinkowanym tekscie na Bloxie jest
          duzo wiecej. Anonimowosc tlumaczy, ze sie boi reakcji mainstreamu. Doprawdy? Daj
          mi logi, a ja w pol godziny sie dowiem skad Kataryna stuka. A te logi maja
          zarowno w Agorze jak i Salonie - czyli Rzepa. Czyli nie przed mainstreamowymi
          dziennikarzami sie ukrywa, lecz przed czytelnikami. A teksty o niezaleznosci to
          juz zupelne, wybacz, pepszenie. Galba juz dawno sie wyprowadzil z portalu
          Agory, i nie do kolejnego salonu, tylko uprawiac wlasne, niezalezne poletko. W
          tekscie Sadurskiego nie ma ani slowa ze apeluje do Administracji Salonu zebyu
          uzaleznic obecnosc kataryny od ujawnienia jej ip czy nazwiska. Jej anonimowosc
          jest niezagrozona, ale ta akcja po prostu moim zdaniem nie tyle chroni wlasna
          anonimowosc czy niezaleznosc, tylko usiluje zatkac gebe adwersarzowi. Nie podoba
          mi sie to.

A poza tym jako wielkie jajo traktuje powrot na Agore jako wyraz niezaleznosci.
          Surrealizm.
          • trouble_maker "Gry i zabawy blogerstwa polskiego" czyli... 04.05.07, 16:46
            ...i "własne poletko" pouprawiać, i w "salonie" (tym czy owym) się
            podlansować...

I - koniecznie - od czasu do czasu zrobić wokół swojej osoby dużo szumu pod
            byle pretekstem...(najlepiej - szalejącej cenzury czy "lewackiego odchylenia"
            tych lub owych ;)
    • 3promile Re: txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-- 04.05.07, 15:49
      Kataryna kilkanaście razy odwołuje się do "mainstreamu", chociaż sama już dawno
      stała się jego częścią. Żałosne...
    • elfhelm Re: txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-- 04.05.07, 16:09
      Niech zmieni nicka na piaskownica.piaskownica...
    • caria-caria Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 16:30
      a w czym tkwi wiecie sami!
      • brat187 Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 16:51
        Jak Boga Kocham zaszczują kobitę bo ma własne zdanie.
        • 3promile Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 16:55
          Ta kobita ma parcie na lans, a nie własne zdanie...
          • off_nick Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 17:04
            3promile napisał:

> Ta kobita ma parcie na lans, a nie własne zdanie...

ale "ta kobita" jest już po inicjacji dawno.
            i jest wylansowana.
            • 3promile Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 17:18
              Ale potrzebny jej skandalik co jakiś czas, żeby nazwisko (w tym wypadku nick)
              nie ostygło. Kataryna to taka sieciowa Doda. I tyle.
              • patience Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 18:03
                3promile napisał:
                > Ale potrzebny jej skandalik co jakiś czas, żeby nazwisko (w tym wypadku nick)
                > nie ostygło. Kataryna to taka sieciowa Doda. I tyle.

Albo i gorzej. Cala akcja w demonstracyjnym opuszczeniem Salonu i powrotem na
                Bloxa uderza mniej w Sadurskiego, za to bardzo - w Salon. Bo caly kontekst tej
                sprawy sugeruje, ze administracja Salonu moze robic brzydkie rzeczy wbrew jej
                woli, i ona sie tego obawia, wiec wraca na Bloxa. Czyli wskazuje, do kogo nalezy
                miec pelne zaufanie. Mi to smierdzi, i tyle. W sumie niewiele mnie losy kataryny
                i jej blogow obchodza, ale jesli to mial byc jakis chwyt reklamowy, to bardzo podly.
                • brat187 Re: Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 19:20

A mnie sięzdaje, że ona jednak zaczęła już nie uwierać ale być zagrożeniem.

• os_rooj Re: Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 19:30
                    brat187 napisał:

>
                    > A mnie sięzdaje, że ona jednak zaczęła już nie uwierać ale być zagrożeniem.

Dla pozycji Leppera u Kaczyńskiego?

kataryna.salon24.pl
                  • andrze.n oczywiscie, wala w nia jak w beben, bo.....zwinela 04.05.07, 19:32
                    oczywiscie, ze wala w nia jak w beben, tylko dlatego ze.....zwinela manatki i opuscila "uczęszczany" blog....Na jej przykladzie widac, jak mozna propagandowo wygrywac kazdy ruch przeciwnika, jesli....ma sie wladze medialna. Bo mozna wowczas zinterpretowac wszystko w sposob dowolny, na zasadzie : "a za co? bo za cicho chodzisz!!". Kto o niej duzo pisze ? Jej obroncow slychac, czy wyzwiska atakujacych???....Klapki z oczu prosze.....))
                    • andrze.n DNO...poprawne DNO rzadzi Polska.......(((( 04.05.07, 19:34
                    • patience Bez przesady, Andrzeju ;)) 04.05.07, 19:52
                      Jak Azrael ja w ramach kampanii lustracyjnej zaatakowal, to wlasciwie caly Salon
                      stanal po jej stronie, w tym i ja. Czyli jako jej przeciwnik sie okazal byc
                      calkowicie osamotniony, a obroncow byla cala masa, i to ich glos Azraela calkiem
                      zahukal. Jesli chodzi o pretekst, czyli Szymborska, to zdaje sie ze mam blizej
                      do Kataryny niz Sadurskiego. Jednak uwazam, ze jesli chodzi o salonowa pozycje,
                      to akurat Kataryna miala na Salonie mocniejsza, niz Sadurski. I ją wykorzystala,
                      uderzajac zarowno w Sadurskiego, jak i rzucajac cien na Salon, za pomoca
                      demonstracyjnego tupniecia nozka. To jak sobie wyobrazasz, administracja Salonu
                      powinna czytac posty puszczane przez userow i wycinac te, co o katarynie sie
                      nieprzychylnie wyrazaja? Cenzura prewencyjna? A ta wyprowadzka niby po co,
                      administracja Salonu ja szantazowala ze ujawni nazwisko?

No wiec wlasnie, klapki z oczu;)
                  • patience Re: Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 19:43
                    brat187 napisał:

>
                    > A mnie sięzdaje, że ona jednak zaczęła już nie uwierać ale być zagrożeniem.

Hm? Dla kogo? Sadurskiego? To on ma az taki pozakulisowy wplyw na Igora Janke?
                    Czy tez dla samego Janke? A moze od razu dla calej Rzepy? Ktos z redakcji Rzepy
                    ja zaczal szantazowac, ze ujawni ip, i dlatego sie zwrocila po ochrone do Agory,
                    ostoi prawicowej publicystyki?

;))
                • naura Sadurski uderzył podle, wymagając od 04.05.07, 19:32
                  kataryny ujawnienia danych osobowych.
                  I to jest prawdziwie podła podłość.
                  • hrabia.m.c Re: Sadurski uderzył podle, wymagając od 04.05.07, 19:37
                    naura napisała:

> kataryny ujawnienia danych osobowych.
                    > I to jest prawdziwie podła podłość.

podłość na podłościami,
                    tym bardziej ,ze kataryna przez cale swoje formowe zecie broniła
                    tajny agentów.:)))
                    • naura Wpadłeś do Trójkąta Bermudzkiego? Podobno 04.05.07, 19:41
                      taki przypadek może się zakończyć odmiennym stanem świadomości :(((
                  • szambonurek5 Re: Sadurski uderzył podle, wymagając od 04.05.07, 19:48
                    naura napisała:

> kataryny ujawnienia danych osobowych.
                    > I to jest prawdziwie podła podłość.

on utajniony i jego szarża też i dlatego się tak kamufluje , zmienia salony i
                    fora . trafiony zatopiony. brawo Sadurski.
                    • naura ONA. A jeśli cię anonimowość kataryny razi, to 04.05.07, 19:54
                      się przedstaw.
                      SZAMBONURKU!
              • hrabia.m.c Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 19:28
                3promile napisał:

> Ale potrzebny jej skandalik co jakiś czas, żeby nazwisko (w tym wypadku nick)
                > nie ostygło. Kataryna to taka sieciowa Doda. I tyle.

raczej mandarynka:)
      • os_rooj Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 19:32
        caria-caria napisała:

> a w czym tkwi wiecie sami! ??

a..wiemy, wiemy :-))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34874675&a=34874675
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48808828&a=48808828
    • szambonurek5 "kataryna" jako PiS e-propagand. jest sfrustrowany 04.05.07, 19:31
    • os_rooj txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24. przywiódł 04.05.07, 19:34
      jej klakierów na FK ? :-)))))
      • naura Cieszy się dziewczyna zasłużonym szacunkiem nt 04.05.07, 19:36
        • os_rooj Cieszy się dziewczyna zasłużonym szacunkiem .. 04.05.07, 19:41
          Na FK szczególnie,
          "Ostatnia z Cór Niedokończonej Rewolucji" :)
          • naura Rynsztokowy poziom FK jest już legendarny, 04.05.07, 19:47
            trudno, żeby ktoś dobry został doceniony w rynsztoku.
            • hrabia.m.c Re: Rynsztokowy poziom FK jest już legendarny, 04.05.07, 19:58
              naura napisała:

> trudno, żeby ktoś dobry został doceniony w rynsztoku.

wydaliny po
              ciężkostrawnych rydzach to nawet w rynsztoku na 3wierzch wypłyną.
              • naura Tak, ty pływasz po g..nach nieźle. nt 05.05.07, 10:03
            • os_rooj hihihi, nauro vel po wielokroć coś tam na saloonie 04.05.07, 20:01
              , poczytałem cię.. i uśmiech mi na gębie zrzedł, cieniu kaSki.kaSki;)

naura napisała:

> trudno, żeby ktoś dobry został doceniony
              • naura Cieszę się, że ci ten głupawy uśmieszek spełzł.nt 05.05.07, 10:04
                • scoutek dobry komentarz 05.05.07, 10:06
                  na temat kataryny (i nie tylko) na drugiej stronie dzisiejszej GW,
                • mietowe_loczki Re: Cieszę się, że ci ten głupawy uśmieszek spełz 05.05.07, 10:08
                  Dżizas, kobieto! Language!
    • szambonurek5 "kataryna" nie złożył oświadczenie lustracyjnego? 04.05.07, 19:52
      • naura A ty, szambonurku? nt 04.05.07, 19:54
        • os_rooj A ty, cieniu kaSki.kaSki w saloonie? n/t 04.05.07, 20:02

• naura Ja się nie domagam odtajnienia, złotko. nt 05.05.07, 10:02
            • os_rooj Więc wyjdź z cienia kAski.kaSki, złotko;)) 05.05.07, 21:18

• frank_drebin Coz tym razem katarynie jednak chyba niezdrowo 04.05.07, 20:26
      puscily nerwy. Co to za roznica gdzie pisze ? Jutro moze na blogach GW ukazac
      sie kolejny artykul Sadurskiego o identycznej tresci. I co bedzie dziewczyna
      tak uciekala po kolei z kazdego blogu ? Dzialanie troche bez sensu. No, ale coz
      jej decyzja.
      • szambonurek5 Re: Coz tym razem katarynie jednak chyba niezdrow 04.05.07, 20:29
        Salon chyba pozbywa sie niejawnych i niezlustrowanych i w tym pewnie sęk ...
      • hrabia.m.c Re: Coz tym razem katarynie jednak chyba niezdrow 04.05.07, 20:30
        frank_drebin napisał:

> puscily nerwy. Co to za roznica gdzie pisze ? Jutro moze na blogach GW ukazac
        > sie kolejny artykul Sadurskiego o identycznej tresci. I co bedzie dziewczyna
        > tak uciekala po kolei z kazdego blogu ? Dzialanie troche bez sensu. No, ale coz
        >
        > jej decyzja.

jej.
        ale jak ucieka,kryje się,
        to musi mieć coś za "paznokciami"
        jak mawia nasz prezydent:)
        • frank_drebin Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego jesli 04.05.07, 20:38
          do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r.
          Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku.
          • szambonurek5 Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 20:42
            frank_drebin napisał:

> do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r.
            > Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku.
            kiedyś podawał/a że ma ok 50-tki. dużo znaków zapytania. pachnie mi lustracją
            stąd i ta nerwowość...
          • hrabia.m.c Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 20:44
            frank_drebin napisał:

> do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r.
            > Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku.

Nie pijam z obcymi.
            Ja tylko powtarzam słowa prezydenta,

a kiedy się urodziła do rzeczy nic nie ma.
            • frank_drebin Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 20:59
              No, ale wytlumacz mi co mogloby jej grozic jakby zostala w salonie24 ?
              Wietrzysz uklad, czy po prostu to pisanie o tym, ze m cos za paznokciami to
              jakas gra slowna ? Pytam bo nie uprawiam zgadywanek w stylu co autor mial na
              mysli. Poprzedni moj post tez byl napisamy w trybie warunkowym.
              hrabia.m.c napisał:

> frank_drebin napisał:
              >
              > > do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r
              > .
              > > Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku.
              >
              > Nie pijam z obcymi.
              > Ja tylko powtarzam słowa prezydenta,
              >
              > a kiedy się urodziła do rzeczy nic nie ma.
              • hrabia.m.c Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:04
                frank_drebin napisał:

> No, ale wytlumacz mi co mogloby jej grozic jakby zostala w salonie24 ?
                > Wietrzysz uklad, czy po prostu to pisanie o tym, ze m cos za paznokciami to
                > jakas gra slowna ? Pytam bo nie uprawiam zgadywanek w stylu co autor mial na
                > mysli. Poprzedni moj post tez byl napisamy w trybie warunkowym.
                > hrabia.m.c napisał:
                >
                >

A co ta ja wszechwiedzący jestem.
                nie mam pojęcia coo jej może grozić,
                wiem tylko(z wypowiedzi prezesa) ,ze jak nic nie ma
                to pewnie zostało zniszczone.
                a co zostało zniszczone to wie Kataryna,no może jeszcze
                dziennikarze rzeczpospolitej lub dziennika.
                • os_rooj Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:12
                  hrabia.m.c napisał:

> frank_drebin napisał:
                  >
                  > > No, ale wytlumacz mi co mogloby jej grozic jakby zostala w salonie24 ?
                  > > Wietrzysz uklad, czy po prostu to pisanie o tym, ze m cos za paznokciami
                  > to
                  > > jakas gra slowna ? Pytam bo nie uprawiam zgadywanek w stylu co autor mial
                  > na
                  > > mysli. Poprzedni moj post tez byl napisamy w trybie warunkowym.
                  > > hrabia.m.c napisał:
                  > >
                  > >
                  >
                  > A co ta ja wszechwiedzący jestem.
                  > nie mam pojęcia coo jej może grozić,
                  > wiem tylko(z wypowiedzi prezesa) ,ze jak nic nie ma
                  > to pewnie zostało zniszczone.
                  > a co zostało zniszczone to wie Kataryna,no może jeszcze
                  > dziennikarze rzeczpospolitej lub dziennika.

No to zażyłeś franka_debilna, P. Hrabio :P
                  • frank_drebin Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:16
                    Nie zazyl tylko sobie gierki slowne uprawia. Jedeni lubi pop muzyke drugi zone
                    Popa. Ja wole rozmawiac bardziej konkretnie. Panie myslacy inaczej ;)
                    os_rooj napisał:
                    > No to zażyłeś franka_debilna, P. Hrabio :P
                    >
                    >
                    • os.rooj franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:21
                      "Płacą mi 20 zeta za post brutto"..

frank_debiln napisał:

> Ja wolĘ rozmawiaĆ

ps
                      Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete.

Netykieta

Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a
                      więc i na Forum Gazeta.pl.

Jak pisać:

Pisz zwięźle i na temat.
                      Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
                      Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały.
                      Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy
                      nie cytuj sygnaturek (podpisów)!
                      Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie.

Czego unikać:

Nie przeklinaj.
                      Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
                      Nie podszywaj się pod innych.
                      Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe
                      lub wyznaczone fora.
                      Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
                      Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
                      Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub
                      podać link z odpowiednim komentarzem.
                      Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
                      nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
                      możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_

Poza tym:

Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
                      krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
                      działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
                      Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe. Możesz używać
                      "smileyów", czyli symboli oznaczających uczucia. Odczytuj je przechylając głowę
                      w lewo - uśmiech możesz przekazać jako :-) a "z przymrużeniem oka" jako ;-)
                      Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.
                      Twoja sygnaturka (podpis), powinna mieć co najwyżej cztery linie. Może zawierać
                      np. imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail, link do strony, ulubiony cytat.
                      Do testów i innych ćwiczeń z klawiatura służy wyłącznie forum testowe.
                      Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres
                      prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś
                      początkujący!

Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane.
                      • frank_drebin Re: franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:22
                        Zglos do usuniecia i bedziesz szczesliwszy ;)
                        • os.rooj Re: franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:27
                          ZgŁosić do usunięcia za 20 zeta za post brutto i bedę szczĘŚliwszy, dedbiln?:)

• os.rooj Re: franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:43
                            i da się za 'to' wyżyć?
                    • hrabia.m.c Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:29
                      frank_drebin > Jedeni lubi pop muzyke drugi zone
                      > Popa.<

to już żonę wole:)

> Ja wole rozmawiac bardziej konkretnie. <

i orzeczenie trybunału Strasburskiego z 3.05.2007 potwierdziło
                      twoje prawo do konkretnych "rozmów"
                      > >

>
                      >
    • szambonurek5 he he , Salon pozbywa sie niejawnych i niezlustowa 04.05.07, 20:38
    • ritzy Ty, Pacjence 04.05.07, 20:45
      ktoraz to z kolei wojna forumowa z Twoim udzialem, he?

pozdro
      p. Ritzy
      • patience A gdzie jest ta wojna, anonimie, he? /nt ;)) 04.05.07, 21:01

• ritzy Na jakims Salonie sie podobniez tłukom 04.05.07, 21:15
          a z Twojej relacji myslalem, ze i Ty bierzesz w tym udzial. Naaaaaaaaprzód!!!!
          • patience A gdzie? Bo nie zauwazylam? 04.05.07, 21:26
            Jedyne co zauwazylam, to nastepujacy wpis pod rzeczonym postem Kataryny na Bloxie:
            "Jedynym wyjsciem dla osoby mobbingowanej jest opuszczenie patologicznego
            srodowiska. To uczynila Kataryna."

No wiec mysle, ze taki wpis nie jest żadnym tytułem do wojny, tylko znakomitą
            okazją do złożenia Katarynie najserdeczniejszych gratulacji z okazji powrotu na
            łono środowiska Agory, jak wiadomo, celującego w braku patologii, będącego
            ośrodkiem myśli prawdziwie niezależnej i nieskrępowanej, wzorcowego w zakresie
            wolności słowa i przenikliwości myśli prawicowej, niech nam świeci, Amen.

;)))
    • os_rooj txt- y"Kataryny" po wyjsciu z SalonuFK---linki--> 04.05.07, 20:46
      MENdy

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48808828&a=48808828
      andrze.n napisał:

> jak zawsze plynnie opisuje sytuacje z pkt widzenia "niepoprawnosci"...tak trzym
      > ac p. kataryno!
      • joannabarska Guru? 05.05.07, 11:31
        Kataryna to guru? Przestałam czytac, bo jej pisaninka stała sie i jednostronną
        i nudna.
    • Gość: Gucio Re: txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-- IP: *.chello.pl 08.05.07, 06:32
      Kataryna jest wielka!
    • Gość: wama A ja wolę Ewę Milewicz IP: *.eranet.pl 10.05.07, 01:39
      Mi to zwisa, czy się Kataryna na kogoś obraziła czy nie. Kto to jest Kataryna?
      Niby dlaczego miałbym się przejmować jakąś anonimową Kataryną? Dla mnie
      autorytetem jest np.Ewa Milewicz. Nie tylko z powodu tego, co pisze, ale także
      z pwoodu tego, co w życiu robiła. A co robiła Kataryna?
      • andrze_n A ja wolę Maleszke, nie byl bezczynny... 10.05.07, 10:37
        kiedy w koncu bedzie wywiad z maleszka na 1-szej stronie GW....Nie moga go znalezc dziennikarze sledczy z "opiniotworczej"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka