andrze.n 04.05.07, 14:42 jak zawsze plynnie opisuje sytuacje z pkt widzenia "niepoprawnosci"...tak trzymac p. kataryno! kataryna.blox.pl/2007/05/Przydlugie-wyjasnienie-w-sprawie-Salonu24.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Niby czego ma sie trzymac? Agory? 04.05.07, 15:43 Obejrzalam oba wpisy, Sadurskiego i Kataryny. T tekscie Sadurskiego nie ma ani slowa, że domaga sie od administracji Salonu podjecia jakichkolwiek krokow celem ujawnienia jej tozsamosci lub uzaleznienia jej obecnosci na salonie od podania tozsamosci. Sadurski ma prawo pisac co mysli dokladnie tak samo jak Kataryna. Jej demonstracyjne opuszczanie Salonu jeden z blogerow tam pisujacych cos o niej niepochlebnego napisal, uwazam za probe wymuszenia na salonie jakiejs cenzury na zapisy antykatarynowe. Manipulacja i histeria, nic wiecej. Jak ktor chce miec niezaleznosc, to nie buja sie miedzy Agora a Salonem, tylko zaklada sobie niezaleznego bloga. Ale wtedy traci tez mozliwosc do tego rodzaju wystapien. Kataryna, jak dlugo pisze, zarobila u mnie pierwszy minus, i to dlugi. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Od "Wielkości urojonej" do "Próżni doskonałej" ;-> 04.05.07, 15:52 . Odpowiedz Link Zgłoś
nurni starosc nie radosc 04.05.07, 16:15 patience napisała: > Kataryna, jak dlugo pisze, zarobila u mnie pierwszy minus, i to dlugi. Naucz sie Helgo liczyc na starosc: "watek kataryny wydal mi sie po prostu chamowaty." "Wczoraj jak zobaczylam te teksty w watku kataryny to za przeproszeniem rzygac mi sie chcialo. Wielka Sprawiedliwa miala czas nja tluczenie postow o tym jak bardzo chce pomoc pani" "Kataryno, imion nie pisalas, a kazdemu Giertychowi na nazwisko Giertych. Przykro mi, nie mam zdolnosci telepatycznych. Przyznam sie rowniez, ze nie za bardzo przepadam za cwiczeniami polegajacymi na szatkowaniu postow, w ktorym sie niektorzy forumowicze lubuja. Na ogol wtedy, kiedy sie do czegos nie chca przyznac. Na przyklad niezbyt przemyslanej wypowiedzi, z ktora wyskoczyli na starcie. Bywaj, i do przyjemniejszej okazji." Szukaj dalej np przy pomocy innych Twych nickow? Przeciez wiesz jak dziala wyszukiwarka; autor + slowo kluczowe. Wyniki w pol sekundy. Jak juz rozdzielasz swoje nic nie warte minusy to przynajmniej sprobuj je policzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
patience A czesc Nurni 04.05.07, 16:38 Co innego dyskusje na forum, co innego blogi. Na forach czasem sie sprzeczalam, czasem popieralam, roznie. Ostatnio jak Azrael - tez na Salonie - zaatakowal Kataryne, to ja bronilam, ze kazdy ma prawo pisywac jak chce, traktowac swoja publicystyke niepowaznie, nie ujawniac sie etc. Zreszta, nie tylko u Azraela, w blogu Igora Janke tez taka dyskusja byla. Osobiscie dziele blogi na "powazne" i niepowazne", te pierwsze pod nazwiskiem, drugie anonimowe, co wcale nie oznacza jakosci, tylko podejscie autora do swojego pisania. Kataryna swoje traktuje lekko i ma do tego prawo. W ogole sie nie musi tlumaczyc z wlasnej anonimowosci, bo to jest tylko jej decyzja. Ale w tym podlinkowanym tekscie na Bloxie jest duzo wiecej. Anonimowosc tlumaczy, ze sie boi reakcji mainstreamu. Doprawdy? Daj mi logi, a ja w pol godziny sie dowiem skad Kataryna stuka. A te logi maja zarowno w Agorze jak i Salonie - czyli Rzepa. Czyli nie przed mainstreamowymi dziennikarzami sie ukrywa, lecz przed czytelnikami. A teksty o niezaleznosci to juz zupelne, wybacz, pepszenie. Galba juz dawno sie wyprowadzil z portalu Agory, i nie do kolejnego salonu, tylko uprawiac wlasne, niezalezne poletko. W tekscie Sadurskiego nie ma ani slowa ze apeluje do Administracji Salonu zebyu uzaleznic obecnosc kataryny od ujawnienia jej ip czy nazwiska. Jej anonimowosc jest niezagrozona, ale ta akcja po prostu moim zdaniem nie tyle chroni wlasna anonimowosc czy niezaleznosc, tylko usiluje zatkac gebe adwersarzowi. Nie podoba mi sie to. A poza tym jako wielkie jajo traktuje powrot na Agore jako wyraz niezaleznosci. Surrealizm. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker "Gry i zabawy blogerstwa polskiego" czyli... 04.05.07, 16:46 ...i "własne poletko" pouprawiać, i w "salonie" (tym czy owym) się podlansować... I - koniecznie - od czasu do czasu zrobić wokół swojej osoby dużo szumu pod byle pretekstem...(najlepiej - szalejącej cenzury czy "lewackiego odchylenia" tych lub owych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-- 04.05.07, 15:49 Kataryna kilkanaście razy odwołuje się do "mainstreamu", chociaż sama już dawno stała się jego częścią. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-- 04.05.07, 16:09 Niech zmieni nicka na piaskownica.piaskownica... Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 16:30 a w czym tkwi wiecie sami! Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 16:51 Jak Boga Kocham zaszczują kobitę bo ma własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 16:55 Ta kobita ma parcie na lans, a nie własne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 17:04 3promile napisał: > Ta kobita ma parcie na lans, a nie własne zdanie... ale "ta kobita" jest już po inicjacji dawno. i jest wylansowana. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 17:18 Ale potrzebny jej skandalik co jakiś czas, żeby nazwisko (w tym wypadku nick) nie ostygło. Kataryna to taka sieciowa Doda. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 18:03 3promile napisał: > Ale potrzebny jej skandalik co jakiś czas, żeby nazwisko (w tym wypadku nick) > nie ostygło. Kataryna to taka sieciowa Doda. I tyle. Albo i gorzej. Cala akcja w demonstracyjnym opuszczeniem Salonu i powrotem na Bloxa uderza mniej w Sadurskiego, za to bardzo - w Salon. Bo caly kontekst tej sprawy sugeruje, ze administracja Salonu moze robic brzydkie rzeczy wbrew jej woli, i ona sie tego obawia, wiec wraca na Bloxa. Czyli wskazuje, do kogo nalezy miec pelne zaufanie. Mi to smierdzi, i tyle. W sumie niewiele mnie losy kataryny i jej blogow obchodza, ale jesli to mial byc jakis chwyt reklamowy, to bardzo podly. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 19:20 A mnie sięzdaje, że ona jednak zaczęła już nie uwierać ale być zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 19:30 brat187 napisał: > > A mnie sięzdaje, że ona jednak zaczęła już nie uwierać ale być zagrożeniem. Dla pozycji Leppera u Kaczyńskiego? kataryna.salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andrze.n oczywiscie, wala w nia jak w beben, bo.....zwinela 04.05.07, 19:32 oczywiscie, ze wala w nia jak w beben, tylko dlatego ze.....zwinela manatki i opuscila "uczęszczany" blog....Na jej przykladzie widac, jak mozna propagandowo wygrywac kazdy ruch przeciwnika, jesli....ma sie wladze medialna. Bo mozna wowczas zinterpretowac wszystko w sposob dowolny, na zasadzie : "a za co? bo za cicho chodzisz!!". Kto o niej duzo pisze ? Jej obroncow slychac, czy wyzwiska atakujacych???....Klapki z oczu prosze.....)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Bez przesady, Andrzeju ;)) 04.05.07, 19:52 Jak Azrael ja w ramach kampanii lustracyjnej zaatakowal, to wlasciwie caly Salon stanal po jej stronie, w tym i ja. Czyli jako jej przeciwnik sie okazal byc calkowicie osamotniony, a obroncow byla cala masa, i to ich glos Azraela calkiem zahukal. Jesli chodzi o pretekst, czyli Szymborska, to zdaje sie ze mam blizej do Kataryny niz Sadurskiego. Jednak uwazam, ze jesli chodzi o salonowa pozycje, to akurat Kataryna miala na Salonie mocniejsza, niz Sadurski. I ją wykorzystala, uderzajac zarowno w Sadurskiego, jak i rzucajac cien na Salon, za pomoca demonstracyjnego tupniecia nozka. To jak sobie wyobrazasz, administracja Salonu powinna czytac posty puszczane przez userow i wycinac te, co o katarynie sie nieprzychylnie wyrazaja? Cenzura prewencyjna? A ta wyprowadzka niby po co, administracja Salonu ja szantazowala ze ujawni nazwisko? No wiec wlasnie, klapki z oczu;) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Kataryna uderzyla glownie w Salon 04.05.07, 19:43 brat187 napisał: > > A mnie sięzdaje, że ona jednak zaczęła już nie uwierać ale być zagrożeniem. Hm? Dla kogo? Sadurskiego? To on ma az taki pozakulisowy wplyw na Igora Janke? Czy tez dla samego Janke? A moze od razu dla calej Rzepy? Ktos z redakcji Rzepy ja zaczal szantazowac, ze ujawni ip, i dlatego sie zwrocila po ochrone do Agory, ostoi prawicowej publicystyki? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naura Sadurski uderzył podle, wymagając od 04.05.07, 19:32 kataryny ujawnienia danych osobowych. I to jest prawdziwie podła podłość. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Sadurski uderzył podle, wymagając od 04.05.07, 19:37 naura napisała: > kataryny ujawnienia danych osobowych. > I to jest prawdziwie podła podłość. podłość na podłościami, tym bardziej ,ze kataryna przez cale swoje formowe zecie broniła tajny agentów.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naura Wpadłeś do Trójkąta Bermudzkiego? Podobno 04.05.07, 19:41 taki przypadek może się zakończyć odmiennym stanem świadomości :((( Odpowiedz Link Zgłoś
szambonurek5 Re: Sadurski uderzył podle, wymagając od 04.05.07, 19:48 naura napisała: > kataryny ujawnienia danych osobowych. > I to jest prawdziwie podła podłość. on utajniony i jego szarża też i dlatego się tak kamufluje , zmienia salony i fora . trafiony zatopiony. brawo Sadurski. Odpowiedz Link Zgłoś
naura ONA. A jeśli cię anonimowość kataryny razi, to 04.05.07, 19:54 się przedstaw. SZAMBONURKU! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 19:28 3promile napisał: > Ale potrzebny jej skandalik co jakiś czas, żeby nazwisko (w tym wypadku nick) > nie ostygło. Kataryna to taka sieciowa Doda. I tyle. raczej mandarynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: A nie mówiłam Secret Catrin 04.05.07, 19:32 caria-caria napisała: > a w czym tkwi wiecie sami! ?? a..wiemy, wiemy :-)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34874675&a=34874675 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48808828&a=48808828 Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24. przywiódł 04.05.07, 19:34 jej klakierów na FK ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Cieszy się dziewczyna zasłużonym szacunkiem .. 04.05.07, 19:41 Na FK szczególnie, "Ostatnia z Cór Niedokończonej Rewolucji" :) Odpowiedz Link Zgłoś
naura Rynsztokowy poziom FK jest już legendarny, 04.05.07, 19:47 trudno, żeby ktoś dobry został doceniony w rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Rynsztokowy poziom FK jest już legendarny, 04.05.07, 19:58 naura napisała: > trudno, żeby ktoś dobry został doceniony w rynsztoku. wydaliny po ciężkostrawnych rydzach to nawet w rynsztoku na 3wierzch wypłyną. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj hihihi, nauro vel po wielokroć coś tam na saloonie 04.05.07, 20:01 , poczytałem cię.. i uśmiech mi na gębie zrzedł, cieniu kaSki.kaSki;) naura napisała: > trudno, żeby ktoś dobry został doceniony Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek dobry komentarz 05.05.07, 10:06 na temat kataryny (i nie tylko) na drugiej stronie dzisiejszej GW, Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Cieszę się, że ci ten głupawy uśmieszek spełz 05.05.07, 10:08 Dżizas, kobieto! Language! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Coz tym razem katarynie jednak chyba niezdrowo 04.05.07, 20:26 puscily nerwy. Co to za roznica gdzie pisze ? Jutro moze na blogach GW ukazac sie kolejny artykul Sadurskiego o identycznej tresci. I co bedzie dziewczyna tak uciekala po kolei z kazdego blogu ? Dzialanie troche bez sensu. No, ale coz jej decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
szambonurek5 Re: Coz tym razem katarynie jednak chyba niezdrow 04.05.07, 20:29 Salon chyba pozbywa sie niejawnych i niezlustrowanych i w tym pewnie sęk ... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Coz tym razem katarynie jednak chyba niezdrow 04.05.07, 20:30 frank_drebin napisał: > puscily nerwy. Co to za roznica gdzie pisze ? Jutro moze na blogach GW ukazac > sie kolejny artykul Sadurskiego o identycznej tresci. I co bedzie dziewczyna > tak uciekala po kolei z kazdego blogu ? Dzialanie troche bez sensu. No, ale coz > > jej decyzja. jej. ale jak ucieka,kryje się, to musi mieć coś za "paznokciami" jak mawia nasz prezydent:) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego jesli 04.05.07, 20:38 do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r. Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku. Odpowiedz Link Zgłoś
szambonurek5 Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 20:42 frank_drebin napisał: > do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r. > Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku. kiedyś podawał/a że ma ok 50-tki. dużo znaków zapytania. pachnie mi lustracją stąd i ta nerwowość... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 20:44 frank_drebin napisał: > do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r. > Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku. Nie pijam z obcymi. Ja tylko powtarzam słowa prezydenta, a kiedy się urodziła do rzeczy nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 20:59 No, ale wytlumacz mi co mogloby jej grozic jakby zostala w salonie24 ? Wietrzysz uklad, czy po prostu to pisanie o tym, ze m cos za paznokciami to jakas gra slowna ? Pytam bo nie uprawiam zgadywanek w stylu co autor mial na mysli. Poprzedni moj post tez byl napisamy w trybie warunkowym. hrabia.m.c napisał: > frank_drebin napisał: > > > do tego pijesz. Kiedys w blogu napisala, ze urodzila sie cos okolo 1979 r > . > > Pisze okolo bo wpis dawny juz chyba sprzed poltora roku. > > Nie pijam z obcymi. > Ja tylko powtarzam słowa prezydenta, > > a kiedy się urodziła do rzeczy nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:04 frank_drebin napisał: > No, ale wytlumacz mi co mogloby jej grozic jakby zostala w salonie24 ? > Wietrzysz uklad, czy po prostu to pisanie o tym, ze m cos za paznokciami to > jakas gra slowna ? Pytam bo nie uprawiam zgadywanek w stylu co autor mial na > mysli. Poprzedni moj post tez byl napisamy w trybie warunkowym. > hrabia.m.c napisał: > > A co ta ja wszechwiedzący jestem. nie mam pojęcia coo jej może grozić, wiem tylko(z wypowiedzi prezesa) ,ze jak nic nie ma to pewnie zostało zniszczone. a co zostało zniszczone to wie Kataryna,no może jeszcze dziennikarze rzeczpospolitej lub dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:12 hrabia.m.c napisał: > frank_drebin napisał: > > > No, ale wytlumacz mi co mogloby jej grozic jakby zostala w salonie24 ? > > Wietrzysz uklad, czy po prostu to pisanie o tym, ze m cos za paznokciami > to > > jakas gra slowna ? Pytam bo nie uprawiam zgadywanek w stylu co autor mial > na > > mysli. Poprzedni moj post tez byl napisamy w trybie warunkowym. > > hrabia.m.c napisał: > > > > > > A co ta ja wszechwiedzący jestem. > nie mam pojęcia coo jej może grozić, > wiem tylko(z wypowiedzi prezesa) ,ze jak nic nie ma > to pewnie zostało zniszczone. > a co zostało zniszczone to wie Kataryna,no może jeszcze > dziennikarze rzeczpospolitej lub dziennika. No to zażyłeś franka_debilna, P. Hrabio :P Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:16 Nie zazyl tylko sobie gierki slowne uprawia. Jedeni lubi pop muzyke drugi zone Popa. Ja wole rozmawiac bardziej konkretnie. Panie myslacy inaczej ;) os_rooj napisał: > No to zażyłeś franka_debilna, P. Hrabio :P > > Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:21 "Płacą mi 20 zeta za post brutto".. frank_debiln napisał: > Ja wolĘ rozmawiaĆ ps Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete. Netykieta Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a więc i na Forum Gazeta.pl. Jak pisać: Pisz zwięźle i na temat. Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki. Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały. Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)! Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie. Czego unikać: Nie przeklinaj. Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Nie podszywaj się pod innych. Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Poza tym: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji. Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe. Możesz używać "smileyów", czyli symboli oznaczających uczucia. Odczytuj je przechylając głowę w lewo - uśmiech możesz przekazać jako :-) a "z przymrużeniem oka" jako ;-) Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum. Twoja sygnaturka (podpis), powinna mieć co najwyżej cztery linie. Może zawierać np. imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail, link do strony, ulubiony cytat. Do testów i innych ćwiczeń z klawiatura służy wyłącznie forum testowe. Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący! Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:22 Zglos do usuniecia i bedziesz szczesliwszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj Re: franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:27 ZgŁosić do usunięcia za 20 zeta za post brutto i bedę szczĘŚliwszy, dedbiln?:) Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj Re: franku_debilny, jaka płaca taka praca? 04.05.07, 21:43 i da się za 'to' wyżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nie musi skladac oswiadczenia lustracyjnego j 04.05.07, 21:29 frank_drebin > Jedeni lubi pop muzyke drugi zone > Popa.< to już żonę wole:) > Ja wole rozmawiac bardziej konkretnie. < i orzeczenie trybunału Strasburskiego z 3.05.2007 potwierdziło twoje prawo do konkretnych "rozmów" > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Ty, Pacjence 04.05.07, 20:45 ktoraz to z kolei wojna forumowa z Twoim udzialem, he? pozdro p. Ritzy Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Na jakims Salonie sie podobniez tłukom 04.05.07, 21:15 a z Twojej relacji myslalem, ze i Ty bierzesz w tym udzial. Naaaaaaaaprzód!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience A gdzie? Bo nie zauwazylam? 04.05.07, 21:26 Jedyne co zauwazylam, to nastepujacy wpis pod rzeczonym postem Kataryny na Bloxie: "Jedynym wyjsciem dla osoby mobbingowanej jest opuszczenie patologicznego srodowiska. To uczynila Kataryna." No wiec mysle, ze taki wpis nie jest żadnym tytułem do wojny, tylko znakomitą okazją do złożenia Katarynie najserdeczniejszych gratulacji z okazji powrotu na łono środowiska Agory, jak wiadomo, celującego w braku patologii, będącego ośrodkiem myśli prawdziwie niezależnej i nieskrępowanej, wzorcowego w zakresie wolności słowa i przenikliwości myśli prawicowej, niech nam świeci, Amen. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj txt- y"Kataryny" po wyjsciu z SalonuFK---linki--> 04.05.07, 20:46 MENdy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48808828&a=48808828 andrze.n napisał: > jak zawsze plynnie opisuje sytuacje z pkt widzenia "niepoprawnosci"...tak trzym > ac p. kataryno! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Guru? 05.05.07, 11:31 Kataryna to guru? Przestałam czytac, bo jej pisaninka stała sie i jednostronną i nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: txt "Kataryny" po wyjsciu z Salonu24---link-- IP: *.chello.pl 08.05.07, 06:32 Kataryna jest wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wama A ja wolę Ewę Milewicz IP: *.eranet.pl 10.05.07, 01:39 Mi to zwisa, czy się Kataryna na kogoś obraziła czy nie. Kto to jest Kataryna? Niby dlaczego miałbym się przejmować jakąś anonimową Kataryną? Dla mnie autorytetem jest np.Ewa Milewicz. Nie tylko z powodu tego, co pisze, ale także z pwoodu tego, co w życiu robiła. A co robiła Kataryna? Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n A ja wolę Maleszke, nie byl bezczynny... 10.05.07, 10:37 kiedy w koncu bedzie wywiad z maleszka na 1-szej stronie GW....Nie moga go znalezc dziennikarze sledczy z "opiniotworczej"? Odpowiedz Link Zgłoś