Dodaj do ulubionych

TVN 24-Cenzura

22.05.07, 11:50
Nie jestem zwolennikiem Gazety Wyborczej, jest stronnicza, tak jak TVN, ale muszę GW to oddać że jeszcze nigdy nie wykasowali moich wpisów, tak jak to robią notorycznie na FORUM tvn-u, jak coś nie po myśli to się wcace nie ukazuje! A jak kiedyś dla picu pochwaliłem Tuska to od razu! i w związku z tym jak patrzę na tych hipokrytów, pajaców ze szkła kontaktowego, mówiących o cenzurze w mediach, ale innych mediach nie tvn oczywiście, to mdło mi się robi jak dzwonią ciągle do nich wazeliniarze złączeni nienawiścią do braci Kaczyńskich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lelekl Co na to Obrońcy Demokracji i Wolnego Słowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:44
      Mam też takie doświadczenia. Sądziłęm,że są bardzo delikatni więc wpisywalem
      się wyjatkowo delikatnie. Niestety jak wpis krytyczny mimo, że umotywowany rto
      wywalony z tego pożalsiępanieboże , wolnego forum.
      • motylowadroga Re: Co na to Obrońcy Demokracji i Wolnego Słowa ! 22.05.07, 17:00
        kurcze jednak liczylam ze mi sie uda - a tu taka porazka !!!!!!

musze przyznac bez satyswakcji - W TVN24 JEST
        CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: zorro Re: Co na to Obrońcy Demokracji i Wolnego Słowa ! IP: *.chello.pl 23.05.07, 14:58
        po prostu trzeba przestać to oglądać i tyle!
    • motylowadroga Re: TVN 24-Cenzura 22.05.07, 16:44
      no to musze to sama sprawdzic!!!!!
      • Gość: neon Re: TVN 24 - stare przyzwyczajenia IP: *.wlan.pl 22.05.07, 17:57
        Nie dziw się, przecież to farbowane lisy, ich rodowód wywodzi się prosto z z
        komuny. Dzisiaj udają, że bronią demokracji - faryzeusze.
    • dr.freud Re: TVN 24-Cenzura 22.05.07, 19:00
      krzysztofbazan napisał:

> Nie jestem zwolennikiem Gazety Wyborczej, jest stronnicza, tak jak TVN, ale mus
      > zę GW to oddać że jeszcze nigdy nie wykasowali moich wpisów,

Stronniczość GW polega na niekasowaniu twoich wpisów.
      Rozumiem ze uważasz się za obiektywnego.
      • krzysztofbazan Re: TVN 24-Cenzura 22.05.07, 20:28
        No przecież nie oto mi chodziło, chodziło mi o totalną krytykę tego wszystkiego co zrobią Kaczyńscy i PiS, no bo ja tam nigdy nic pozytywnego o nich nie znalazłem. Przcież wiadomo jakie są sympatje Pana Adama Michnika, teraz Wałęsę chwalą, ja mam tyle lat co Pan Adam, i wszystko pamiętam, co przedtem na niego mówił, a teraz jest inna koniuktura polityczna, ale przecież nie oto chodzi, chodzi nie o te forum, miałem na myśli to co piszą dziennikarze w GW
        • dr.freud Re: TVN 24-Cenzura 23.05.07, 20:58
          krzysztofbazan napisał:

> No przecież nie oto mi chodziło, chodziło mi o totalną krytykę tego wszystkiego
          > co zrobią Kaczyńscy i PiS,

Kaczyńscy i PiS prowadzili ( i prowadzą ) totalna krytykę
          wszystkiego co działo sie przed ich dojściem do władzy,
          czyli sąstronniczy.

Ale to ci nie przeszkadza?

• Gość: krzysztof B Różnica zdań IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:06
            Może przeszkadza , może nie, czy nie rozumiesz że chodzi o swobodne pisanie.To jeszcze raz napiszę że szanuję to forum w GW za to że pomimo radykalnej różnicy zdań puszczają moje wpisy, a w TVN cenzurują i nie puszczają.
    • zoo24 Re: TVN 24-Cenzura 22.05.07, 21:04
      też to zauważyłam . Moje posty w ogóle się nie ukazują. A poza tym coraz
      rzadziej ich oglądam, bo co włączę do wypowiada się dr Maksymiuk. Na etacie
      jest czy co?
    • Gość: renata TVN24-Cenzura IP: *.chello.pl 23.05.07, 10:04
      Ja tą telewizję po prostu przestaję szanować, już teraz wiem dlaczego Pan Durczok od Kwiatkowskiego poszedł tam, po prostu znalazł zrozumienie. A te FORUM w Wyborczej, szanuję za to, że pomimo zasadniczej różnicy zdań na temat obecnej władzy, moje wpisy ukazują się w momencie kliknięcia i nie są następnie kasowane. Ja nawet nie wiem jak to skomentować? Co do TVN. Chyba że jak z tym złodziejem, co ukradł i krzyczy łapać złodzieja! Proszę włączyć ten kanał, przecież tam całą dobę larum grają że demokracja zagrożona!
    • Gość: mich. Re: TVN 24-Cenzura IP: *.chello.pl 23.05.07, 10:30
      Fakt,na forum TVN 24 moderatorzy często nie puszczają postów i przez to owo "forum" stało się manipulatornią.
      • Gość: neon Re: TVN 24 szkodzi polskiej demokracji IP: *.wlan.pl 23.05.07, 12:03
        Tyle jadu, przekłamań i manipulacji nie ma w żadnej stacji telewizyjnej; no,
        może w Polsacie, ale tam trochę się pilnują. Miecugow, Pochanke, Kolenda -
        zwłaszcza ta ostatnia i kilku innych dziennikarzy z TVN - 24 zamiast podawać
        rzetelne informacje - kształtują narzuconą przez mocodawców rzeczywistość.
        Tak więc wiadomości ze świata oglądam na CNN, a wiadomości z Polski - TVP.
        • Gość: max Re: TVN 24 szkodzi polskiej demokracji IP: *.chello.pl 23.05.07, 14:16
          A kto ich finansuje? Może ktoś z Państwa wie? Bo opluwanie "Kaczek" mają w standardzie, ale na komuchów też nieraz coś chlapną, Tylko Platformę wyjątkowo chołubią, co to za sitwa ten TVN?
        • dr.freud Re: TVN 24 szkodzi polskiej demokracji 23.05.07, 21:00
          Gość portalu: neon napisał(a):

> Tyle jadu, przekłamań i manipulacji nie ma w żadnej stacji telewizyjnej;

Może byśp[odał przykłada choć jednej,
          a nie wypisywał tutaj gotowcow swego oficera prowadzącego.
          • Gość: neon Re: TVN 24 szkodzi polskiej demokracji IP: *.wlan.pl 23.05.07, 21:48
            > Może byśp[odał przykłada choć jednej...

Freud zaczyna ci się mieszać. Piszesz bez sensu. To chyba przez wysoką
            temperaturę, albo negatywny wpływ Gadasia.
            Idź na urlop.
            • dr.freud Re: TVN 24 szkodzi polskiej demokracji 23.05.07, 23:24
              Gość portalu: neon napisał(a):

> > Może byśp[odał przykłada choć jednej...
              >
              > Freud zaczyna ci się mieszać.

Tobie sie misza od dawan.
              Males podac przyklad manipulacji,
              a nie jakies bzdurne wynurzenia na temat
              stanu psychicznego swoich krewnych.
      • Gość: renata Re: TVN 24-Cenzura IP: *.chello.pl 24.05.07, 12:08
        To nie są moderatorzy, tylko cenzuratorzy, moderator to się treścią polityczną nie zajmuje, tylko czy nie ma obraźliwych tekstów.
    • Gość: ipperyt Re: TVN 24-Cenzura IP: *.chello.pl 23.05.07, 18:58
      trzeba po prostu przestać oglądać to badziewie!
    • Gość: betoniarz W pełni popieram twój punkt widzenia. IP: *.bredband.comhem.se 23.05.07, 23:18
      Dla mnie najważniejsze! powtarzam najważniejsze jest ukazywanie się wpisów! I to
      nie z łaską po 5 godzinach tak jak to jest na onecie. Portal TVN24 wzbudził moje
      zainteresowanie, które ulotniło się jak bańka mydlana gdy okazało się, że to po
      prostu drugi popieprzony onet. Więcej tam nie wszedłem....i nie wejdę.
      • Gość: max Już tam nie wejdę, niech się sami onanizują. IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:24
        Ja też już tam nie wejdę, a przykład manipulacji? Proszę bardzo, wszystkie, Miecugowy,Sianeccy, Pochanke, i w ogóle wszyscy, nawet taka inteligentna dziennikarka jak Olejnik palą głupa, i z uporem maniaka pytają zaproszonych gości, co sądzą o tym że poseł Mularczyk wystąpił o odwołanie 2 "sędziów" TK. A przecież wiadomo że on nie wystąpił o żadne odwołanie! Przechytrzył tych dziadków to fakt, ale też nie oto mu chodziło, chodziło o spowolnienie wydania wyroku. A Stępień chciał być cwańszy i sam wpadł w pułapkę.
        • dr.freud Re: Już tam nie wejdę, niech się sami onanizują. 24.05.07, 00:41
          Gość portalu: max napisał(a):

> Ja też już tam nie wejdę, a przykład manipulacji? Proszę bardzo, wszystkie, Mie
          > cugowy,Sianeccy, Pochanke, i w ogóle wszyscy, nawet taka inteligentna dziennika
          > rka jak Olejnik palą głupa, i z uporem maniaka pytają zaproszonych gości, co są
          > dzą o tym że poseł Mularczyk wystąpił o odwołanie 2 "sędziów" TK.

Kiedy o której godzinie? Prosze o linki.
          N
          • Gość: neon Re: No cóż, stare przyzwyczajenia... IP: *.wlan.pl 24.05.07, 10:36
            Freud w swoim żywione. Rozpoczął przesłuchanie...
          • Gość: max Re: Już tam nie wejdę, niech się sami onanizują. IP: *.chello.pl 24.05.07, 12:06
            to była konferencja z Dornem, nie pamiętam godziny chyba przed wczoraj, w TVN24, ale mogę dla ciebie dokładniej zapisywać wszystkie takie, ale czy jast sens?
            • dr.freud Re: Już tam nie wejdę, niech się sami onanizują. 24.05.07, 16:25

> to była konferencja z Dornem, nie pamiętam godziny chyba przed wczoraj, w TVN24
              > , ale mogę dla ciebie dokładniej zapisywać wszystkie takie, ale czy jast sens?

Nie ma.
              Jezeli "przed wczoraj" według ciebie jest określeniem godziny,
              to faktycznie byłoby to bezsensowne i niewiargodne.
              Ogranicz sie do bluzgania, rzygania i oddawania moczu.
              • Gość: max cenzura IP: *.chello.pl 25.05.07, 07:38
                nie chce mi się z tobą gadać, bo i tak nic nie rozumiesz.
                • dr.freud Re: cenzura 27.05.07, 19:11

> nie chce mi się z tobą gadać, bo i tak nic nie rozumiesz.

No to postaraj się nie bełkotać.
          • krzysztofbazan manipulacja! TVN24 27.05.07, 09:40
            27.05.2007r. godz. 8.59. (wywiad z Andrzejem Lepperem) Red: czy Pan ma konto w banku? A Lepper: Tak wspólne z żoną. Red: czy jest Pan posiadaczem karty kredytowej? A Lepper: Nie płacę gotówką. Red:Dziękuję Panu, rozmawialiśmy z przeciwnikiem kart kredytowych Andrzejem Lepperem. A Lepper: z jakim przeciwnikiem?
    • Gość: marek TVN 24 Cenzura IP: *.chello.pl 25.05.07, 14:06
      musimy to napiętnować, żeby ludzie wiedzieli, nie o poglądy chodzi tylko o selekcję, zachowują się jak Gebels
      • Gość: krzysztof b Re: TVN 24 Cenzura IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:15
        Dużo ludzi to potwierdza!
    • mark.brando Re: TVN 24-Cenzura 05.06.07, 20:32
      Każde medium jest choć trochę stronnicze, bo nie da się być w 100% obiektywnym.
      Jednakże patrząc na TVN24 i porównując ją do TVP to niestety TVN24 wygrywa, jest
      najbardziej obiektywnym medium TV/informacyjnym. Można tam zauważyć opinie
      różnych stron, nawet jeśli nie są pochlebne choćby dla TVN24. W przeciwieństwie
      do TVP, która we władzach ma polityków - to jak ma być obiektywna, skoro Pan
      Premier mówi, że media są be!
    • Gość: frączak Re: TVN 24-Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:51
      Tak to już jest z mediami. Niestety... Aaaaale wiem co Cię pocieszy. Zamiast
      tvn24 oglądaj axe24. Telewizja z przymrużeniem oka, człowiek się nie martwi
      poważnymi rzeczami tylko ogląda.
      • Gość: Mrowa Re: TVN 24-Cenzura IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:29
        Nie wszystkie reklamy powinny byc cenzurowane... jest duzo fajnych reklam, no
        ale jeszcze ocenzurowanej Axe nie widzialem:P
        • Gość: gościu Re: TVN 24-Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 01:12
          Nie miałaby wtedy sensu. Mam nadzieję, że się obronią.
    • Gość: CENZOR Re: TVN 24-Cenzura Prasa i media IP: *.toya.net.pl 14.06.07, 08:56
      Zgazdam sie ze na forum internetowym pod nazwa moderacja wystepuje
      w najczystrzaej postaci cenzora oparta na poprawnosci politycznej , a
      pozbawiona odniesien do merytorycznosci wypowiedzi i kultury wypowiedzi
      czesto nawet wspierajaco podchodzaca do wypowiedzi wulgarnych , agresywnych
      i osmieszajacych .Szczegolna popularnoscia cieszy sie wulgarne osmieszanie
      obecnego Rzadu ..Przoduje w ocenzorowywaniu < w p > czesto zdaza sie w<TVN-24 >
      Pozostale tez nie sa wolne od tzw. moderacji .Skoro Konstytucja gwarantuje
      wolnosc slowa , z pewnymi ograniczeniami za ktorych naruszenie powinien
      odpowiadac wypowiadajacy sie przed sadem .Wewnetrzne poczucie przyzwoitosci i
      dobrego wychowania powinno byc odpowiednikiem tzw. moderacji .
    • Gość: Dori Re: TVN 24-Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:44
      Witam. Od siebie dodam, że na forum gazety, Warszawa,,Żoliborz-Bielany,,,
      moderatorek wytnie wszystko co nieprzychylne pani HGW. Nawet pytanie dlaczego
      wycina takie posty, również usuwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka