Dodaj do ulubionych

Pan Prezydęt Busz dostau sraki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:34
Prosze Państwa tszeba coś zrobić stymi Mjemcami i Czehami. Pszeciesz one
stróły Pana Prezydęta Busza. Pan Prezydęt Busz poprostu dostau sraki. I
zamiast zatszymać Go u śebje aby wyzdrowjau to oni specjalnie go zapakowali
do samolota i wypendzili do Polski. To jest moim zdanjem bardzo nielóckie
postempowanie stak warznym czuowjekiem. Ja mysile sobje rze nasz Kohany Pan
Prezydęt i Pan Premjer dobsze wjedzom co to jest sraka i oni som wrarzliwi
bardzo na luckie cjerpjenje. I dlatego jestem pszekonany rze oni fsposup
godny i niesłyhanie chumanitarny zaopjekujom sie Panem Prezydętem Buszem i
oni wymysilom jakieś specjalne tarcze pszeciw srace rzeby ona jusz nigdy
nikogo nie atakowaua. A Miemce i Czehy to powinny sie fstydzić za sfoje
postempowanje. Mam nadźeje rze dzienki naszej polskiej gościnnosici Pan
Prezydęt Busz wyjedźe z Polski bez sraki. Nawet jak jej trohe zostawi to
pszeciesz nasi Kohani Pan Prezydęt i Pan Premjer poradzom sobje stym
problemem. Ja to wjem bo ja pracowauem na uniwersytecie warszafskim i
jagieloniskim znaczy to w Krakowje ja. I ja tak sobje mysile rze ci Panowje
Prezydęci i Premieży i wogule politycy warzni tosom fspanjali lódźie i dziwje
sje bardzo jak ktoś o nih źle muwi. Tak nie wolno robić. Ludźie opamientajcie
sie. Szanujcie swoih pszywudcuf !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1234 Re: Pan Prezydęt Busz dostau sraki IP: *.acn.waw.pl 08.06.07, 16:40
      ta maniera z którą piszesz jest dośc żenująca i nie chce się tego czytać kolego.
      • Gość: Barry Re: Pan Prezydęt Busz dostau sraki IP: 217.197.79.* 08.06.07, 18:46
        Widać prezydanci tak już mają.
      • Gość: mocher cyli ja Sam pisauem ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 19:25
        Szanowny Panje!
        Ja daje naprawde słowo chonoru rze to fszystko pisauem sam ja. Nie kożystauem
        spomocy rzadnej Maniery tym bardźdiej Rzenujoncej. Tak naprafde to ja mósze ze
        fstydem pszyznać rze ja nie znam nikogo takjego. Morze to fstyd ale ja nie
        bende ukrywau prawdy. A morze Pan kiedysi bendzie tak uaskawy i zehce mnie
        poznać z tom Manierą bo dobryh znajomości nigdy za wjele.Ja wjem rze to morze
        jest trudny artykół bo ja go dłógo pisauem ale bardzo warzne sprawy ja
        porószyuem. I dlatego ja rozómjem dopsze rze morze spoczontku to trudno czytać
        ale jak jósz czuowjek sie rosczyta todalej idzie jusz dobże. Wienc ja jeszcze
        raz goronco Pana namawjam do pszeczytania cauego mojego artykuła. Pozdrawjam
        pszy okazji i rzycze fszystkiego dobrego.
      • Gość: mich. Re: Pan Prezydęt Busz dostau sraki IP: *.chello.pl 10.06.07, 14:23
        Gościu 1234 - jeżeli nie odpowiada Ci maniera to nie czytaj.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Czemu te bzdety się utrzymują? 09.06.07, 18:42

Czemu te opętańcze bzdety się utrzymują dłużej niż posty na temat, ale nie w smak?
      Moderatorzy sobie długi weekend zrobili? Jak tak, to zachęcam do dekonstrukcji
      szfajcnera na forum - do poniedziałku nie powinno zniknąć.
      • Gość: forumowicz To nowa wartość, frajerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 23:05
        W przeciwieństwie do twoich wypocin pan mocher proponuje coś nowego. A skoro
        nie wiesz jak się do tego zabrać, to chcesz skasować, zakazać, zniszczyć. Ot,
        taki objaw kaczej grypy. Lecz się na ręce, bo na głowę za późno. Więcej luzu,
        więcej humoru, a wszystkim będzie lżej. Popieram pana mochera!!!
      • Gość: sympatyk mochera Te, mortadela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 23:12
        Te mortadela, jak sam nie potrafisz to nie zazdrość innym. Mocher to swój gość
        i nie może zniknąć z forum. Prędzej ciebie zabraknie ty cyniczna mortadelo i
        nikt nie zauważy tego, a jak ktoś zauważy to odetchnie z ulgą. Ręce precz od
        mochera!!!
      • dr.freud Npisz cos lepszego, albo przynajmniej takego sameg 10.06.07, 01:57

o, a nie rzucaj się z zazdrości dziedzicznacytadelofinansjery.

A skoro nie potrafisz pisac, to przyjmij sie do forum na cenzora.
        Bedziesz mógł sie spokojnie realizować.
      • dziedzicznacytadelafinansjery W obronie autora bełkotów wystapili ramię w ramię 11.06.07, 18:00
        ...autor bełkotów w liczbie podwójnej oraz szfajcner. Co wydaje się potwierdzać
        mą tezę o obłąkańczej genezie wypłuczyn sygnowanych "mocher cyli ja"
        • Gość: Eustachy Cytadelo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:01
          Wsadż se mortadele w srake, a swoje tezy wywieś na drzwiach pisuaru...
          • Gość: góralica Eustachy - wykształciuch III RP. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.06.07, 19:59
            • Gość: Jarlech Re: Eustachy - wykształciuch III RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:28
              Przede wszystkim zdolny uczeń elit rządzących IV RP. Niedługo to będzie
              obowiązujący trynd. "Spieprzaj dziadu do małpy w czerwonym" nie wystarczy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka