Dodaj do ulubionych

Biedronka kusi pracowników

IP: 80.48.17.* 26.05.08, 09:57
Kolejny artykuł z tezą - BIEDRONKA SAMO ZŁO. Co się tak na nich
uwzięliście? Co by nie robili - jest źle. A co złego jest w tym, że
pracownicy Biedronki mają pasje?

A może prześwietlić to stowarzyszenie? Podejrzanie często pojawiają
się w mediach i mielą w kółko te same sprawy. A gdzie słynna
Łopacka, na której nazwisku zrobili karierę? Wyrzekła się ich głośno
mówiąc, że oni tylko "dla zemsty" działają przeciw Biedronce
(wszyscy wiedzą, że Gollent to były dostawca, z którym nie
przedłużyli współpracy), to teraz szukają nowych skandali. Na siłę.
A media dają się wmanipulować w te ich zagrania. Gdzie obiektywizm
IV władzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: maria A stowarzyszenie robi dym... IP: 80.48.17.* 26.05.08, 10:00
      Kolejny artykuł z tezą - BIEDRONKA SAMO ZŁO. Co się tak na nich
      uwzięliście? Co by nie robili - jest źle. A co złego jest w tym, że
      pracownicy Biedronki mają pasje?

A może prześwietlić to stowarzyszenie? Podejrzanie często pojawiają
      się w mediach i mielą w kółko te same sprawy. A gdzie słynna
      Łopacka, na której nazwisku zrobili karierę? Wyrzekła się ich głośno
      mówiąc, że oni tylko "dla zemsty" działają przeciw Biedronce
      (wszyscy wiedzą, że Gollent to były dostawca, z którym nie
      przedłużyli współpracy), to teraz szukają nowych skandali. Na siłę.
      A media dają się wmanipulować w te ich zagrania. Gdzie obiektywizm
      IV władzy?

• Gość: Antek Nie kupuję w biedronce i już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:03
      Hipokryzja zresztą nie jest cechą tylko biedronki - taki niestety
      mamy system, że hipokryzja, kłamstwo i parę innych cech bardzo
      niepozytywnych urosło do rangi cnoty
    • Gość: marecki Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.gprs.plus.pl 08.09.08, 13:17
      Odczepcie się od Biedronki.Jestem pracownikiem Centrum
      Dystrybucyjnego które zaopatruje sklepy Biedronka.Naprawde jestem
      dumny że mogę tu pracować.W ciągu 4 lat awansowałem 3 razy.Pieniądze
      mam wypłacone przed umownym dziesiątym każdego miesiąca.Minimalna
      płaca jest dużo większa niż w innych firmach.Zauważcie że
      kierownikami sklepu zostają ludzie z naszego środowiska.W ich gestii
      jest dopilnowanie wypłat-widocznie dostają się tu nieodpowiednie
      osoby,które dbają tylko o siebie.Media na rozgłosie o Biedronce
      zarobiły pewnie sporo kasy i przez to co jakiś czas czepiają się
      pożądnej firmy.Firma nie jednej osobie uratowała życie,dba o
      środowisko,sponsoruje potrzebujących.Czego jeszcze od nich chcecie???
      • Gość: gość Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 12:36
        w centrach niektórzy ludzie są tylko po to aby utrudnić pracę tym szaraczkom w sklepach,ciągłe kontrole,ciągle coś nie tak,a zmiana wystroju wnętrz sklepów to zupełna porażka zamiast ułatwić pracę personelowi tylko ją utrudnił,gratulacje ktoś wziął kasę,a resztę ma w d....e
    • madlene4 o biedronce 29.09.08, 18:11
      hej.nie wiem dlaczego wszyscy sie tak na ta biedronkę
      uwzieliscie....Ja pracuje ponad 2 lata i jestem w 100%
      zadowolona..moim zdaniem nikt nie zmuszal kierowników do tego by
      pracownicy zostac dluzej w pracy ...zostawali bo tak sobie wymyslil
      ktos twierdzac ze jak nie rozloza np calego towaru to nastepna
      zmiana bedzie na nich krzywo patrzec....i glownie o to
      chodzilo.nadmiar pracy ...za malo ludzi,.,,,teraz kierownictwo jest
      bardziej doswiadczone i nie dopuszcza sie nawet mysli o
      nadgodzinach..nie dopuszcza sie takich rzeczy.więc ludzie wyluzujcie
      wkoncu!!!!zarobki sa spoko,ludzie z ktorymi pracuje tez,urlop sie ma
      (a niestety nie we wszystkich firmach tak jest)paczki na świeta
      tez,wyprawki dla maluchów,spojrzcie na Biedronke z innej strony!!
      pozdrawiam
      • Gość: były pracownik Re: o biedronce IP: *.bajtnet.lca.pl 28.12.08, 15:49
        piszesz tak bo pewnie mało brakuje ci do emerytury nie masz niko w
        domu więc nie potrzeba ci siana i brakuje towarzystwa
      • Gość: sylwiawit13 Re: o biedronce IP: 195.117.239.* 08.05.09, 21:48
        zgadzam sie z twoja wypowiedzia ,jest dobrze w biedronce ja tez
        pracuje 2 lata i jest ok , niech zaczna gadac co sie dzieje w netto
        i polo tego nikt nie widzi
        • Gość: anonim Re: o biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 20:09
          a co sie dzieje w netoo twoim zdaniem ?
      • Gość: o Re: o biedronce IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.12, 08:46
        inaczej bys pisal gdyby fiuty z biedronki cie zwolnil
    • Gość: anonim mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 11:04
      witam.nie moge patrzec jak nasza kierowniczka ma za nic nie ktorych
      pracownikow,boli mni to ze potrafi krzyczec tak zeby klienci nie słyszeli,i
      pracownicy,tak zeby była dalej niby grzeczna,to jest paranoja,bo jedni maja
      lepiej a jedni gorzej.naprawde chciałabym pracowacale czasem nie mam juz siły
      i chęci...biedronka o nr.1274
    • Gość: wiki Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.satfilm.net.pl 03.01.09, 13:37
      U nas jest tak samo ta sama szkoła kierowniczek ,grzeczna miła a jak
      nikt nie słyszy to spodli człowieka że chęci do pracy odchodzą.
    • Gość: Misiu21 Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.profnet.com.pl 12.01.09, 23:15
      No ja pracuję w Biedronce 3 lata i też jestem w pełni zadowolony, firma wywiazuje się ze wszystkiego, dlaczego nikt nie weżmie się np. za matrket typu polo market Tam są dopiero łamane przepisy.Wynagrodzenie w biedronce jest spoko firma wywiązuje się z urlopów dni wolnych zero nadgodzin. Widze że nie macie innego zajęcia oprócz ocerniania kogoś.Wiadomo że każdy popełnia błędy ale czy nikt nie dostrzeże się tego kiedy firma robi wszystko co najlepsze dla pracowników :-) pozdraawiam
      • Gość: kotek Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.chello.pl 12.05.10, 00:31
        ja dzisiaj dostałam pracę w biedronce i mam nadzieję że dobrze będzie mi się tam
        pracować:)a tak wogóle to wszędzie trzeba robićbo nic nie ma za darmo a jak
        komuś się nie chce to niech siedzi w domu.Pracowałam w lidlu i tam dopiero dają
        człowiekowi w dupe i traktują jak śmieci,ale myślę że też zależy na jaki się
        sklep trafi bo na każdym jest inaczej
    • Gość: anonimowy Re: Biedronka kusi pracowników IP: 88.220.124.* 22.01.09, 12:39
      ZGADZAM SIĘ U NAS W BIEDRONCE JEST STRASZNIE KIEROWNICZKA CIĄGLE DRE MORDE I RZECZYWIŚCIE DO TAKIEJ PRACY NIE CHCE SIĘ WRACAĆ NASTĘPNEGO DNIA!!!!!!!PRACY W BIEDRINCE NIE POLECAM
      • Gość: ANONIM Re: Biedronka kusi pracowników IP: 88.220.124.* 22.01.09, 12:44
        zgadzam sie!!! co nam po pieniądzach skoro człowiek jest w pracy nieszczęśliwy:(((
      • deodyma Re: Biedronka kusi pracowników 16.05.09, 22:33
        nie trzeba pracowac w Biedronce, zeby miec kierownika, ktory upadla na kazdym
        kroku pracownikow.
        to tylko w Biedronce tak sie dra na pracownika, czy co???
        • Gość: jasiundzio Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.tomaszow.mm.pl 22.06.09, 08:38
          Odkiedy to kierownicy po wyrokach skazujących za nieprzestrzeganie
          praw pracowniczych mogą dalej pracowac i awansowac - tylko w
          biedronce!!!
    • wojtek-rr Re: Biedronka kusi pracowników 25.06.09, 23:13
      Biedronka nie jest wyspą nie szczęścia w Polsce,myślę że
      sklepy "Społem" przebiją ją w tej rywalizacji,a zwłaszcza jeden we
      Wrocławiu przy ul.Piłsudskiego.Kierownik psychopata zatruwa życie
      pracownicom i nie płaci za nadgodziny,zawsze znajdzie sposób by
      przeciągnąć pracę pracownikowi o 1-1,5 godz.za free.Myślę że już nie
      długo będą sprawy sądowe o mobbing.
    • Gość: kasjer jakie prawa ma kasjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 22:58
      Pracuję w Biedronce i odnoszę wrażenie że prawa mają jedynie
      kierownicy sklepów bo zwykły kasjer to tylko obowiązki. A jak jest w
      pracy coś nie tak (z kierownikiem)to do kogo może się zwrócić? do
      regionalnego? nonsens Oni bronią owych kierowników – przecież sami
      Ich awansowali na te stanowiska, a to świadczyłoby że Sami popełnili
      błąd? Podczas konfrontacji tych dwóch stron kasjer zawsze stoi na
      straconej pozycji.
      Większość z Nich (kierowników sklepu) do niedawna sprawowało funkcje
      kasjerów- polecam parę minut refleksji nad Swoją postawą. Rozumiem,
      że walczycie o kasę i macie ciśnienie z góry o wyniki itd. Ale
      naukowo dowiedziono że zmotywowany pracownik jest wydajniejszy od
      zastraszonego. A wymagając pewnych postaw i zachowań od podwładnych
      starajcie się Sami być bardziej profesjonalni i przestrzegajcie
      owych wytycznych. Nie uogólniam bo znam fajnych kierowników sklepu,
      którzy są świetnymi kierownikami jak i normalnymi ludźmi a to
      dowodzi, że można te dwie rzeczy połączyć. Pozdrawiam wszystkie
      Biedronki.
    • Gość: Czara Nowy pomysł w Biedronce - tajemniczy klient IP: *.acn.waw.pl 11.10.09, 14:41
      Nie wiem czy wiecie ale centrala Biedronki wymyśliła że pracownicy mają być
      badani przez tajemniczych klientów. Pomysł jak pomysł, ale wykonanie jak
      zwykle fatalne, bo dosłownie każdy z może się zarejestrować, wziąć badanie i
      zmajstrować ocenę nawet pracownicy albo swojego sklepu, albo każdego innego LOL

Aby się zarejestrować wystarczy wpisać jakiekolwiek wymyślone dane na stronie
      secretclient.intenso.pl/registrationPrepare.do i już się jest
      tajemniczym klientem i można brać jakiekolwiek badanie - a od tego pewnie
      będę zależeć premie.

Znam badania tajemniczego klienta z innych firm, gdzie pracowałem, ale tak
      głupiego i patologicznego systemu jak ten, to jeszcze nie widziałem. Gratulacje!
      • deodyma Re: Nowy pomysł w Biedronce - tajemniczy klient 14.11.09, 23:19

Gość portalu: Czara napisał(a):

> Nie wiem czy wiecie ale centrala Biedronki wymyśliła że pracownicy
        mają być
        > badani przez tajemniczych klientów.

o eureka!
        o tym to ja juz wiedzialam od dawna:)
        tak jest w kazdym wiekszym sklepie, nie tylko w Biedronce:D
    • Gość: klient reklamówka za 7 groszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 20:47
      nie rozumiem dlaczego pracownice Biedronki próbują mi wcisnąć
      reklamówkę!!! chyba jestem na tyle inteligentnym klientem, że mam
      świadomość tego co chcę kupić więc niech nikt nie wciska niczego...a
      może wkrótce Biedronki będą pytać..czy życzy sobie Pan prezewatywy?a
      na poprawe nastroju batona...
      • Gość: biedronka Re: reklamówka za 7 groszy IP: *.eimg.pl 29.10.09, 19:12
        zrozum kobieto nie dlatego, ze nam sie nudzi... mamy nakaz odgorny a
        jak sie tobie cos nie podoba wcale nie musisz robic u nas zakupow ;)
        pozdrawiam
      • deodyma Re: reklamówka za 7 groszy 14.11.09, 23:21

Gość portalu: klient napisał(a):

> nie rozumiem dlaczego pracownice Biedronki próbują mi wcisnąć
        > reklamówkę!!! chyba jestem na tyle inteligentnym klientem, że mam
        > świadomość tego co chcę kupić więc niech nikt nie wciska
        niczego...a
        > może wkrótce Biedronki będą pytać..czy życzy sobie Pan prezewatywy?
        a
        > na poprawe nastroju batona...

a gdyby ta reklamowka byla za darmo, wzialbys ja w te pedy,
        kliencie:D
        straszne rzeczy w Bierdonkach sie dzieja, naprawde.
    • Gość: antymalkontent Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.fuz.pl 13.11.09, 22:00
      TAAAAK TAAAAAK wszystkiemu winna Biedronka, nawet za słabe połowy łososia też. Zrozumcie matołki, że to ludzi tworzą klimat w pracy. Jeśli macie nad sobą jakąś popapraną osobę, to zamiast wytrząsać się na bezosobową nazwę na tym czy innym forum, bierzcie sprawy w soje ręce. Telefonik lub inna forma zgłoszenia do Biura Obsługi Pracownika i sprawa nabiera biegu. Trzeba tylko ruszyć d..ę
      Widząc kilkanaście wpisów na forum i mając świadomość ile jest tam zatrudnionych pracowników śmiem twierdzić, że generalizowanie tutaj BIEDRONKA SAMO ZŁO jest delikatnie nieprawdziwe. Pojedyncze przypadki opisałbym pewnym powiedzeniem :
      Czemuś biedny, boś głupi.
    • Gość: Anonim Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.mielec.mm.pl 15.01.10, 10:09
      No cóż ja tez pracuję w Biedronce i trzeba przyznać - mobbing to porządek
      dzienny. Zajmuję stanowisko kierownicze i nie mogę patrzeć jak główny kierownik
      traktuje dziewczyny, nie pomagają rozmowy z rejonowym. Do tego z pracy wylatują
      Ci, którzy za biedronką poszliby w ogień za drobne przewinienia zwolnienia
      dyscyplinarne.Fakt że wszystko zależy od ludzi bo to oni tworzą atmosferę i
      kulturę pracy ale chyba na mobbing jest przyzwolenie odgórne i nikt się tym nie
      przejmuje. Jedyny plus to to że wynagrodzenie jest na czas, ale w tak dużych
      sieciach to normalne.A czy wynagrodzenie jest adekwatne do pracy- na pewno nie!
      • Gość: ula Re: Biedronka kusi pracowników IP: *.mannet.pl 21.06.14, 17:49
        ja pracuje w lidlu i czytajac tą wypowiedz mam wrażenie że piszesz o lidlu u nas na kazdym obiekcie tak własnie wygląda a zwolnienia dyscyplinarne to norma w wiekszości przypadków o mobbingu nawet ie pisze współczuje wam i nam z lidla pozdrawiam
    • Gość: ... bella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:51
      pracujesz w biedronce od 2 lat to nie wiesz wszystkiego ja pracuje
      długo i wcale nie jest tak kolorowo jak piszesz .kasjerzy w
      biedronce to MURZYNI...........
      • Gość: gosc Re: bella IP: 89.69.117.* 24.01.12, 13:45
        tu sie zgadzam kasjerzy to murzyni,ile musza wysluchac od klientow to glowa mala a pensja nie jest az tak adekwatna do tej pracy no i zalezna od tajemniczego klienta,co dla mnie jest smieszne
    • Gość: .. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:57
      W BIEDRONCE JAK NIE LIRZESZ DUPY KIEROWNIKOWI I NIE DONOSISZ NA
      INNYCH TO JESTES NIKIM
      • Gość: toja Re: ... IP: *.serv-net.pl 28.01.17, 15:29
        Dokładnie tak jest. pracowałam w biedronce to obóz pracy! a kierownictwo nie do zniesienia!.jak nie liżesz to nie pojedziesz tylko jestes gnebiona i wyzyskiwana!!
    • Gość: ANIA SUPER IP: *.tktelekom.pl 06.02.10, 23:06
      BIEDRONKA JEST THE BEST !!!!!!!!!!!!!!
      • martuchazabucha00 Re: SUPER 13.04.16, 21:07
        dupowłaz....
    • Gość: //////// cała PRAWDA o biedronce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 11:02
      Praca w biedronce nie jest taka zła wiadomo wszedzie trzeba
      pracowac.tylko KIEROWNICY I ICH ZASTEPCY to wszystko od nich sie
      zaczyna jak nie lirzesz im dupy to cie zagnebia a jak lirzesz i
      donosisz na innych to wszystko ok ...pozd dla 3689
    • Gość: gosc Re: Biedronka kusi pracowników IP: 93.105.239.* 22.03.10, 19:53
      fakt praca w biedronce nie jest zla zarobki ok dodatki na swieta i tym podobne
      to sami pracownicy a zwlaszcza kierownictwo sprawia tak naprawde ze czlowie zle
      sie tam czuje
    • Gość: diana gość IP: 178.73.63.* 04.11.10, 09:59
      jestem od niedawna kierowniczką w biedronce atmosfera w pracy zależy od całego zespołu , czasami widzę jak kasjerzy sobie olewają wszystko i trzeba za nich wykonać robotę a biurowej pracy sporo my musimy zrobić . nerwy puszczają czasami ale jeżeli ktoś uważa że to mobbing to niech zgłasza to do rejonowego.
      • Gość: aaa Re: gość IP: 46.112.173.* 23.11.10, 02:38
        słyszałam te same usprawiedliwienia- papierkowa robota... kiedy się zwolniłam i zaczęłam się z kierownictwem spotykać prywatnie- przyznali mi racje. zwłaszcza jak ja byłam na zmianie mogli sobie na siedzenie w biurze pozwolić. to trzy etaty w jednym: jednocześnie kasujesz, dokładasz towar, pomagasz klientom i sprzątasz. świątek piątek. najlepiej, żeby całe rodziny zatrudniały się w biedronce- wtedy istniałaby szansa, że spędzimy wspólnie więcej niż jedną niedzielę w miesiącu
      • Gość: ala Re: gość IP: *.serv-net.pl 28.01.17, 15:33
        atmosfera niestety nie zależy od całego zespołu tylko od was.wielkich kierowników!my prace sobie nie olewamy tylko dostajemy ostro po dupie!a o rejonowym nawet nie chce mi się wypowiadać!
    • Gość: z-ca kierownika praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.11, 19:30
      pracuje w biedronce (jeronimo) od 6 miesięcy. Podkreslam, że nie mogłam znaleźć pracy i przyjełam się tam bardzo niechętnie.
      Wcześniej pracowałam w 4 firmach a w dwóch byłam zastępcą kierownika.
      Proszę Państwa, w żadnej z poprzednich firm nie miałam tak wysokiej premii, w żadnej z firm nie były tak przestrzegane przepisy i w żadnej firmie nie czułam się tak komfortowo.
      Wracam do domu zmęczona, bo jest to praca dla osób energicznych i pracowitych, ale kiedy widze swoje konto (przed 10) to wiem za co pracowałam.
      Życze wszystkim by każdego dnia idąc do pracy, robili to z ochotą...
      • Gość: ja Re: praca IP: *.cdma.centertel.pl 15.10.11, 15:28
        nie pracuję w Biedronce, ale w banku. I słyszę od moich klientów, że dobrze im się tam pracuje, i widzę na kontach, jakie dostają pensje (częstokroć wyższe od mojej) Dlatego tutaj zajrzałam, bo na serio planuję zmienić pracodawcę i zastanawiam się nad Biedronką. Kiedyś parę lat pracowałam w sklepie, byłam nawet kierownikiem, może miałabym szansę na zatrudnienie ...
        • Gość: ooooo Re: praca IP: *.serv-net.pl 28.01.17, 15:35
          rozbawiłaś mnie teraz! z banku do biedronki? i myślisz że ktoś Ci w to uwierzy
    • Gość: KPT Biedronka IP: *.blast.pl 19.05.12, 17:15
      Praca w biedronce nie jest az taka zla. Niestety sytuacja zalezy od sklepu i kierownictwa. Czasami sie zdarzy taki kierownik co nic mu sie nie podoba. Ostatnio widzialem kwitek z wyplaty i za 24h urlopu wartosc wynosila ponad 1zl. Tylko nie wiem dlaczego urlop jest tak wyceniany. Nie wiem tez dlaczego nadgodziny sa liczone jako dodatek 50% i nie podwyzszana jest placa zasadnicza.

Zapraszam na:

kpt-kulinaria.fotka.pl
      • Gość: gość Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 12:44
        piszesz tak,bo nie pracujesz tam,albo w twoim sklepie jest tyle personelu,że jeden patrzy na drugiego i liczy że mu się uda przechodzić dzionek,a za zmianę wystroju wnętrza sklepu gratuluję głupoty autorowi projektu
        • Gość: maiden Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 12:08
          Czytam co wypisujecie i się dziwię że tak marudzicie. Ale polakowi nigdy nie dogodzisz.Pracuję w Biedronce 9 miesięcy. Jest to nowy sklep w nie wielkim mieście. NIe jest łatwo i nieraz trzeba się dogadywać z klientami i trzeba wszystkie ich zachcianki spełniać z uśmiechem na twarzy. Jestem bardzo zadowolona z pracy. Przecież nikt nie mówił że będzie łatwo. Ale przepraszam, gdzie za trzyczwarte etatu u 3 dni wolnego w tygodniu dostaniecie 1100 złotych wypłaty w terminie, do tego premia. Ja dostostaję około 1280 co miesiąc. Do tego 3 dni w tygodniu wolne, mogę pobyć z dziećmi i mam czas na swoje zainteresowania. Jak chcecie odpoczywać to zatrudnijcie się w biurze. Poza tym kontakty z klientami dużo dają, można się nauczyć bardzo wiele o ludziach i wyrobić w sobie wiele cierpliwości wyrozumiałości a to są bardzo ważne cechy. Może po prostu to nie praca dla was. Kwestia tajemniczego klienta jest ok. Zmieniłabym tylko to że po zakończeniu pracy powinien się zgłosić do kierownika żeby było pewne że rzeczywiście był w tym sklepie i żeby było wiadomo kto nawalił jeśli wynik jest nie zadowalający. Ludzie, czego wy chcecie? Towar się sam nie wyłoży a klient się sam nie obsłuży. Taka praca. Lepiej taka niż żadna dla wiadomości tych narzekających.
          • Gość: aaaaaaa Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 09:13
            Dziwne bo ja pracuję w biedrze na 3/4 etatu i mam na rękę 1030zł.Jak to możliwe ze masz ponad najwyżsżą krajową??????????
    • Gość: Agnieszka Pracownicy i obsługa sklepu Biedronka IP: *.opole.hypnet.pl 13.09.14, 14:52
      Witam, chciałam napisać, że Biedronka na ul.Oświęcimskiej w Opolu, jest najgorszym sklepem w mieście.Pracowałam tam , wprawdzie krótko ,ale pracownicy sklepu nie są w ogóle mili, i są chamscy i nie chcą w ogóle pomagać w niczym.Pracownicy są też niemili i nieuprzejmi dla klientów.Nie polecam nikomu tego sklepu,lepiej iść gdzie indziej.Pozdrawiam.
      • Gość: sas Re: Pracownicy i obsługa sklepu Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 11:44
        Również w Busku-Zdroju na ul. Na Dole 2 pracownice są bardzo chamskie, aroganckie i bezczelne. Klienta traktują jak intruza. Jeżeli układają towar to klientowi nawet nie wolno przejść tą alejką bo potrafią strasznie naubliżać. Chamstwo i wieśniactwo w tym sklepie nie zna granic, zwłaszcza pani z długimi kręconymi blond włosami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka