Dodaj do ulubionych

Wydawnictwo Software ul. Bokserska

13.06.09, 18:49
Jak wygląda czas pracy od początku do końca dnia.

Osoby sprzedającej w tej firmie reklamę.

Dziękuję za informację
Obserwuj wątek
    • Gość: blech Re: Wydawnictwo Software ul. Bokserska IP: *.chello.pl 30.06.09, 23:18
      hej unikaj lepiej tego wydawnictwa ;) też nie wierzyłam...
      forum.gazeta.pl/forum/w,645,53711379,55370640,Re_jaka_placa_taka_praca.html
      • Gość: prawie pracownik Re: Wydawnictwo Software ul. Bokserska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:26
        dla wszystkich zainteresowanych proponuję poczytac sobie:

forum.gazeta.pl/forum/w,645,53711379,53854616,Re_Wydawnictwo_Software_Wypowiedz_sie_.html
    • Gość: gordon Re: Wydawnictwo Software ul. Bokserska IP: 77.79.206.* 01.07.09, 09:00
      Człowieku pracowałem tam półtora roku. I to było o półtora roku za długo. Polityka tej firmy to wycisnąć pracownika z życia dokładając mu obowiązków po zwolnionych kolegach i koleżankach, bez dokładania pieniędzy. Dostałem wypowiedzenie, gdy poprosiłem o podwyżkę, bo tam wszyscy muszą być potulni jak owieczki. Jedna wielka czarna komedia. Koło tego "wydawnictwa" narobiło sie tyle smrodu, że zmienili nazwe na Software Press. A prezes potrafi pogratulowac Ci wyników, a na drugi dzień dostajesz wypowiedzenie z drugiej ręki, gdzie jako powód masz "brak zaufania do pracownika". Ludzi traktuje się jak mrówki, autorom artykułów nie wypłaca się pieniędzy na czas i ciągle dzwonią (co chyba nikogo nie dziwi), a redaktorzy mają po 2-3 pisma na głowę i sami sie zwalniają bo już nie wyrabiają. Ujmę to dosadnie - zapie...za grosze + brak szacunku nawet do stałych pracowników.
      Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników! (a przewinęło się ich tu chyba więcej niż w McDonaldzie)
      • Gość: Katja Re: Wydawnictwo Software ul. Bokserska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 10:24
        Hej, mnie zaproszono na jutro, na rozmowę w sprawie praktyk w tej firmie. Słyszę
        jednak same niepochlebne opinie i teraz zastanawiam się czy w ogóle się tam
        wybrać. Kazali mi być o 8 rano :/. Możecie napisać coś więcej jak wyglądają tam
        praktyki i czy naprawdę jest tak strasznie?
        • Gość: lalala Re: Wydawnictwo Software ul. Bokserska IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 15:42
          Czy jest strasznie - tak naprawde jak olewasz sobie wszystko, to nie jest strasznie. Z tymi obowiazkami to prawda. Ja robilam przez 1,5 meisiaca swojej pracy prace przeznaczona dla dwoch osob, szef w ten sposob zaoszczedzil na jednej wyplacie. Co miesiac zwalnia przypadkowe osoby, zarzadzenie w tej firmie jest zenujace. Nie wywiazuja sie z tego, co obiecuja na rozmowach kwalifikacyjnych. Niby jestes na okres probny, wiec zarabiasz mniej. Po okresie probnym okazuje sie, ze wolalby podpisac kolejna umowe zlecenie na mniejsza stawke. A po kolejnym miesiacu Cie zwalnia ;). Tak walsnie bylo z moja kolezanka.
          Zenada naprawde i szkoda nerwow :). Szczegolnie, ze teraz prezes zmusza wszystkich do zalozenia wlasnej dzialalnosci.
          Da sie to przezyc, ale jak masz wybor to naprawde zastanow sie nad czyms innym. Szkoda nerwow, rozwinac sie tam na pewno nie rozwiniesz. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka