Gość: misiek Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.chello.pl 14.06.09, 00:32 dostanie zawiasy i kare zapłaci dobrze głupiej babie żal samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziam Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.09, 00:43 hahaha, widziałam dzisiaj to auto! dzielna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loger Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: 77.236.0.* 14.06.09, 00:56 przynajmniej auta nie szkoda straszne g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valkyrie Lenneth Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: 188.33.108.* 14.06.09, 01:20 Dobra robota, podziwiam jej autorkę zarówno za pomysł (może nie do końca oryginalny, ale z drugiej strony nie tak często spotykany) jak i za odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicaali Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.range86-159.btcentralplus.com 14.06.09, 01:25 strzezcie sie czerwone samochody sportowe na stolicznych numerach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Powtorka z rozrywki - fake IP: *.Biskupin.wroc.pl 14.06.09, 01:36 Ponad rok temu temu opisywano podobne zdarzenie - zdemolowano Opla omege - identyczne napisy. W tym przypadku mozna smialo stwierdzic, ze jest fo kolejny fake - zdjecia kraza po internecie od okolo 3-4 lat. Link do poprzedniego artykulu - deser.pl/deser/1,89795,5131984.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Powtorka z rozrywki - fake IP: *.zetosa.krakow.pl 14.06.09, 11:10 to jak nazwiesz to: www.youtube.com/watch?v=icNqGD1OZkw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe artboom festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 01:58 a czy to nie przypadkiem w ramach Festiwalu Artboom?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: artboom festiwal IP: *.zetosa.krakow.pl 14.06.09, 11:12 jestem dokładnie tego samego zdania. www.youtube.com/watch?v=icNqGD1OZkw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: 85.134.219.* 14.06.09, 02:00 coś jest nie tak,ja te fotki widziałem 6mieś temu???? mam je nawet jeszcze na meilu tylko z innego kata pstrykane??????ale hasła na samochodzie te same????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becwal Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas IP: 78.251.250.* 14.06.09, 02:06 albo do myjni albo do dealera co wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yul Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 02:14 Pomysłowa dziewczyna, brawo!! Ale kto kolesiowi zapłaci za czyszczenie auta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu wchodzi adamo64 do baru z g*wnem w reku i mowi: IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.06.09, 02:28 wchodzi adamo64 do baru z g*wnem w reku i mowi: "patrzecie jakie mam szczescie! o malo w to nie wdepnalem!" Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" 14.06.09, 02:58 powinien jej w zamian wypalic na d,..goracym zelazem podziekowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Szczęściarz Sssuper babeczka!! :))) A wasze niektóre komentaże IP: *.promax.media.pl 14.06.09, 06:50 są takie, że... żal dupę ściska!! Pewnie dureń jest baaaaardzo przywiązany do samochodu, dumny z niego jak paw i zamiast być z rodziną, wolał go codziennie myć! Wcale bym się nie zdziwił, gdyby auto było na nią zarejestrowane! I nic jej nie zrobią za zniszczenie własnego mienia!! :)))))) Pewnie zostawiła mu jego skarb, zabrała dzieci i na pożegnanie zapewniła mu zajęcie przy myciu tego "cuda"!! Brawo! Brawo! Brawo!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc a ty jestes facet? bo mi na ciote wygladasz IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 07:57 albo wiernego mezulka ktory z wasikami i wozeczkiem popyla jak nie na spacerek to na smietniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanboy Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.chello.pl 14.06.09, 07:05 Owszem, przekaz jest ten sam - A mogło być tak pięknie, byłeś dla mnie wszystkim, obok dzieci. -- Ale pytanie czy to są TE SAME zdjęcia? 2008-04-18: deser.pl/deser/1,89795,5131984.html 2009-06-13: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80273,6716569.html?i=1 -- Bystrzaki - koniowi to zameldujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ait To jest reklama PZU IP: *.compower.pl 14.06.09, 08:03 To jest jedna z reklam PZU w ramach kampani jaka ostatnio przygotowali. Za kilka dni zobaczycie w TV jak babeczka maluje auto noca... A za co ? Za to ze jej maz wybral innego ubezpieczyciela i nie moze naprawic auta po wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.06.09, 08:16 Z całym szacunkiem ale czy ta Panie nie ma problemów natury psychicznej???? Świadczy o tym moim zdaniem forma ekspresji emocjonalnej Mam wrażenie że takie podobne zdjęcia widziałem już dawno temu na stronie JOE MONSTER'a więc to co ona zrobiła to nie jest oryginalny pomysł a skopiowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Man Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.chello.pl 14.06.09, 08:44 kobiety są nieobliczalne. Właśnie dlatego tak nas pociągają... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: I tak ma być! 14.06.09, 08:56 Ups to ja jestem pikuś przy tej pani:) Ale pełny szacuneczek dla dziewczyny i tak ma być dla ku...a***rzy dzielna odważna dziewczyna BRAWO!:)) Da sobie rade w życiu. Sama pomyśle o tym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Przecież to już kiedyś było! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.09, 09:18 Odgrzewana sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian ale mu zrobila - starego grata pomazala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 09:25 sciagnal go za 2,5 tys zl ze zlomowiska niemieckiego a ona mu te limuzyne oszpecila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrad Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 09:30 Zależy jaka to farba jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.static.espol.com.pl 14.06.09, 09:36 pięknie! arcydzieło!!! XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. a moze to festiwal sztuk wizualnych?? IP: *.chello.pl 14.06.09, 09:56 Wystartował Festiwal Sztuk Wizualnych ArtBoom. Uważajcie na spadającą w okolicach Plant "Rakietę" (Julian Tomaszuk), strzeżcie się wypluwających swą zawartość "Wirujących koszy" Brada Downeya. A jeśli zdesperowana kobieta w dzikim szale nagle zacznie demolować zaparkowany na ulicy samochód - bądźcie (prawie) pewni, że to nie chuligański wybryk, a "Zemsta kobiety w środku miasta", artystyczny performance Rafała Bujnowskiego » Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena to fałszywka IP: *.28.110.214.coditel.net 14.06.09, 10:41 zgadzam się z przedmówcą. to fałszywka, tą samą wiadomość ze zdjęciem widziałam w internecie może z rok temu. nie warto publikować wszystkich nadsyłanych przez internautów newsów bez żadnej weryfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: to fałszywka IP: *.zetosa.krakow.pl 14.06.09, 11:12 www.youtube.com/watch?v=icNqGD1OZkw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalwa To już było!!!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.06.09, 11:06 PO co dawać 2 raz ten sam news sprzed pół roku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Zemściła się na samochodzie. "Już dziś nie ma nas" IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 11:13 co za przekłamanie, to wcale nie mogło być dzisiaj; jeśli było, to autor tego demotywatora (www.demotywatory.pl/komentarze/3122#komentarze) może podróżować w czasie Odpowiedz Link Zgłoś