Dodaj do ulubionych

Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów

21.07.09, 13:32
Wybierać okupujących halę po jednym i na dołek. I niech tam się
tłumaczą z okupacji hali, ataków na funkcjonariuszy i utrudnianiu
czynności komorniczych. Pajace.
Obserwuj wątek
    • yulek_cezar Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 13:37
      W końcu mamy państwo prawa. Nikt nie będzie bezprawnie zajmował cudzej
      własności. Dobrze, że policja zrobiła z tym porządek. Teraz tylko czekam na
      wnioski do sądów o czynną napaść na funkcjonariusza, utrudnianie wykonywanie
      obowiązków służbowych i tym podobne.
      • Gość: Roland Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.otp.pl 21.07.09, 14:57
        A ja czekam na to samo w/s górników...
        • dzyndzelbaum Naród się przebudził i walczy z Bandycką policją 21.07.09, 17:50
          Tak jak dzieci walczyły z niemieckim okupantem tak i teraz dzieci walczą o
          wolność z policyjnymi bandytami.
          Całego narodu nie spacyfikują.
          Teraz ściągają bandytów z Łodzi na dzieci.
          • Gość: ronin Śmieszny jesteś jak pisowcy IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 18:19
            Jedynych bandytów jakich tam widziałem to tych rzucających kamieniami w policję.
            • Gość: w2w Re: Śmieszny jesteś jak pisowcy IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.09, 18:57
              spadaj na komisariat za biurko tam twoje miesce psie
          • Gość: dddd Re: Naród się przebudził i walczy z Bandycką poli IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.09, 18:56
            100000% Tu sie zgodze!! bandyci w mudurach lajzy i chamy
      • polaknormalny Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 15:24
        yulek_cezar napisał:

> W końcu mamy państwo prawa. Nikt nie będzie bezprawnie zajmował cudzej
        > własności. Dobrze, że policja zrobiła z tym porządek. Teraz tylko czekam na
        > wnioski do sądów o czynną napaść na funkcjonariusza, utrudnianie wykonywanie
        > obowiązków służbowych i tym podobne.
        masz rację kiedyś ZOMO lało takie pierdoły jak ty i płaczesz że to było złe
        dziś Policja (czyt.NOWE ZOMO) wali pałami i to jest cacy
        bo ty nachapałeś sie na cudzej krwi

kiedyś podpalali KC proponuje dziś zrobić to samo z ratuszem
        niczym sie nie będzie różniło
        • Gość: Zenio Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 17:03
          > masz rację kiedyś ZOMO lało takie pierdoły jak ty i płaczesz że to było złe
          > dziś Policja (czyt.NOWE ZOMO) wali pałami i to jest cacy
          > bo ty nachapałeś sie na cudzej krwi

Bo leje za coś innego. Kupcy nie chcą wolności tylko przeciwdziałają dziamaniom
          komornika który chce ich usunąć z miejsca które zajmują nielegalnie. Mała grupka
          nie może siła domagać się siła czegoś dla siebie kosztem reszty społeczeństwa.
          • Gość: wita5 Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:00
            a kto to jest reszta społeczeństwa i co na tym traci lub zyskuje? zastanów się
            co piszesz. dzisiejsze wydarzenia to wstyd dla Polski !
            • maczor Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 22.07.09, 12:40
              Gość portalu: wita5 napisał(a):

> a kto to jest reszta społeczeństwa i co na tym traci lub zyskuje? zastanów się

ja na przykład jestem reszta społeczeństwa i chcę stacji metra oraz muzeum
              sztuki współczesnej, a nie blaszanego bazaru w sercu miasta

bardzo lubię bazary ale nie wszędzie
        • Gość: a Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.dub-3rk.metro.digiweb.ie 21.07.09, 18:52
          zal mi cie czlowieku. jak dla mnie to policja powinna uzyc wiecej sily. nie moge
          patrzec na te pedzle co sobie robia zdjecia. sam bym ich palowal. co to w ogole
          jest. kazdy powinien dostac wyrok
      • Gość: Robert_Pruszków Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.subscribers.sferia.net 22.07.09, 00:43
        Popieram w 100%. Wreszcie zniknie obżydliwy blaszak w centrum
        miasta. Proponuję zlożyć zbiorowe zawiadomienie do prokuratury, min.
        o napaść na funkcjonarjuszy, ale mnie najbardziej poruszyla matka
        która wzięla ze sobą 1,5 roczne dziecko żeby z nim protestować. Jej
        bym postawil zarzut spowodowania zagrożenia życia dziecka.
        Ci ludzie nie są normalni. Zajmowali tyle lat cudzą wlacność,
        szpecąc naszą stolicę, i ośmieszając ją przed calą europą. Nareszcie
        miasto zrobilo z tym porządek, ale jeśli nie zostaną od tych ludzi
        wyciągnięte konsekwencje prawne, to będę bardzo zawiediony.
        Nareszcie zaczynamy żyć w państwie prawa. Można zacząć wieżyć w to
        że wyrok sądu coś znaczy.
    • yavorius Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 13:37
      util napisał:
      > Pajace.

To nie pajace. To bydło.
      • koham.mihnika.copyright To nie pajace. To bydło. Nie, to klienci PiS i SO. 21.07.09, 14:15

• leszekes Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 15:59
        Pałować cwaniaczków, pałować... lać gdzie popadnie to bydło.

yavorius napisał:

> util napisał:
        > > Pajace.
        >
        > To nie pajace. To bydło.
        • Gość: adamo333333 Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.lightspeed.srfrct.sbcglobal.net 21.07.09, 17:33
          a zeby ciebie pajacu ktos kiedys spalowal
    • Gość: pz Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.polkomtel.com.pl 21.07.09, 14:01
      Człowiek znaczy więcej niż prawo przez niego ustanowione.
      Śmiejcie się z kiboli legii, ale oni to lepiej rozumieją niż wy.
      • extrafresh Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:12
        Rozwiń myśl, filozofie.
      • 1stanczyk "Człowiek znaczy więcej niż prawo 21.07.09, 14:21
        "Człowiek znaczy więcej niż prawo przez niego ustanowione."

Belkot typowy dla naszego polswiatka polinteligentow.
        I jeszcze na dodatke wspierany bandyckim rozumieniem kiboli.

Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz
        • Gość: Komandos Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.09, 14:31
          Biboli bo? Bo miał bluzę Legii? W TV takich było 2! W czym mają chodzić przecież to Warszawa. Gdyby miał koszulkę Barcelony, powiedział byś że przyjechali z Hiszpanii?
        • Gość: pz Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.polkomtel.com.pl 21.07.09, 14:35
          Całe szczęście są jeszcze caliinteligenci oraz inteligenci 1i3/4.
          Cała moja nadzieja w Was.

Zachęcam do osobistego doświadczenia jakości polskich sądów oraz
          kompetencji ludzi tam pracujących począwszy od SKO, WSA, NSA.
          Zachęcam do lektury orzecznictwa, prześledzenia szybkości działania,
          porównania praw skarżącego urząd obywatela i skarżonego urzędu i
          poszukania w tym wszystkim wolności.
          Zachęcam do lektury ustaw i znalezienia tam różnic między
          współczesnością a średniowieczem.

Liczę na Was caliinteligenci, że to zmienicie.

Można człowieka kopnąć w dupę bo śmierdzi albo zasłania cudny pałac
          kultury. Można mieć do tego nawet podstawy prawne. Warto jednak
          zastanowić się nad tą prawdą, że ludzie różnią się między sobą nie
          tylko orientacją seksualną, kolorem skóry czy popieraną partią
          polityczną. Jedne drzewo łatwiej się przesadza, inne trochę trudniej
          a jeszcze inne po przesadzeniu uschnie.
          Tu odkryjecie wrażliwość.
          • Gość: z Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: 217.98.20.* 21.07.09, 15:33
            O czym ty bredzisz, człowieku? Umowa na dzierżawę terenu wygasła i
            miasto ma pełne niepodwazalne prawo odzyskać SWÓJ teren. Jak byś się
            zachował i czuł, gdyby lokator wynajmujący od ciebie mieszkanie czy
            pokój nie chciał się wyprowadzić po wygaśnięciu umowy? Myślenie nie
            boli, naprawdę.
            • polaknormalny Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo 21.07.09, 15:39
              Gość portalu: z napisał(a):

> O czym ty bredzisz, człowieku? Umowa na dzierżawę terenu wygasła i
              > miasto ma pełne niepodwazalne prawo odzyskać SWÓJ teren. Jak byś się
              > zachował i czuł, gdyby lokator wynajmujący od ciebie mieszkanie czy
              > pokój nie chciał się wyprowadzić po wygaśnięciu umowy? Myślenie nie
              > boli, naprawdę.
              tak tak ja wynajmiesz lub coś pożyczysz to znaczy że trzeba cie spałować bo nie
              oddajesz HGW 100 razy gorsza od UB i bandytów mafijnych
              tak sie z ludzmi nie postępuje pod sąd ją za zbrodnie POrąbańców i PISdzielców
              • Gość: le ming Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.aster.pl 21.07.09, 16:08
                > tak tak ja wynajmiesz lub coś pożyczysz to znaczy że trzeba cie
                > spałować bo nie oddajesz
                Nie, najpierw sprawa idzie do sądu. Ale jesli sąd wyda wyrok, a ty NADAL nie
                oddajesz - to zaslugujesz na wp...ol. Jakby ci ktos samochod ukradl i bezczelnie
                nim jezdzil ci przed domem, to co bys zrobil? Grzecznie prosil o zwrot, do
                us.anej smierci?

> HGW 100 razy gorsza od UB
                Dziecko drogie, od rau widac, ze NIE MASZ POJECIA, co to bylo UB i jak
                dzialalo... Nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz.
            • Gość: pz Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.polkomtel.com.pl 21.07.09, 17:23
              Jest subtelna różnica między osobą prywatną a "miastem".
              Zapomina się, że owo "miasto" funkcjonuje dzięki podatkom m.in. tych
              ludzi. "Miasto" nie jest własnością urzędasów o czym się zbyt często
              zapomina.

Obok świętej własności jest jeszcze pojęcie społecznej
              odpowiedzialności.

Nie wierzę, że ludzie większą przyjemność czerpią z bijatyki niż z
              zarabiania pieniędzy.

Smutne jest to, ze Ci, którzy krytykują owych zadymiarzy nie
              potrafią na forum pohamować swoich nerwów i bez złośliwości
              wypowiedzieć się na zwykłym forum.
              • Gość: rema 5 Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:16
                znam przypadek na Mazurach, gdy ktoś wydzierżawił kawałek gruntu nad jeziorem na
                mazurach od gminy i stworzył tam parking płatny.Hulał 2 lata , interes się
                kręcił i gmina wypowiedziała mu umowę dzierżawy.Interes przejął siostrzeniec
                jakiejś szychy w gminie .Dalej się kręci tyle, że nie temu kto to wymyślił.Tak
                działają samorządy terytorialne.Hańba i wstyd.Jesteśmy w tym kraju bydłem.
                • Gość: byłyPOwiec Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 22:42
                  Dokładnie tak jest. Fanatykom Hanny Gronkowiec Waltz /Hajki Grundbaum/i innych
                  POpaprańców odsyłam aby zapoznali się z tajnym raportem towarzysza Jakuba
                  Bermana. wystarczy poszukać w internecie
                  fakty.interia.pl/raport/przeszlosc_walesy/news/iv-rp-kontra-lech-walesa/komentarze,1131940,,16390533
                  • prawdziwy.jonek Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo 21.07.09, 22:47
                    Gość portalu: byłyPOwiec napisał(a):

> Dokładnie tak jest. Fanatykom Hanny Gronkowiec Waltz /Hajki Grundbaum/i innych
                    > POpaprańców odsyłam aby zapoznali się z tajnym raportem towarzysza Jakuba
                    > Bermana. wystarczy poszukać w internecie
                    > fakty.interia.pl/raport/przeszlosc_walesy/news/iv-rp-kontra-lech-walesa/komentarze,1131940,,16390533

a co to za popapraniec ten Jakub Berman????
                    • Gość: byłyPOwiec Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 22:50
                      masz podany link do strony to poszukaj i poczytaj to nic nie kosztuje.
                • prawdziwy.jonek Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo 21.07.09, 22:45
                  Gość portalu: rema 5 napisał(a):

> znam przypadek na Mazurach, gdy ktoś wydzierżawił kawałek gruntu nad jeziorem n
                  > a
                  > mazurach od gminy i stworzył tam parking płatny.Hulał 2 lata , interes się
                  > kręcił i gmina wypowiedziała mu umowę dzierżawy.Interes przejął siostrzeniec
                  > jakiejś szychy w gminie .Dalej się kręci tyle, że nie temu kto to wymyślił.Tak
                  > działają samorządy terytorialne.Hańba i wstyd.Jesteśmy w tym kraju bydłem.

no widzisz? ze to nie jest wina gminy i szych tylko tego glaba co nie pomyslal
                  zeby najpierw przedluzyc umowe a pozniej robic interes, rozumiesz?
          • Gość: adamo333333 Re: "Człowiek znaczy więcej niż prawo IP: *.lightspeed.srfrct.sbcglobal.net 21.07.09, 20:01
            masz 1000% racji , tylko wytlumacz to fanatykom Tuska
      • Gość: ronin To znaczy, że jeśli mi nadepniesz na nogę to ja.. IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 15:22
        mogę obić ci gębę tak? Bo człowiek obrażony znaczy więcej niż
        prawo...
        • Gość: pz Re: To znaczy, że jeśli mi nadepniesz na nogę to IP: *.polkomtel.com.pl 21.07.09, 17:32
          Jeśli znajdziesz się kiedyś w sytuacji, gdy w biały dzień w środku
          miasta 2 sek będą dzieliły Ciebie od śmierci z ręki psychola z nożem
          w ręce to zaczniesz rozumieć że kieszonkowy kodeks karny nie pomoże
          Ci wyjść z opresji a przekroczenie obrony koniecznej jest wymysłem
          osób wiedzących o sprawie tyle co Ty dziś.

• Gość: Dandar Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.era.pl 21.07.09, 16:11
        kibole Legii rozumieją że muszą się pokazać. A ja rozumiem że takie
        zachowanie może podpadać pod utrudnianie pracy funkcjonariuszom i za
        paroma wybitymi zębami prostaków płakał nie będę...
      • Gość: TT Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.09, 17:32
        Polacy nie przstrzegaja prawa, ani przez innych ustanowionego ani przez siebie
        napisanego!
      • Gość: rema 5 Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:04
        masz rację.
    • Gość: gege Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: 194.50.110.* 21.07.09, 14:08
      ...przeciez to nie kupcy tylko zadymiarze - chca sie ponapier....i tyle
      ...a najgorsze ze z haslem "solidarnosc" na ustach ...szkoda ze
      "Bogurodzicy" nie zaspiewali..zenada
    • Gość: bolek Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.samar.pl 21.07.09, 14:14
      a chciałem sobie kupić tam dzisiaj buty, fuck...
      • koham.mihnika.copyright idz do caritasu - taniej. 21.07.09, 14:16
        Gość portalu: bolek napisał(a):

> a chciałem sobie kupić tam dzisiaj buty, fuck...
        • maruda.r Będziesz sam tam jeździł, gdy centrum 21.07.09, 14:44

zostanie zmonopolizowane przez kilka sieci.

• Gość: le ming Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.aster.pl 21.07.09, 16:09
        > a chciałem sobie kupić tam dzisiaj buty, fuck...

Na twoim miejscu bym sie cieszyl. Przynajmniej teraz masz szanse uniknac zakupu
        badziewia.
    • Gość: rafek Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: 188.33.106.* 21.07.09, 14:18
      Kupcy nie poddajcie się koktajle mołotowa i do boju jestem z WAMI
      • Gość: mania w gaciach przed monitorkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:59
        kozak.. chyba trampek z targu;))
      • Gość: TT Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.09, 17:37
        Jak jestes z nimi to idz tam walic lbem o sciane, a nie pajacujesz trollu przy pc!
    • aunap Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów 21.07.09, 14:18
      Tak nie powinno być, to zachowanie władz stolicy przypomina system kumunistyczny. POPIERAM KUPCÓW
      • aryba9 Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:21
        aunap napisał:

> Tak nie powinno być, to zachowanie władz stolicy przypomina system kumunistyczn
        > y. POPIERAM KUPCÓW

nie popieram BEZPRAWIA!!!
        • aryba9 Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:22
          aryba9 napisała:

> aunap napisał:
          >
          > > Tak nie powinno być, to zachowanie władz stolicy przypomina system kumuni
          > styczn
          > > y. POPIERAM KUPCÓW
          >
          > nie popieram BEZPRAWIA!!!

Praw I sPRAWIEDLIWOŚCI też nie.........hahahahaaaaa.............
      • Gość: Komandos Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.09, 14:34
        Może i popierasz ale co z tego? Skoro nie mają racji, skończyła im się umowa na
        wynajem hali i tyle. To tak jak byś wynajmował mieszkanie na jakiś czas i po tym
        okresie lokatorzy nie chcieli by się z niego wynieść.
        • Gość: Ojciec Dyrektor Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.yamo.pl 21.07.09, 14:44
          Różnica jest taka że mi nikt nie obiecał by innego mieszkania po końcu umowy na
          to, a im "rząd" obiecał i zamiast tego komornika i milicje dostali...
          • Gość: agaś Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.09, 23:02
            A to ja przepraszam... Czy my jesteśmy w PRL? Mamy kapitalizm Ludzie!
            Prywatyzacja i wolny rynek! A figą powinni im obiecać !!! Dlaczego prawdziwi
            przedsiębiorcy szukają oszczędności i lokalizacji firm na przetargach, giełdach
            i ogłoszeniach sprzedaży? Koniec już dawania i zapewniania przez Państwo. Taką
            pomoc powinni zostawić w razie kataklizmów i prawdziwych NIEPRZEWIDZIANYCH
            tragedii, np. powódź. Od dawna wiedzieli że trzeba poszukać innej lokalizacji.
            Uważam ze w takich sytuacjach powinny zadziałać prawa rynku, a nie łaska
            Samorządów. Chciałeś prywatny biznes - to teraz walcz z konkurencją jak inni!!!
            Amen.
          • Gość: agaś Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.09, 23:22
            dodam jeszcze ,że proponowane wersje przeniesienia handlu w inne lokalizacje
            były na specjalnych warunkach (bez przetargu, "od ręki"). Zamiast całować po
            rękach za pomoc w trudnych czasach dla handlu, to 8 razy powiedzieli "nie". To
            do usranej śmierci mają sie z kupczykami szarpać aż dana lokalizacja sie im
            spodoba? O nie! Ja i tak uważam ze za łagodnie ich potraktowali. Brawo HGW!
            Gdybym była Warszawianką to bym na Panią zagłosowała :)
      • Gość: rema 5 Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:21
        zgadzam się z tobą.
    • Gość: stan Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:20
      Lubię czytać takie opinię pasożytów ,tylko kto tak robi w kryzysie i kto da i
      pracę jeżeli zabierają ostatnią koszulę na podatki .Uważajcie by nie przyszedł
      czas i na was mimo wszystko Pozdrawiam STAN;
    • Gość: ort Ortografia! IP: *.uprp.pl 21.07.09, 14:22
      Ot, dziennikarz się wypowiedział!
      Chuliganie nie huliganie!
      Polecam zapoznać się wnikliwiej ze słownikiem ortograficznym!
      • Gość: TG Re: "huligani"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:35
        Świetnie, brawo. Teraz "huligani", za chwilę "hyba" - rewolucja w ortografii...

PS nie pisze się "huliganie" w mianowniku, "chuliganie" też nie. To ew. wołacz, oczywiście z "ch".
        • Gość: robek Re: "huligani"! IP: *.aster.pl 21.07.09, 17:55
          wołacz od "chuligan" to "ty ciuluuu!!"
      • Gość: le ming Re: Ortografia! IP: *.aster.pl 21.07.09, 16:11
        Po "polecam" nie powinno byc czasownika.
        Dlatego polecam ci zapoznanie sie ze slownikiem poprawnej polszczyzny, zanim
        znow zaczniesz krytykowac innych na forum.
      • tom_aszek ...+ umiejętność czytania ze zrozumieniem :) 21.07.09, 17:59
        Gość portalu: ort napisał(a):

> Ot, dziennikarz się wypowiedział!

To nie dziennikarz ale jakiś internauta napisał przez "h" !

> Polecam zapoznać się wnikliwiej ze słownikiem ortograficznym!

Raczej zapoznaj się jeszcze raz z tekstem. Poza tym - powinieneś/powinnaś raczej
        napisać "Polecam zapoznanie się" czyli użyć rzeczownika odczasownikowego :)
        • Gość: ronin Re: ...+ umiejętność czytania ze zrozumieniem :) IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 18:13
          Daj spokój gościowi i tak niczego się nie nauczy. Ciekawe tylko że on wychwycił literówkę akurat w słowie chuligan, bo ja nawet nie zwróciłem na to uwagi czytając może dlatego że z ang. jest hooligans, a on ma z tym jakieś bliższe doświadczenia?
    • Gość: TDK Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 14:25
      Dzisiaj P0 starcilo min. kilka tysiecy glosow w Wawie.
      • anty_piski Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:27
        A na PiS po tym co wygadywał ich rzeczniczyna będą głosowały debile.
      • Gość: bartek Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 14:28
        a zyskalo - kilkadziesiat tysiecy
        • Gość: TDK Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 14:31
          Nie sadze, P0 nie ma juz na kim zyskiwac. Teraz bedzie tylko tracic, chyba ze
          ludzie w ogole nie pojda do wyborow.
      • stara_twojej_starej Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:38
        Gość portalu: TDK napisał(a):

> Dzisiaj P0 starcilo min. kilka tysiecy glosow w Wawie.

Nie, nie straciło. Zyskało.
        Te tępe chamy z KDT i tak głosowały za PiS lub Samoobroną, więc ich głosów nie
        można było stracić.
        Jako obywatel Warszawy jestem zadowolony, że miasto w końcu egzekwuje prawo.
        Osobiście wolałbym, żeby policja była bardziej skuteczna w stosunku do tej
        hołoty, ale... i tak nie jest źle.
        • Gość: gosc Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.slcj.uw.edu.pl 21.07.09, 14:50
          Z tym egzekwowaniem to b. wybiorczo. Zobacz co sie dzieje z handlem
          ulicznym.?!?! Ponoc nie do pokonania. Moze zniknal z centrum Wawy
          ale juz pol km od Ratusza hula dusza
          • stara_twojej_starej Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 15:14
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> Z tym egzekwowaniem to b. wybiorczo. Zobacz co sie dzieje z handlem
            > ulicznym.?!?! Ponoc nie do pokonania. Moze zniknal z centrum Wawy
            > ale juz pol km od Ratusza hula dusza

Zgodzę się, że ogólnie, prawo jest egzekwowane wybiórczo. Miałem na myśli tą
            jedną, konkretną sytuację.
        • Gość: Ojciec Dyrektor Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.yamo.pl 21.07.09, 14:52
          przyganiał kocioł garnkowi...
          wypowiada się o "hołocie" ktoś z takim nick`iem...
          Brawo
          • stara_twojej_starej Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 15:14
            Gość portalu: Ojciec Dyrektor napisał(a):

> przyganiał kocioł garnkowi...
            > wypowiada się o "hołocie" ktoś z takim nick`iem...
            > Brawo

Nie rozumiem, w czym mój nick może być gorszy od twojego, czy każdego innego.
            Oprócz tego, że jest dłuższy...
      • Gość: cornishon Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:17
        Gość portalu: TDK napisał(a):

Nie przesadzałbym, w Wawie to kilka, może klikanaście. Kilkadziesiąt
        w okolicach Wawy a całą resztę w Hanoi, ale tam chyba nie głosuja na
        Platformę...
      • Gość: le ming Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.aster.pl 21.07.09, 16:13

Czyzby? Ciekawe czyich... Handlarze i ich rodziny to klasyczna klientela SO i PiS.
    • yesiotr jeśli jeszcze ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości 21.07.09, 14:26
      przez kogo opłacana jest ta akcja - spójrzcie na drugie zdjęcie...
      • Gość: :) Wyglądają jak troglodyci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:35
        j/w
    • Gość: Ojciec Dyrektor Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.yamo.pl 21.07.09, 14:26
      Oczywiście że jestem za kupcami!!
      Trzeba sięgać po takie środki jakie tylko można żeby walczyć o to co wam
      należy się!!!

Śmiejecie się z Leppera bo wysypywał zboże, śmiejcie się dalej bo on to robił
      tylko dlatego żeby do rządu się dostać i do TV. A Ci ludzie robią to bo ich
      oszukał ten "kochany" rząd, tak jak każdego polaka np po wyborach jak już mają
      stołki i nie muszą spełniać obietnic przed wyborczych.

Szkoda że jestem w pracy bo przyłączyłbym się do kupców.
    • Gość: bunny Tienanmen IP: 217.153.131.* 21.07.09, 14:28
      KATOLICY!!! POLACY!!!!! ZOSTAWCIE POLSKICH KUPCÓW W SPOKOJU!!!!
      • Gość: devil co? cos ci sie lejce pomylily kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:54
        jaki tienanmen? zadymiarze i tyle. Ci tzw. kupcy maja w dupie prawo i zasady. Po
        katolicku? No moze w twoim rozumieniu.. A ze po polsku to racja.
        Brawo Gronkiewicz!!
      • Gość: Zenio Re: Tienanmen IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 17:09
        > KATOLICY!!! POLACY!!!!!

Ta, łyse pały w koszulkach HWDP.
    • Gość: speed Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.chello.pl 21.07.09, 14:33
      Policja łamie prawo odmawiając kupcom okazania legitymacji policyjnych i
      ujawniwnia swoich numerow służbowych. Kupcy mają rację walcząc z tymi
      poprzebieranymi bandytami, którzy udają policję.
      • Gość: TDK Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 14:37
        Policja jest zawsze ponad prawem, jesli tylko sie da, sady i tzw. sluzby
        mundurowe omijac z daleka.
        policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,6840144,Policjant_do_pobitego___Sam_bym_ci_w_ryja_walnal_.html
    • stara_twojej_starej Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:34
      Jak armatki wodne nie pomogą, policja powinna użyć broni gładkolufowej. Jak
      jeden z drugim straci oko, to pewnie się opamiętają, chamy.
    • Gość: MN Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.centertel.pl 21.07.09, 14:35

Jak każdy by chciał łamać prawo w taki sposób i nazywać to obroną miejsca
      pracy, to nie chciałabym mieszkać w takim kraju. Jest wyrok od dawna i trzeba
      się do tego dostosować, to jest życie a nie przedszkole. Jestem zwolennikiem
      ukarania surowego wszystkich uczestników, łącznie z pokryciem przez nic
      kosztów całej akcji. Myślę że ja jako podatnik nie będę płacić za wybryki
      ludzi, dla których jak widać nie ma żadnych granic.
      • Gość: speed Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.chello.pl 21.07.09, 14:43
        Prawda jest taka, ze jedna i druga strona nie przestrzegaja prawa, więc każda
        strona musi używać takich środków, żeby wygrać. Gdzie dzisiaj bylibyśmy gdyby
        Polacy przestrzegali rozporządzeń Hansa Franka.
    • maciekgr Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów 21.07.09, 14:35
      Relacja Gazeciny jak dawniej Trybuna Ludu, Izwiestia, czy Volkischer
      Beobachter! WIELKIE BRAWA!
    • Gość: gość CHuligani a nie huligani IP: 83.143.138.* 21.07.09, 14:38
      tak na marginesie
    • Gość: dyziek Apel do tępego motłochu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:49
      Moi drodzy, proszę Was o jedno, a w szczególności tych, którzy stają
      bezkrytycznie po stronie kupców, bo w ich mniemaniu wypada być przeciwko
      "komunistycznym" metodom władz Warszawy. ZAPOZNAJCIE SIĘ NAJPIERW Z FAKTAMI,
      OCEŃCIE ICH CHRONOLOGIĘ, TŁO SPOŁECZNE, A DOPIERO POTEM WYSTĘPUJCIE W OBRONIE
      KTÓREJŚ ZE STRON!
    • one2be Kupcy; miejsca pracy czekają na Was w Maximusie! 21.07.09, 14:51
      Więc oddajcie nam już centrum.
    • Gość: briko Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:52
      Taka podmiejska dzicz to tylko czeka na takie okazje, żeby komuś
      dokopać i coś rozwalić. To są poprostu bezmózgowcy spragnieni
      bandyckiej rozrywki. Tu jest potrzebny bat i publicznie 20 razy po
      gołej dupie, a nie jakieś tam sądy grodzkie czy areszty.
    • kim-lan-san Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 14:56
      Skoro tak lubujecie się w powoływaniu na państwo prawa, to jakim prawem
      publikujecie wizerunki osób, bez ich zgody? Prawo jest dobre wtedy, kiedy nam
      pasuje?
      • Gość: hahaha ehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:57
        no juz przestan:)
      • Gość: deper Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 16:06
        publikowanie zdjęć grup osób, fotografii zdarzeń itp jest jak najbardziej zgodne
        z prawem.
        jak by to były portrety strzelane z ukrycia było by gorzej :)
        • kim-lan-san Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz 21.07.09, 16:57
          Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, widzę że zdjęcie, o którym mówiłem, zostało
          już usunięte ;)
      • Gość: n Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 17:38
        Jakie tam wizerunki?Wszak po to tam sa ,żeby ich dokładnie i z każdej strony
        obejrzeć.Zaś branie dzieci i to malych,jak to kilkunastomiesięczne powinny dać
        podstawe do wszczęcia dochodzenia prokuratorskiego.Durni pseudorodzice.
      • Gość: si Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.aster.pl 21.07.09, 23:21
        Art. 81.(USTAWAz dnia 4 lutego 1994 r.
        o prawie autorskim i prawach pokrewnych)
        1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim
        przedstawionej.
        W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli
        osoba ta
        otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie.
        2. Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku:
        1) osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z
        pełnieniem
        przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych,
        społecznych,
        zawodowych;
        2) osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak
        zgromadzenie, krajobraz,
        publiczna impreza.
        Art. 81.
        1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim
        przedstawionej.
        W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli
        osoba ta
        otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie.
        2. Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku:
        1) osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z
        pełnieniem
        przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych,
        społecznych,
        zawodowych;
        2) osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak
        zgromadzenie, krajobraz,
        publiczna impreza.
    • Gość: jo871 Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: 86.47.47.* 21.07.09, 14:59
      Moja babcia (78lat) zawsze chodzi na takie zamieszki z nadzieja, ze ja ktos
      wydyma.
      • Gość: XFile Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.aster.pl 21.07.09, 16:14
        > Moja babcia (78lat) zawsze chodzi na takie zamieszki z nadzieja, ze ja ktos
        > wydyma.

Pewnie sluch juz nie ten i myli sie jej "zadyma" z "wydyma".
    • Gość: mashene Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:00
      Wstyd. Po prostu wstyd.
      Prymityw na prymitywie.

Szkoda mi tylko tych policjantów, na co im przyszło...
      Użerać się z takim bydłem.
      • Gość: Ojciec Dyrektor Re: Szturm na KDT w Warszawie: relacje Alertowicz IP: *.yamo.pl 21.07.09, 15:23
        Milicja to kocha...
        Koks w aucie po drodze a potem pałować każdego...
        a myślicie że jak ginie materiał dowodowy po sprawach o narkotyki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka