Dodaj do ulubionych

widziałem idiotów

IP: *.147.242.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.10, 14:48
widziałem dzisiaj na skrzyżowaniu Niemodlińskiej i Hallera bardzo duże stado bezmózgowców jadących na motorach, ignorowali czerwone światło i przepisy ruchu drogowego. trwało to ok. 20 minut. debile na motorach, rozpoczyna się sezon na transplantacje i to jest pocieszające, że będzie można wykorzystać wasze narządy. pocieszające jest również to że nie przeszczepia się mózgów, bo wasze mózgi i tak nie można by wykorzystać bo z tego co widziałem mózgi tych idiotów mają prawdopodobnie tylko jeden zwój a i do tego całkowicie wyprostowany.
z tego co widziałem tak postępowali wszyscy uczestnicy tej imprezy. ciekawi mnie tylko co robiła w tym czasie nasza dzielna policja i czy organizatorzy tego bałaganu można jakoś pouczyć o zagrożeniach jakie stwarzają ci wspaniali idioci. teraz wiem skąd się bierze niechęć kierowców do idiotów na motorach
Obserwuj wątek
    • Gość: zizi Re: widziałem idiotów IP: *.chello.pl 22.03.10, 01:39
      Policja miała niedzielę, czyli dzień wolny od pracy. To też ludzie i
      chcą odpocząć.
      • Gość: opol Dawcy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 12:27
        Jak widzę idiotów na dwóch lub czterech kółkach to myślę tylko jedno:

"zabij TYLKO siebie"

i oby tak było. Chcesz szaleć na drodze to szalej ale zabij tylko siebie. Ja nie
        będę po takim idiocie płakał.
    • raid.op Re: widziałem idiotów 22.03.10, 13:06
      ciekaw jestem kiedy te dekle zrozumieją, że nieludzki hałas ich maszyn wzbudza w
      ludziach sporą falę agresji
      • Gość: nerka Re: Ale za to mamy organy.. IP: *.pool.mediaWays.net 22.03.10, 13:23
        Ile pacjentow w szpitalach czeka na te pierwsze cieple dni.
        Taki jeden bajker moze uszczesliwic wielu ludzi.
        • raid.op Re: Ale za to mamy organy.. 22.03.10, 13:59
          ale z drugiej strony jeśli taki dekiel, który z powodu własnej głupoty ulegnie
          wypadkowi i przeżyje to może sam się ustawić w kolejce po organy. czyli nie
          poszerza listy dawców, a listę biorców. wszystko na takich samych warunkach jak
          ludzie, którzy zdrowie utracili nie z powodu własnej głupoty. mało to sprawiedliwe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka