Dodaj do ulubionych

Radio Opole. Ranking dziennikarzy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:07
Kto wedlug Was jest najlepszym dziennikarzem Radia Opole? Podobno najlepszymi
sa Mackowiak, Dzieciolowski, Majeran i Staszynski. Do mnie dociera tylko ta
ostatnia kandydatura. Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie. Prosze o krotkie
uzasadnienia kazdej kandydatury. Dla mnie najlepszym dziennikarzem jest
Marian Staszynski. Bardzo dobry glos, dobre i pelne oglady komentarze. Poza
tym jest to chyba najlepszy prowadzacy programu porannego ktory potrafi
czlowieka obudzic i zachecic do zycia... Tego nie mozna powiedziec, jesli
chodzi o program poranny o Pani Ewelinie Rozyckiej czy Panu Majeranie. Wtedy
najlepiej radio wylaczyc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lester Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.03.04, 13:15
      Kiedyś często słuchałem programu sportowego. Prowadził audycję niejaki pan P.

Człowiek co program nie mógł się powstrzymać od śmiechu! Przecież to było
      żenujące!
      • Gość: shadow Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:13
        ni wiem czy mowisz o donacie przybylskim ale ja uważam że to jeden z
        nielicznych dobrych dziennikarzy. Jeszcze jest pan Skrzypecki.
        • Gość: rodzina Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:49
          Witamy rodzinę D. Przybylskiego na forum. Rozumiem więzy krwi ale poziom Doncia
          to kompletna żenada. A Majeran i Dzięciołowski...tego nawet nieda się określić.
    • Gość: uchooko Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 10:18
      Najlepszy jest Pan Władek z portiernii. Bije wszystkich na łeb!
      • Gość: pytajnik Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 22:30
        Dziwne, ze nikt lub prawie nikt nie odpowiedzial na ranking a podobno Radio
        Opole ma drugie miejsce w wojewodztwie, jesli chodzi o sluchalnosc. Cos tu jest
        nie tak: albo wszyscy sluchaja Radia Opole i sa zadowoleni z dziennikarzy albo
        badania sa zle prowadzone i wcale stacja Towarzysza Nierenberga i
        Dzieciolowkiego nie ma tak wysokiej sluchalnosci...
        • Gość: mikro Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 23:15
          Co się dziwisz? W Radiu wszyscy wiedzą kto ma wygrać ten "ranking" i dlatego go
          olewają!
          • Gość: pytajnik Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 13:18
            Znow wygra Mackowiak? Zalosne. Dzis powiedzial Granatowskiej, ze ona chyba z
            okazji Swieta Kobiet "sama sobie zrobi dobrze"... Ten czlowiek oprocz
            pseudobiznesu i sytuacji na drogach oraz stekania na antenie niczego nie
            potrafi. Nawet wypowiedziec sie po polsku porzadnie i bezblednie nie potrafi...
            • Gość: sluchacz Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 00:13
              Nominacje za miniony rok 2003. Oto wybrane kategorie:

- smieszne wiadomosci sportowe: D. Przybylski, L. Opalacz,
              - najsmutniejszy radiowy poranek: E. Rozycka, M. Majeran,
              - najlepszy radiowy poranek: M. Staszynski, W. Kolbusz
              - przerost formy nad trescia: J.'Dziura' Mackowiak,
              - glosne oddechy antenowe: E. Trylnik i E. Lubowiecka,
              - 'postekajmy razem': M. Majeran i K. Dzieciolowski.

Nagrody w postaci twardych dyskow wraz z caluskami dla zwyciezcow w
              poszczegolnych kategoriach ufundowala Towarzyszka Aleksandra Jakubowska.
    • Gość: fetyszysta Re: Radio Opole. Ranking dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:44
      redaktórka Jolanta Reisch-bo ona mocno sie przed władzą zgina i na lud tyłek wypina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka