Gość: gerton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 10:56 Ale sam Laskowik w tym programie wypadł słabo i ten krzyz mógł sobie odpuscić. Ale to najlepszy polski kabareciarz i lubie jego skecze a zwłaszcza jak spiewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as-zalogowany Re: Grand Prix dla Laskowika 12.09.10, 11:09 Nie napisali, komu on to Grand Prix odebrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Grand Prix dla Laskowika IP: *.dyn.optonline.net 12.09.10, 13:03 czy to chodzi o ciebie----??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSENOS66 Grand Prix dla Laskowika IP: *.49.186.243.dsl.dyn.forthnet.gr 12.09.10, 11:49 NALEZAŁO MU SIE JAK PSU BUDA.GRATULACJE PANIE ZENKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Grand Prix dla Laskowika IP: 77.223.228.* 12.09.10, 11:55 śmieszny facet i bawiący innych , ale w swoim stylu, chociaż go trochę ostatnio za dużo z Malickim i Fedorowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Grand Prix dla Laskowika IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 12:16 Mimo upływu lat ma jeszcze dobre koncepcje , w przeciwieństwie do obecnie lansowanych bubli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca powinien przestać męczyć siebie i innych. IP: *.skomur.pl 12.09.10, 13:05 nie ma co się oszukiwać, teraz to on śmieszy tylko z sentymentu. Słuchałem wczoraj tych jego monologów i raczej czułem zażenowanie niż rozbawienie. Kiedyś też specjalnie śmieszny nie był, ale przemycał "zakazane treści" i dla tego tak to bawiło. Dzisiaj jedzie na dawnej popularności i sentymencie. Za długo nie pojedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II znawca Re: powinien przestać męczyć siebie i innych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 13:37 Moim zdaniem, to wczoraj się Pan Zenon całkowicie zeszmacił, dając bardzo płytki i uragający wszelkim zasadom dobrego smaku i kultury, wystep - numer o krzyzu. Panie Laskowik, jak Pana lubiłem, tak przestałem Pana lubić! Jak Pan mógł tak upaść??? Wstyd!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemoher Grand Prix dla Laskowika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 13:41 Panie Laskowik: żarty z krzyża?? Czy Panu się w głowie poprzewracało od tej gorzoły? A obiecaywał Pan, że już koniec z wódą, i co?? Znowu się zaczęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Grand Prix dla Laskowika IP: *.toya.net.pl 12.09.10, 14:50 ...w ogóle żenujący był kabaret, którego przede wsystkim było za dużo. Malicki i Laskowik - sorry ale tacy zdziadziali byli - nie pasowali do tego festiwalu. Skrzypaczki z filharmonii ubrali jak ku... z ulicy - przepis na show wg. Malickiego - nuda,nuda, nuda. Zdecydowanie za mało było samej muzyki i piosenki!. Poziom Opola nawiązywał raczej do Idola, czy mam Talent, czyli parada próżności za maks kasę. Przykre jak tego typu programy (Idol, Mam Talent itp.) narzucają poziom ogólnopolskiemu festiwalowi piosenki. Takie same produkty - jak w Mc Donaldzie, w każdym kraju to samo, ale poziom dostosowuje się do dzisiejszego widza :( Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Grand Prix dla Laskowika 12.09.10, 17:09 Słaby ten festiwal.Poza Dodą, Malickim i Laskowikiem reszta dla mnie zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korys Re: Grand Prix dla Laskowika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 18:51 Ale Laskowik tez cieniutki. Mógłby sobie odpuscic ten krzyż, skoro w wywiadzie powołuje sie na Jana Pawła II. Zawiódł mnie Pan Panie Zenku. Przyłaczył sie Pan do kultury zera , tandety i szmiry do tego żałosnej, i nie bawił mnie pan nic a nic. Kiedys pana wyniosą jak ten krzyz zrobiony z Twojej osoby. Kultura POlska to dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Grand Prix dla Laskowika IP: 77.223.234.* 12.09.10, 20:38 Jeżeli ktoś żartuje z tego co się dzieje przed pałacem w Warszawie to jest jest cieniutki itp itd Gdyby premiera krytykował to byłby super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: Grand Prix dla Laskowika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 00:43 Kiedyś Laskowik kpił z władzy i był wielki. Teraz kadzi władzy (numer z krzyżem) i jest żałosny, malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: Grand Prix dla Laskowika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 08:12 A moim zdaniem numer z krzyżem przedni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Grand Prix dla Laskowika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 10:50 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACK Re: Grand Prix dla Laskowika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:56 Czy ktos rozsadny odważy się dzis żartowac z Islamu, z Koranu??? A z Krzyża, który jest symbolem naszej wiary , to mozna? Odpowiedz Link Zgłoś