ab554 15.09.06, 21:47 Nasz minister Radek Sikorski niezle wygladal w F-16.Przystojny i taki odwazny...Wiem , Blada go nie lubi , ale wypowiedza sie moze inne forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bush_w_wodzie Re: Niepolityczny watek 15.09.06, 21:51 ja bym tam chetnie zobaczyl giertycha w czolgu kaczynskich na koniu i leppera w orkiestrze wojskowej Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Niepolityczny watek 15.09.06, 21:54 A tak,dobrze się prezentuje.Lubi wojsko,poligony,samoloty. Tylko szkoda,że nie ma jakiegoś szykownego munduru,bo "za mundurem panny sznurem";-) Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Nasz minister ? 15.09.06, 21:58 Ministrem ON w IV RP został narzucony nam specjalny urzędnik American Enterprice Instytute z konserwatywnego think tanku lobbującego ze napaścią na Afganistan i Irak. Wykonuje swoje zadania. A Polska nic z tego, na dodatek, nie ma ! Obywatel brytyjski przeszkolony do specjalnych zadań. Afganistan poznał jako zawodowiec wojskowy jeszcze przed 11.09.2001. . . . Zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę - premier Jarosław 8.09.06 do dziennikarzy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Niepolityczny watek 15.09.06, 21:58 ab554 napisała: > Nasz minister Radek Sikorski niezle wygladal w F-16.Przystojny i taki > odwazny...Wiem , Blada go nie lubi , ale wypowiedza sie moze inne forumowiczki. Sympatyczny i przystojny jest bardzo choć akurat nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Niepolityczny watek 15.09.06, 22:31 no faktycznie przy naszych "przecudnej urody" politykach Sikorskiego można uznać za przystojniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Niepolityczny watek 15.09.06, 22:33 Mnie bardziej podoba się Sandra Lewandowska z Samoobrony: bi.gazeta.pl/im/9/2976/z2976009G.jpg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Ale Condoleezza 15.09.06, 22:34 choć nie tak koszmarna jak Margaret, jest poczwarą. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Niepolityczny watek 15.09.06, 23:12 ab554 napisała: > Nasz minister Radek Sikorski niezle wygladal w F-16.Przystojny i taki > odwazny...Wiem , Blada go nie lubi , ale wypowiedza sie moze inne forumowiczki. na pewno Radek wygladal w F-16 lepiej od Millera. a premierowi to sie minister MON podobal jeszcze przed tym lotem i chcial go po rekach calowac. teraz to juz mu na pewno nie przepusci:) Odpowiedz Link Zgłoś