Dodaj do ulubionych

hotel forest park z itaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:11
czy ktos był w hotelu forest park, wybieram sie za dwa tyg i jestem ciekawa
czego moge sie spodziewac.dzieki za jakiekolwiek info. i które wycieczki
fakultatywne powinnam wybrać dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: bogna Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:34
      pytalam o ten hotel bo pierwotnie o nim myslalam Pani w biurze Itaka (b wys
      cene niedostosowane do standartu w porownaniu np z Grecos ktore oferuje o niebo
      lepsze hotele w lepszych cenach)powiedziala ze to hotel dosc skromny i niestety
      na odludziu (podobno) Ja szukalam miejsca raczej z rozrywkami Odradzila:) Tyle
      sie dowiedzialam:-)Pozdr
    • Gość: Monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:59
      Witaj Aga; ja też jadę dokładnie w to miejsce 25/06. Mam podobne pytania jak ty.
      Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:38
        witaj Monika:)niestety mało jest informacji o tym hotelu wiec nadal nie wiem
        czego sie spodziewać:( trudno pożyjemy zobaczymy.ja wylatuję już 18.06 na dwa
        tygodnie.życzę udanych wakacji:)pozdrawiam i do zobaczenia
        • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:05
          witaj Aga :) ja też nie znalazłam nigdzie żadnych opinii o tym hotelu. Wszystko
          więc okaże się na miejscu. Ale jeśli dobrze popatrzyłam na kalendarz w drugim
          tygodniu twojego urlopu spotkamy się tam. w takim razie do zobaczenia!
          • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:50
            :)my wyjeżdzamy z Grecji 2.07.do zobaczenia więc:)
            • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:54
              My dokładnie tak samo. Do miłego :) :)
              • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:08
                przylatujecie do W-wy?my jesteśmy z Cz-wy, więc na lotnisko będziemy musieli
                wyjechać około 3 w nocy:( ależ od czego są wakacje jak nie od odsypiania :)
                • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:19
                  My jesteśmy z Warszawy a znajomi z pod Warszawy, ale i tak pewnie przenocują u
                  nas, żeby było lżej wstawać. O 5 na lotnisku masakra!! Ale potem cały tydzień
                  szaleństwa. Pierwszy raz od 10 lat bez dzieci. WOW!!
                  • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:24
                    więc życzę udanego wypoczynku:))
                    • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:28
                      Wzajemnie i mam nadzieję, że do zobaczenia :)
                      • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:37
                        podobno hotel nie za wielki więc duże prawdopodobienstwo spotkania:))
                        • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:57
                          Dużą grupą wyjeżdżacie? bo my w 4 osoby wiekowo +30
                          • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:04
                            jedziemy w tylko dwójkę,więc liczymy na miłe towarzystwo na miejsu:).wiekowo
                            jesteśmy 29 lat i 34:).
                            • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:27
                              No to jesteśmy w tym samym wieku ! w większej grupie zawsze raźniej. Wy
                              będziecie mieli tydzień więcej na poznanie hotelu i ludzi. Ale czuje, że zabawa
                              będzie fajna i jak przyjedziemy to dacie nam dobre wskazówki. Nam w tym hotelu
                              podoba się najbardziej własnie to, że jest mały i nie będzie tłumu ludzi.
                              • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:40
                                :)mam nadzieję, że będziemy mieli same dobre wiadomośći;).My nastawiamy się
                                również na kilka wycieczek fakultatywnych, ale wyjdzie w praniu na co i na ile
                                sie zdecydujemy.Cieszę się ,że przynajmniej już jedną osobę "znam" bo jak
                                powiedziałaś w grupie raźniej:)
                                • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:51
                                  Właśnie im więcej osób znajomych tym raźniej. My tez myślimy o jakiejś wycieczce
                                  i chodzi nam nawet po głowie wynajęcie samochodu.Ale wszystko okaże się tam. My
                                  mamy tylko tydzień pobytu więc relax maxymalny na pierwszym miejscu. Ciekawe
                                  tylko jak się poznamy? :)
                                  • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:06
                                    wiesz, my już będziemy tydzien na miejscu więc pewno wszystkich"nowych" od razu
                                    wychwycimy:))))
                                    • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:09
                                      ok - w taki razie zdaje się na ciebie :)))) ciekawe czy tam jest internet -
                                      wtedy mogłybyśmy się skontaktować.m
                                      • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:09
                                        jak zajadę to się rozejrzę i dam ci znać, jeżeli mają internet to otrzymasz
                                        najświeższe informacje na temat hotelu, o ktorym nikt nic nie wie;))).Może
                                        podaj mi swojego maila będzie łatwiej,jeżeli nie to zostawię informację na
                                        forum.jeszcze godzinka w pracy i urlop!!!super:))
                                        • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:15
                                          Super - jeśli uda nam sie nawiązać jakiś kontakt. Bardzo ci zazdroszczę, że już
                                          jesteś prawie na urlopie - ja jeszcze cały tydzień, a będzie on okropny, bo
                                          pracy muszę wykonać za dwa tygodnie. Ale potem już tylko słoneczko i drinki z
                                          parasolką.
                                          mój mail to: ubezpieczenia_kotula@wp.pl
                                          • Gość: AGA Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:28
                                            współczuję więc:( powiem ci szczerze ,że już nie mogłam się doczekać na ten
                                            urlop więc teraz juz tylko licze minuty ale ok nie będę cię dlużej dręczyć moim
                                            wolnym;)))życzę cierpliwości i wytrwałości przez następny tydzień w pracy i do
                                            zobaczenia za tydzień:))Jak tylko nasz "super"hotel będzie miał połączenie ze
                                            światem dam ci znać co i jak ok? pozdrawiam
                                            • Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:36
                                              życzę ci cudownego wypoczynku, nawet jeśli hotel nie będzie jakiś super to i tak
                                              sobie czas zorganizujemy wyjątkowo!! :)))) Zaraz wychodzisz do domku (URLOP!!!)
                                              więc do zobaczenia na miejscu (jak przyjedziemy to krzycz moje imię - haha) i
                                              czekam na wiadomości jeśli sie uda. Do miłego ... :)))
                                              • Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:37
                                                :))do miłego, pa:)
    • Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:05
      Witaj,
      w skrócie - my właśnie wrócliśmy 18.06.2007 r z hotelu Forest Park i jesteśmy
      bardzo rozczarowani hotelem, i panią Ewą - rezydentką.
      • Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 06:28
        prosze napiszcie co nie tak w tym hotelu Prawie tam pojechalam ale jakos mnie
        cos powstrzymalo + porada z biura ze nieciekawie
        Pozdr
      • Gość: kaaska Re: hotel forest park z itaka IP: *.chello.pl 20.06.07, 20:41
        Czy można coś o plazy i morzu ? A dlaczego Hotel rozczarował Was ? Jestem
        świadoma że trzy gwiazdki greckie to nie trzy hiszpańskie. A jak All inclusive -
        czy zgodne z opisem?
        • Gość: kaaska Re: hotel forest park z itaka IP: *.chello.pl 21.06.07, 20:44
          Ponawiam pytanie o Forest Park - może ktoś jednak wrócił i cos napisze...
          • Gość: Joanna Re: hotel forest park z itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:11
            Witam serdecznie. Wraz z mężem i synkiem przebywałam w hotelu Forest Park w
            terminie od 4-18 czerwca br. Hotel to porażka. Standard max * gwiazdka a podają
            w ofercie trzy. Jedzenie przez 14 dni to samo menu. Hotel przede wszystkim dla
            Polaków i Rosjan. Inne narodowości pewnie by z niego uciekły. W standardzie w
            pokoju mórwki - wszechobecne. Opcja All Inclusive kpina. Z dnia na dzień czegoś
            brakowało i oczekiwaliśmy na dostawę. Nawet lody były ograniczone i to co miało
            być bez ograniczeń zaczęto limitować bądź goście mieli płacić. Przejście na
            plażę podziemnym tunelm - z drobnym szczegółem tunel remontowany i praktycznie
            podczas naszego pobytu stała tam non stop woda. Z małym dzieckiem zmuszeni
            byliśmy przebiegać bardzo ruchliwą drogę położoną między dwoma zakrętami bez
            miejsca przejścia dla pieszych - dodatkowo podwójna ciągła.Pozdarwiam Kaśkę
            która miała ubaw z turystów narzekających. Widocznie nie wie jak powinno się
            traktować turystę poza granicami. Wieczór grecki i to co opisała to kpina. Ona
            wraz ze swoimi przyjaciółmi siedziała smętnie przy stoliku. My natomiast - Ci
            narzekający - sami rozkręciliśmy imprezę. Prawdziwe wieczory greckie były w
            innych hotelach np. Aleksander The Great, w którym przez przypadek
            uczestniczyliśmy.
            Wracając do warunków- jedzenie niesmaczne - momentami nieświeże. Obsługa
            hotelowa dolewała do dystrybutorów wodę, które zdecydowanie nie była
            przeznaczona do celów spożywczych. Na śnadanie dwa rodzaje soków skiśniętych,
            do których dolewano kolejne porcje. Hotel był polecony rodzinom z dziećmi. Menu
            trudne do zniesienia dla dorosłego. Bardzo często też brakowało. Obsługa
            hotelowa nie miała jasno podzielonych zadań. Osoba, która najpierw sprzątała,
            bądź wykonywała prace konserwatorskie, później brała udział w przyrządzaniu
            posiłków.
            Mam jeszcze wiele innych uwag ale nie mam juz siły psać o tym. Oboje z mężem
            oddaliśmy sprawę prawnikowi.Itaka powinna wstydzić się za ten hotel.
            Nadmieniam, iż nie był to mój pierwszy wyjazd zagraniczny. Odwiedziłam już
            Tunezję, Egipt i Turcję - myślę, że choć może niewielkie, ale jakieś rozeznanie
            o standardzie hoteli mam.
            Jeszcze słowo na temat rezydentki - była tam po to by sprzedać wycieczki
            fakultatywne, bądź pomóc w wypadkach losowych.I to powtarzała jak mantrę.Z
            naszych uwag nic sobie nie robiła.
            Ps. Posiadam zdjęcia i film z tego hotelu.
            • Gość: ela Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:38
              Dodaj zdjecia hotelu:
              www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3734
              • Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:39
                Dzięki Ela za odnalezienie tego miejsca z fotkami:)
            • magnolia152 Re: hotel forest park z itaka 05.07.07, 10:23
              Dziękujemy Pani Joanno za informacje.
              Czy złożyła Pani oficjalną reklamację do Itaki?
              Mam nadzieję,że tak
              pozdrawiam
              Magnolia
    • Gość: kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:59
      Hotel - 3 gwiazdki, tylko dlatego, że ma TV, klimę i lodówkę. Polacy, którzy
      przyjechali 11.06.2007 zostali zakwaterowani w suterenach, gdzie wchodziły
      różne robaczki. Oczywiście nikt tam nie chciał być, ale były problemy z
      przkwaterowaniem, ponieważ hotel w dużej mierze jest zarezerwowany dla Rosjan.
      Jeśli chodzi o Panie sprzątaczki - to nie mam do nich zastrzeżeń, starały się i
      były sympatyczne. Nie miały jednak ustalonych godzin co do sprzątania, tzn.
      mogły przyjść o 9 jak i o 15, więc jak ktoś był w pokoju i nie dał im wtedy
      posprzątać, to niestety piasek pozostał na drugi dzień.
      W TV ustawiony jest tylko jeden polski kanał telewizja polonia - ale w końcu
      nie jedziemy tam po to by oglądać TV:)
      Osoby zakawterowane na poziomie recepcji będą słyszały jak dzwoni telefon i
      rozmowy z holu recepcji. Jest to dość uciążliwe, gdyż recepcja jest czynna cała
      dobę. Rada - można zamknąć drzwi do korytarza.
      Obsługa w hotelu jest rosyjskojęzyczna. Wszystko jest ok. dopóki ktoś nie
      zacznie od nich czegoś rządać.
      UWAGA!!! Przy meldunku zabrali wszystkim bilety powrotne, co prawda rezydentka
      interweniowała już w tej sprawie, ale oni się zabezpieczają, że jak ktoś coś
      narozrabia to oni nie oddadzą biletu. NIE MAJĄ PRAWA ZABIERAĆ WAM BILETÓW!!!.
      Większość Polaków jest zakwaterowana z widokiem na las i pole uprawne.
      Kwaterunek na poziomie recepcji grozi tym, że będziecie widzieli mur, i krzaki.
      Pokój nr 110 jest ok. z częściowym widokiem na morze /zasłania troche palma i
      las/.
      Hotel nie jest przystosowany dla rodzin z dziećmi /brak placu zabaw, brak
      brodzika dla małych dzieci/.
      Hotel nie jest przystosowany do osób niepełnosprawnych, co prawda jest winda w
      hotelu, ale:
      - aby dostać się do recepcji trzeba wejść po stromych schodach,
      - cały obiekt posiada schody, zarówno zejście na stołówkę, na basen i do snack
      baru,
      W hotelu jest internet - płatny 3 euro za gdzinę, są trzy stanowiska
      komputerowe, które najczęściej są okupowane przez dzieciaki rosyjskie.
      Jest basen, ale siedzą w nim cały czas dzieci rosyjskie i rzucają piłką - 10
      osób i robi się tłum.
      Przy basenie funkcjonuje budka - tzw. snack bar, w którym można zamawiać różne
      rzeczy. All jest od godziny 10-22. Później też można coś zamówić ale trzeba
      płacić. Naprawdę nie wiem jak teraz będzie sytuacja wyglądała, ale opisze
      pokrótce co się działo przez pierwsze 3 tygodnie. Pierwsza grupa, która
      przyleciała miała dostęp do wszystkiego - pełny all inclusiw - lody,
      piwo /haineken, amstel i ich piwo/, metaxa 7 gwiazdkowa, ouzo, kawa mrożona,
      gorąca, herbata - mrozona, gorąca, soki owocowe - bardzo dobre!!!, wody
      mineralne gazowane i niegazowane, wino lane z kartonów 5 litrowych - białe,
      czerwone i retsina /białe wino z dodatkiem żywicy z drzewa piniowego/, oraz
      napoje typu fanta, cola, sprite z saturatorów - jakaś ich własa produkcja, nie
      każdemu mogą smakować, przy sniadniu saturatory z niby sokami /woda z kranu z
      dodatkiem soku - niezbyt smaczne/, czipsy i orzeszki. Do wszystkich posiłków
      podawane były owoce. Wszystko było bez ograniczeń można było sobie brać z
      lodówki i zabierać na plażę. Jedyne ograniczenie - w barze płatne są przekąski
      typu: tosty i pizza.
      Drugi tydzień: brak zagranicznego piwa, tylko płatne, metaxa 5 gwiazdkowa i
      zauważyliśmy, że jest rozcieńczona. Wystąpiły pojedyńcze dni, w które brakowało
      np. soków, lodów. Brak owoców przy obiedzie.
      Trzeci tydzień - to co w drugim tygodniu tylko, że nie było już soków ani wody
      mineralnej w lodówce, można było już tylko dostać od barmana, wodę zastąpiono
      kranówką - okropieństwo, i powiedziano nam że już nie będzie mineralnej, brak
      metaxy przez 3 dni, brak lodów przez 4 dni, na dwa dni przed zabrakło
      całkowicie soków, a w niedzielę w końcu przywieźli lody ale zrobili limit -
      między godziną 14-15. To możecie sobe wyobrazić co się tam działo. Barman -
      blondynek - miał nas Polaków już dość.
      Na dodatek dostawalismy tylko po dwie gałki na osobę, i żeby to mozna było
      nazwać gałkami to by było dobrze - robił ślimaczki, bo mu się łyżką nie chciało
      nabierać za dużo.
      Od rezydentki dowiedzielismy się, że ograniczenie wynika z tego że nie było
      popytu na lody i się im topiły, i ze względów sanitarnych wprowadzili godziny
      wydawania lodów.
      Bardzo przyjazny jest Grek - Spiro, drugi barman. Jest godz. 21.55 i kto siedzi
      przy barze to mu podaje jeszcze nastepną kolejką byleby zdążyć przed 22-gą. a
      to dlatego, że szefowa przychodzi na kontrole i każe mu kasować.

Stołówka:
      śniadania, obiad, kolacja - szwedzki stół. Przez dwa tygodnie niewiele w menu
      sie zmieniło. zasada taka, czego nie zjecie na sniadanie, to zjecie na obiad
      albo kolację w prztworzonej formie. Ze stołu nie schodzą gołąbki w liściach z
      winogron. Ogólnie jedzenie jest, ale jak ktoś zacznie wybrzydzać to może mieć
      problem i może chodzić głodny.
      śniadanie - kawa, herbata, soki z saturatora, mleko. Płatki, dżemy, nutella,
      miód, ser zółty, mortadela, jogurt - bardzo dobry, wygląda jak serek
      homogenizowany, ogórki, pomidory, bułki - można sie o 9 już nie załapać, i
      pieczywo jasne i ciemne. Do tego jakieś mini paróweczki, jajka, a na deser
      owoce z puszki - brzoskwinie, ananas; pomarańcze krojone w plastry, czasem
      babka; czasem ciastka francuskie z różną zawartością.
      Obiad i kolacja - prawie zawsze to samo. Trochę surówek, głównie opartych o
      kapustę, buraki, różne pasty, mięsa - mały wybór, zupy były trzy razy, i
      nieśmiertelne cacyki, - na deser owoce ale już tylko przy kolacji.
      Owoce - są krojone w krążki, ćwiartki - jak im się podoba. Raz tylko były
      jabłka w całości.
      Rosyjskie dzieci na zapleczu dostają frytki, nasze nie, trzeba się upomnieć.
      Gotują na raty, więc jak ktoś przyjdzie o 13 na obiad to będzie stał w kolejce
      i może załapie się na kawałek mięsa, następna tura z mięskiem może być za 15-20
      minut.
      Ogólnie dowiedzieliśmy się, że cały ten all był tylko próbą, małym ekspeymentem
      i dlatego teraz nie ma tylu rzeczy. A wiecie jak to jest, jak się ludzie do
      czegoś przyzwyczają to im jest trudno przywyknąć, że czegoś nie ma, choćby
      podstawowej wody w butelce.
      Uwaga na jaskółki - mogą komuś do jedzonka narobić......
      Wśród wczasowiczów wystąpiły zatrucia.

Aleksander - hotel nie daleko Forestu - w kierunku miasteczka Kriopigi pierwszy
      po lewej stronie, naprawdę warto tam zajrzeć i zobaczyć jak funkcjonuje
      prawdziwy hotel. Posiada własną windę, która zwozi turystów na plażę. Przy
      hotelu jest mini market i jest tam żółta skrzynka na listy. Hotel posiada
      zagospodarowaną plażę, leżaki są płatne. Gdyby ktos chciał to może w recepcji
      hotelu sobie wykupić. Koszt 1 parasola i dwóch leżaków 6 euro.
      Forest nie posiada własnej plaży. Urlopowicze idą albo na plaże zagospodarowaną
      przez Alksandra, gdzie w ostatni weekend nasi zostali wyrzuceni, ponieważ tamci
      mieli komplet swoich gości, albo pozostaje dzika plaża. Jest wąska, pełno
      gałęzi, walają się śmieci, ale mozna znaleźć kawałek fajnego miejsca. Plaża tam
      jest piaszczysta, woda czyściutka, ma niesamowity lazurowy kolor. Na plaże
      można dostać się na dwa sposoby. Przejście przez bardzo ruchliwą drogę / jest
      to główna droga, która objeżdża półwysep/ lub tunelem. Jka my przyjechalismy
      tunel był zasypany i zalany wodą, więc nie dało się przejść, ale coś tam już
      zaczeli działać by to zmienić, jest w nim oświetlenie. Ci którzy zdecydują się
      na przejście tunelem, wyjdą na wąwóz zrobiony prze koparkę i dość nieciekawym
      przejściem dostaną się na granicę plaży zagospodarowanej i dzikiej. Ci którzy
      jednak zdecyduja sie przebiegać przez ulicę, to zachęcam to skręcenia w lewo i
      po przejściu około 70 m zaraz za konternerami na śmieci są dwie posesje z
      ładnymi domkami, miedzy którymi jest zejście do plaży. Początkowo idzie się
      ścieżką a po około 50 m zaczynają się schodki, które prowadzą już do samej
      dzikiej plaży.

Spacery po lesie, które tak ładnie są reklamowane - zapomnijcie, po pierws
      • Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:35
        no po tym opisie ciesze sie ze zainwestowalam w drogi hotel i dobre biuro (mam
        nadzieje)bo dopiero pojade W itaka bylam 2 razy Fakt na thassos warunki byly
        spartanskie Na krecie w miare fajne bo 4 gwiazdki ale tez z przygodami Teraz
        juz raczej unikam Itaki Ciagle slysze o niej negatywne opinie z forum czy od
        znajomych
    • Gość: Radek Re: hotel forest park z itaka IP: *.centertel.pl 24.06.07, 19:54
      Witam, wybieram się na wakacje do Forest Parku w połowie lipca (16.07.). Mam
      nadzieję, że w rzeczywistości będzie lepiej. Mieliśmy lecieć z Wrocławia, ale
      okazało się, że Itaka ma problem z liniami lotniczymi i musimy jechać do
      Warszawy. Biuro niby zapewnia transport, ale mam wrażenie, że to jakaś ściema
      związana z małą ilością osób z Wrocławia. Ktoś jeszcze się wybiera? Pozdrawiam.
      • Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:38
        Transport z Itaką!!!

Może Radku wyda Ci się to śmieszne, ale nie dość że Itaka nawaliła na całej
        linii jeśli chodzi o nowy kierunek - Chalkidiki Grecja, to przy naszym
        wyjeździe nawialiła również z transferem. My mieliśmy wylot z Krakowa, potem
        okazało się że jest za mało osób. W związku z czym musieliśmy iść do biura i
        zmienili nam umowę dopisując transfer: Kraków - Warszawa. Na zbiórkę mieliśmy
        stawić się 00.45 a wyjazd miał być 1.00. Niestety żaden transport po nas nie
        przyjechał!!! Kwitliśmy na dworcu w Krakowie całą noc. Mieliśmy wracać już do
        domu (do Bielska - Białej) i rezygnować z tego wyjazdu, ale mieliśmy o tyle
        szczęście, że spotkaliśmy bardzo miłych ludzi z Krakowa, którzy nas
        przygarneli /zresztą oni też jechali z Itaką/. Rano o 6.30 zaczęła do nas
        dzwonić pani z lotniska, gdzie jesteśmy i dlaczego tak długo jedziemy z
        Wrocławia!!! Od razu zostaliśmy napadnięci przez tą panią, że tracimy wczasy i
        pieniądze. Tego było już za wiele. Po kilku telefonach, pertraktacjach
        dowiedzieliśmy się, że albo nam zwracają pieniądze za wczasy albo lecimy z
        Katowic tego samego dnia, tylko że innymi liniami, razem z Reinbowsem i
        Triadą /nawet nie wiecie jak panie z tamtych biur się ucieszyły, że Itaka dała
        plamę, zostawiając swoich turystów/. Na lotnisku w Salonikach potem czekała na
        nas taksówka, która odwiozła nas do hotelu. Tak więc wszystko skończyło się ok,
        ale burdel w papierach mają nieziemski. Była u nas w hotelu też grupa z
        Wrocławia, oni dojechali spokojnie bez takich przygód jak my, ale co warto
        zaznaczyć grupa z Wrocławia za tą niedogoność dostała gratis wycieczkę do
        Salonik. My nie dostaliśmy nic, ani za zmianę planów Itaki ani za stres, który
        u nas wywołali.
        Pozdrawiam i liczę, ze Itaka już więcej w tym temacie nie nawali!!!
        • Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:19
          to kolejna opowiesc o itace:(Mysle ze juz wiecej nie skorzystam z nim chociaz 2
          razy bylam na wycieczkach kupionych z ich biur. Coraz czesciej ludzie b
          narzekaja na nich.Lepiej naprawde doplacic a leciec w spokoju.
      • Gość: Radek Re: hotel forest park z itaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.07, 11:35
        Wtam, my lecimy do Forest Park od 9 lipca, też nam odwołali lot z Wrocławia i
        wiozą do Warszawy. Jestem przerażona opiniami o tym hotelu. Trochę liczę na to,
        że po interwencjach poprzednich grup coś sie zmieniło. Z drugiej strony jak
        czytam czasem opinie z miejsc gdzie byłam to dochodzę do wniosku, że ludzie
        mają zbyt wysokie oczekiwania. Gdyby była możliwość to najchętniej zmieniłabym
        miejsce wakacji.
        pozdrawiam Beata
    • Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:26
      rozpisałam sie o hotelu, wycieczkach i widzę że są tu limity bo treść jest
      obcięta!!!
      • Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:49
        opis dlugi, obciety ale pouczajacy:)zakladam ze absolutnie prawdziwy tudziez
        obiektywny:)
      • Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:56
        Starałam się wszystko dokładnie opisać jak tam jest, w końcówce która obcięło
        napisałam, że ogólnie z wyjazdu jestem zadowolona. Dla nas najważniejsze było
        słońce, plaża i morze. Myślę, że to wynagrodziło nam pewne niedogoności:)
        Pozdrowienia dla wszystkich i życzę słonecznego urlopu:)
        • Gość: Kasia3 Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:33
          w pełni zgadzam sie z twoim opisem hotelu (byłam w terminie 11-26.06.07.),
          dokładnie tak jak napisałaś, z tygodnia na tydzień zawężał się zakres all
          inclusive. dla osób które wybierają się do tego hotelu dodam jeszcze kilka rzeczy,
          1. plaża - jak dla mnie rewelacyjna, zwłaszcza, że w terminie w którym tam byłam
          była prawie pusta. Woda czyściutka, rybki podpływające do brzegu :) jedyne co
          mogło zakłócać ten piękny obrazek to jeżowce, których niestety z upływem czasu
          przybywało - rada: zaopatrzyć się w gumowe butki do pływania, my wprawdzie
          przeżyliśmy 2 tygodnie bez tych butków, bo jeżowce początkowo siedziały tylko w
          kamieniach, ale pod koniec naszego wyjazdu można było je znaleźć wyrzucone na
          brzeg.
          2. dojście do plaży - trzeba przejść przez ruchliwą drogę, (z obu stron zakręt
          wiec niewiele widać) lub tunelem - w którym niestety jest błotko, ale spokojnie
          da się przejść w japonkach:) na pewno lepszy ten tunel niż przechodzenie przez
          ruchliwą ulicę.
          3. pokoje - przy zakwaterowaniu można powiedzieć, że się miało obiecany pokój od
          strony basenu, i można dostać pokój np. na 2 pietrze ze ślicznym widokiem na
          basen i na morze - nam się tak udało. (Menagerka hotelu i recepcjonistka
          blondynka mówią po angielsku)
          4. wieczór grecki - w każdy wtorek - moim zdaniem porażka, bo oprócz grilla
          jedyną atrakcją jest dwóch greków którzy przez cały wieczór grają smętną grecką
          muzykę. jeśli chcecie zobaczyć prawdziwy grecki wieczór, to radzę posiedzieć w
          niedziele wieczorem dłużej przy basenie, jeśli będziecie mieć tyle szczęścia co
          my, to zobaczycie jak naprawdę potrafią bawić się grecy (my widzieliśmy
          rewelacyjny show w udziałem menagerki hotelu, która tańczyła do greckiej muzyki,
          i tłukła talerze :) :) czasami grecy którzy w weekendy przyjeżdzają do hotelu
          sami zaczynają tańczyć zorbę:) i uczyć chętnych - ja się nauczyłam :)
          5. muzyka przy basenie - grecka i rosyjska
          6. komary - radzę zabrać takie urządzenia do gniazdek odstraszające komary, bo
          inaczej czekają was noce spędzone na polowaniu na komary
          no to tyle z rzeczy, które mogą uzupełnić twoją wypowiedz. Dla mnie wyjazd był
          bardzo udany:))))))))
          Aha - chciałam jeszcze tylko dodać, żebyście uważali na Polaków, takich w
          średnim wieku, którym już na samym początku wszystko przeszkadza, my mieliśmy 6
          takich na naszym turnusie, początkowo nas wkurzali, ale potem mieliśmy z nich
          niezły ubaw:)- dla przykładu napisze tylko, że gdy zamienili nam samolot którym
          mieliśmy wracać na dużo lepszy od tego którym lecieliśmy poprzednio, to jeden
          pan zaczął narzekać, że to beznadziejny samolot bo nie ma w nim gazety do
          poczytania!!!!! paranoja, radze takich ludzi unikać
          • Gość: kaaska Re: hotel forest park z itaka - do Kasi3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:16
            Do Kasi 3 - dzieki za wpis, nareszcie trochę optymizmu... Jedziemy 9-tego,
            bylam kilka razy w różnych zakątkach Grecji, wiem że jest róznie, ale te
            relacje... Dla mnie najwazniejszy jest kawałek ładnego piachu i cieple, czyste
            morze i chyba to przynajmniej będzie. Niepokojąca jest sprawa wyzywienia,
            rozmawiałam z Itaką ale mówią że żadnych reklamacji nie mają... Czy mozesz
            napisac jakie numery maja te pokoje na drugim pietrze (mamy rezerwację na
            pokoje z widokiem na morze)i ewentualnie na pierwszym ? Z góry dziękuję.
            • Gość: Aśka Re: hotel forest park z itaka - do Kasska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:57
              Witaj! Byłam w hotelu Forest Park i niezależnie od tego jaka masz rezerwację
              dostaniesz pokój, który jest wolny. Itaka skłamała.Sama 16 czerwca na ręce
              rezydentki złozyła będąc jeszcze w hotelu reklamację, i z tego co widziałam nie
              byłam jedyną. Plaża rzeczywiście piękna - ale nie do tego hotelu. Ja byłam
              przed sezonem więc plaże innych hoteli były puste więc bez ograniczeń (za
              opłatą ) mogliśmy z nich korzystać. Z ostatnich wieści wiem że zaczęto
              przeganiać gości z hotelu Forest park, bo mieli komplety na swoich plażach.
              Zostaje więc mały niezagospodarowany odcinek plaży publicznej - średnio czysty.
              No cóż jeśl jeszcze możesz zmienićhotel to radzę to zrobić. Nie wiem ile
              płacisz za wyjazd - jeśli powyżej 2tys. zł to za dwa tygodnie to hotel ten nie
              jset warttych pieniędzy. CDobre opinie słyszałam o Sivir - zarówno o hotelu i
              plaży.
            • Gość: kasia Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:33
              My mielismy pokój nr 110, jest on na poziomie recepcji, z widokiem na morze.
              Mimo, iż to nie 2 pietro morze też widać i piękne wschody słońca.
              Miłego wypoczynku
              • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:23
                Witam wszystkich! Jestem troszkę w szoku gdy widzę jak bardzo rozbudowała się
                część o Forest Parku. Gdy kilka tygodni temu z Agą zaczynałyśmy szukać o tym
                "hotelu" informacji, nikt nic nie wiedział. Wczoraj wróciliśmy do Polski. Jedyne
                co w tej chwili mogę napisać to - można lepiej wykorzystać te pieniążki wydane
                na pobyt tam. Pozdrawiam wszystkich przed wylotem i tych co już wrócili.
                • Gość: kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:31
                  Moniko - może znajdziesz chwilę zeby poradzić coś tym co juz wydali niestety
                  pieniadze i leca w poniedzialek najblizszy. Jak wygląda w tej chwili wyzywienie
                  bo to najbardziej mnie niepokoi? I nie chodzi mi o stan barku, zagraniczne
                  alkohole czy lody tylko o podstawowe 3 posiłki i napoje bez ograniczeń.
                  • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:10
                    Oczywiście, nie ma problemu mogę podzielić się z wami wszelkimi informacjami.
                    Tylko czasem zastanawiam sie czy warto to wszystko wiedzieć zaraz przed
                    wyjazdem. Ja sama na kilka dni przed wyjazdem dowiedziałam sie od osoby poznanej
                    tutaj - " nie nastawiaj się na zbyt wiele" - zatem wszystkim udającym sie tam
                    życzę tego samego. Do wszystkiego można się w końcu przyzwyczaić. W odpowiedzi
                    na twoje pytania : o alkoholach zagranicznych radzę zapomnieć, soków radzę nie
                    pić albo przynajmniej dobrze sprobować codziennie, o lodach też w zasadzie można
                    zapomnieć(tylko między 14-15 po 1 gałce na osobę, kolejka rosyjskich dzieci).
                    Bardzo często nie było coli (nie mylić z coca colą), czasem też zwykłego lodu.
                    Wino jest podawane ciepłe. Zato piwo lekkie (niski%) w zmrożonych kuflach i było
                    ono moim zdaniem najlepsze. Podstawowe napoje (ja piłam tam głównie wodę i piwo)
                    radzę brać z barku przy basenie a nie z "jadalni". Posiłki są słabe ale
                    spokojnie można się najeść. Radzę uważać na sałatki bo one stoją na półkach w
                    kuchni a nie w lodówce. Dania śniadaniowe i kolacyjne są w zasadzie cały czas te
                    same. Na obiad to samo co na kolacje + mięso w sosie jakiś z makaronem, ryżem
                    lub ziemnikami zamiennie. Radzę wcześniej chodzić na posiłki bo jest zawsze
                    kolejka i czasem mięsa nie starcza.Nie wiem co jeszcze pisać :)
                    • Gość: kaaska Re: pokój w Forest IP: *.chello.pl 03.07.07, 18:54
                      Dzięki - jeśli możesz napisz jeszcze czy w pobliżu są jakieś sklepiki,czy
                      kupowałaś coś z jedzenia czy napojów czy wystarczy to "słabe", jak dziala
                      klimatyzacja i czy znajdzie się kawałek ładnego piachu bez kamieni przy wejściu
                      do morza.
                      • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:09
                        Droga Kaaska - plaża jest bardzo ładna, morze po prostu super. My codziennie
                        płaciliśmy za parasol i dwa leżaki 6,5 - ale moim zdaniem warto. Oczywiście przy
                        samym morzu można się położyć na własnych ręcznikach za darmo. Naprawdę plaża
                        wynagradza wszystko.Tylko dojście do plaży fatalne ok 200m (ale o tym już
                        pisali). Na plaży jest taki barek całkiem dobrze zaopatrzony i nie aż tak drogi.
                        Na terenie hotelu też jest sklepik (ciastka, napoje, pamiątki itd). W pobliżu są
                        2 miejscowości ok 2 i 4 km. Można nawet iść na piechotkę ale taxi jest bardzo
                        tanie ok 5 euro, zamawia się w recepcji w hotelu, więc jak jadą 4 osoby to
                        wychodzi tanio. W miasteczkach jest bardzo dużo super tawern, barów i
                        restauracji. Ceny za kebaba ok 2,5euro , drinki ok 6 euro. My chodziliśmy tam
                        głównie wieczorami z nudów i dla zmiany monotonnego jedzenia i kiepskich
                        "napoi". Ale spokojnie nikt tam głodny nie chodził, dla każdego posiłków
                        wystarczyło - czasem tylko po prostu dań na ciepło nie było do samego końca
                        czasu posiłku. Moja rada jeśli czegoś zabrakło na tym niby "stole szwedzkim"
                        trzeba zaglądać do kuchni i krzyczeć, że nie ma. Ja czasami nawet brałam puste
                        miski i sama zanosiłam, żeby dołożyli. Po prostu domagać się swojego!!
                        • Gość: Kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:55
                          Moniko dzięki raz jeszcze - napisz jesli mozesz cos jeszcze o pokojach, chodzi
                          mi o klimę i lazienkę. Jaki miałaś pokój. Mam nadzieję że plaża wynagrodzi nam
                          wszystko, rozumiem że te płatne leżaki były przy hotelu AleXander i tam tez
                          można połozyć sie na dziko czyli z własnym "sprzętem"? Przy okazji czy ktoś z
                          wczasowiczów był na wycieczkach oferowanych przez Panią Ewę (np. Meteory,
                          Ateny). Pozdrowienia !!!
                          • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:46
                            :)Ja miałam szczęście dostałam normalny pokój. Inni albo w suterynach albo wcale
                            po prostu nie dostali. W pokojach standard raczej nie 3* tylko bez kategorii.
                            Łazienki są troszkę obskurne, poniszczone, ale wszytko działa i ciepła woda bez
                            problemu była cały czas. Łóżka w porządku , duża szafa , toaletka, szafeczki
                            przy łóżkach - wszystko taniej jakości ale ok. Sprzątanie i wymiana reczników
                            była niby codziennie albo co 2 dni.Plaża o której piszę, jest z Alexandra i w
                            zasadzie tylko taka tam jest, bo obok są raczej kamieniste. Można się rozkładać
                            na dziko. Jeśli chodzi o wycieczki to jest to jedyna sprawa, którą załatwia pani
                            Ewa. Koszt każdej ok 40-60 euro od osoby oczywiście bez wyżywienia. Takie
                            wycieczki trwają czasem bardzo długo ale warto. Nikt na wycieczki się nie
                            skarżył.Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - odpowiem!
                            • Gość: kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:52
                              Co to znaczy - "inni wcale nie dostali pokoju", było za duzo ludzi, pojechali
                              do innego hotelu? A klimatyzacja - nie piszesz nic ! Czy rzeczywiście są
                              komary jak ktos pisał ? Meble na balkonie ?
                              • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:03
                                Ktoś już pisał tutaj, że generalnie ten "hotel" okupują Rosjanie i ich traktuje
                                sie duużo lepiej niż Polaków. Po prostu przyjeżdżają w terminach dowolnych i
                                zajmują wszelkie wolne pokoje więc dla grupy z Polski nie mają już tylu wolnych
                                pokoi. Zastępują to suterynami i przerabiają magazynki. Niestety mimo wszystko
                                nie wystarcza. Z naszej grupy 12 osób zostało "na lodzie". Czekali kilka godzin
                                na panią Ewę koło recepcji, bo ona pojechała zakwaterować kolejne grupy do
                                innych Hoteli. Załatwiła im inny hotel ale w zasadzie to cały tydzień siedzieli
                                na walizkach, bo a to nie wiadomo gdzie miały być ich posiłki a to tamten hotel
                                chciał ich wyrzucać. Bałagan na maxa. Nie radzę nikomu czekać spokojnie na
                                działanie pani Ewy tylko głośno domagać się swego w recepcji. Ja ze znajomą
                                chodziłam do hotelowej manager Dymitry co 2 godziny i następnego dnia przenieśli
                                ją do normalnego pokoju a Rosjankę stamtąd przenieśli do suteryny. Klimatyzacja
                                działała bez problemu u większości. Komarów było mało - mi jakoś nie
                                przeszkadzały. Meble na balkonie są zwykłe plastykowe 2 krzesełka + stolik i
                                suszarka na ubrania - więc ok.
                                • Gość: Kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:44
                                  Powiem Ci Moniko, że jestem w szoku - nie wyobrazam sobie, żeby ktos mnie w ten
                                  sposób potraktował.
                                  A osoba kompetentna z Biura pisze mi "nie potwierdzamy stanu opisanego przez
                                  anonimowych użytkowników forum".
                                  Jedziemy choć Hotel zniknął wczoraj z oferty.
                                  Jeszcze raz dzięki za wiele cennych informacji !!!
                                  K.
                                  • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:04
                                    No właśnie - ja też zauważyłam dziś , że nie ma w ofercie Itaki tego hotelu.
                                    Baaardzo mnie to cieszy. Mimo wszystko my wróciliśmy wypoczęci z urlopu. Mam
                                    wielką nadzieję, że i ty tak wrócisz. Nastawiona jesteś na wiele dziwnych
                                    rzeczy, które mogą sie tam wydarzyć ale może będziesz miała szczęści i wszystko
                                    będzie ok. Życzę naprawdę miłego pobytu. Mam prośbę jak wrócisz daj znać tu na
                                    forum co się zmieniło od czasu naszego wyjazdu. Pozdrawiam ciepło :)
                                    • Gość: piter Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:29
                                      ale tak naprawde macie pretensje do biura itaka czy do miejsca do ktorego jedziecie?
                                      • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:56
                                        Piter- wczytaj się w to co napisało tutaj wiele osób zanim zadasz takie pytanie.
                                        Czytanie ze zrozumieniem to bardzo przydatna umiejętność. Jeśli od samego
                                        początku wyjazdów w tamto miejsce ITAKA mimo skarg i reklamacji bezpośrednio do
                                        biura i do pani rezydentki - nie robi NIC - to sam sobie odpowiedz na własne
                                        pytanie.
                                        • Gość: piter Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:49
                                          widzialy galy co braly.....
                                          • Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:39
                                            ewidentnie ktoś z ITAKA - bez komentarza dla osoby!
                                            • Gość: piter Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:50
                                              haha! ewidentnie.jestem glownym szefem itaki i tak sobie chodze po forach
                                              zachecac do napychania mi kieszeni. czy uwazasz ze kazdy kto nie bedzie
                                              krytykowal biura jest jego przedstawicielem?wszystko to spisek?wiesz ze to sie
                                              nazywa mania przesladowcza?i to sie lecz...
                                            • magnolia152 Re: pokój w Forest 05.07.07, 10:03
                                              Moniko,dziękujemy Ci bardzo za cenne informacje.
                                              Może znajdziesz chwilę czasu i napiszesz to wszystko do Itaki:dok@itaka.pl,
                                              wszystkiemu zaprzeczają i argumentują,że ich Klienci zadnych uwag oficjalnie
                                              nie zgłosili,więc wszystko jest super!!!!- dla dobra innych ludzi którzy planują
                                              wymarzony urlop w Hotel Forest Park.
                                              dziękujemi Ci jeszcze raz,i wszystkim pozostałym uczestnikom forum również za
                                              opinie.Wyjeżdzamy 9.07, po powrocie również podzielimy się swoimi opiniami.
                                              Mamy nadzieję,że zdecydowanie lepszymi!!!pozdrawiam Magnolia
    • Gość: monika Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:57
      Zwracam się z wielką prośbą do osób posiadających nagrania i zdjęcia z pobytu w
      tym "hotelu" o kontakt tu na forum. W dniu 05/07/2007 złożyłam reklamację w
      biurze Itaka i prawdopodobnie potrzebne będą dowody w postaci zdjęć i filmów
      oczywiście dotyczących warunków pobytu tam. Bardzo dziękuje.
      • Gość: kasia Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:17
        Cześć Moniko:)

Ja wysyłam jutro reklamację, zarówno do biura Itaki jak i do Polskiej Izby
        Turystyki w Warszawie i do ich Oddziału w Katowicach, gdzie Itaka jest
        zrzeszona. Mam trochę zdjęć przygotowanych już w formie elektronicznej więc
        bardzo chętnie się z Tobą wymienię. Jeśli jesteś zaintersowana podaj e-maila, i
        jutro z rana wyślę Ci fotki.

Pozdrawiam
        • Gość: monika Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:19
          Bardzo dziękuję Kasiu - moja reklamacja również została złożona do wielu
          instytucji oraz federacji konsumentów. Nie zamierzam tego darować !! Podaję
          mojego maila: ubezpieczenia_kotula@wp.pl ułatwi nam on kontakt. Dziękuję ci i
          pozdrawiam.
          • xhuman forest park z itaka 10.07.07, 02:31
            Forest Park to największe dno jakie widziałem. Po długiej drodze (odwołany lot
            z Wrocka) czekaliśmy na walizach 4 godziny (dopiero sprzątali pokoje) żeby
            dostać pokój w suterenie, z widokiem na murek . Jak sie zgadaliśmy z grupą
            która przyjechała z nami to wszyscy mieli na umowach widok na morze (100 pln od
            osoby). Darmowa wycieczka do Salonik (w związku z odwołanym lotem z Wrocka) sie
            nie odbyła bo jakis tam kontrahent Itaki sie wycofał. Znajomi postawili
            wszystko na jedną karte i stwierdzili że wracają do Polski. My się
            podłączyliśmy i po godzinie przeniesli nas do hotelu Siviris
            www.hit360.com/hotelsiviris (świetny hotel) pokrywając koszty przejazdu. Ci
            którzy pozostali w FP (zrezygnowali z walki bo im obiecano zmiane pokoju w
            ciągu dwóch dni) byli dalej niezadowoleni.
        • Gość: Radek Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.centertel.pl 10.07.07, 19:30
          Witam Pani Katarzyno,

Czy również mógłbym prosić o przesłanie fotografii na e-mail'a: radekdr@wp.pl ?
          Z góry dziękuję.
          • Gość: Kasia Zdjęcia z Forest Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:39
            Witam,

jeśli ktoś ma zdjęcia to może umieścić je na stronie, do której poniżej podaję
            linka. Dzięki Ela za odnalezienie tego miejsca:)

www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3734
        • Gość: Beata Forest Park POMOCY mamy tam jechać z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:14
          Witam
          bardzo proszę o kontakt jeżeli jest to możliwe telefoniczny do osób które były
          w tym hotelu. Mój numer 608504375 e-mail: brkrawczyk@o2.pl chetnie odzwonię.
          Jedziemy na wakacje do hotelu forest Park wraz z czwórką małych dzieci i jestem
          przerazona informacjami z formum.
          Bardzo zależy mi na waszych informacjach. Beata
          • Gość: Kaaska Re: Forest Park POMOCY mamy tam jechać z dziećmi IP: *.chello.pl 29.07.07, 14:50
            Wrociłam 23 ego z Forest Parku. Jestem zadowolona bo miałam dobry pokój i w
            pełni korzystałam z morza i plaży ale ten hotel nie nadaje sie dla małych
            dzieci. Szcegołową wiadomość wysłam na adres mailowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka