Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:11 czy ktos był w hotelu forest park, wybieram sie za dwa tyg i jestem ciekawa czego moge sie spodziewac.dzieki za jakiekolwiek info. i które wycieczki fakultatywne powinnam wybrać dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bogna Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:34 pytalam o ten hotel bo pierwotnie o nim myslalam Pani w biurze Itaka (b wys cene niedostosowane do standartu w porownaniu np z Grecos ktore oferuje o niebo lepsze hotele w lepszych cenach)powiedziala ze to hotel dosc skromny i niestety na odludziu (podobno) Ja szukalam miejsca raczej z rozrywkami Odradzila:) Tyle sie dowiedzialam:-)Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:59 Witaj Aga; ja też jadę dokładnie w to miejsce 25/06. Mam podobne pytania jak ty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:38 witaj Monika:)niestety mało jest informacji o tym hotelu wiec nadal nie wiem czego sie spodziewać:( trudno pożyjemy zobaczymy.ja wylatuję już 18.06 na dwa tygodnie.życzę udanych wakacji:)pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:05 witaj Aga :) ja też nie znalazłam nigdzie żadnych opinii o tym hotelu. Wszystko więc okaże się na miejscu. Ale jeśli dobrze popatrzyłam na kalendarz w drugim tygodniu twojego urlopu spotkamy się tam. w takim razie do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:50 :)my wyjeżdzamy z Grecji 2.07.do zobaczenia więc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:54 My dokładnie tak samo. Do miłego :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:08 przylatujecie do W-wy?my jesteśmy z Cz-wy, więc na lotnisko będziemy musieli wyjechać około 3 w nocy:( ależ od czego są wakacje jak nie od odsypiania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:19 My jesteśmy z Warszawy a znajomi z pod Warszawy, ale i tak pewnie przenocują u nas, żeby było lżej wstawać. O 5 na lotnisku masakra!! Ale potem cały tydzień szaleństwa. Pierwszy raz od 10 lat bez dzieci. WOW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:24 więc życzę udanego wypoczynku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:28 Wzajemnie i mam nadzieję, że do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:37 podobno hotel nie za wielki więc duże prawdopodobienstwo spotkania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:57 Dużą grupą wyjeżdżacie? bo my w 4 osoby wiekowo +30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:04 jedziemy w tylko dwójkę,więc liczymy na miłe towarzystwo na miejsu:).wiekowo jesteśmy 29 lat i 34:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:27 No to jesteśmy w tym samym wieku ! w większej grupie zawsze raźniej. Wy będziecie mieli tydzień więcej na poznanie hotelu i ludzi. Ale czuje, że zabawa będzie fajna i jak przyjedziemy to dacie nam dobre wskazówki. Nam w tym hotelu podoba się najbardziej własnie to, że jest mały i nie będzie tłumu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:40 :)mam nadzieję, że będziemy mieli same dobre wiadomośći;).My nastawiamy się również na kilka wycieczek fakultatywnych, ale wyjdzie w praniu na co i na ile sie zdecydujemy.Cieszę się ,że przynajmniej już jedną osobę "znam" bo jak powiedziałaś w grupie raźniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:51 Właśnie im więcej osób znajomych tym raźniej. My tez myślimy o jakiejś wycieczce i chodzi nam nawet po głowie wynajęcie samochodu.Ale wszystko okaże się tam. My mamy tylko tydzień pobytu więc relax maxymalny na pierwszym miejscu. Ciekawe tylko jak się poznamy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:06 wiesz, my już będziemy tydzien na miejscu więc pewno wszystkich"nowych" od razu wychwycimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:09 ok - w taki razie zdaje się na ciebie :)))) ciekawe czy tam jest internet - wtedy mogłybyśmy się skontaktować.m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:09 jak zajadę to się rozejrzę i dam ci znać, jeżeli mają internet to otrzymasz najświeższe informacje na temat hotelu, o ktorym nikt nic nie wie;))).Może podaj mi swojego maila będzie łatwiej,jeżeli nie to zostawię informację na forum.jeszcze godzinka w pracy i urlop!!!super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:15 Super - jeśli uda nam sie nawiązać jakiś kontakt. Bardzo ci zazdroszczę, że już jesteś prawie na urlopie - ja jeszcze cały tydzień, a będzie on okropny, bo pracy muszę wykonać za dwa tygodnie. Ale potem już tylko słoneczko i drinki z parasolką. mój mail to: ubezpieczenia_kotula@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:28 współczuję więc:( powiem ci szczerze ,że już nie mogłam się doczekać na ten urlop więc teraz juz tylko licze minuty ale ok nie będę cię dlużej dręczyć moim wolnym;)))życzę cierpliwości i wytrwałości przez następny tydzień w pracy i do zobaczenia za tydzień:))Jak tylko nasz "super"hotel będzie miał połączenie ze światem dam ci znać co i jak ok? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:36 życzę ci cudownego wypoczynku, nawet jeśli hotel nie będzie jakiś super to i tak sobie czas zorganizujemy wyjątkowo!! :)))) Zaraz wychodzisz do domku (URLOP!!!) więc do zobaczenia na miejscu (jak przyjedziemy to krzycz moje imię - haha) i czekam na wiadomości jeśli sie uda. Do miłego ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:37 :))do miłego, pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:05 Witaj, w skrócie - my właśnie wrócliśmy 18.06.2007 r z hotelu Forest Park i jesteśmy bardzo rozczarowani hotelem, i panią Ewą - rezydentką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 06:28 prosze napiszcie co nie tak w tym hotelu Prawie tam pojechalam ale jakos mnie cos powstrzymalo + porada z biura ze nieciekawie Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaska Re: hotel forest park z itaka IP: *.chello.pl 20.06.07, 20:41 Czy można coś o plazy i morzu ? A dlaczego Hotel rozczarował Was ? Jestem świadoma że trzy gwiazdki greckie to nie trzy hiszpańskie. A jak All inclusive - czy zgodne z opisem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaska Re: hotel forest park z itaka IP: *.chello.pl 21.06.07, 20:44 Ponawiam pytanie o Forest Park - może ktoś jednak wrócił i cos napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: hotel forest park z itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:11 Witam serdecznie. Wraz z mężem i synkiem przebywałam w hotelu Forest Park w terminie od 4-18 czerwca br. Hotel to porażka. Standard max * gwiazdka a podają w ofercie trzy. Jedzenie przez 14 dni to samo menu. Hotel przede wszystkim dla Polaków i Rosjan. Inne narodowości pewnie by z niego uciekły. W standardzie w pokoju mórwki - wszechobecne. Opcja All Inclusive kpina. Z dnia na dzień czegoś brakowało i oczekiwaliśmy na dostawę. Nawet lody były ograniczone i to co miało być bez ograniczeń zaczęto limitować bądź goście mieli płacić. Przejście na plażę podziemnym tunelm - z drobnym szczegółem tunel remontowany i praktycznie podczas naszego pobytu stała tam non stop woda. Z małym dzieckiem zmuszeni byliśmy przebiegać bardzo ruchliwą drogę położoną między dwoma zakrętami bez miejsca przejścia dla pieszych - dodatkowo podwójna ciągła.Pozdarwiam Kaśkę która miała ubaw z turystów narzekających. Widocznie nie wie jak powinno się traktować turystę poza granicami. Wieczór grecki i to co opisała to kpina. Ona wraz ze swoimi przyjaciółmi siedziała smętnie przy stoliku. My natomiast - Ci narzekający - sami rozkręciliśmy imprezę. Prawdziwe wieczory greckie były w innych hotelach np. Aleksander The Great, w którym przez przypadek uczestniczyliśmy. Wracając do warunków- jedzenie niesmaczne - momentami nieświeże. Obsługa hotelowa dolewała do dystrybutorów wodę, które zdecydowanie nie była przeznaczona do celów spożywczych. Na śnadanie dwa rodzaje soków skiśniętych, do których dolewano kolejne porcje. Hotel był polecony rodzinom z dziećmi. Menu trudne do zniesienia dla dorosłego. Bardzo często też brakowało. Obsługa hotelowa nie miała jasno podzielonych zadań. Osoba, która najpierw sprzątała, bądź wykonywała prace konserwatorskie, później brała udział w przyrządzaniu posiłków. Mam jeszcze wiele innych uwag ale nie mam juz siły psać o tym. Oboje z mężem oddaliśmy sprawę prawnikowi.Itaka powinna wstydzić się za ten hotel. Nadmieniam, iż nie był to mój pierwszy wyjazd zagraniczny. Odwiedziłam już Tunezję, Egipt i Turcję - myślę, że choć może niewielkie, ale jakieś rozeznanie o standardzie hoteli mam. Jeszcze słowo na temat rezydentki - była tam po to by sprzedać wycieczki fakultatywne, bądź pomóc w wypadkach losowych.I to powtarzała jak mantrę.Z naszych uwag nic sobie nie robiła. Ps. Posiadam zdjęcia i film z tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:38 Dodaj zdjecia hotelu: www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3734 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:39 Dzięki Ela za odnalezienie tego miejsca z fotkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia152 Re: hotel forest park z itaka 05.07.07, 10:23 Dziękujemy Pani Joanno za informacje. Czy złożyła Pani oficjalną reklamację do Itaki? Mam nadzieję,że tak pozdrawiam Magnolia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:59 Hotel - 3 gwiazdki, tylko dlatego, że ma TV, klimę i lodówkę. Polacy, którzy przyjechali 11.06.2007 zostali zakwaterowani w suterenach, gdzie wchodziły różne robaczki. Oczywiście nikt tam nie chciał być, ale były problemy z przkwaterowaniem, ponieważ hotel w dużej mierze jest zarezerwowany dla Rosjan. Jeśli chodzi o Panie sprzątaczki - to nie mam do nich zastrzeżeń, starały się i były sympatyczne. Nie miały jednak ustalonych godzin co do sprzątania, tzn. mogły przyjść o 9 jak i o 15, więc jak ktoś był w pokoju i nie dał im wtedy posprzątać, to niestety piasek pozostał na drugi dzień. W TV ustawiony jest tylko jeden polski kanał telewizja polonia - ale w końcu nie jedziemy tam po to by oglądać TV:) Osoby zakawterowane na poziomie recepcji będą słyszały jak dzwoni telefon i rozmowy z holu recepcji. Jest to dość uciążliwe, gdyż recepcja jest czynna cała dobę. Rada - można zamknąć drzwi do korytarza. Obsługa w hotelu jest rosyjskojęzyczna. Wszystko jest ok. dopóki ktoś nie zacznie od nich czegoś rządać. UWAGA!!! Przy meldunku zabrali wszystkim bilety powrotne, co prawda rezydentka interweniowała już w tej sprawie, ale oni się zabezpieczają, że jak ktoś coś narozrabia to oni nie oddadzą biletu. NIE MAJĄ PRAWA ZABIERAĆ WAM BILETÓW!!!. Większość Polaków jest zakwaterowana z widokiem na las i pole uprawne. Kwaterunek na poziomie recepcji grozi tym, że będziecie widzieli mur, i krzaki. Pokój nr 110 jest ok. z częściowym widokiem na morze /zasłania troche palma i las/. Hotel nie jest przystosowany dla rodzin z dziećmi /brak placu zabaw, brak brodzika dla małych dzieci/. Hotel nie jest przystosowany do osób niepełnosprawnych, co prawda jest winda w hotelu, ale: - aby dostać się do recepcji trzeba wejść po stromych schodach, - cały obiekt posiada schody, zarówno zejście na stołówkę, na basen i do snack baru, W hotelu jest internet - płatny 3 euro za gdzinę, są trzy stanowiska komputerowe, które najczęściej są okupowane przez dzieciaki rosyjskie. Jest basen, ale siedzą w nim cały czas dzieci rosyjskie i rzucają piłką - 10 osób i robi się tłum. Przy basenie funkcjonuje budka - tzw. snack bar, w którym można zamawiać różne rzeczy. All jest od godziny 10-22. Później też można coś zamówić ale trzeba płacić. Naprawdę nie wiem jak teraz będzie sytuacja wyglądała, ale opisze pokrótce co się działo przez pierwsze 3 tygodnie. Pierwsza grupa, która przyleciała miała dostęp do wszystkiego - pełny all inclusiw - lody, piwo /haineken, amstel i ich piwo/, metaxa 7 gwiazdkowa, ouzo, kawa mrożona, gorąca, herbata - mrozona, gorąca, soki owocowe - bardzo dobre!!!, wody mineralne gazowane i niegazowane, wino lane z kartonów 5 litrowych - białe, czerwone i retsina /białe wino z dodatkiem żywicy z drzewa piniowego/, oraz napoje typu fanta, cola, sprite z saturatorów - jakaś ich własa produkcja, nie każdemu mogą smakować, przy sniadniu saturatory z niby sokami /woda z kranu z dodatkiem soku - niezbyt smaczne/, czipsy i orzeszki. Do wszystkich posiłków podawane były owoce. Wszystko było bez ograniczeń można było sobie brać z lodówki i zabierać na plażę. Jedyne ograniczenie - w barze płatne są przekąski typu: tosty i pizza. Drugi tydzień: brak zagranicznego piwa, tylko płatne, metaxa 5 gwiazdkowa i zauważyliśmy, że jest rozcieńczona. Wystąpiły pojedyńcze dni, w które brakowało np. soków, lodów. Brak owoców przy obiedzie. Trzeci tydzień - to co w drugim tygodniu tylko, że nie było już soków ani wody mineralnej w lodówce, można było już tylko dostać od barmana, wodę zastąpiono kranówką - okropieństwo, i powiedziano nam że już nie będzie mineralnej, brak metaxy przez 3 dni, brak lodów przez 4 dni, na dwa dni przed zabrakło całkowicie soków, a w niedzielę w końcu przywieźli lody ale zrobili limit - między godziną 14-15. To możecie sobe wyobrazić co się tam działo. Barman - blondynek - miał nas Polaków już dość. Na dodatek dostawalismy tylko po dwie gałki na osobę, i żeby to mozna było nazwać gałkami to by było dobrze - robił ślimaczki, bo mu się łyżką nie chciało nabierać za dużo. Od rezydentki dowiedzielismy się, że ograniczenie wynika z tego że nie było popytu na lody i się im topiły, i ze względów sanitarnych wprowadzili godziny wydawania lodów. Bardzo przyjazny jest Grek - Spiro, drugi barman. Jest godz. 21.55 i kto siedzi przy barze to mu podaje jeszcze nastepną kolejką byleby zdążyć przed 22-gą. a to dlatego, że szefowa przychodzi na kontrole i każe mu kasować. Stołówka: śniadania, obiad, kolacja - szwedzki stół. Przez dwa tygodnie niewiele w menu sie zmieniło. zasada taka, czego nie zjecie na sniadanie, to zjecie na obiad albo kolację w prztworzonej formie. Ze stołu nie schodzą gołąbki w liściach z winogron. Ogólnie jedzenie jest, ale jak ktoś zacznie wybrzydzać to może mieć problem i może chodzić głodny. śniadanie - kawa, herbata, soki z saturatora, mleko. Płatki, dżemy, nutella, miód, ser zółty, mortadela, jogurt - bardzo dobry, wygląda jak serek homogenizowany, ogórki, pomidory, bułki - można sie o 9 już nie załapać, i pieczywo jasne i ciemne. Do tego jakieś mini paróweczki, jajka, a na deser owoce z puszki - brzoskwinie, ananas; pomarańcze krojone w plastry, czasem babka; czasem ciastka francuskie z różną zawartością. Obiad i kolacja - prawie zawsze to samo. Trochę surówek, głównie opartych o kapustę, buraki, różne pasty, mięsa - mały wybór, zupy były trzy razy, i nieśmiertelne cacyki, - na deser owoce ale już tylko przy kolacji. Owoce - są krojone w krążki, ćwiartki - jak im się podoba. Raz tylko były jabłka w całości. Rosyjskie dzieci na zapleczu dostają frytki, nasze nie, trzeba się upomnieć. Gotują na raty, więc jak ktoś przyjdzie o 13 na obiad to będzie stał w kolejce i może załapie się na kawałek mięsa, następna tura z mięskiem może być za 15-20 minut. Ogólnie dowiedzieliśmy się, że cały ten all był tylko próbą, małym ekspeymentem i dlatego teraz nie ma tylu rzeczy. A wiecie jak to jest, jak się ludzie do czegoś przyzwyczają to im jest trudno przywyknąć, że czegoś nie ma, choćby podstawowej wody w butelce. Uwaga na jaskółki - mogą komuś do jedzonka narobić...... Wśród wczasowiczów wystąpiły zatrucia. Aleksander - hotel nie daleko Forestu - w kierunku miasteczka Kriopigi pierwszy po lewej stronie, naprawdę warto tam zajrzeć i zobaczyć jak funkcjonuje prawdziwy hotel. Posiada własną windę, która zwozi turystów na plażę. Przy hotelu jest mini market i jest tam żółta skrzynka na listy. Hotel posiada zagospodarowaną plażę, leżaki są płatne. Gdyby ktos chciał to może w recepcji hotelu sobie wykupić. Koszt 1 parasola i dwóch leżaków 6 euro. Forest nie posiada własnej plaży. Urlopowicze idą albo na plaże zagospodarowaną przez Alksandra, gdzie w ostatni weekend nasi zostali wyrzuceni, ponieważ tamci mieli komplet swoich gości, albo pozostaje dzika plaża. Jest wąska, pełno gałęzi, walają się śmieci, ale mozna znaleźć kawałek fajnego miejsca. Plaża tam jest piaszczysta, woda czyściutka, ma niesamowity lazurowy kolor. Na plaże można dostać się na dwa sposoby. Przejście przez bardzo ruchliwą drogę / jest to główna droga, która objeżdża półwysep/ lub tunelem. Jka my przyjechalismy tunel był zasypany i zalany wodą, więc nie dało się przejść, ale coś tam już zaczeli działać by to zmienić, jest w nim oświetlenie. Ci którzy zdecydują się na przejście tunelem, wyjdą na wąwóz zrobiony prze koparkę i dość nieciekawym przejściem dostaną się na granicę plaży zagospodarowanej i dzikiej. Ci którzy jednak zdecyduja sie przebiegać przez ulicę, to zachęcam to skręcenia w lewo i po przejściu około 70 m zaraz za konternerami na śmieci są dwie posesje z ładnymi domkami, miedzy którymi jest zejście do plaży. Początkowo idzie się ścieżką a po około 50 m zaczynają się schodki, które prowadzą już do samej dzikiej plaży. Spacery po lesie, które tak ładnie są reklamowane - zapomnijcie, po pierws Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:35 no po tym opisie ciesze sie ze zainwestowalam w drogi hotel i dobre biuro (mam nadzieje)bo dopiero pojade W itaka bylam 2 razy Fakt na thassos warunki byly spartanskie Na krecie w miare fajne bo 4 gwiazdki ale tez z przygodami Teraz juz raczej unikam Itaki Ciagle slysze o niej negatywne opinie z forum czy od znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: hotel forest park z itaka IP: *.centertel.pl 24.06.07, 19:54 Witam, wybieram się na wakacje do Forest Parku w połowie lipca (16.07.). Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie lepiej. Mieliśmy lecieć z Wrocławia, ale okazało się, że Itaka ma problem z liniami lotniczymi i musimy jechać do Warszawy. Biuro niby zapewnia transport, ale mam wrażenie, że to jakaś ściema związana z małą ilością osób z Wrocławia. Ktoś jeszcze się wybiera? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:38 Transport z Itaką!!! Może Radku wyda Ci się to śmieszne, ale nie dość że Itaka nawaliła na całej linii jeśli chodzi o nowy kierunek - Chalkidiki Grecja, to przy naszym wyjeździe nawialiła również z transferem. My mieliśmy wylot z Krakowa, potem okazało się że jest za mało osób. W związku z czym musieliśmy iść do biura i zmienili nam umowę dopisując transfer: Kraków - Warszawa. Na zbiórkę mieliśmy stawić się 00.45 a wyjazd miał być 1.00. Niestety żaden transport po nas nie przyjechał!!! Kwitliśmy na dworcu w Krakowie całą noc. Mieliśmy wracać już do domu (do Bielska - Białej) i rezygnować z tego wyjazdu, ale mieliśmy o tyle szczęście, że spotkaliśmy bardzo miłych ludzi z Krakowa, którzy nas przygarneli /zresztą oni też jechali z Itaką/. Rano o 6.30 zaczęła do nas dzwonić pani z lotniska, gdzie jesteśmy i dlaczego tak długo jedziemy z Wrocławia!!! Od razu zostaliśmy napadnięci przez tą panią, że tracimy wczasy i pieniądze. Tego było już za wiele. Po kilku telefonach, pertraktacjach dowiedzieliśmy się, że albo nam zwracają pieniądze za wczasy albo lecimy z Katowic tego samego dnia, tylko że innymi liniami, razem z Reinbowsem i Triadą /nawet nie wiecie jak panie z tamtych biur się ucieszyły, że Itaka dała plamę, zostawiając swoich turystów/. Na lotnisku w Salonikach potem czekała na nas taksówka, która odwiozła nas do hotelu. Tak więc wszystko skończyło się ok, ale burdel w papierach mają nieziemski. Była u nas w hotelu też grupa z Wrocławia, oni dojechali spokojnie bez takich przygód jak my, ale co warto zaznaczyć grupa z Wrocławia za tą niedogoność dostała gratis wycieczkę do Salonik. My nie dostaliśmy nic, ani za zmianę planów Itaki ani za stres, który u nas wywołali. Pozdrawiam i liczę, ze Itaka już więcej w tym temacie nie nawali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:19 to kolejna opowiesc o itace:(Mysle ze juz wiecej nie skorzystam z nim chociaz 2 razy bylam na wycieczkach kupionych z ich biur. Coraz czesciej ludzie b narzekaja na nich.Lepiej naprawde doplacic a leciec w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: hotel forest park z itaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.07, 11:35 Wtam, my lecimy do Forest Park od 9 lipca, też nam odwołali lot z Wrocławia i wiozą do Warszawy. Jestem przerażona opiniami o tym hotelu. Trochę liczę na to, że po interwencjach poprzednich grup coś sie zmieniło. Z drugiej strony jak czytam czasem opinie z miejsc gdzie byłam to dochodzę do wniosku, że ludzie mają zbyt wysokie oczekiwania. Gdyby była możliwość to najchętniej zmieniłabym miejsce wakacji. pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:26 rozpisałam sie o hotelu, wycieczkach i widzę że są tu limity bo treść jest obcięta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:49 opis dlugi, obciety ale pouczajacy:)zakladam ze absolutnie prawdziwy tudziez obiektywny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:56 Starałam się wszystko dokładnie opisać jak tam jest, w końcówce która obcięło napisałam, że ogólnie z wyjazdu jestem zadowolona. Dla nas najważniejsze było słońce, plaża i morze. Myślę, że to wynagrodziło nam pewne niedogoności:) Pozdrowienia dla wszystkich i życzę słonecznego urlopu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia3 Re: hotel forest park z itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:33 w pełni zgadzam sie z twoim opisem hotelu (byłam w terminie 11-26.06.07.), dokładnie tak jak napisałaś, z tygodnia na tydzień zawężał się zakres all inclusive. dla osób które wybierają się do tego hotelu dodam jeszcze kilka rzeczy, 1. plaża - jak dla mnie rewelacyjna, zwłaszcza, że w terminie w którym tam byłam była prawie pusta. Woda czyściutka, rybki podpływające do brzegu :) jedyne co mogło zakłócać ten piękny obrazek to jeżowce, których niestety z upływem czasu przybywało - rada: zaopatrzyć się w gumowe butki do pływania, my wprawdzie przeżyliśmy 2 tygodnie bez tych butków, bo jeżowce początkowo siedziały tylko w kamieniach, ale pod koniec naszego wyjazdu można było je znaleźć wyrzucone na brzeg. 2. dojście do plaży - trzeba przejść przez ruchliwą drogę, (z obu stron zakręt wiec niewiele widać) lub tunelem - w którym niestety jest błotko, ale spokojnie da się przejść w japonkach:) na pewno lepszy ten tunel niż przechodzenie przez ruchliwą ulicę. 3. pokoje - przy zakwaterowaniu można powiedzieć, że się miało obiecany pokój od strony basenu, i można dostać pokój np. na 2 pietrze ze ślicznym widokiem na basen i na morze - nam się tak udało. (Menagerka hotelu i recepcjonistka blondynka mówią po angielsku) 4. wieczór grecki - w każdy wtorek - moim zdaniem porażka, bo oprócz grilla jedyną atrakcją jest dwóch greków którzy przez cały wieczór grają smętną grecką muzykę. jeśli chcecie zobaczyć prawdziwy grecki wieczór, to radzę posiedzieć w niedziele wieczorem dłużej przy basenie, jeśli będziecie mieć tyle szczęścia co my, to zobaczycie jak naprawdę potrafią bawić się grecy (my widzieliśmy rewelacyjny show w udziałem menagerki hotelu, która tańczyła do greckiej muzyki, i tłukła talerze :) :) czasami grecy którzy w weekendy przyjeżdzają do hotelu sami zaczynają tańczyć zorbę:) i uczyć chętnych - ja się nauczyłam :) 5. muzyka przy basenie - grecka i rosyjska 6. komary - radzę zabrać takie urządzenia do gniazdek odstraszające komary, bo inaczej czekają was noce spędzone na polowaniu na komary no to tyle z rzeczy, które mogą uzupełnić twoją wypowiedz. Dla mnie wyjazd był bardzo udany:)))))))) Aha - chciałam jeszcze tylko dodać, żebyście uważali na Polaków, takich w średnim wieku, którym już na samym początku wszystko przeszkadza, my mieliśmy 6 takich na naszym turnusie, początkowo nas wkurzali, ale potem mieliśmy z nich niezły ubaw:)- dla przykładu napisze tylko, że gdy zamienili nam samolot którym mieliśmy wracać na dużo lepszy od tego którym lecieliśmy poprzednio, to jeden pan zaczął narzekać, że to beznadziejny samolot bo nie ma w nim gazety do poczytania!!!!! paranoja, radze takich ludzi unikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaska Re: hotel forest park z itaka - do Kasi3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:16 Do Kasi 3 - dzieki za wpis, nareszcie trochę optymizmu... Jedziemy 9-tego, bylam kilka razy w różnych zakątkach Grecji, wiem że jest róznie, ale te relacje... Dla mnie najwazniejszy jest kawałek ładnego piachu i cieple, czyste morze i chyba to przynajmniej będzie. Niepokojąca jest sprawa wyzywienia, rozmawiałam z Itaką ale mówią że żadnych reklamacji nie mają... Czy mozesz napisac jakie numery maja te pokoje na drugim pietrze (mamy rezerwację na pokoje z widokiem na morze)i ewentualnie na pierwszym ? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: hotel forest park z itaka - do Kasska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:57 Witaj! Byłam w hotelu Forest Park i niezależnie od tego jaka masz rezerwację dostaniesz pokój, który jest wolny. Itaka skłamała.Sama 16 czerwca na ręce rezydentki złozyła będąc jeszcze w hotelu reklamację, i z tego co widziałam nie byłam jedyną. Plaża rzeczywiście piękna - ale nie do tego hotelu. Ja byłam przed sezonem więc plaże innych hoteli były puste więc bez ograniczeń (za opłatą ) mogliśmy z nich korzystać. Z ostatnich wieści wiem że zaczęto przeganiać gości z hotelu Forest park, bo mieli komplety na swoich plażach. Zostaje więc mały niezagospodarowany odcinek plaży publicznej - średnio czysty. No cóż jeśl jeszcze możesz zmienićhotel to radzę to zrobić. Nie wiem ile płacisz za wyjazd - jeśli powyżej 2tys. zł to za dwa tygodnie to hotel ten nie jset warttych pieniędzy. CDobre opinie słyszałam o Sivir - zarówno o hotelu i plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:33 My mielismy pokój nr 110, jest on na poziomie recepcji, z widokiem na morze. Mimo, iż to nie 2 pietro morze też widać i piękne wschody słońca. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:23 Witam wszystkich! Jestem troszkę w szoku gdy widzę jak bardzo rozbudowała się część o Forest Parku. Gdy kilka tygodni temu z Agą zaczynałyśmy szukać o tym "hotelu" informacji, nikt nic nie wiedział. Wczoraj wróciliśmy do Polski. Jedyne co w tej chwili mogę napisać to - można lepiej wykorzystać te pieniążki wydane na pobyt tam. Pozdrawiam wszystkich przed wylotem i tych co już wrócili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:31 Moniko - może znajdziesz chwilę zeby poradzić coś tym co juz wydali niestety pieniadze i leca w poniedzialek najblizszy. Jak wygląda w tej chwili wyzywienie bo to najbardziej mnie niepokoi? I nie chodzi mi o stan barku, zagraniczne alkohole czy lody tylko o podstawowe 3 posiłki i napoje bez ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:10 Oczywiście, nie ma problemu mogę podzielić się z wami wszelkimi informacjami. Tylko czasem zastanawiam sie czy warto to wszystko wiedzieć zaraz przed wyjazdem. Ja sama na kilka dni przed wyjazdem dowiedziałam sie od osoby poznanej tutaj - " nie nastawiaj się na zbyt wiele" - zatem wszystkim udającym sie tam życzę tego samego. Do wszystkiego można się w końcu przyzwyczaić. W odpowiedzi na twoje pytania : o alkoholach zagranicznych radzę zapomnieć, soków radzę nie pić albo przynajmniej dobrze sprobować codziennie, o lodach też w zasadzie można zapomnieć(tylko między 14-15 po 1 gałce na osobę, kolejka rosyjskich dzieci). Bardzo często nie było coli (nie mylić z coca colą), czasem też zwykłego lodu. Wino jest podawane ciepłe. Zato piwo lekkie (niski%) w zmrożonych kuflach i było ono moim zdaniem najlepsze. Podstawowe napoje (ja piłam tam głównie wodę i piwo) radzę brać z barku przy basenie a nie z "jadalni". Posiłki są słabe ale spokojnie można się najeść. Radzę uważać na sałatki bo one stoją na półkach w kuchni a nie w lodówce. Dania śniadaniowe i kolacyjne są w zasadzie cały czas te same. Na obiad to samo co na kolacje + mięso w sosie jakiś z makaronem, ryżem lub ziemnikami zamiennie. Radzę wcześniej chodzić na posiłki bo jest zawsze kolejka i czasem mięsa nie starcza.Nie wiem co jeszcze pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaska Re: pokój w Forest IP: *.chello.pl 03.07.07, 18:54 Dzięki - jeśli możesz napisz jeszcze czy w pobliżu są jakieś sklepiki,czy kupowałaś coś z jedzenia czy napojów czy wystarczy to "słabe", jak dziala klimatyzacja i czy znajdzie się kawałek ładnego piachu bez kamieni przy wejściu do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:09 Droga Kaaska - plaża jest bardzo ładna, morze po prostu super. My codziennie płaciliśmy za parasol i dwa leżaki 6,5 - ale moim zdaniem warto. Oczywiście przy samym morzu można się położyć na własnych ręcznikach za darmo. Naprawdę plaża wynagradza wszystko.Tylko dojście do plaży fatalne ok 200m (ale o tym już pisali). Na plaży jest taki barek całkiem dobrze zaopatrzony i nie aż tak drogi. Na terenie hotelu też jest sklepik (ciastka, napoje, pamiątki itd). W pobliżu są 2 miejscowości ok 2 i 4 km. Można nawet iść na piechotkę ale taxi jest bardzo tanie ok 5 euro, zamawia się w recepcji w hotelu, więc jak jadą 4 osoby to wychodzi tanio. W miasteczkach jest bardzo dużo super tawern, barów i restauracji. Ceny za kebaba ok 2,5euro , drinki ok 6 euro. My chodziliśmy tam głównie wieczorami z nudów i dla zmiany monotonnego jedzenia i kiepskich "napoi". Ale spokojnie nikt tam głodny nie chodził, dla każdego posiłków wystarczyło - czasem tylko po prostu dań na ciepło nie było do samego końca czasu posiłku. Moja rada jeśli czegoś zabrakło na tym niby "stole szwedzkim" trzeba zaglądać do kuchni i krzyczeć, że nie ma. Ja czasami nawet brałam puste miski i sama zanosiłam, żeby dołożyli. Po prostu domagać się swojego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:55 Moniko dzięki raz jeszcze - napisz jesli mozesz cos jeszcze o pokojach, chodzi mi o klimę i lazienkę. Jaki miałaś pokój. Mam nadzieję że plaża wynagrodzi nam wszystko, rozumiem że te płatne leżaki były przy hotelu AleXander i tam tez można połozyć sie na dziko czyli z własnym "sprzętem"? Przy okazji czy ktoś z wczasowiczów był na wycieczkach oferowanych przez Panią Ewę (np. Meteory, Ateny). Pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:46 :)Ja miałam szczęście dostałam normalny pokój. Inni albo w suterynach albo wcale po prostu nie dostali. W pokojach standard raczej nie 3* tylko bez kategorii. Łazienki są troszkę obskurne, poniszczone, ale wszytko działa i ciepła woda bez problemu była cały czas. Łóżka w porządku , duża szafa , toaletka, szafeczki przy łóżkach - wszystko taniej jakości ale ok. Sprzątanie i wymiana reczników była niby codziennie albo co 2 dni.Plaża o której piszę, jest z Alexandra i w zasadzie tylko taka tam jest, bo obok są raczej kamieniste. Można się rozkładać na dziko. Jeśli chodzi o wycieczki to jest to jedyna sprawa, którą załatwia pani Ewa. Koszt każdej ok 40-60 euro od osoby oczywiście bez wyżywienia. Takie wycieczki trwają czasem bardzo długo ale warto. Nikt na wycieczki się nie skarżył.Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - odpowiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:52 Co to znaczy - "inni wcale nie dostali pokoju", było za duzo ludzi, pojechali do innego hotelu? A klimatyzacja - nie piszesz nic ! Czy rzeczywiście są komary jak ktos pisał ? Meble na balkonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:03 Ktoś już pisał tutaj, że generalnie ten "hotel" okupują Rosjanie i ich traktuje sie duużo lepiej niż Polaków. Po prostu przyjeżdżają w terminach dowolnych i zajmują wszelkie wolne pokoje więc dla grupy z Polski nie mają już tylu wolnych pokoi. Zastępują to suterynami i przerabiają magazynki. Niestety mimo wszystko nie wystarcza. Z naszej grupy 12 osób zostało "na lodzie". Czekali kilka godzin na panią Ewę koło recepcji, bo ona pojechała zakwaterować kolejne grupy do innych Hoteli. Załatwiła im inny hotel ale w zasadzie to cały tydzień siedzieli na walizkach, bo a to nie wiadomo gdzie miały być ich posiłki a to tamten hotel chciał ich wyrzucać. Bałagan na maxa. Nie radzę nikomu czekać spokojnie na działanie pani Ewy tylko głośno domagać się swego w recepcji. Ja ze znajomą chodziłam do hotelowej manager Dymitry co 2 godziny i następnego dnia przenieśli ją do normalnego pokoju a Rosjankę stamtąd przenieśli do suteryny. Klimatyzacja działała bez problemu u większości. Komarów było mało - mi jakoś nie przeszkadzały. Meble na balkonie są zwykłe plastykowe 2 krzesełka + stolik i suszarka na ubrania - więc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaska Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:44 Powiem Ci Moniko, że jestem w szoku - nie wyobrazam sobie, żeby ktos mnie w ten sposób potraktował. A osoba kompetentna z Biura pisze mi "nie potwierdzamy stanu opisanego przez anonimowych użytkowników forum". Jedziemy choć Hotel zniknął wczoraj z oferty. Jeszcze raz dzięki za wiele cennych informacji !!! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:04 No właśnie - ja też zauważyłam dziś , że nie ma w ofercie Itaki tego hotelu. Baaardzo mnie to cieszy. Mimo wszystko my wróciliśmy wypoczęci z urlopu. Mam wielką nadzieję, że i ty tak wrócisz. Nastawiona jesteś na wiele dziwnych rzeczy, które mogą sie tam wydarzyć ale może będziesz miała szczęści i wszystko będzie ok. Życzę naprawdę miłego pobytu. Mam prośbę jak wrócisz daj znać tu na forum co się zmieniło od czasu naszego wyjazdu. Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:29 ale tak naprawde macie pretensje do biura itaka czy do miejsca do ktorego jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:56 Piter- wczytaj się w to co napisało tutaj wiele osób zanim zadasz takie pytanie. Czytanie ze zrozumieniem to bardzo przydatna umiejętność. Jeśli od samego początku wyjazdów w tamto miejsce ITAKA mimo skarg i reklamacji bezpośrednio do biura i do pani rezydentki - nie robi NIC - to sam sobie odpowiedz na własne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:49 widzialy galy co braly..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pokój w Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:39 ewidentnie ktoś z ITAKA - bez komentarza dla osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: pokój w Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:50 haha! ewidentnie.jestem glownym szefem itaki i tak sobie chodze po forach zachecac do napychania mi kieszeni. czy uwazasz ze kazdy kto nie bedzie krytykowal biura jest jego przedstawicielem?wszystko to spisek?wiesz ze to sie nazywa mania przesladowcza?i to sie lecz... Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia152 Re: pokój w Forest 05.07.07, 10:03 Moniko,dziękujemy Ci bardzo za cenne informacje. Może znajdziesz chwilę czasu i napiszesz to wszystko do Itaki:dok@itaka.pl, wszystkiemu zaprzeczają i argumentują,że ich Klienci zadnych uwag oficjalnie nie zgłosili,więc wszystko jest super!!!!- dla dobra innych ludzi którzy planują wymarzony urlop w Hotel Forest Park. dziękujemi Ci jeszcze raz,i wszystkim pozostałym uczestnikom forum również za opinie.Wyjeżdzamy 9.07, po powrocie również podzielimy się swoimi opiniami. Mamy nadzieję,że zdecydowanie lepszymi!!!pozdrawiam Magnolia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:57 Zwracam się z wielką prośbą do osób posiadających nagrania i zdjęcia z pobytu w tym "hotelu" o kontakt tu na forum. W dniu 05/07/2007 złożyłam reklamację w biurze Itaka i prawdopodobnie potrzebne będą dowody w postaci zdjęć i filmów oczywiście dotyczących warunków pobytu tam. Bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:17 Cześć Moniko:) Ja wysyłam jutro reklamację, zarówno do biura Itaki jak i do Polskiej Izby Turystyki w Warszawie i do ich Oddziału w Katowicach, gdzie Itaka jest zrzeszona. Mam trochę zdjęć przygotowanych już w formie elektronicznej więc bardzo chętnie się z Tobą wymienię. Jeśli jesteś zaintersowana podaj e-maila, i jutro z rana wyślę Ci fotki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:19 Bardzo dziękuję Kasiu - moja reklamacja również została złożona do wielu instytucji oraz federacji konsumentów. Nie zamierzam tego darować !! Podaję mojego maila: ubezpieczenia_kotula@wp.pl ułatwi nam on kontakt. Dziękuję ci i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xhuman forest park z itaka 10.07.07, 02:31 Forest Park to największe dno jakie widziałem. Po długiej drodze (odwołany lot z Wrocka) czekaliśmy na walizach 4 godziny (dopiero sprzątali pokoje) żeby dostać pokój w suterenie, z widokiem na murek . Jak sie zgadaliśmy z grupą która przyjechała z nami to wszyscy mieli na umowach widok na morze (100 pln od osoby). Darmowa wycieczka do Salonik (w związku z odwołanym lotem z Wrocka) sie nie odbyła bo jakis tam kontrahent Itaki sie wycofał. Znajomi postawili wszystko na jedną karte i stwierdzili że wracają do Polski. My się podłączyliśmy i po godzinie przeniesli nas do hotelu Siviris www.hit360.com/hotelsiviris (świetny hotel) pokrywając koszty przejazdu. Ci którzy pozostali w FP (zrezygnowali z walki bo im obiecano zmiane pokoju w ciągu dwóch dni) byli dalej niezadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: forest park z itaka- REklamacja IP: *.centertel.pl 10.07.07, 19:30 Witam Pani Katarzyno, Czy również mógłbym prosić o przesłanie fotografii na e-mail'a: radekdr@wp.pl ? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Zdjęcia z Forest Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:39 Witam, jeśli ktoś ma zdjęcia to może umieścić je na stronie, do której poniżej podaję linka. Dzięki Ela za odnalezienie tego miejsca:) www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3734 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Forest Park POMOCY mamy tam jechać z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:14 Witam bardzo proszę o kontakt jeżeli jest to możliwe telefoniczny do osób które były w tym hotelu. Mój numer 608504375 e-mail: brkrawczyk@o2.pl chetnie odzwonię. Jedziemy na wakacje do hotelu forest Park wraz z czwórką małych dzieci i jestem przerazona informacjami z formum. Bardzo zależy mi na waszych informacjach. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaska Re: Forest Park POMOCY mamy tam jechać z dziećmi IP: *.chello.pl 29.07.07, 14:50 Wrociłam 23 ego z Forest Parku. Jestem zadowolona bo miałam dobry pokój i w pełni korzystałam z morza i plaży ale ten hotel nie nadaje sie dla małych dzieci. Szcegołową wiadomość wysłam na adres mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś