Dodaj do ulubionych

Kto to jest Jarosław Chołodecki?

20.09.11, 10:06
Dowiedziałem się że facet kandyduje z mojego okręgu na senatora. Wiecie coś o nim? W Internecie znalazłem że jest z Warszawy (?) i chce niemal w centrum miasta wybudować muzyczny kwartał(???). Zaczynam się bać o moje Olesno...
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? 20.09.11, 10:10
      a ile masz latek, szaraczku, i dlaczego nie jesteś w szkole?
      • szaryszaraczek Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? 20.09.11, 10:19
        32, wyższe wykształcenie, stanowisko kierownicze pozwalające mi w pracy przeglądać internet ;) Natomiast pytanie jest na serio.
        ludziesektora.ngo.pl/ludziesektora/571842.html
        To ten facet? Trochę egzotyczny jak na Opolszczyznę.
        • tiresias Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? 20.09.11, 10:27
          masz wykształcenie wyższe a nie znasz najnowszej historii regionu, w którym mieszkasz?
          byś się, szaraczku na kierowniczym stanowisku, wstydził..

tu poczytaj,egzotyczny szaraczku:
          encyklopedia-solidarnosci.pl/wiki/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Cho%C5%82odecki
          • szaryszaraczek Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? 20.09.11, 10:33
            No dobra ale to było lata temu. Przy całym szacunku dla pięknej przeszłości kandydata chciałbym wiedzieć czy on się orientuje w sprawach bieżących...
            Tak czy inaczej dzięki za info :) Mimo wszystko jakoś można bez obrażania się nawzajem :)
    • Gość: czyste powietrze Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 11:13
      kato-steropianowym "kombatantom" dziękujemy, odmaszerować
      • szaryszaraczek Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? 20.09.11, 11:34
        Osobiście szanuję ludzi starszych - zwłaszcza tych co odczuli na swoich kościach PRL czy wcześniej II wojnę światową. Generalnie oni ryzykowali dla Polski więcej niż ktokolwiek inny.
        Ale wybieramy ludzi którzy sprawnie będą rządzić a nie w nagrodę za zasługi.
    • prawdziwywyborca Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? 20.09.11, 12:45
      tylko niezależni na senatorów!
      a R. Węgrzyn, pomimo, że nie jest ulubieńcem mediów, zrobił wiele dla regionu.
    • Gość: a Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 20:28
      ja znam go z funkcji prezesa Hotelu Centralnego w Kędzierzynie- tragedia - nie polecam nie dbał o hotel i pracowników, bo jak można o to dbać będąc w Warszawie i pojawiając się raz w miesiącu :)
    • Gość: Pipul Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? IP: *.punkt.opole.pl 06.10.11, 21:37
      Nóżki się trząść zaczęły konkurentom, dalej więc podsrywać Chołodeckiego, udawać głupszych niż w rzeczywistości, wpuszczać niby takie naiwne pytania z nadzieją (uzasadnioną), że forumowa żulia łyknie temat i popluje z wiatrem. Obszczymury wszystkich powiatów - łączcie się.
    • Gość: Pipul Re: Kto to jest Jarosław Chołodecki? IP: *.punkt.opole.pl 06.10.11, 21:59
      Ty się, szaryszaraczku, nie bój o Olesno, tylko o swoją głowę sie bój, bo coś z nią - jak widać - złego się dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka