donek.com 26.09.11, 22:32 "Żeby pływać na byle czym, trzeba coś bardzo ciekawego wymyślić i widać, że Polacy pod tym względem mają ogromne talenty" Kto to powiedział? Ano jeden z mędrców z PO - Bronisław Komorowski, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc z chrzastowic Platforma bierze przetartych IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 22:36 Platforma bierze przeżartych ludzi władzą, zgadzam się z Panem Posłem. Władzą sie najdeli, różne profity mają, po 10 komisji - a na komisjach darmowe jedzenie i kawa z ekspresu, delegacje. Sam byłem tam i wino piłem, sam mam te profity - należę do obozu władzy. Znów będę głosował z przyjemnością na Platformę, Piso-wcy to większe oszołomy. Bogu dziękować, mamy naszego prezydenta - on ma wizje - zlikwidować Bolko oraz działki - wybudować drogi i biura. I raz wziętej władzy nie oddamy nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscz suchego boru Platforma ludzi dosłowenie przeżartych władzą IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 22:44 Platforma bierze przeżartych ludzi władzą, zgadzam się z Panem Posłem. Władzą sie najdeli, aż przeżarli. Różne profity mają, po 10 komisji - a na komisjach darmowe jedzenie i kawa z ekspresu, winko, delegacje. Sam byłem tam i wino piłem, sam mam te profity - należę do obozu władzy i załatwiłem mojej rodzinie dobre posadki. Mam gdzieś innych, oby mi było dobrze. Znów będę głosował z przyjemnością na Platformę, Piso-wcy to większe oszołomy, PSL wieś, a SLD komuniści. Bogu dziękować, mamy naszego prezydenta - on ma wizje jak władcy indiańscy i europejscy - zlikwidować Bolko oraz działki - wybudować drogi i biura. Wprowadzamy nowe technologie. I raz wziętej władzy nie oddamy nigdy. Z pomocą Bożą będziemy rządzić Polską opolem do 2100 roku, Rzucilismy haslo 400mld oraz 400zł dla dzieci i wygramy te wybory z pomocą Bożą! Afera opolska ratuszowa i Rywina była prowokacją Michnika i Rywina, aby zniszczyć SLD i dać po wsze czasy nam władzę. Jak dwaj syjoniści idą i rozmawiają ze sobą - jeden drugiego nagrywa (Michnik nagrał Rywina) to Polacy zostaną zrobieni w jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęcek Re: Platforma ludzi dosłowenie przeżartych władzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 23:02 ha,ha,przetarci! a pamiętacie jak ten koleś się przetarł i został szefem ponoć poważnej partii PO? Coś motał w samorządach? a może organizacjach poza rządowych? a może w związku wędkarskim? Nie. Gość zmęczył się tylko zebraniem swoich pracowników do autobusów i kazał udawać swoich zwolenników. I taki gość robi za przywódcę partii w województwie i poucza i ględzi coś o przetartych w samorządzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Platforma bierze przetartych IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.11, 01:30 W samorządzie mieli co niektórzy okazję się sprawdzić. Starosta krapkowicki jest ostatnio gwiazdą opolskiej PO i myślę, że dostanie mój głos. Trzeba stawiać na młodych i skutecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Platforma bierze przetartych IP: *.180.74.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 10:25 Trudno się z panem Korzeniowskim nie zgodzić. To chyba normalne, że jak ktoś zdobędzie jakieś doświadczenie to chce iść dalej i robić więcej, rozwijać się. Oczywiście wyborcy mogą czuć, że to niezbyt fair wobec nich, ale z drugiej strony w każdej normalnej firmie są awanse dla najlepszych. Chyba lepiej, żeby do poważnego rządzenia brali się ludzie, którzy się na tym znają a nie jakieś żółtodzioby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgodna Platforma bierze przetartych IP: *.183.187.22.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 11:30 A ja popieram samorządowców startujących do parlamentu - wiedzą co się dzieje w regionie, znają lokalne problemy i potrzeby i w parlamencie będą mogli zabiegać o to, żeby pozyskać jak najwięcej dla naszego regionu. I tak dużo się u nas dzieje - opolskie jest województwem najlepiej wykorzystującym unijne dotacje, więc po co to zmieniać? Skoro są ludzie, którzy znają się na tym, co robią niech pną się wyżej, żeby mogli więcej zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Platforma bierze przetartych IP: *.183.187.22.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 14:37 Korzeniowski dobrze mówi- trzeba wybierać ludzi sprawdzonych, u których widać jakieś efekty pracy. Fajnie jeżeli byłoby też miejsce dla "nowych" ale większość z nich z góry wie, że w sejmie będę tylko jedną kadencję i kombinują jak tylko się da, żeby nazbierać najwięcej korzyści dla siebie ... wkurza mnie taka mentalność - jak już dostaniesz się do koryta to tylko siłą mogą cię od niego oderwać ! W tych wyborach i tak zagłosuję pewnie na Korzeniowskiego, bo to bardzo konkretny facet, widać, że coś robi, a nie opieprza się jak znaczna większość startujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspamer Re: Platforma bierze przetartych IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 19:53 chyba nie zagłosujesz, bo jesteś z innego okręgu wyborczego ;))) jak wpisy robisz, to zmieniaj nie tylko nicki, ale i serwery specjalisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Do Dino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 20:32 Zwolenniku P.O. czy jesteś w stanie napisać na tym forum co owa partia zrobiła dla nas, Polaków operując konkretami a nie utartymi sloganami czy frazesami bo życie to konkret a nie przeróżne idiotyczne pomówienia kierowane najpierw przez polityków P.O. pod adresem PiS i to od prawie sześciu już lat a teraz nawet na tym forum.Jest takie mądre nasze polskie powiedzenie -kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada. Odpowiedz Link Zgłoś