Dodaj do ulubionych

Firma ATOL pseudodostawca internetu

26.05.04, 23:41
Jest taka firma w Opolu. Reklamuje sie haslem: Polaczymy cie ze swiatem. Moj
syn po zobaczeniu tejze reklamy wykrzyknal: Nie!!! Tylko nie to. Przeciez oni
odlaczaja ludzi od swiata!!! I to jest smutna prawda. Za 61 zlotych
miesiecznie moge sobie w domu sciagnac poczte, cala reszta jest juz bardzo
utrudniona. Konkurencja na internetowym rynku jest stanowczo za mala. Bo
oprocz marnie swiadczonej uslugi Atol w bardzo arogancki sposob traktuje
swoich klientow, co mozna sprawdzic na forum dyskusyjnym na stronie
www.atol.com.pl. Jestem bezradna. I stanowczo wszystkim odradzam korzystanie
z uslug Atolu.
Pozdrawiam, emi
Obserwuj wątek
    • Gość: haron Re: Firma ATOL pseudodostawca internetu IP: 213.199.238.* 27.05.04, 22:07
      Zgadzam sie z przedmówczynią. Toż to zgroza!!!!!!!!!!!!!!!! W m-cu do kupy jest tydzień, gdzie nie ma problemu z łączem. Niestety nie miałem możliwości wyboru, ponieważ dwie firmy (PUNKT i ATOL) podzieliły między siebie osiedle (ZWM). Ja nawet nie fatyguję się do siedziby, bo nie ma po co. Zdawkowe i lakoniczne odpowiedzi (sprawdzimy, zrobimy) Dzwonić też nie mam zamiaru, ponieważ mój faktyczny rachunek za sic! stałe łącze wynosiłby ponad 100 zł. Poprostu czekam na cud. Kto ma możliwość niech omija ATOL szerokim łukiem.
    • Gość: Też ma mneta z Ato Re: Firma ATOL pseudodostawca internetu IP: 213.25.164.* 28.05.04, 11:29
      Ludzie -unikajcie Atola!!Ile razy mam kłopot z netem(co 2-3 dni) miła panienka
      przełącza mnie do technika.Karze on "spingować" bramke- a net i tak dalej nie
      działa!!Ale są oni prawie monopolistą na rynku i zmuszeni jesteśmy korzystać z
      ich usług...niestety!!1!!
      • emi123 Re: Firma ATOL pseudodostawca internetu 30.05.04, 22:42
        Ja juz nie korzystam z ich uslug. Probuje czegos innego. Nie chce tu uprawiac
        zadnej reklamy, wiec nie podaje czego. I mam nadzieje, ze inni uzykownicy tez
        cos sobie znajda. Z Atolem tylko sprawdzanie poczty jest mozliwe a i to czasami
        przerywa. Brrr. nigdy wiecej.
        • Gość: haron Re: Firma ATOL pseudodostawca internetu IP: 213.199.238.* 03.06.04, 20:13
          Ludzie nie dajcie sie nabrać na usługi tej firmy!!!!!!!!!! Zamiast stałego łącza,mam stale zerwane łącze. Czas pożegnać się z pseudousługami!!! Jeśli ktoś zastanawia się nad zaistalowaniem sobie "stałki" TO ZDALEKA OD ATOLA!!!!! Co ciekawe, z ich strony zniknęło forum użytkowników, a więc pozbyli się dowodów swojej nieudolności.
          • Gość: Pytam JAK ZREZYGNOWAĆ Z USŁUG ATOLA??? IP: 213.17.145.* 03.06.04, 22:37
            Chcę zrezygnować z usług Atola. Jakie proponujecie dobre rozwiązanie? Mam na
            myśli łącze radiowe i inną firmę. Jaką? Nie chcę wpuścić się w kanał jak z
            Atolem.
            Jestem zdesperowany!!!
            • Gość: AaAA Re: JAK ZREZYGNOWAĆ Z USŁUG ATOLA??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.04, 22:50
              neo 128kb/s za 59 brutto dla fizoli, prawni płacą więcej (vat)
              • Gość: 87 862357 98 34398 A jak teraz sprawa wygląda w atolu? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.09.04, 15:37
                Ja mam punkta i nie zamieniłbym tego na nic innego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka