Dodaj do ulubionych

Wymyślił prosty sposób na biznes. Genialne [WIDEO]

IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 17:06
"Moje koszty związane z działalnością to 250 zł, mam biuro, dostęp do pomocy prawnej, księgowości. To bardzo duża pomoc zwłaszcza dla młodych przedsiębiorców - zauważa Suliga, (...) Otrzymał na niego 101 tys. zł."
Na cóż więc wykorzystał owe ponad sto tysięcy złotych ? A może młody geniusz ma jeszcze jakieś inne koszty, którymi się nie pochwalił?
Obserwuj wątek
    • Gość: PUMA Wymyślił prosty sposób na biznes. Genialne [WIDEO] IP: *.pools.arcor-ip.net 26.10.11, 17:59
      ...na kapitał obrotowy i akwizycję. Musi przecież pozbierać reklamodawców, sklecić z tego estetyczne reklamy na A4, no i nadrukować wcześniej w drukarni tych kartek ( np 100 tys sztuk ) które potem wydaje się puntom ksero. Legalna firma = legalne oprogramowanie, komputer ect.
    • Gość: Zombie Wymyślił prosty sposób na biznes. Genialne [WIDEO] IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 18:22
      100 tyś to kropla w morzu potrzeb :) ale dobra kasa na start. Dobrze, że tym Panom się udało bo pomysł jest na prawdę genialny. Pozdrowienia dla Panów Patryka i Marka
    • Gość: xxxxxxxxxxx Wymyślił prosty sposób na biznes. Genialne [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 18:48
      Kolejny przykład gów.a nazywanego biznesem.
      • Gość: Zombie Bankier i Dragons Den IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 19:36
        Chyba jednak się mylisz skoro nawet piszą o nich na bankierze, a to raczej poważny portal - www.bankier.pl/wiadomosc/Darmowa-poczta-pomyslem-na-biznes-2416465.html Ogólnie zazdroszczę ale mam swój biznes i też zarabiam więc serce mi nie pęka, że sam na to nie wpadłem.
    • Gość: tata Gałganiarski biznes. IP: *.252.22.3.internetia.net.pl 26.10.11, 21:02
      Do czego studentom potrzebne jest ksero? Pisać już nie potrafią?
    • Gość: rob Pomysł naprawdę dobry i prosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 06:50
      Ale niestety jest to kolejny dowód na marnotrastwo pieniędzy publicznych. Życzę temy studentowi sukcesu i myślę, że z takimi pomysłami to na pewno go osiągnie. Ale firma w takim wydaniu nie przetrwa. Jest to banalnie proste do skopiowania, daję 1 tydzień i wszystkie obecne punkty ksero, firmy reklamowe, drukarnie itp wprowadzą takie same usługi.... Nie ma żadnych szans żeby to się mogło udać..... Ale naprawdę chłopak ma głowę na karku. Gratuluję.
      • Gość: Patenciarz Re: Pomysł naprawdę dobry i prosty IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 13:59
        Zapomniał Pan o ochronie patentowej
        • Gość: gosc Re: Pomysł naprawdę dobry i prosty IP: *.ennet.pl 01.11.11, 00:17
          A jaki to patent go chroni to zwykly pomysl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka