Dodaj do ulubionych

mój mąż oszalał

20.02.11, 20:28
na punkcie dziecka smile Nosi, przewija, przebiera, gada do niej, podaje mi do karmienia, ciągle siedzi na stronce Babyonline i opowiada mi rewelacje których się dowiedział. Jego ulubioną czynnością jest leżenie i gapienie się na młodą. No zdrada jak nic smile
Obserwuj wątek
    • ez-aw Re: mój mąż oszalał 20.02.11, 21:04
      To super. Niech się nacieszy młoda, a ty będziesz miała trochę czasu na odpoczynek smile
    • zuzanka79 Re: mój mąż oszalał 20.02.11, 21:29
      dezetta napisała:

> na punkcie dziecka smile Nosi, przewija, przebiera, gada do niej, podaje mi do kar
      > mienia, ciągle siedzi na stronce Babyonline i opowiada mi rewelacje których się
      > dowiedział. Jego ulubioną czynnością jest leżenie i gapienie się na młodą. No
      > zdrada jak nic smile

To się módl, żeby szybko mu nie przeszło wink
    • i_b13 Re: mój mąż oszalał 20.02.11, 21:32
      mój mial tak samo. Potrafil spać razem z psem smile na dywanie przy jej łóżeczku. Zawsze poświęca jej czas. Mniej lub więcej, ale jakościowo super. Dla niej nauczył się jeździć na łyżwach i na nartach, żeby mogli razem śmigać. Sam uczy ją pływania na desce windsurfingowej. Mają masę wspólnych zainteresowań i wspólnych spraw. Teraz moje siedmioletnie dziecko uczy tatę grać w szachy. Uwielbiam na nich patrzeć, jak razem coś dłubią.
      Czasem uważam, że mloda ma lepszego ojca niz matkę smile
    • zjedzmy_polaka Re: mój mąż oszalał 20.02.11, 22:46
      Mój też tak miał i ma. Co gorsza, mam wrażenie, że córka stara się go namówić do rozwodu ze mną jako osobnikiem zbytecznym i nakazowo - rozdzielczym, ale że ona ma dopiero 8 miesięcy to tylko ja kapuję o co jej chodzi. Gorzej będzie jak zacznie mówić... A tak na powaznie, to jest piękna sprawa i oby tak dalej.
      • doral2 Re: mój mąż oszalał 21.02.11, 07:30
        hehehe, tatuś córusi big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka