tiresias 28.10.11, 14:11 eee, myślałem, że w 'Tańcu z gwiazdami', 'bynajmniej';)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amaltea Re: Prof. Nicieja w TVP IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.11, 16:01 I tak objawiają się efekty misji naszej TVP! Jest za co płacić abonament.Tfu. Znowu muszę wypić najmniej 5 piw! CIUUUs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocnałeb Re: Prof. Nicieja w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 16:32 Gazeto, nie ma ciekawszych wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex sudent Re: Prof. Nicieja w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 17:26 gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Prof. Nicieja w TVP IP: *.252.25.88.internetia.net.pl 28.10.11, 18:45 O 7.40, no to pora poprawności politycznej naszej publicznej. Czemuż tego nie puścić w paśmie od 17 do 19? No ale tam mamy Plebanię, Klan, Doktor Quinn i Ostatniego Mohikanina. Po programie (według Telemaniaka) to wogóle nie widać, że to Wszystkich Swiętych czy Święto Zmarłych. Ach ta misja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Amaltea Re: Prof. Nicieja w TVP IP: *.ip.netia.com.pl 28.10.11, 18:43 Zalej się w trupa, będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amaltea Re: Wreszcie będzie co oglądać! IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.11, 20:00 Co ty myślisz że ja jakiś szwab jestem, po pięciu piwach? Nawet bez grochówki na podkład mogę jechać prosto do domu. Program profesora już sobie zaznaczyłem, na pewno będę oglądać. Jak byłem w rodzinnym Lwowie to niestety lało jak z cebra i niewiele widziałem. Mam nadzieję że prof. miał pogodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Prof. Nicieja w TVP IP: *.ip.netia.com.pl 28.10.11, 18:45 "Poetyka obrazu otrzymana jest w ramach podróży" - czyżby tekst pisał jakiś lwowiak i mamy hiperpoprawność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny Jak Nicieja ma na imię? IP: *.punkt.opole.pl 29.10.11, 19:40 Jak Nicieja ma na imię? Czyżby znów nowy imaż i ma tylko ksywkę "prof"? A gdzie kapelusz słomkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kureczka Re: Jak Nicieja ma na imię? IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 01.11.11, 08:28 brawo, Panie Profesorze!!! Odpowiedz Link Zgłoś