Gość: opolanin od niedaw IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 26.02.13, 18:58 poszukuję dobrego stomatologa , który jest dobry w chorobach- problemach z dziąsłami ..... w Opolu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: stomatolog IP: *.meganet.opole.pl 26.02.13, 20:02 Krzysztof Malotki jest chyba specjalistą chorób przyzębia i dziąseł, poza tym najlepszy stomatolog w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.13, 22:59 a do tego drogi i z długimi terminami. Jednak naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin od niedaw Re: stomatolog IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 28.02.13, 17:51 gabinet na niedziałkowskiego ?? drogi ?? to znaczy ??? ... jak ''średnio''wizyta wynosi ..... i terminy .... bcyli jaki czas oczekiwania ... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: stomatolog IP: *.252.22.208.internetia.net.pl 01.03.13, 08:48 Ciekawa jestem opinii o gabinecie p. Katarzyny Grala-Klockowskiej przy Ozimskiej 176 (naprzeciw Malinki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin od niedaw Re: stomatolog IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 02.03.13, 20:09 przykro mi że jak ktoś pyta.. ma konkretny problem to inni chcą sobie robić reklamę ..... Kasiu !!! założony wątek nie był polecamy czy nie jakiś gabinet ... tylko pytałem o lekarza, który zajmuje się konkretnym leczeniem ..niby każdy stomatolog powinien kłaść nacisk na zdrowe dziąsła .... ale to tylko bajka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.13, 14:21 kolego... czas oczekiwania (wówczas kiedy ja chciałem się umówić) wynosił kilka tygodni, ceny dużo wyższe, niż rynkowe w Opolu, ale podkreślam - pełen profesjonalizm. Najliepiej zadzwoń do gabinety i dopytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin od niedaw Re: stomatolog IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 02.03.13, 20:02 dzięki ego zadzwonię ,,,, dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 10:05 Przyjdz do mnie a kowalskimi kleszczami usunę co będziesz chciał.Narkozę w postaci gumowego lub drewnianego młotka zostawiam do wyboru. P.S. przed zabiegiem narzędzie dezynfekuje w ogniu. Odpowiedz Link Zgłoś