Dodaj do ulubionych

Po kontroli PIP: jedna skarga na Kostusia, mnós...

IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 16:41
sam Kostuś to figurant-narcyz, ale ten artykuł i ankiety PIP to jakaś bzdura. Jakby w mojej firmie zastosować taka ankietę to z własnej, tworzonej przez lata firmy pewnie wyleciałbym. O czym jest ten artykuł?? Nie mogę się połapać. Półsłówka, domysły, w stosunku do kogo? A może urzędnikom Tuskowym już poprzewracało się w głowach, stada i tabuny, po korytarzach snujących się, pijących herbatki, byłe do 15ej. Kilku super urzędników, tych dla ludzi i sprawy niestety przegrywa z nierobami i nieudacznikami, z politycznego nadania. Do tego stała pensja, 13stka, jubileuszówki, wyjazdy, diety itp Paranoja. Czas na oszczędności, a Platformersi dalej brną w ten urzędniczy taniec chocholi. Jestem pewien, że połowa zrobi obecną pracę, ale niestety wydajności i jakości w tym urzędzie nikt nie mierzy...
Obserwuj wątek
    • Gość: mbb Re: Po kontroli PIP: jedna skarga na Kostusia, mn IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 20:19
      Jeden mowi ze rozkazywał siady jemu i innym a oinni że im nie. Paradne.
      • Gość: behemot Jedna kontrola PIP IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 20:27
        jeden raport a dwa spojrzenia. Tu GWwO a tu NTO www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130617/POWIAT01/130619505
        Chcesz sobie wyrobić zdanie musisz przeczytać, tak jak dziś obejrzeć niemiecki serial a nie bazować na opinii innych.
        • Gość: zbych Re: Jedna kontrola PIP IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 23:48
          Wyborcza kilka dni temu opublikowała nieoficjalny przecik, że wyniki kontroli są gites dla Jego Osoby i urzędu. Ot, kolejna nieudolna zagrywka PO. Pełny tekst źrodłowy informacji PIP na nto.pl, jakby kto miał wątpliwosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka