Dodaj do ulubionych

Naczynia MC HOME

IP: *.serv-net.pl 30.11.13, 15:45
Witam, ostatnio byłam na pokazie u mojej znajomej - naczyń mc home. Czy ktoś z was jest może ich posiadaczem? Przyznam się, że naczynia bardzo mi się podobały - dużo elementów, wkładki do gotowania makaronów. Jako posiadacz kilku elementów naczyń Zeptera - jakość ich wkonania wydawała mi się porównywalna - a były w dużo ciekawszej cenie. Szukam opinii, ale trafiam tylko na włoskie strony. Może ktoś z was może się podzielić doświadczeniami?
Obserwuj wątek
    • ania_m66 Re: Naczynia MC HOME 30.11.13, 19:55
      daj linka do jakiejkolwiek strony producenta/dystrybutora. jezyk obojetny.
      • Gość: ami Re: Naczynia MC HOME IP: *.serv-net.pl 30.11.13, 20:31
        strona włoska
        shop.mchomeitalia.it/epages/11120.sf/it_IT/?ObjectPath=/Shops/11120/Categories/SistemiCottura/Acciaio_Master
        i znalazłam stronę polską
        www.mc-home.pl
        • kingkinga Re: Naczynia MC HOME 01.12.13, 09:57
          kupiłam 2 miesiące temu na pokazie w Kielcach,zachęciła mnie ciotka (ma od wielu lat zeptera) a ja po remoncie kuchni potrzebowałam dobrych garów do indukcji. mogę polecić, są solidne. dostałam do nich książkę z włoskimi przepisami, kilka wypróbowałam.o ile mówimy o tych samych garczkach, bo moje mają pod spodem napis MC HOME Master Chef . chętnie skorzystam z przepisów do garów zepterowych jeśli macie, albo możecie jakieś polecić.
          • Gość: nina76 Re: Naczynia MC HOME IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.14, 13:11
            Faktycznie naczynia Mc Home master cheff są dobre ,mam już ponad 3 lata i jestem zadowolona,kuzynka ma zepter i też jest wyprodukowany we Włoszech,ona mi je poleciła.Zepter też super ale za drogi był dla mnie,wiadomo za markę się płaci,te polecam są tańsze i rówie dobre jak Zepter!!!
            • Gość: oszukana [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 22:58
              Treść postu jest niedostępna.
            • Gość: Anna Re: Naczynia MC HOME IP: *.blokowe.pl 26.09.14, 09:48
              Szanowni Państwo,
              Te garnki MC HOME sprzedaje firma z Ostrowca.
              Garnki na rynku kosztują TYSIĄC złotych.
              Ja kupiłam za prawie 3 tysiące!
              Niestety miałam tylko 10 dni na rezygnację z tej "okazji" i się spóźniłam.
              Teraz pozostaje mi sąd.
              Uważajcie na nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka