Dodaj do ulubionych

powiększanie ust

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 14:31
szukam dobrego gabinetu gdzie mogę wykonac ten zabieg. Ma ktoś jakies doświadczenia? Szukam specjalistów, żeby nie wyglądać jak pożądlona przez osy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kartezjusz Re: powiększanie ust IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 03:37
      Puknij się w czólko
      • maurycy881 Re: powiększanie ust 16.03.15, 20:59
        Ja polecam instytut aspazja.pl/zabiegi/powiekszanie-ust . Moja dziewczyna zrobiła sobie tam zabieg właśnie na usta i wszystko poszło w porządku, bez żadnych niepożądanych efektów :)
    • michalek077 Re: powiększanie ust 25.10.16, 13:17
      Jeżeli możesz dojechać do Krakowa to polecam gabinet medycyny estetycznej Dermedika - www.dermedika.pl/powiekszanie-ust/ . Bardzo doświadczony Pan doktor i bardzo fajna atmosfera w samym gabinecie.
    • milena_anna Re: powiększanie ust 27.11.16, 10:56
      MTTEstetcia, dr Tyc Tyka, sama byłam przeciwna powiększaniu ust kwasem dopóki nie zobaczyłam efektu zabiegu u koleżanki. Pani dr. ceni naturalny wygląd, przy pierwszym zabiegu daje mniej preparatu, potem możn sobie w cenie dostrzyknąć u niej. Dokładnie rozmasowuwuje usta, nie zostawia grudek, nierówności. Gabinet też fajny, kameralny, sterylny, pracują na najlepszych produktach, wszystkie strzykawki, opakowania produktów otwierają na Twoich oczach.
    • nanusia222 Re: powiększanie ust 23.06.22, 10:13
      instagram.com/dollyfaceopole?igshid=YmMyMTA2M2Y=
      Od siebie mogę polecić Dolly Face

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka