Dodaj do ulubionych

Pan Henryk

23.07.09, 00:29
Panie Henryku, choc nie kasowalem panskich postow w watku Wandy (widac, ze
inny admin podobnie rzecz cala odbiera) publicznie pana ostrzegam, ze jesli
bede na forum a spostrzege cos podobnego do dzisiejszej panskiej prokcji,
posty usune a pana zabanuje na tydzien.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Pan Henryk 23.07.09, 00:35
      Tym razem to ja. I jest mi z tego powodu przykro, ale nie spodziewałam się, że
      do tego dojdzie.

:p
      • marouder.eu Re: Pan Henryk 23.07.09, 00:42
        I bardzo dobrze:) Kikuta ma tu dokladnie te same prawa, co kazdy inny user:)
        • ave.duce Re: Pan Henryk 23.07.09, 00:44
          Chorera, mam robotę :)

ps. jeszcze trochę poczty, ale chyba już nieistotne ;)

• marouder.eu Re: Pan Henryk 23.07.09, 00:45
            Jeszcze troche pobede w sieci i bede dawal baczenie. Na poczte wlasnie odpisalem.
            • ave.duce Re: Pan Henryk 23.07.09, 00:46
              Też, nara! :)

• u-kikoo Re: Pan Henryk 23.07.09, 00:55
          O,dziekuję :))
          • marouder.eu Re: Pan Henryk 23.07.09, 01:06
            Wyraznie nie ma za co:) To forum bez przywilejow towarzyskich:)
            • u-kikoo Re: Pan Henryk 23.07.09, 10:35
              Tak jest!
              :)
        • jankoo09 Re: Pan Henryk 23.07.09, 19:44
          marouder.eu napisał:

> I bardzo dobrze:) Kikuta ma tu dokladnie te same prawa, co kazdy inny user:)

Inny czyli of.woman.born? Czy woman też może tu pisać, maruderku?
          • marouder.eu Jesli chce durny Ziutko:) 23.07.09, 19:48
            Ja tu nikomu nie mam prawa bronic pisac poza wami dwoma. Henryk tez zostanie za
            tydzien odbanowany:)
          • of.woman.born Re: Pan Henryk 23.07.09, 19:54
            jankoo09 napisał:

> marouder.eu napisał:
            >
            > > I bardzo dobrze:) Kikuta ma tu dokladnie te same prawa, co kazdy inny use
            > r:)
            >
            >
            > Inny czyli of.woman.born? Czy woman też może tu pisać, maruderku?

Nie wiem kim jesteś i niewiele mnie to obchodzi. Ale bądź łaskaw sie nie
            posługiwać moim nickiem. Nie jestem ani twoją ani marudera koleżanką.

To że ten trol za mną łazi nie znaczy że mam z nim cokolwiek wspólnego. A
            pisanie tutaj? Nie obrażaj mnie. Wolałabym się utopić w beczce gnoju.

To był mój pierwszy i ostatni post na tym forum. Proszę więcej się nie
            posługiwać moim nickiem.

Nie pisze tu ani na wygadywalni ani w haganie, ani chuj wie gdzie indziej.

pisałam na forach wilka, które to fora maruder był uprzejmy rozjebać.

tak więc bądźcie wszyscy łaskawi się ode mnie odpierdolić.

z góry dziękuję

• marouder.eu Dobry wieczor Womanoff:) 23.07.09, 20:00
              Jesli chcesz, pisz na forum. Z chwila, gdy napiszesz normalny post bzdury i
              wasnie zostana odkreslone, stara:)
    • pis_czka Re: Pan Henryk 23.07.09, 01:21
      Panie Andrzeju, nie sądziłem, że Pan się odważy mnie w
      kwestii "tłóstego krówska" zawracać gitarĘ,
      czyli przyganiał kocioł garnkowi
      i świętego adminka rŻnie? Za przeproszeniem, olałbym
      Pańskie dyrdymały n/t właściwego zachowania na FzD, gdyby się Pani
      AVE.Duce jakoś Pana nie przestraszyła, no ale gdy Pani AVE w Panu
      zauważyła tego właściwie odnoszącego się do foruminek typu kikuta,
      to ja swoim zwyczajem niziuteńko mam Pana na równi z tłóstym
      krówskiem.. i w głębokim pochyleniu i jak niegdyś, gdyś Pan do siwej
      się w zaloty udał na "Wszystkich kotach ..giwi" tak i teraz PiSzę
      Panu - adieu.
      ps
      proponuję Panu dla urozmaicenia FzD, zaprosić prócz kikuty i
      uniżonego POchylania się nad #@PiSdzieńką jeszcze bodajże pod
      nickiem grand-bleu ukrytą swoją PiSczulkę, quartet z Panem w roli
      pierwszego PiS-grajka na FzD czyniącego honory mister'a elegancji
      wobec "krów" może być przedni.

psps
      Pani AVE, tym razem i Panią szczerze i nieodwołalne na FzD - żegnam.
      pspsps
      jako henryk.log...chciałem się z FzD wyPiSać..
      ......
      Prosimy zapoznać się z Netykietą.
      Nie możesz pisać do 06:05 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.
      Autor: henryk.log.viii@NOSPAM.gazeta.pl
      ..............
      pspspsps
      proszę w spr. FzD o nie'pisanie na prywatny adres.
      • marouder.eu Widze, ze musze jak krowie, na miedzy.. 23.07.09, 01:31
        ..prze tydzien nie ma pan tu wstepu. Jesli naruszy pan ten zakaz poprzez
        obchodzenie bana, straci pan wstep na zawsze. Zapewniam, ze nie wzrusza mnie
        panskie takie, czy inne proby spamowania:)
        PS. Pania(!) Siwa nadal szanuje za proby opanowania tego zywiolu, jakim sa fora,
        przypominam przy okazji, ze za proby ponizania Pani Siwej slowem wiecej niz
        niewybrednym zmuszony pan byl do pouszczenia Kotow:) Slowem, nich pan nie
        odtwarza sytuacjai, ktorej juz pan byl sprawca, uczestnikiem i w pewnym sensie
        ofiara. Milego tygodnia odpoczynku zycze.
        • pis_czka .. jak krowie w rowie.. 23.07.09, 01:38
          > ..prze tydzien nie ma pan tu wstepu...
          czy nie nadto dobitnie naPiSałem - żegnam i na zawsze wiedząc, że
          Pan tu ma zamiar grać rOLĘ dyscyplinującego?

co do siwej , ni ściemniaj Pan, jak było naprawdę, wiedzą jeszcze
          byli uczestnicy WKPG.
          ps
          Pozwoli Pan, że tę niemiłą konwersację z Panem ostatecznie zakonczę.
          • marouder.eu Re: .. jak krowie w rowie.. 23.07.09, 01:54
            Owszem, wiedza. Ja swojej sympatii do jej (Siwej) pracy nigdy nie krylem. Nie
            kryje jej tez tutaj, choc dzis np. zupelnie glupio zabanowala mi znajoma na
            kilka godzin.

Panska sprawa jak pan ostatecznie postapi a histerycznego darcia szat w
            sytuacji, gdy bedac niesprowokowanym atakuje sie kogos na tym forum , ktorego
            zasady pan poznal i piszac pierwszy post domyslnie je pan zaakceptowal, znosic
            zamiaru nie mam.
            Prawda jest, co napisalem Kikucie. Tu towarzyskie sympatie badz antypatie poza
            inkryminowanymi w watku regulaminowym panami, nie maja znaczenia.
      • ave.duce Panie Henryku.log > 23.07.09, 01:33
        Myślałam, że Pan mnie lepiej zna.
        Nie przestraszyłam się > nadużył Pan mojego zaufania swoim ostatnim postem i wycięłam całą "gałązkę".

Przykre, ale prawdziwe.
        Nie mam zamiaru do Pana pisać w sprawie FzD.
        To Pan sam dokonał wyboru.

Powodzenia!
        • pis_czka Powodzenia. n/t 23.07.09, 01:39

• silesiusmonachijski_3 Re: Pan Henryk: ADIEU HEINRICH !!!! 04.09.09, 01:26
    • a-siek Któż by pomyślał, że 23.07.09, 11:41
      mój forumowy byt dożyje takiego dnia :)
      • marouder.eu Re: Któż by pomyślał, że 23.07.09, 12:25
        To juz kolejne forum, ktore pan Henryk opuszcza w podobnej sytuacji. Zatem cos w
        niej musi byc dla niego pociagajace:)
        • a-siek Re: Któż by pomyślał, że 23.07.09, 12:49
          marouder.eu napisał:

> To juz kolejne forum, ktore pan Henryk opuszcza w podobnej
          sytuacji. Zatem cos
          > w
          > niej musi byc dla niego pociagajace:)

Ja ma nieco inną ocenę w odniesieniu do tego pana.
          • marouder.eu Re: Któż by pomyślał, że 23.07.09, 13:18
            Roznica miedzy opuszczeniem przez Henryka Kotow, a wspolczesnym opuszczeniem FzD
            jest taka, ze nikogo dzis za soba nie pociagnie.
            • a-siek Re: Któż by pomyślał, że 23.07.09, 13:43
              Nie wiem jak było z kotami. Ale ze zdumieniem obserwowałam jak
              poszedłeś za nim jak pokorne cielę, wbrew swojej osobowości.

Henio to malutki czlowieczek, który leczy na forum kompleksy
              - wystarczy trochę asertywności i jest bezsilny.

Uważam zresztą, że nie zasłużył sobie na ten wątek - ale - nie moje
              to forum i nie ja tu układam reguły.
              • gat45 Bardzo proszę, mili Państwo : 23.07.09, 13:50
                wszystkie tematy, tylko nie omawianie osób nieobecnych.

• jak09 Powiedz to Ave. 23.07.09, 13:55
                  forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97822657,97841921,Re_Co_o_tym_myslicie_Tylko_ad_rem_plizzz_.html
                  forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97822657,97842221,Re_Co_o_tym_myslicie_Tylko_ad_rem_plizzz_.html
                  gat45 napisała:

> wszystkie tematy, tylko nie omawianie osób nieobecnych.
                  • gat45 Re: Powiedz to Ave. 23.07.09, 14:03

Kim jesteś, Jaku-zero-dziewięć ? Ja nie umiem rozpoznawać ludzi "po
                    stylu" (o ile w postach na forum można o stylu mówić), a lubię
                    wiedzieć, z kim rozmawiam. Zamaskowanych trochę się boję. Płochliwa
                    jestem.
                    • jankoo09 Re: Powiedz to Ave. 23.07.09, 19:00
                      Ty jesteś gat45, a ja jak09, to ty mnie zabanowałaś? Dlaczego? I czego się
                      boisz, przecież nie gryzę?

gat45 napisała:

>
                      >
                      > Kim jesteś, Jaku-zero-dziewięć ? Ja nie umiem rozpoznawać ludzi "po
                      > stylu" (o ile w postach na forum można o stylu mówić), a lubię
                      > wiedzieć, z kim rozmawiam. Zamaskowanych trochę się boję. Płochliwa
                      > jestem.
                      • marouder.eu Wejdz pod glownym nickiem.. 23.07.09, 19:18
                        ..albo nie wchodz w ogole! Tu nie swinia.
                        • jankoo09 Re: Wejdz pod glownym nickiem.. 23.07.09, 19:23
                          Kaj moge wejść, skoro daliście mi bana?
                          • marouder.eu Nu i tak Hummerku sprawa sie roztrzygla:)/nt 23.07.09, 19:34

• jankoo09 Jestem Janosik, a nie zaden Hummer 23.07.09, 19:39
                              a Ty jestes głupszy niż myślołem.
                              • marouder.eu Najzwyczajniej mi zwisa, czy sie pomylilem tym.. 23.07.09, 19:43
                                ..razem, czy trafilem:)
                                Liczy sie wykladnia i spodziewane skutki:)
                                Raczej nie trafisz na drugiego takiego na forach:)
                            • ave.duce Re: Nu i tak Hummerku sprawa sie roztrzygla:)/nt 23.07.09, 19:39
                              Wygrałabym! ;)

ps. nawet xenofantowego Obwieszczenia nie znał ;)

• ave.duce Re: Powiedz to w Wygadywalni, tchórzu! 23.07.09, 14:04
                    Mocny jesteś na forum otwartym, co?
                    Moralizator się znalazł.
                    Idź do siebie i tam kłam sobie do woli.
                    • gat45 Myślisz, że on/a przebiera się ze strachu ? 23.07.09, 14:08

A ja myślałam, że z nieśmialości oraz z delikatności uczuć :))))
                      • ave.duce A ja myslę, że chwatit > niech spada. 23.07.09, 14:10

• marouder.eu Re: Myślisz, że on/a przebiera się ze strachu ? 23.07.09, 14:10
                        Nu, o niesmialosci i delikatnosci to mozna sie bylo przekonac na CKC:/
                  • marouder.eu Hummerek, czy Justyna? 23.07.09, 14:09
                    Pisze ci w oczy. Nie masz tu czego szukac. I modl sie, bym za toba nie poszedl.
                    • ave.duce Re: Hummerek, czy Justyna? Wszystko jedno, 23.07.09, 14:13
                      stawiam na hummera. Zakładamy się? ;)

• marouder.eu Re: Hummerek, czy Justyna? Wszystko jedno, 23.07.09, 14:18
                        Pewnie bys wygrala:)
                        Ktokolwiek to byl, jednak niech mnie raczej nie wpienia.
                        • ave.duce Re: Hummerek, czy Justyna? 23.07.09, 14:21
                          Ze mną też można "pożartować" do czasu. Potem > lepiej nie mówić.

• gat45 Kto przed chwilą mówił "i chwatit" ? Tzn tylko ja 23.07.09, 14:22

mam sie zamknąć, a Wam wolno dalej romawiać na ten temat ?

Patrzę na to, co powyzej i nijak nie chce mi wyjść inaczej.

Ale że temat ten interesuje mnie mniej niż średnio, to OK, już sobie
                        pójdę.
                        • ave.duce Masz rację! Przepraszam! :) 23.07.09, 14:22

• marouder.eu I ja przepraszam, ale.. 23.07.09, 14:29
                            ..jak mnie ktos bezpotrzebnie, tak jak Henryk, Hummer lub Justynka zaabonuje, to
                            nie bedzie przepros!
                      • vargtimmen Re: Hummerek, czy Justyna? Wszystko jedno, 23.07.09, 14:25

Ave,

Czytam czasem to forum, jako że lubię czytać posty Gat. Przy okazji, niestety,
                        trafiam na takie wątki jak ten. Muszę z przykrością, po raz kolejny, stwierdzić,
                        że Twój zwyczaj konfabulowania na temat osób nieobecnych, których nie lubisz, na
                        forum i nie tylko, jest wyjątkowo niesmaczny. To już kolejny raz, w czasie
                        ostatniego pół roku, w którym propagujesz insynuacje. Mylisz swoje domysły i
                        przypuszczenia z rzeczywistością, a potem na bazie swoich domysłów rozpuszczasz
                        plotki, pomawiasz i oczerniasz ludzi.

Pani Gat napisała w tym wątku: zostawić nieobecnych w spokoju. Posłuchaj Gat, bo
                        ona jest mądra i ma niezbędny dystans do sieciowej rzeczywistości. Będziesz
                        mniej męczyć siebie i innych.
                        • pozarski Re: Hummerek, czy Justyna? Wszystko jedno, 23.07.09, 14:32
                          Co prawda,to prawda.
                        • ave.duce Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 14:34
                          Też nie pozostaje mi nic innego, jak odesłać Cię na inne forum > tam przecież
                          nie obgadujecie NIKOGO, a zwłaszcza mnie, prawda? Tamto jest zamknięte, więc tam
                          można?

Hipokryzja do kwadratu.

EOT
                          • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 14:47

Nie mam w zwyczaju dyskutować publicznie moich rozmów prywatnych, w związku z
                            tym nie mogę odpowiedzieć na Twój post konkretnie. Zaznaczę tylko, że są 2
                            możliwe opcje: albo znów opierasz się na swoich domysłach, albo słuchasz
                            podszeptów kogoś, kto Ci szepcze to, co chce. W obydwu przypadkach, to Ty masz
                            problem, a nie ja.
                            • ave.duce Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 14:54
                              vargtimmen napisał:

Nie, możliwa jest jeszcze trzecia opcja. Prawdziwa > zapisy wątków z Wygadywalni.

EOT
                              • ave.duce Sorry, uciekło: nie wykasowałam > 23.07.09, 14:55

vargtimmen napisał!

• vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:04
                                ave.duce napisała:

> vargtimmen napisał:
                                >
                                > Nie, możliwa jest jeszcze trzecia opcja. Prawdziwa > zapisy wątków z Wygady
                                > walni.
                                >
                                > EOT

Gdyby Cię w Wygadywalni obgadywano, to musiałabyś poniżyć się do podsłuchiwania.
                                To byłoby żałosne, a przyznawanie się do tego tutaj, byłoby, w dodatku,
                                autokompromitacją.
                                • marouder.eu Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:06
                                  Nie wij sie Tim z laski swojej, bo to nieprzyjemny widok, stary!
                                  • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:21
                                    marouder.eu napisał:

> Nie wij sie Tim z laski swojej, bo to nieprzyjemny widok, stary!

Marouderze, coś Ci się pomyliło. Ja po prostu nie podejmuję tematu treści
                                    dyskusji na forum zamkniętym, gdyż to są rozmowy prywatne. Nie znoszę złodziei
                                    cudzych rozmów prywatnych. Natomiast, mój stosunek do ludzi jest taki sam
                                    prywatnie i publicznie.
                                    • marouder.eu Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:43
                                      Tim, przypomne ci, ze kiedy Paczula, ktora obaj lubimy podejmowala temat wilka
                                      na innym forum, nie miales tych samych obiekcji, ktore objawiasz w sprawie Ave i
                                      Justyny. Od siebie zas powiem, ze anse te w obydwu wymienionych wypadkach sa co
                                      najmniej rownie uprawnione i uzasadnione.
                                      • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:56
                                        marouder.eu napisał:

> Tim, przypomne ci, ze kiedy Paczula, ktora obaj lubimy podejmowala temat wilka
                                        > na innym forum, nie miales tych samych obiekcji, ktore objawiasz w sprawie Ave
                                        > i
                                        > Justyny. Od siebie zas powiem, ze anse te w obydwu wymienionych wypadkach sa co
                                        > najmniej rownie uprawnione i uzasadnione.

Tobie odpiszę:

Wilk, zupełnie bez powodu, potraktował Paczulę brzydką inwektywą, na swoim
                                        forum, na którym ona miała bana. Czujesz różnicę?

Ale ten wątek lepiej może zamknijmy, OK?
                                        • marouder.eu Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 16:00
                                          Czuje:)
                                          Ave nie potraktowala nikogo inwektywa, a Justyna ma wstep na FzD:)
                                          • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 16:04
                                            marouder.eu napisał:

> Czuje:)
                                            > Ave nie potraktowala nikogo inwektywa, a Justyna ma wstep na FzD:)

1. Z jakiej racji posługujesz się imieniem forumowiczki?

2. Owszem, Ave nie zastosowała inwektywy wprost, jedynie insynuuje komuś
                                            nieobecnemu tu groźną mitomanię itp. itd.
                                            • marouder.eu Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 16:06
                                              Nie grozna, a niezwykle powszechna wsrod forumowiczow mitomanie:)
                                              Nie odwracaj alika ogonem!
                                              • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 16:09

Ave od tygodnia przedstawia się jako męczenniczka nękana przez jakiegoś ponurego
                                                typa, na którego osobę wytypowaliście sobie pana X lub panią Y. I co to jest,
                                                jak nie insynuacja?
                                • ave.duce Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:08
                                  Nie zniżyłabym się do czegoś takiego. Zawsze jednak znajdzie się ktoś, komu nie
                                  pasuje hipokryzja jednych, a mitomania drugich albo: 2w1.

Dociera coś do Ciebie, czy dalej nic?

• vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) 23.07.09, 15:34

Dociera do mnie to, że chcesz ze mną rozmawiać na temat, który dla mnie nie
                                    istnieje.

Moje zdanie na temat Twojego postępowania, oparte o własne obserwacje, napisałem
                                    możliwie szeroko właśnie tutaj, u Ciebie. Wolałbym tego nie robić, bo to
                                    generuje złe emocje, ale sprawa trwa za długo i za daleko się posunęła.
                                    • ave.duce Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o 23.07.09, 15:41
                                      Pamiętasz FKK?
                                      Co wtedy pisałeś n/t wątków Paczuli o wilku?
                                      I jeszcze jedno: coś musi z wami być nie tak, jeśli po raz drugi ktoś z waszego
                                      grona uznaje, że to, co robicie "w zamknięciu" jest podłe.

Napisanie przeze mnie o Justynie, że dla mnie jest dead > to stwierdzenie faktu,
                                      nie żadna niepochlebna opinia o "drogiej nieobecnej".

EOT
                                      • marouder.eu Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o 23.07.09, 15:45
                                        Otoz to, to tylko zwiezly opis stanu relacji. Nic nadto.
                                      • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o 23.07.09, 15:54
                                        ave.duce napisała:

> Pamiętasz FKK?
                                        > Co wtedy pisałeś n/t wątków Paczuli o wilku?

Ten temat, z łaski swojej, zostaw. Odpowiedź jest oczywista, ale ja się przed
                                        Tobą tłumaczył nie będę.

> I jeszcze jedno: coś musi z wami być nie tak, jeśli po raz drugi
                                        > ktoś z waszego grona uznaje, że to, co robicie "w zamknięciu" jest
                                        > podłe.

Stawiasz sprawy na głowie. Nasza rzekoma "podłość" poprzednio, wymagała
                                        falszerstwa tekstów, a i tak jej nie było widać z publikacji Twojego ideowego
                                        przewodnika :)))

Tym razem, nie wiem o czym mówisz. Jeśli masz jakieś rzekomo kompromitujące
                                        kogoś teksty z "Wygadywalni", to je opublikuj, a nie próbuj mieszaniny szantażu
                                        i insynuacji.

>
                                        > Napisanie przeze mnie o Justynie, że dla mnie jest dead >
                                        > to stwierdzenie faktu, nie żadna niepochlebna opinia o
                                        > "drogiej nieobecnej".
                                        >

Tam było trochę więcej, niż to co przytoczyłaś, to raz.

Dwa: przeczytaj uważnie zdanie: "Ave jest dla mnie dead".
                                        • ave.duce Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o ;))))) 23.07.09, 15:58
                                          @ nie chce mi się @
                                          • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o ;)))) 23.07.09, 16:07

Nie dziwi mnie to. Jak zazwyczaj, operujesz konstrukcjami złożonymi z
                                            niedomówień i insynuacji.
                                            • nietoperz_dworski Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o ;)))) 24.07.09, 08:19
                                              Pewnie nauczyla sie tego od Ciebie & company, Mr. VT.
                                              Do postow z TpG jest jeszcze wybiorczy dostep - mozna sprawdzic, jak to wygladalo.
                                              • vargtimmen Re: Witaj, szczery i prawodmówny VT! ;) b/o ;)))) 24.07.09, 09:55

A Ty kim właściwie jesteś, bo Cię nie znam?

Jednego nietoperza pamiętam z TpG2, w której się specjalizował w seryjnych,
                                                nieprzyjemnych, złośliwych komentarzach. Czy to Ty?
                        • ave.duce Jeszcze jedno: tu może przyjść każdy z wyjątkiem 23.07.09, 14:36
                          hummera i taziuty.
                          I napisać ripostę.
                          Żaden post nie był wycięty z "takich" tematów.

Żegnam.
                        • gat45 Witam Panie VT ! 23.07.09, 14:45

Gwoli bezstronności muszę przyznać, że o wiele częściej widziałam
                          Ave atakowaną niż atakującą. I bardzo często jako obiekt naprawdę
                          podłych insynuacji. Nie chce mi się wierzyć, żeby wpisy "w tę
                          stronę" umknęły Pańskiej uwadze - i na tym forum, i na innych.
                          Pański tekst jest więc - jakby to powiedzieć - mało obiektywny ?
                          Jednostronny ? Niesprawiedliwy ?

Najchętniej wykasowałabym cały ten wątek, a nickowi jak09 dała bana,
                          ale wiem, że to nic nie da, bo ta osoba wejdzie w innym ubranku.

I takie właśnie rozrywki coraz bardziej oddalają mnie od forów. Ja
                          bym tu chciała odetchnąć, ale nie miazmatami.
                          • marouder.eu Daj bana jak09 a watku nie kasuj.. 23.07.09, 14:50
                            ..z racji jego wartosci edukacyjnej:)
                          • vargtimmen Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 15:01
                            gat45 napisała:

>
                            >
                            > Gwoli bezstronności muszę przyznać, że o wiele częściej widziałam
                            > Ave atakowaną niż atakującą. I bardzo często jako obiekt naprawdę
                            > podłych insynuacji. Nie chce mi się wierzyć, żeby wpisy "w tę
                            > stronę" umknęły Pańskiej uwadze - i na tym forum, i na innych.
                            > Pański tekst jest więc - jakby to powiedzieć - mało obiektywny ?
                            > Jednostronny ? Niesprawiedliwy ?
                            >

Cieszę się bardzo Gat, że potrafisz się tak dzielnie ująć za osobą atakowaną.
                            Jak obydwoje dobrze wiemy, o taką bezstronność dziś niełatwo. Ja nie jestem tak
                            bezstronny więc bardziej mnie bolą i lepiej pamiętam ataki na moich przyjaciół.
                            Pani Ave nie ma tu czystej karty, a przeciwnie. Pamiętam dobrze jeden
                            nieprzyjemny atak na Ave na TpG1, na który zresztą wtedy zareagowałem. Przedtem
                            i potem, dla mnie to Ave jest stroną agresywną.

> Najchętniej wykasowałabym cały ten wątek, a nickowi jak09 dała bana,
                            > ale wiem, że to nic nie da, bo ta osoba wejdzie w innym ubranku.
                            >
                            > I takie właśnie rozrywki coraz bardziej oddalają mnie od forów. Ja
                            > bym tu chciała odetchnąć, ale nie miazmatami.

Ja także. Tyle tylko, że przedłużające się insynuacje wobec moich przyjaciół ten
                            komfort spokojnego forumowania mi odbierają.

I pamiętać trzeba jedno: Jak09 pojawił się tu po tym, jak Ave, zupełnie bez
                            powodu, była łaskawa napisać nieprzyjemny tekst o pani Myszce.
                            • marouder.eu Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 15:04
                              Pani Myszce? Moj Boziu! Pani Myszka za uszami ma bardzo wiele zarowno w realu
                              jak i na forach, biedny, naiwny Timmie:/
                              • vargtimmen Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 15:36

Przykro mi, ale wyrabiam sobie zdanie o ludziach na podstawie własnych
                                doświadczeń, a nie informacji od ludzi im niechętnych.
                                • marouder.eu Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 15:48
                                  Ja jej nie jestem niechetny. Wspolczuje jej, choc latala po forach jako rzezany
                                  z bannerkiem swini, jaki ten "wykoncypowal" przeciwko mnie:)
                                  • vargtimmen Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 15:58

Marouder, czy Tobie upał zaszkodził, że też się bawisz w te idiotyczne zgadywanki?
                                    • marouder.eu Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 16:02
                                      Nie musze zgadywac. te przewage mam nad toba Tim:)
                                      • vargtimmen Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 16:06
                                        marouder.eu napisał:

> Nie musze zgadywac. te przewage mam nad toba Tim:)

O! Więc wiesz. Skąd?
                                        • marouder.eu Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 16:07
                                          Ze zrodla stary:)
                                          • vargtimmen Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 16:10
                                            marouder.eu napisał:

> Ze zrodla stary:)

Czyli od "Rzezanego"?
                                            • marouder.eu Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:16
                                              To nie "wygadywalnia":) z calym szacunkiem dla zalozycielki:)
                                              • vargtimmen Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:20

To skąd wiesz, tak bez lawirowania?
                                                Możesz napisać, czy to sprawa wstydliwa?
                                                • marouder.eu Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:22
                                                  Nie wstydliwa, mimo to i tak sie nie dowiesz:)
                                                  • vargtimmen Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:23
                                                    marouder.eu napisał:

> Nie wstydliwa, mimo to i tak sie nie dowiesz:)

Nie zależy mi. W żaden sposób nie uwiarygodniłeś tej enuncjacji, więc jest
                                                    bezwartościowa.
                                                  • marouder.eu Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:26
                                                    Jak sobie zyczysz stary, mnie to rybka:)
                                                  • vargtimmen Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:32

Mnie też rybka, bo, choć dla mnie takie coś ma w tym momencie charakter
                                                    pomówienia, to przecież nie ja za to odpowiadam.
                                                  • marouder.eu Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:34
                                                    Prosze Tim, bo polece otwartym tekstem wobec Justyny, a sadze, ze nie zyczyla by
                                                    sobie tego. Skoncz.
                                                  • vargtimmen Re: Niestety Tim, mylisz fora:) 23.07.09, 16:40

Skończę, szans na porozumienie nie ma. :(
                          • pozarski Re: Witam Panie VT ! 23.07.09, 16:00
                            Nie przesadzaj, gat. Ave robi tu za swietoszka,ale zadnym swietoszkiem nie jest,
                            ze przypomne jej kapturowy sad nade mna. Mialas sama w tej akcji swoj
                            (nie)chlubny udzial,wiec nie rob za nastepna swieta. eot
                            • marouder.eu Pozarski, ja ciebie tez wycinalem czasem:) 23.07.09, 16:05
                              Wcale cie o tym nie informujac mailem:)
                              Podobnie zdazalo sie czynic absztyfikantowi i Danie, acz nie wiem, czy
                              korespondowali z toba w tej sprawie.
                              • ave.duce Jeżeli TO jest sąd kapturowy, to co nim nie jest? 23.07.09, 16:07
                                forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97488521,97488521,Osadzcie_sami_62_62_62_.html
                                • pozarski Re: Jeżeli TO jest sąd kapturowy, to co nim nie j 23.07.09, 16:15
                                  Dokladnie to jest sadem kapturowym. W watku,ktory zalozylas, odmawiasz mnie i
                                  chujizchu udzialu. A jak sie bronic,swieta Ave, jesli nie w samym watku? Ze
                                  nietoperz_dworski sie wycofal,to jego sprawa,ale ja ci tego nie wybacze. I
                                  jeszcze jednej sprawy,ale to juz poza ta dyskusja.
                                  • ave.duce Nie założyłeś czasem wątku? Przecież nie byłeś 23.07.09, 16:17
                                    zabanowany. Ani Ty, ani WiW.

• pozarski Re: Nie założyłeś czasem wątku? Przecież nie byłe 23.07.09, 16:20
                                      A co to ma za znaczenie? Ty zalozylas watek sprzeczny z sama zasada prawa do
                                      odpowiedzi. To,ze odpowiadalem w innym watku nie ma nic do rzeczy.
                                      • ave.duce Jasne! Pan Pożarski dixit! Pozdrawiam. EOT 23.07.09, 16:21
                              • pozarski Re: Pozarski, ja ciebie tez wycinalem czasem:) 23.07.09, 16:12
                                Nie pamietasz. Rzecz wcale nie jest o wycinaniu,ale o konflikcie miedzy mna i
                                chujizchu. Stanales meznie po mojej stronie,za co ci jestem dozgonnie wdzieczny.
                            • gat45 Wprawdzie nie mam pojęcia, o czym mówisz 23.07.09, 16:19
                              pozarski napisał:

> Nie przesadzaj, gat. Ave robi tu za swietoszka,ale zadnym
                              swietoszkiem nie jest
                              > ,
                              > ze przypomne jej kapturowy sad nade mna. Mialas sama w tej akcji
                              swoj
                              > (nie)chlubny udzial,wiec nie rob za nastepna swieta. eot

i co to był ten "sąd kapturowy", ale niewatpliwie musiałam Cię
                              niechcący urazić, więc PRZEPRASZAM. Szczerze. I ciągle mam naiwną
                              nadzieję, że to może wystarczy. Jeszcze mam. Choć coraz bardziej
                              zdaję sobie sprawę, że na forum jeszcze nikt nikomu niczego nie
                              wybaczył. Żale mogą tylko przycichnać - do następnego spięcia.

Zaczyna mnie to nie tylko nudzić, ale i poważnie mierzić. Jak
                              widzisz, do całkiem nie-świętych uczuć się przyznaję.

Za to okropnie mnie bawią (przepraszam !) te "eot-y", z których
                              większość jest apelem do dyskusji :))) I jeszcze bawią mnie osoby,
                              które nigdy sobie nic do zarzucenia nie mają.
                              • pozarski Re: Wprawdzie nie mam pojęcia, o czym mówisz 23.07.09, 16:22
                                Daj spokój Gat. Przeczytaj sobie wszystko, wraz z moja pretensja do ciebie
                                wtedy, a nie bedziesz musiala sadzac tu swoich semantycznych kwiatkow.;)
                                • marouder.eu Alez narodzie!! 23.07.09, 16:25
                                  Watek ten jest tylko i wylacznie przestroga. Niczym wiecej. Jesli przeksztalca
                                  sie w miejsce ataku wobec jednej z osob chroniacych to forum, to go raz-dwa wywale.
                                  • pozarski Re: Alez narodzie!! 23.07.09, 16:26
                                    Twoje prawo,panie M. A kto tu kogos atakuje?;)
                                    • marouder.eu Re: Alez narodzie!! 23.07.09, 16:32
                                      Ave ujela sie wczoraj za atakowana przez Henryka Kikuta. Watek byl pomyslany
                                      jako rodzaj przestrogi. Przeksztalca sie w sad nad Ave, ktorej za jej wczorajsza
                                      reakcje winnismy wdziecznosc. Po prostu absurd:/
                                      • pozarski Re: Alez narodzie!! 23.07.09, 16:36
                                        Byc moze,ale jak wiesz,watki czesto maja to do siebie,ze zmieniaja kierunek. Ja
                                        chcialem jedynie przypomniec,ze "nikt nie jest bez grzechu".;)
                                      • ave.duce Re: Alez narodzie!! Bez przesadyzmu, plizzz...;) 23.07.09, 16:42
                                        Pan Pożarski ma rację > nikt nie jest bez winy. Ja też. Ale to, co jest moja
                                        winą, niech pozostanie na razie moją słodką tajemnicą.

Dzięki, Marouderze :)

• pozarski Re: Alez narodzie!! Bez przesadyzmu, plizzz...;) 23.07.09, 16:47
                                          Napisalem: "nikt nie jest bez grzechu". Reszta to twoja interpretacja.;))
                                          • ave.duce Jasne! Pan Pożarski dixit! Pozdrawiam. EOT 23.07.09, 16:49
                                          • marouder.eu Re: Alez narodzie!! Bez przesadyzmu, plizzz...;) 23.07.09, 17:29
                                            Aszz!! Pan to umie sobie nieprzyjaciol uczynic z osob, ktore wcale
                                            nieprzyjaciolmi nie sa:/
                                            Pan wie np. jak ruszac autem zaparkowanym "pod gorkie"?
                                            • pozarski Re: Alez narodzie!! Bez przesadyzmu, plizzz...;) 23.07.09, 17:46
                                              To ja wiem,ale jestem juz taki,ze swoich nieprzyjaciol wybieram sam,no i mam
                                              zwykle ku temu jasne powody.;)
                    • vargtimmen Re: Hummerek, czy Justyna? 23.07.09, 14:35

Jako Jak09 może pisać dokładnie każdy. Może to być przyjaciel kogoś, kogo się
                      Ave czepnęła na tym forum, w sposób, tradycyjnie już niesprowokowany, wywołując
                      tym samym czyiś protest. Może to być też ktoś, kogo bawi skłócanie ludzi. Nie
                      wiecie, więc pomawiacie tych, których pomówić Wam najłatwiej, bo ich nie
                      lubicie. Ale, poszukiwanie pod każdym nickiem osób, których się nie lubi, to
                      zachowanie z lekka paranoidalne i często bywa krzywdzące, jeśli się myli
                      przypuszczenia z rzeczywistością. Kłania się wątek o mitomanii z tego forum.
                      • a-siek Re: Hummerek, czy Justyna? 23.07.09, 14:41
                        vargtimmen napisał:

> Jako Jak09 może pisać dokładnie każdy. Może to być przyjaciel

Chroń nas Boże od przyjaciół, z wrogami sami sobie poradzimy.

Moim zdaniem ten twór to nic innego jak produkt czyjejś
                        schizofrenii. Czyjej - nie mam pewności, chociaż mam swoje
                        pzrypuszzceniam z którymi sie nie bedę dzielić. Ani publicznie, ani
                        na priv.
                        Jedno jest pewne - kogokolwiek kto się za nim chowa - zupełnie bez
                        złośliwosci - zachecam do wizyty u dobrego psychiatry. A całej
                        reszcie sugeruję ignorowanie trola.
                        • vargtimmen Re: Hummerek, czy Justyna? 23.07.09, 15:05

Też mi chodziło po głowie, że to może być jakiś złośliwy człek, któremu się
                          nudzi, ale to tylko jedna z wielu spekulacji, za swojej natury jałowych.
            • a-siek Re: Któż by pomyślał, że 23.07.09, 14:35
              Nie wiem jak było z Kotami, ale ze zdumieniem obserwowalam jak
              idziesz za Heniem jak potulny baranek, wbrew swojej osobości.

A na Henia wystarczy odrobina asertywności ... i jest malutki.

ps. już raz napisałam post o podobnej treści i nie wiem, czy został
              skasowany czy po prostu nie pojawił się.
              • ave.duce Wystarczy, ok? 23.07.09, 14:39

• a-siek Re: Wystarczy, ok? 23.07.09, 14:48
                  ave.duce napisała:

Nie napisałam nic bardziej ad personam niż większość postów w tym
                  wątku, ale skoro sobie tak życzysz, widocznie masz powód - EOT.
                  • ave.duce ThnX! :) 23.07.09, 14:56
              • marouder.eu Re: Któż by pomyślał, że 23.07.09, 14:48
                Dobra wola i sympatia Ave nie zrobily na Henryku wrazenia, co mnie rownie
                zabolalo, jak moje niegdysiejsze wlasne proby .
    • humbak Re: Pan Henryk 23.07.09, 16:11
      Tak sobie paczę, i czytam i nie mogę wyjść z podziwu... ktoś tu chyba za dużo
      czasu na forach spędza... całkiem sporo ktosiów:)
      • gat45 Święte słowa, Panie Humbak ! 23.07.09, 16:42
        humbak napisał:

> Tak sobie paczę, i czytam i nie mogę wyjść z podziwu... ktoś tu
        chyba za dużo
        > czasu na forach spędza... całkiem sporo ktosiów:)

I na dodatek te ktosie znają się jak łyse konie od zbyt dawna.
        Bardzo nieładnie zaczynamy znowu się bawić w niepotrzebne wzajemne
        ranienie się.

Osobiście mam dość problemów w realu, żeby nie hodować ich sobie
        dodatkowo w wirtualnym świecie. Jakoś przeżyję, że pan Pożarski mnie
        nie znosi i chce mi zadać wymyślne tortury za pomocą zobligowania
        mnie do czytania kłóliwych wątków z przeszłości, odrzuciwszy z
        pogardą moje szczere przeprosiny.

Idę sobie odpocząć, organizm mi się tego gwałtownie domaga.

Bawcie się dobrze, tylko na inny temat, co ?
        • pozarski Re: Święte słowa, Panie Humbak ! 23.07.09, 16:45
          gat45 napisala:

Jakoś przeżyję, że pan Pożarski mnie
          > nie znosi i chce mi zadać wymyślne tortury za pomocą zobligowania
          > mnie do czytania kłóliwych wątków z przeszłości, odrzuciwszy z
          > pogardą moje szczere przeprosiny.

Jakos przezylas biorac udzial w tym watku,wiec kliknac na dosc swiezy jeszcze
          watek to chyba nic trudnego? A czytac sama siebie,to chyba zaden problem?;)))
          Przeprosiny przyjmuje,a jakze,jesli szczere sa i wypowiadziane na trzezwo.;)
    • nietoperz_dworski Dla Ave :-) 23.07.09, 17:48
      www.youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg&hl=pl
      jakubreiter.com/zdjecia/roza_z.jpg
      • mariefurie Re: Dla Ave :-) 23.07.09, 18:52
        nietoperz_dworski napisał:

> www.youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg&hl=pl

Allllleeeee numer!!!
        Mam do tej pory plyte winylową z ta piosenką:)))
    • mariefurie Toście, drogie towarzystwo, se pogadali.... 23.07.09, 18:49
      Myślę, że przy piwie face to face byłoby o niebo przyjemniej...i zgodniej.
      :))
      • marouder.eu Re: Toście, drogie towarzystwo, se pogadali.... 23.07.09, 19:16
        Watpie, ja np niektorych, acz nie z tego forum ,nie lubie i twego nie kryje:)
        Innym zas wspolczuje:/
        • mariefurie Re: Toście, drogie towarzystwo, se pogadali.... 23.07.09, 19:22

Ja jak kogos nie lubię, bo uważam, ze z koniem nie bede się kopać,bo szkoda
          nerwów, bo nie ta bajka, nie ta fala itp itp, to nie wchodzę do niego na forum.
          I tyle.
          Miałam jedno takie forum, gdzie więcej nigdy nie wejdę. Odpuściłam sobie. Bo
          straszną egoistka jestem, i lubie sobie robić dobrze, a nie źle.
          I Pan Marouder nie uwierzy, jak jest mi z tym dobrze.
          Czego i Panu, i w ogóle Państwu - życzę.
          :))
          • marouder.eu Re: Toście, drogie towarzystwo, se pogadali.... 23.07.09, 19:32
            Alez Mario, to jedyny taki watek. Watek kanalizujacy zle emocje, czkawki po
            upadku innych forow. Mnie wsiorybka, raczej zdolam go obsluzyc:) Obojtnie, kto
            tu nie zawitalby:)
    • absoluut Burzowa pogoda. 23.07.09, 23:11
    • grand_bleu Re: Pan Henryk 03.09.09, 18:40
      O rany jaki długi, teraz nie dam rady :)
      • grand_bleu Re: Pan Henryk 03.09.09, 18:44
        grand_bleu napisała:

> O rany jaki długi, teraz nie dam rady :)

ups:) to miało być w tym watku ...
        forum.gazeta.pl/forum/w,89075,99405065,99798800,Re_Ok_zaloz_watek_prosze_.html?wv.x=2
        Ave, jak chcesz, możesz to usunąć:)
        • ave.duce Daj spokój, wisi mi to ;) 03.09.09, 19:06
    • manny-jestem Jezusie Drogi 03.09.09, 21:04
      Przeczytalem to. Czy Wy (Ave, Maruder, Tim, kolejnosc alfabetyczna) na leb
      poupadaliscie? To jest forum ludzie. Warto tak?
    • grand_bleu Przeczytałam i mam kilka uwag 03.09.09, 23:48

Najpierw słowo do Tima - bardzo Cię lubię i pozdrawiam :)
      Uważam, ze słusznie stanałeś w obronie nieobecnych ...
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,98169130,98188849,Re_Hummerek_czy_Justyna_Wszystko_jedno_.html

Do Maroudera - w tym poście pojawiła się nieścisłość ...
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,98169130,98192490,Re_Witaj_szczery_i_prawodmowny_VT_.html
      otóż ja nigdy nie zakładałam wątków podejmujących temat Wilka, ja
      zakładałam wątki, w których pisałam DO Wilka. Wierzę, że
      widzisz różnicę. Wiesz dobrze, że W. regularnie pisał różne
      obrzydliwości na mój temat, a ja na jego forum nie mogłam
      odpowiedzieć i długo nie reagowałam, aż przekroczył granicę ...
      sytuacja zatem jest nieporównywalna do tej, która tu ma miejsce.
      Pozdrawiam:)

Ave! Nie wiem, czy powinnaś była dawać mi linka do tego
      wątku ...
      fatalnie w nim się prezentujesz. Nie będę powtarzała tego co
      (słusznie) napisał VT, od siebie dodam, że niepotrzebnie łączysz
      mnie z Wygadywalnią, nie jestem jej uczestnikiem od maja, czyli od
      czasu kiedy zamknęłam swoje dawne konto. Za moich czasów nie było
      tam rozmów o Tobie i nie bardzo wierzę w to, żeby były teraz - to po
      pierwsze. Po drugie, otwarcie przyznajesz sie tu do czegoś, co
      wydaje mi się absolutnie obrzydliwe ... otóż podsłuchujesz rozmowy:/
      korzystasz z usług donosiciela:/
      Ave! czy Ty wiesz co to znaczy? Ty łamiesz prawo!

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie
      przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do
      przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując
      elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia
      wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do
      której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem
      podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób
      określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

Ave, aż mnie zatkało z wrażenia :(
      • ave.duce Skończyłaś z uwagami pod moim adresem? :) 03.09.09, 23:58
        To życzę Ci dobrej nocy po tej porcji jadu i straszenia mnie.

• 0.henryk.log Re: Skończyłaś z uwagami pod moim adresem? :) 13.03.10, 01:11

> To życzę Ci dobrej nocy po tej porcji jadu i straszenia mnie.
          > :p

Lubi połowa p-wa vargcośtam straszyć po forach, lubi;)

"pomawianie w Polsce jest karalne
          jesli myslisz, ze jesteś w sieci anonimowa to sie mylisz ...
          szykuj sie na pozew."
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=81462947&a=81463356
    • witekjs Czy macie zamiar stworzyć tu filię Aquanetu?!!!!!! 13.03.10, 09:07
      Czy macie zamiar stworzyć tu filię Aquanetu?!!!!!! I kłótnie traktować jako
      główną atrakcję waszego pobytu w Forum???
      • remez2 Re: Czy macie zamiar stworzyć tu filię Aquanetu?! 13.03.10, 10:18
        Po co podbijasz?
    • ave.duce Do kompletu ;) 24.04.10, 15:04
      Up!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka