Gość: lodziarz IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.08.04, 17:33 @ rozki w promocji kosztują 2 zł i są naprawdę duze. Natomiast dwa duże lody cena za jeden wynosi 3.30zł (2x330= 6.60zł) to poprostu porcja loda z rozka umieszczona w duzym wafelku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bero Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 21:01 jak cię nie stac na loda to jedz do bangladeszu - baranie totalny.....wszystko krytykujesz????? a co ty robisz???? może dajesz dupe za euro ????nie jest sztuką krytykowac ....tylko zarabiać na życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziarz Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.08.04, 09:50 SŁuchaj frajerze dmuchany co ja krytykuję? co? Stwierdziłem tylko fakt?. Teraz to zrobię: jesteś tępakiem, który nie potrafi odróżnić krytyki od stwierdzenia faktku. A poza tym co jeszcze skrytykowałem palancie? No co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 17:59 a ty czlowieku cos taki narwany? WOLNOSC SLOWA PANUJE NIE WIESZ? KAZDY MA PRAWO DO NIEZADOWOLENIA, nie musisz tak od razu naskakiwac, to niekulturalne, zwlaszcza ze Twoj poprzednik delikatnie stwierdzil jedynie fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuj Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:45 Istna Mc Abra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:46 czy jakakolwiek sieć, korporacja (jak zwał tak zwał) po to zatrudnia całe rzesze speców od marketingu , żebys dał mniej zarobić czy żeby wyrwać z ciebie jak najwięcej ? I robia nas w konia różne tam expres vision w okularach , że dają drugie za darmo ( co jest wierutną bzdurą , bo płacisz za pierwszą parę jak za trzy) i inne tego typu przewałowcy a w Polsce pada to na podatny grunt i trzoda idzie i daje się robić w konia , a ci marketingowcy za klientów pieniądze zamawiają nastepne reklamy i znowu sprytnym sloganem robią następne rzesze ludzi w konia. No, ale kazdy naród ma to, na co zasłużył. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś