Dodaj do ulubionych

W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee!

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.08.04, 17:33
@ rozki w promocji kosztują 2 zł i są naprawdę duze.
Natomiast dwa duże lody cena za jeden wynosi 3.30zł (2x330= 6.60zł) to
poprostu porcja loda z rozka umieszczona w duzym wafelku.
Obserwuj wątek
    • Gość: bero Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 21:01
      jak cię nie stac na loda to jedz do bangladeszu - baranie totalny.....wszystko
      krytykujesz????? a co ty robisz???? może dajesz dupe za euro ????nie jest
      sztuką krytykowac ....tylko zarabiać na życie
      • Gość: lodziarz Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.08.04, 09:50
        SŁuchaj frajerze dmuchany co ja krytykuję? co? Stwierdziłem tylko fakt?. Teraz
        to zrobię: jesteś tępakiem, który nie potrafi odróżnić krytyki od stwierdzenia
        faktku. A poza tym co jeszcze skrytykowałem palancie? No co?
      • Gość: marcelina Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 17:59
        a ty czlowieku cos taki narwany? WOLNOSC SLOWA PANUJE NIE WIESZ? KAZDY MA PRAWO
        DO NIEZADOWOLENIA, nie musisz tak od razu naskakiwac, to niekulturalne,
        zwlaszcza ze Twoj poprzednik delikatnie stwierdzil jedynie fakt.
    • Gość: Fuj Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:45
      Istna Mc Abra.
      • Gość: leonard Re: W Mac"Donalds oszukują a feeeeeeeeeeee! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:46
        czy jakakolwiek sieć, korporacja (jak zwał tak zwał) po to zatrudnia całe
        rzesze speców od marketingu , żebys dał mniej zarobić czy żeby wyrwać z ciebie
        jak najwięcej ? I robia nas w konia różne tam expres vision w okularach , że
        dają drugie za darmo ( co jest wierutną bzdurą , bo płacisz za pierwszą parę
        jak za trzy) i inne tego typu przewałowcy a w Polsce pada to na podatny grunt i
        trzoda idzie i daje się robić w konia , a ci marketingowcy za klientów
        pieniądze zamawiają nastepne reklamy i znowu sprytnym sloganem robią następne
        rzesze ludzi w konia. No, ale kazdy naród ma to, na co zasłużył. Amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka