Dodaj do ulubionych

"Bring me to life"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 11:43
Zajebisty kawałek!
Obserwuj wątek
    • Gość: thedude Re: 'Bring me to life' IP: 140.171.121.* 03.07.03, 11:53
      A według mnie bardzo kiepski wrecz kicz. Słabiutki tekst,muzyka ze o wokalu juz
      nie wspomne. Za pół roku nikt nie bedzie pamietał..
      • Gość: Suzi Re: 'Bring me to life' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 12:36
        Ja będę big_grin
        • Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 14:14
        • Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 14:14
          Gość portalu: Suzi napisał(a):

> Ja będę big_grin

Ja też. Słuchałem jej w kółko przez 3 miesiące. Jedną piosenkę non stop!
          Drugiej takiej nie było.

Kocham Cię, Suzi! smile
          • Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:57
            No dobra, ja TYLKO przez dwa...wink)))
      • Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:56
        pisałeś to w lipcu, czyż nie?? jest środek grudnia, a 'bring me to life' ma się
        całkiem dobrze...
    • Gość: Jeden Re: 'Bring me to life' IP: *.wp-sa.pl 03.07.03, 16:29
      Gość portalu: Suzi napisał(a):

> Zajebisty kawałek!

Nie rozumiem fenomenu popularności tego numeru... dla mnie to taki linkin park
      w spódnicy i to w gorszym, kiczowatym wydaniu... poza tym śmierdzi okrutnie,
      jak większość nu metalu, totalną komercją. Takie moje zdanie.
      • Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 08:17
        Gość portalu: Jeden napisał(a):

> Gość portalu: Suzi napisał(a):
        >
        > > Zajebisty kawałek!
        >
        > Nie rozumiem fenomenu popularności tego numeru... dla mnie to taki linkin
        park
        > w spódnicy i to w gorszym, kiczowatym wydaniu... poza tym śmierdzi okrutnie,
        > jak większość nu metalu, totalną komercją. Takie moje zdanie.

Marudzisz jak stary kawaler. wink)) Na świecie jest o wiele więcej rzeczy,
        których nie zrozumiesz. A kawałek jest świetny.

A jeśli to wg Ciebie to "taki linkin park" to co, to źle?
        • Gość: Jeden Re: 'Bring me to life' IP: *.wp-sa.pl 04.07.03, 12:23
          Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Gość portalu: Jeden napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Suzi napisał(a):
          > >
          > > > Zajebisty kawałek!
          > >
          > > Nie rozumiem fenomenu popularności tego numeru... dla mnie to taki linkin
          > park
          > > w spódnicy i to w gorszym, kiczowatym wydaniu... poza tym śmierdzi okrutni
          > e,
          > > jak większość nu metalu, totalną komercją. Takie moje zdanie.
          >
          > Marudzisz jak stary kawaler. wink)) Na świecie jest o wiele więcej rzeczy,
          > których nie zrozumiesz. A kawałek jest świetny.
          >
          > A jeśli to wg Ciebie to "taki linkin park" to co, to źle?

Pisząc o kiczu i komercji mam na myśli podejście do muzyki przez samych ich
          twórców. To zwykła popowa piosenka, tylko, że zagrana na kilka gitar mająca na
          celu zwyczajne wyciągnięcie kasy.

A stary to jestem, ale nie kawaler smile)
          • Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 14:11
            Gość portalu: Jeden napisał(a):

> To zwykła popowa piosenka, tylko, że zagrana na kilka gitar mająca na
            > celu zwyczajne wyciągnięcie kasy.

Cholera, to co z tego, że to zwykład popowa piosenka na gitary? Jest np. taka
            piosenka zespołu Dance Nation „Sunshine”. Świetny kawałek, tyle że dance’owy
            (nie słucham dance’u). Chciałbym, żeby ktoś go wziął na warsztat i zrobił
            rockową jej wersję.

Jeśli chodzi o wyciąganie kasy... Popieram postulat, w którym proponuje się, by
            zespoły podawały np. na stronach www nr konta, na który można wpłacać pieniądze
            i które trafiają BEZPOŚREDNIO do muzyków. Może to zabrzmi śmiesznie, ale za
            same Bring Me To Life i 3 miesiące doznań, jakich dostarczała mi ta piosenka,
            jestem w stanie zapłacić ze 100 zł.

Warto posłuchać całej płyty Fallen, bo jest jeszcze kilka perełek (Going Under,
            Tourniquet, Imaginary, My Last Breath, Taking Over Me). I nie słychać tam Linik
            Park (choć to dla mnie nie zarzut, bo LP też lubię).

Buziaczki dla Suzi!!! smile))
            • Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:06
              A ja 200 zyla! Bo nie tylko muzyka zmieniła moje otoczenie, ale samo otoczenie
              dzięki tej piosence się przystosowało do mnie.
              > Warto posłuchać całej płyty Fallen, bo jest jeszcze kilka perełek (Going
              Under,
              > Tourniquet, Imaginary, My Last Breath, Taking Over Me). I nie słychać tam
              Linik
              > Park (choć to dla mnie nie zarzut, bo LP też lubię).
              za te słowa koleś masz u mnie plusa, jak stąd do Tunezji!!!!!
      • Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:59
        TWOJE zdanie!!! bo evanescence jest cooooooooooooooool i nie wiem też, co ty
        masz do linkinów...
    • Gość: Suzi Re: 'Bring me to life' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 12:23
      Moim zdaniem połączenie harcorowego brzmienia, z gotyckim głosem i nutką
      Linkin Parkowych zajawek wyszedł naprawdę swietnie.
      Piecyk Gazowy, ja ciebie tesh wink
      • Gość: BinioBill Re: 'Bring me to life' IP: *.clinternal / 10.7.2.* 04.07.03, 13:12
        Tak... hardcorowe brzmienie (?), nutka linkin park i gotycki głos (??)
        Jednym słowem nu-metalowa hałtura.
        Tak jak linkin park zresztą. Słyszałem ich starsze kawałki i nawet coś w o
        sobie miały. Te które produkują teraz są wszystkie na jedno kopyto.

Pozdrawiam.
        • Gość: Michał Re: 'Bring me to life' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:19
          Odsyłam do wątku "Evanscence" - po co o tym samym 2 wątki?
          Posłuchajcie całej płyty i wtedy oceńcie. "Bring..." jest tylko wyjątkiem ,
          reszta piosenek nie ma "Linkinkowego" stylu.
          Znakomity klasyczny rock z momentami gotycką atmosferą. Odrobina muzyki
          klasycznej. Brzmienie - połączenie nu - metalu z rockiem lat 80.
          • Gość: Jeden Re: 'Bring me to life' IP: *.wp-sa.pl 04.07.03, 15:54
            Gość portalu: Michał napisał(a):

> Odsyłam do wątku "Evanscence" - po co o tym samym 2 wątki?
            > Posłuchajcie całej płyty i wtedy oceńcie. "Bring..." jest tylko wyjątkiem ,
            > reszta piosenek nie ma "Linkinkowego" stylu.
            > Znakomity klasyczny rock z momentami gotycką atmosferą. Odrobina muzyki
            > klasycznej. Brzmienie - połączenie nu - metalu z rockiem lat 80.

Skoro "Bring..." jest tylko "linkin-owym wyjątkiem" to jeszcze gorzej. Znaczy
            się, że grupa by zaistnieć podczepiła się modę na nu-metal w stylu LP. Tragedia.
        • Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 14:15
          Gość portalu: BinioBill napisał(a):

> Tak jak linkin park zresztą. Słyszałem ich starsze kawałki i nawet coś w o
          > sobie miały. Te które produkują teraz są wszystkie na jedno kopyto.

Lubię te kopyto. Bardzo mi odpowiada. (Oczywiście to jedno z wielu kopyt, które
          lubię).
        • Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:10
          Nie, nie i jeszcze raz NIE!!!!!!!!!!! tylko tyle jestem w stanie skomentować...
      • Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:08
        Świetnie? Świetnie??? Świetnie??!!??!!??!!!???!!!????!!!???!!!???!!!??? To jest
        więcej niż genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ihopeyouwilllikeme Re: 'Bring me to life' 19.12.03, 14:14
          Aniu, spokojnie, po co te emocje ? smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka