Gość: Suzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 11:43 Zajebisty kawałek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thedude Re: 'Bring me to life' IP: 140.171.121.* 03.07.03, 11:53 A według mnie bardzo kiepski wrecz kicz. Słabiutki tekst,muzyka ze o wokalu juz nie wspomne. Za pół roku nikt nie bedzie pamietał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: 'Bring me to life' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 12:36 Ja będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 14:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 14:14 Gość portalu: Suzi napisał(a): > Ja będę Ja też. Słuchałem jej w kółko przez 3 miesiące. Jedną piosenkę non stop! Drugiej takiej nie było. Kocham Cię, Suzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:57 No dobra, ja TYLKO przez dwa...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:56 pisałeś to w lipcu, czyż nie?? jest środek grudnia, a 'bring me to life' ma się całkiem dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: 'Bring me to life' IP: *.wp-sa.pl 03.07.03, 16:29 Gość portalu: Suzi napisał(a): > Zajebisty kawałek! Nie rozumiem fenomenu popularności tego numeru... dla mnie to taki linkin park w spódnicy i to w gorszym, kiczowatym wydaniu... poza tym śmierdzi okrutnie, jak większość nu metalu, totalną komercją. Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 08:17 Gość portalu: Jeden napisał(a): > Gość portalu: Suzi napisał(a): > > > Zajebisty kawałek! > > Nie rozumiem fenomenu popularności tego numeru... dla mnie to taki linkin park > w spódnicy i to w gorszym, kiczowatym wydaniu... poza tym śmierdzi okrutnie, > jak większość nu metalu, totalną komercją. Takie moje zdanie. Marudzisz jak stary kawaler. )) Na świecie jest o wiele więcej rzeczy, których nie zrozumiesz. A kawałek jest świetny. A jeśli to wg Ciebie to "taki linkin park" to co, to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: 'Bring me to life' IP: *.wp-sa.pl 04.07.03, 12:23 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Gość portalu: Jeden napisał(a): > > > Gość portalu: Suzi napisał(a): > > > > > Zajebisty kawałek! > > > > Nie rozumiem fenomenu popularności tego numeru... dla mnie to taki linkin > park > > w spódnicy i to w gorszym, kiczowatym wydaniu... poza tym śmierdzi okrutni > e, > > jak większość nu metalu, totalną komercją. Takie moje zdanie. > > Marudzisz jak stary kawaler. )) Na świecie jest o wiele więcej rzeczy, > których nie zrozumiesz. A kawałek jest świetny. > > A jeśli to wg Ciebie to "taki linkin park" to co, to źle? Pisząc o kiczu i komercji mam na myśli podejście do muzyki przez samych ich twórców. To zwykła popowa piosenka, tylko, że zagrana na kilka gitar mająca na celu zwyczajne wyciągnięcie kasy. A stary to jestem, ale nie kawaler ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 14:11 Gość portalu: Jeden napisał(a): > To zwykła popowa piosenka, tylko, że zagrana na kilka gitar mająca na > celu zwyczajne wyciągnięcie kasy. Cholera, to co z tego, że to zwykład popowa piosenka na gitary? Jest np. taka piosenka zespołu Dance Nation „Sunshine”. Świetny kawałek, tyle że dance’owy (nie słucham dance’u). Chciałbym, żeby ktoś go wziął na warsztat i zrobił rockową jej wersję. Jeśli chodzi o wyciąganie kasy... Popieram postulat, w którym proponuje się, by zespoły podawały np. na stronach www nr konta, na który można wpłacać pieniądze i które trafiają BEZPOŚREDNIO do muzyków. Może to zabrzmi śmiesznie, ale za same Bring Me To Life i 3 miesiące doznań, jakich dostarczała mi ta piosenka, jestem w stanie zapłacić ze 100 zł. Warto posłuchać całej płyty Fallen, bo jest jeszcze kilka perełek (Going Under, Tourniquet, Imaginary, My Last Breath, Taking Over Me). I nie słychać tam Linik Park (choć to dla mnie nie zarzut, bo LP też lubię). Buziaczki dla Suzi!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:06 A ja 200 zyla! Bo nie tylko muzyka zmieniła moje otoczenie, ale samo otoczenie dzięki tej piosence się przystosowało do mnie. > Warto posłuchać całej płyty Fallen, bo jest jeszcze kilka perełek (Going Under, > Tourniquet, Imaginary, My Last Breath, Taking Over Me). I nie słychać tam Linik > Park (choć to dla mnie nie zarzut, bo LP też lubię). za te słowa koleś masz u mnie plusa, jak stąd do Tunezji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:59 TWOJE zdanie!!! bo evanescence jest cooooooooooooooool i nie wiem też, co ty masz do linkinów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: 'Bring me to life' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 12:23 Moim zdaniem połączenie harcorowego brzmienia, z gotyckim głosem i nutką Linkin Parkowych zajawek wyszedł naprawdę swietnie. Piecyk Gazowy, ja ciebie tesh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BinioBill Re: 'Bring me to life' IP: *.clinternal / 10.7.2.* 04.07.03, 13:12 Tak... hardcorowe brzmienie (?), nutka linkin park i gotycki głos (??) Jednym słowem nu-metalowa hałtura. Tak jak linkin park zresztą. Słyszałem ich starsze kawałki i nawet coś w o sobie miały. Te które produkują teraz są wszystkie na jedno kopyto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: 'Bring me to life' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:19 Odsyłam do wątku "Evanscence" - po co o tym samym 2 wątki? Posłuchajcie całej płyty i wtedy oceńcie. "Bring..." jest tylko wyjątkiem , reszta piosenek nie ma "Linkinkowego" stylu. Znakomity klasyczny rock z momentami gotycką atmosferą. Odrobina muzyki klasycznej. Brzmienie - połączenie nu - metalu z rockiem lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: 'Bring me to life' IP: *.wp-sa.pl 04.07.03, 15:54 Gość portalu: Michał napisał(a): > Odsyłam do wątku "Evanscence" - po co o tym samym 2 wątki? > Posłuchajcie całej płyty i wtedy oceńcie. "Bring..." jest tylko wyjątkiem , > reszta piosenek nie ma "Linkinkowego" stylu. > Znakomity klasyczny rock z momentami gotycką atmosferą. Odrobina muzyki > klasycznej. Brzmienie - połączenie nu - metalu z rockiem lat 80. Skoro "Bring..." jest tylko "linkin-owym wyjątkiem" to jeszcze gorzej. Znaczy się, że grupa by zaistnieć podczepiła się modę na nu-metal w stylu LP. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 'Bring me to life' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 14:15 Gość portalu: BinioBill napisał(a): > Tak jak linkin park zresztą. Słyszałem ich starsze kawałki i nawet coś w o > sobie miały. Te które produkują teraz są wszystkie na jedno kopyto. Lubię te kopyto. Bardzo mi odpowiada. (Oczywiście to jedno z wielu kopyt, które lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:10 Nie, nie i jeszcze raz NIE!!!!!!!!!!! tylko tyle jestem w stanie skomentować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: 'Bring me to life' IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:08 Świetnie? Świetnie??? Świetnie??!!??!!??!!!???!!!????!!!???!!!???!!!??? To jest więcej niż genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: 'Bring me to life' 19.12.03, 14:14 Aniu, spokojnie, po co te emocje ? ) Odpowiedz Link Zgłoś