Dodaj do ulubionych

wybory w opolu

IP: *.opole.hypnet.pl 13.10.14, 16:25
Czy ktoś wie od kiedy pan Marcin Ociepa jest Prezydentem miasta Opola? Dlaczego pytam bo na jego plakatach wyborczych tak zapisano hm hm... coś przeoczyłem ???!!! Czy kaźdy moźe się wg własnych potrzeb nazywać?h

Obserwuj wątek
    • lalecznik-7 Re: wybory w opolu 13.10.14, 18:58
      Wszystko w porządku. To taki chwyt słowny.

Ale dobrze, że wątek o wyborach został w końcu utworzony. Wybory tuż tuż, a na forum cisza. Jarmuziewicz, Wiśniewski, Garbowski, Ociepa, to chyba czwórka, która ma szanse na fotel prezydenta. I chyba w takiej kolejności. Raczej będzie druga tura. Mimo, że Jarmuziewicz jest popierany przez PO, a tutaj to siła raczej bez konkurencji, to chyba na poparcie na kandydata się nie przekłada. Ciekawe zatem, kto będzie numer 2?
      • Gość: klik Re: wybory w opolu IP: 217.173.203.* 14.10.14, 08:04
        Nie za bardzo rozumiem proszę lalecznik wyjaśnij mi to -czy wyprodukuję ulotkę i napiszę na niej np dyrektor elektrowni opole a nim nie jestem czy to też jest chwyt słowny i czy nie wprowadzam ludzi w błąd - czy takie zachowanie jest poprawne etycznie - wydaje mi się iż powinno to być zabronioone, no ale w burdelandii wszystko możliwe
    • Gość: czytacz hasła wyborcze IP: *.252.16.3.internetia.net.pl 21.10.14, 14:02
      "Prezydent" Ociepa sugeruje, że będziemy dumni z Opola. Ja tam już jestem, ale to hasło jest i tak lepsze od "Europejskiego Opola" Jarmuziewicza. What the fuck, przecież Opole już jest europejskie zarówno z lokalizacji, jak i charakteru. Ta "europejskość" to chyba przykrywka dla "nie wiem co za hasło mam wymyślić". I swoją drogą pokazuje całokształt poziomu pana J. W sumie najbardziej konkretne, choć buńczuczne hasło ma Wiśniewski, który jakoby sprowadził inwestorów. No, no... Cóż, ogólnie jak to bywa w naszej d***kracji jest wybór pomiędzy złem, większym złem i totalnym złem. Więc pewnie zagłosuję na najmniejsze zło w I turze, a w drugiej na większe:))) Przy czym na pewno nie na Pana Europejsa.
      • men1972 Re: hasła wyborcze 21.10.14, 21:13
        @ czytacz
        A kogo to obchodzi na kogo ty zagłosujesz?
        • Gość: czytacz hej szczurku IP: *.252.16.3.internetia.net.pl 22.10.14, 12:13
          Jakbyś nie zauważył, rozmawia się tu w gronie osób zrównoważonych, więc sugeruję, żebyś skupił się na własnych wątkach, w których tchórzliwie obrażasz, szkalujesz, pomawiasz i kłamiesz. Tam możesz oddawać się swojej ulubionej czynności, czyli odpisywaniu samemu sobie, co stanowi godną politowania praktykę, właściwą trollom i im podobnym elementom internetowej gawiedzi. Ludzie sobie z ciebie jaja robią, a ty tego nie dostrzegasz i dalej brniesz. Szkoda, że zapału nie wykorzystujesz na zdobywanie i publikowanie dowodów na potwierdzenie swych słów, przez co pozostają one irytującymi kalumniami, zwykłem śmieciem zalegającym to forum. Ale żeby szukać dowodów to trzeba mieć pomyślunek, a żeby je przedstawiać, to dodatkowo trzeba mieć jaja. Tobie brakuje jednego i drugiego.

• lalecznik-7 Re: wybory w opolu 21.10.14, 21:46
      A czy to prawda, że Jaki-eś poślątko przykleiło się do Wiśniewskiego? To nie jest dobra informacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka