Dodaj do ulubionych

GaleriaOpolanin

IP: *.chello.pl 09.09.04, 21:27
14 Września mialo byc otwarcie i co?? guzdrają sie na budowie, dopiero kładą
fundamenty przy wjeździe. Otwarcie nastąpi może na początki października,
oczywiście jak dobrze pójdzie!
Obserwuj wątek
    • Gość: piasek Re: GaleriaOpolanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 07:28
      No i co z tego ? Napisz koleś gdzie to ty pracujesz a zobaczymy na twój "plac
      budowy". Napewno jest przykładny :))
      • Gość: Copenicus Center Re: GaleriaOpolanin IP: 217.173.203.* 11.09.04, 16:18
        a co z Copernicusem bbo już się cała Polska z tego pomnika śmieje tylko nikt
        nie co to jest i po co!!!
        • Gość: Gienio Re: GaleriaOpolanin IP: 62.29.199.* 13.09.04, 00:10
          Copenicus Center się tak guzdra bo wiadomo ze pomnik Niemcowi chcą postawić
          Polacy :)
          • Gość: krzysztof Re: GaleriaOpolanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:44
            Copernicusa kupiło pewno wydawnictwo z Poznania. Okazało się , że skopana sama
            koncepcja galerii. Tam zaczęli budować poprostu korytarze z których miało się
            wchodzić do poszczególnych sklepów, a nie takie jest założenie galerii, gdzie
            musi być dużo przestrzeni, gdzie ludzie chodząc po piętrach widzą się nawzajem.
            Copernicus jest większą formą naszego Rzemieślnika przy Ozimskiej. W
            międzyczasie wyszła sprawa Galerii Opolanin, którym to pomysłem Społem wybiło
            atrybuty Wydawnictwu. Żaden bank nie chce dać kasy na tak niepewne
            przedsięwzięcie, na dodatek nie nosi ono znamion galerii a innej formy klienci
            poprostu nie "kupią" mając pod nosem prawdziwą Galerię. Myślę , że zafundowano
            nam na długie lata betonowy pomniczek. Na szczęście pani Olszewska, wietrząc co
            się szykuje, zdążyła wycofać swoje pieniądze władowane w tę budowę. No i tak ma
            być . Zawsze na cztery łapy.
            • Gość: Dziękujemy!!! Copernicus głupoty IP: 217.173.203.* 13.09.04, 17:26
              Wysadzić w poietrze tylko nie kinopleks i rozpocząc budowę od nowa takie są
              wnioski albo zrobić park z zielenią.
    • Gość: Gloower Re: GaleriaOpolanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:50
      Czego się czepiacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka