Gość: ciekawski IP: *.chello.pl 09.09.04, 21:27 14 Września mialo byc otwarcie i co?? guzdrają sie na budowie, dopiero kładą fundamenty przy wjeździe. Otwarcie nastąpi może na początki października, oczywiście jak dobrze pójdzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piasek Re: GaleriaOpolanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 07:28 No i co z tego ? Napisz koleś gdzie to ty pracujesz a zobaczymy na twój "plac budowy". Napewno jest przykładny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copenicus Center Re: GaleriaOpolanin IP: 217.173.203.* 11.09.04, 16:18 a co z Copernicusem bbo już się cała Polska z tego pomnika śmieje tylko nikt nie co to jest i po co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: GaleriaOpolanin IP: 62.29.199.* 13.09.04, 00:10 Copenicus Center się tak guzdra bo wiadomo ze pomnik Niemcowi chcą postawić Polacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: GaleriaOpolanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:44 Copernicusa kupiło pewno wydawnictwo z Poznania. Okazało się , że skopana sama koncepcja galerii. Tam zaczęli budować poprostu korytarze z których miało się wchodzić do poszczególnych sklepów, a nie takie jest założenie galerii, gdzie musi być dużo przestrzeni, gdzie ludzie chodząc po piętrach widzą się nawzajem. Copernicus jest większą formą naszego Rzemieślnika przy Ozimskiej. W międzyczasie wyszła sprawa Galerii Opolanin, którym to pomysłem Społem wybiło atrybuty Wydawnictwu. Żaden bank nie chce dać kasy na tak niepewne przedsięwzięcie, na dodatek nie nosi ono znamion galerii a innej formy klienci poprostu nie "kupią" mając pod nosem prawdziwą Galerię. Myślę , że zafundowano nam na długie lata betonowy pomniczek. Na szczęście pani Olszewska, wietrząc co się szykuje, zdążyła wycofać swoje pieniądze władowane w tę budowę. No i tak ma być . Zawsze na cztery łapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziękujemy!!! Copernicus głupoty IP: 217.173.203.* 13.09.04, 17:26 Wysadzić w poietrze tylko nie kinopleks i rozpocząc budowę od nowa takie są wnioski albo zrobić park z zielenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloower Re: GaleriaOpolanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:50 Czego się czepiacie Odpowiedz Link Zgłoś