Dodaj do ulubionych

Był mobbing w VI LO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:29
i tak powoli pani krawczyk kończą się pani piękne lata w tej szkole - ja
chodziłem do podstawówki kiedy jeszcze była ona "5" - pani miała wtedy
przełozoną pania Żyłe - tez piękna "ratuszowa" kariera - niepozdraiwam pani
no i życze szybkiego odwołania ze stanowiska
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Był mobbing w VI LO IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.02.05, 09:28
      pani malgosiu uczyla mnie pani w podstawowce - pozdrawiam chociaz nie lubie
      geografii :)
    • Gość: mx mobbing jest w pewnym przedszkolu..Kuratorium wie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:40
      ale nie reaguje należycie!Nie pracuje tam,ale słyszałam!Zakompleksiona (słabo
      wykształcona i niezbyt urodziwa,chyba jak pamiętam sprzed lat ofiara przemocy)
      dyrektorka wyżywa sie na niezwykle pracowitej,inteligentnej nauczycielce.Całe
      grono-swiadome,ze to działa gdy nie staniesz po stronie dyrektora-przeciw
      wszystkim-niestety nawet nie wspiera koleżanki!Ludzie -otwórzcie oczy!To nie sa
      prywatne folwarki! POmóżcie jej!Została sama-takiej presji nie wytrzyma nikt!
      A swoja droga czy w oświacie lub innych usługowo-pomocowych instytucjach
      którykolwiek pracodawca pomyslał o szkoleniach dla pracowników nt.radzenia
      sobie ze stresem,z trudnymi przypadkami,z agresją? itd?Myslę,że wymagania
      narastaja a człowiek przygnieciony obowiązkami zawodowymi -coraz trudniej sobie
      radzi sam ze soba a co dopiero z agresją świata!!??
    • Gość: uczen Re: Był mobbing w VI LO IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:26
      Wreszcie stara glupia babe wywala z tego stanowiska, przeciez ona jest
      kompletna idiotka. Jak ktos taki moze uczyc mlodziez a tym bardziej jak moze
      byc dyrektorem. Totalna niekompetencja i brak jakichkolwiek widomosci. Szkola
      to nie obóz koncentracyjny gdzie wszyscy podporzadkowuja sie dowodzacemu.
      Zreszta jak wszyscy urzednicy w tym miescie jest SLD-owska dyrektorka wiec
      wszystko jasne, powiazania i powiazania i jeszcze raz powiazania ale to sie juz
      konczy. Zycze szybkiego usuniecia ze stanowisk oby nie na zadne inne
      kierownicze tylko na sprzataczke.
      • Gość: Bukietowa Re: Był mobbing w VI LO IP: 217.173.203.* 14.02.05, 17:21
        tym razem to pani Krawczyk nawet kurator Minor nie pomoze... bo bedzie sie bał
        o swoj stołek... hehe
      • Gość: fred Re: Był mobbing w VI LO w II tez!!! IP: 130.75.58.* 14.02.05, 20:57
        mobbing?? Geografia to koszmar w II LO, mobbing, czarne listy to porzadek
        dzienny!!!
    • Gość: czytelnik Re: Był mobbing w VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:54
      Drogi uczniu, wiem dobrze że jest wolność słowa. Czy musisz obrażać inne osoby.
      Pani dyrektor dostania już karę raz od sądu, dwa od organu prowadzącego jakim
      jest prezydent miasta
    • Gość: Foka Re: Był mobbing w VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:19
      No cóż,kolejna osoba na stanowisku dyrektora,która nie powinna na nim się
      znaleźć.Swoje braki nadrabia butą w stosunku do współpracowników.Niestety,w
      placówkach oświatowych jest to dość częste zjawisko.Jednak to nie uczniowie
      powinni tutaj wyrażać swoje opinie.Od tego są władze nadrzędne i chociażby w tym
      konkretnym przypadku powinny bardzo szybko i stosownie do sytuacji zareagować.
    • Gość: słyszałem... nie tylko w szkole - Mobbing w Archiwum Państwowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:11
      Kolejny raz działania dyrektora AP w Opolu zmusiły do przyjazdu naczelną
      dyrektor archiwów państwowych dr. D. Nałęcz. Doszło do indywidualnych rozmów z
      pracownikanmi. To dopiero materiał na artykuł...
    • Gość: gość portalu Re: Był mobbing w VI LO IP: 217.173.202.* 14.02.05, 20:35
      Taką dyrektor należy zdymisjonować, natychmiast, jest wyrok sądy pracy.
    • Gość: sebastian Zyla, Wegrzynska i Krawczyk to byla grupa... IP: 62.233.201.* 15.02.05, 09:28
      wladze w latach osiemdziesiatych w 5-tce. Nie moge Krawczykowej z Wegrzynska
      wybaczyc ze zakosila mi rakietki do ping ponga!!! Cala wspaniala trojca: Zyla,
      Wegrzynska i Krawczyk to byla grupa ktora wzbudzala postrach w szkole.
      Zachowywaly sie jakby to byl ich prywatny folwark w ktorym nauczyciele byli
      podludzmi a dzieci zwierzetami... Fatalnie wspominam te czasy. Dzis z
      satysfakcja patrze ze dobrano im sie do skóry. Najwyzszy czas
      • Gość: piątkowicz Re: Zyla, Wegrzynska i Krawczyk to byla grupa... IP: 213.238.120.* 15.02.05, 20:10
        A prop, w szkole nr. 5 uczyła też pani Chudzikiewicz.
    • Gość: Rodzic Re: Był mobbing w VI LO IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:54
      Jak się okazuje to w tej szkole panuje nie tylko mobbing ale także totalny
      bałagan i brak organizacji pracy nauczycieli. Wszystko potem odbija się na
      nauce uczniów. Wydział Oświaty UM i Kuratorium w czasie kontroli jak zwykle nic
      nie znajdą. Wystarczy przyjść do szkoły raz w miesiącu na konsultacje lub
      zebrania rodziców, a ponadto sprawdzić wyniki egzaminów maturalnych z ostatnich
      lat i wszystko będzie jasne!
    • Gość: syk Re: Był mobbing w VI LO IP: 213.199.252.* 15.02.05, 18:03
      nie jestem zwolennikiem pani dyrektor Krawczyk, powinna juz dawno ustąpić z
      tego stanowiska..... ale rodzicu co ma wynik egzaminu maturalnego w ostatnich
      latach do tego??? przeciez o wszystkim decyduje przede wszystkim nabór , a
      ten jak wszystkim wiadomo jest slaby w VI LO czy np w IV LO... to akurat nie
      jest wina dyrektora ani szkoly tylko wynik jawnej segregacji uczniow w
      opolu.
      • Gość: Rodzic Re: Był mobbing w VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:49
        Syk ma rację. Do liceum nr VI poszli uczniowie, którzy zebrali około 100-110
        punktów łącznie z egzaminów i świadectwa. Do II i III LO uczniowie mieli od 170
        w górę. Więc o co te pretensje?
        • Gość: obserwator Re: Był mobbing w VI LO IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.02.05, 17:55
          To prawda że liceum nr III i II przyjmuje młodzież z największą liczbą punktów
          i wcale nie dziwię się że mają osiągnięcia, olimpijczyków a ja myślę że sztuką
          jest mieć sla i ją doprowadzić do sukcesów.
          • Gość: MS Re: Był mobbing w VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:00
            Nauczyciele z II i III potrafią pracować z każdą młodzieżą nie tylko uzdonioną.
            Absolwenci tych szkół w 95% dostają się na wymarzone studia, to dla rodziców
            jest miernik nie olimpiady i konkursy.
            • Gość: Rodzic Re: Był mobbing w VI LO IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.02.05, 18:44
              nauczyciele na pewno potrafią pracować ale ilu z ich uczniów musi brać
              korepetycje z różnych przedmiotów i słono płacic to chyba nie wiedzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka