Gość: zapolszczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:04 a moze mieszkancy z blokow schowaliby sniego do piwnicy. nie musialbym go nosic na ogrod. bu ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapolszczanin 2 Kto zasypal Zapolska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:23 bKto zasypal Zapolska? a) kosmici, b) bywalcy Krasnala, c) mieszkancy blokow. pozdro narka ziomal z domka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapolszczanin 3 prosze pani a z domkow z psami wychodza pod balkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:25 prosze pani a mieszkancy z domkow wychodza z pasmi pod balkony srac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapolszczanin 4 lyzwy zamiast spojlerow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:29 moze tak zamienic samochod ze spojlerem na snowboards i lyzwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapolszczanin 5 helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:31 proponuje z dachu zrobic ladowisko dla helikopterow dla pani Ireny Nowakowskiej i Beaty Mikolaszewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapolszczanin 6 zadaszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:33 wysuwam wniosek na radzie miasta o zadaszenie naszej wspanialej ulicy zapolskiej i abysmy mieli gdzie usowac snieg proponuje wyburzyc te obskurne bloki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxapolszczanin 7 zawody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:35 a ja proponuje dla zimali z blokow zjazdy na beleczym z balkonow na lod zalegajacy na zapolskiej i do auta zaparkowanego na 1go maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wek@pf.pl Re: Lód na Zapolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:08 No tak, to ja proponuje nowa ustawe, niech bedzie, ze wlasciciel domku ma odgarniac nie tylko chodnik, ale jeszcze ulice i problem sniegu i lodu w calym kraju bedzie rozwiazany. A to, ze przez cala zime wlasciciele domkow nie beda nic innego robic, tylko biegac z lopata i uganiac sie za sniegiem to niewielki efekt uboczny. No i beda szczesliwi placac roznego rodzaju podatki i oplaty, ktore niby maja isc na utrzymanie drog, a otrzymujac w zamian... nic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapolszczanin 8 sanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:33 ja proponuje kupic konie i sanie, niech ci ze spojlerami sprzedadza samochody i choduja konie w piwnicach zamiast szczurow. Odpowiedz Link Zgłoś