Dodaj do ulubionych

Lód na Zapolskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:04
a moze mieszkancy z blokow schowaliby sniego do piwnicy. nie musialbym go
nosic na ogrod. bu ha ha.
Obserwuj wątek
    • Gość: zapolszczanin 2 Kto zasypal Zapolska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:23
      bKto zasypal Zapolska? a) kosmici, b) bywalcy Krasnala, c) mieszkancy blokow.
      pozdro narka ziomal z domka.
    • Gość: zapolszczanin 3 prosze pani a z domkow z psami wychodza pod balkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:25
      prosze pani a mieszkancy z domkow wychodza z pasmi pod balkony srac.
    • Gość: zapolszczanin 4 lyzwy zamiast spojlerow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:29
      moze tak zamienic samochod ze spojlerem na snowboards i lyzwy?
    • Gość: zapolszczanin 5 helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:31
      proponuje z dachu zrobic ladowisko dla helikopterow dla pani Ireny Nowakowskiej
      i Beaty Mikolaszewskiej.
    • Gość: zapolszczanin 6 zadaszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:33
      wysuwam wniosek na radzie miasta o zadaszenie naszej wspanialej ulicy
      zapolskiej i abysmy mieli gdzie usowac snieg proponuje wyburzyc te obskurne
      bloki.
    • Gość: zxapolszczanin 7 zawody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:35
      a ja proponuje dla zimali z blokow zjazdy na beleczym z balkonow na lod
      zalegajacy na zapolskiej i do auta zaparkowanego na 1go maja.
    • Gość: wek@pf.pl Re: Lód na Zapolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:08
      No tak, to ja proponuje nowa ustawe, niech bedzie, ze wlasciciel domku ma
      odgarniac nie tylko chodnik, ale jeszcze ulice i problem sniegu i lodu w calym
      kraju bedzie rozwiazany. A to, ze przez cala zime wlasciciele domkow nie beda
      nic innego robic, tylko biegac z lopata i uganiac sie za sniegiem to niewielki
      efekt uboczny. No i beda szczesliwi placac roznego rodzaju podatki i oplaty,
      ktore niby maja isc na utrzymanie drog, a otrzymujac w zamian... nic :-)
    • Gość: zapolszczanin 8 sanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:33
      ja proponuje kupic konie i sanie, niech ci ze spojlerami sprzedadza samochody i
      choduja konie w piwnicach zamiast szczurow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka