Gość: euskadi Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 19:03 Ja też - wkońcu gra tam nasz człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 29.06.02, 19:12 Nie chodzi tylko o Klose, chociaz ma na to duzy wplyw. Niemcy to przeciez Europejczycy, grajacy bardziej w "noge" a nie w sztuczki z reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwab Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.mia.bellsouth.net 29.06.02, 20:37 ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 29.06.02, 22:00 Ja"nie" debica-przeczytal pan moje argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LooZ^ Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.Ninth.biz 30.06.02, 00:13 Ja nie. Czemu ? 1) Nienawidze ich 2) Graja beznadziejny futbol 3) Gra tam pewien zdrajca I mam pytanie do Pana... Jaki to "nasz" czlowiek ? Wypial sie na Polske i Opole... Niech nie liczy ze przy przyjezdzie do Opola bedzie mile witany. Odpowiedz Link Zgłoś
buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 30.06.02, 00:40 gdyby zostal w Polsce to czy gralby teraz w reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LooZ^ Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.Ninth.biz 30.06.02, 02:12 Nie wiem. Wiem natomiast, ze nigdy nie zdradzilbym kraju w ktorym sie urodzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 30.06.02, 09:11 Taaaaak,prawie kazdy Slonzok kibicuje Niemcom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 30.06.02, 11:54 pamietajcie o tym ze Klose jest Niemcem, tak juz zostanie a my tylko mozemy gdybac co by bylo gdyby. Kibicuje Niemcom bo to moja druga druzyna po reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euskadi do LooZ'a IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:23 Jak kto�, kto nie jest Polakiem moze zdradzić Polske????? Czyzbys zapomniał, że na Górnym Slasku mieszkajš także NIemcy i �lšzacy (a nie sami tylko Polacy). Polska tez gra beznadziejny futbol - czyżby� im też nie kibicował??? A na tak "racjonalne" argumenty jak nienawidzę ich nie odpowiadam. Go�ć portalu: LooZ^ napisał(a): > Ja nie. Czemu ? > 1) Nienawidze ich > 2) Graja beznadziejny futbol > 3) Gra tam pewien zdrajca > > I mam pytanie do Pana... Jaki to "nasz" czlowiek ? Wypial sie na Polske i > Opole... Niech nie liczy ze przy przyjezdzie do Opola bedzie mile witany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LooZ^ Re: do LooZ'a IP: *.Ninth.biz 30.06.02, 19:36 Jakos jego rodzice czuli sie Polakami. A zreszta koncze temat Klose, skoro nigdy nie rozwazal gry w reprezentacji Polski to jest dla mnie nikim. Dla mnie nienawisc jest bardzo racjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do LooZ'a 30.06.02, 20:02 Jak ktos nienawidzi, to TY, ale za to nie potrafisz, jestes POLAKIEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euskadi Re: do LooZ'a IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 18:11 a rozmawiales z jego rodzicami??? Pozatym czy synowie Brzezinskiego czuja sie Polakami???? - chyba wiesz kto to Brzezinski Czy to jakis wiekszy zaszczyt grac dla reprezentacji Polski niz dla Niemiec? - ale skoro skonczyly Ci sie argumenty w sprawie Klosego i chcesz zakonczyc temat - to oki, nie bede Cie przemeczal. Nienawisc nie jest racjonalnym argumenten, nienawisc ZASLEPIA - jestes tego doskonalym dowodem Gość portalu: LooZ^ napisał(a): > Jakos jego rodzice czuli sie Polakami. A zreszta koncze temat Klose, skoro > nigdy nie rozwazal gry w reprezentacji Polski to jest dla mnie nikim. Dla mnie > nienawisc jest bardzo racjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś