Dodaj do ulubionych

Czy ktos kibicuje jutro Niemcom

29.06.02, 18:19
Ja napewno
Obserwuj wątek
    • Gość: euskadi Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 19:03
      Ja też - wkońcu gra tam nasz człowiek.
      • buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 29.06.02, 19:12
        Nie chodzi tylko o Klose, chociaz ma na to duzy wplyw. Niemcy to przeciez
        Europejczycy, grajacy bardziej w "noge" a nie w sztuczki z reklamy
        • Gość: szwab Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.mia.bellsouth.net 29.06.02, 20:37
          ja nie
          • buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 29.06.02, 22:00
            Ja"nie" debica-przeczytal pan moje argumenty?
            • Gość: LooZ^ Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.Ninth.biz 30.06.02, 00:13
              Ja nie. Czemu ?
              1) Nienawidze ich
              2) Graja beznadziejny futbol
              3) Gra tam pewien zdrajca

I mam pytanie do Pana... Jaki to "nasz" czlowiek ? Wypial sie na Polske i
              Opole... Niech nie liczy ze przy przyjezdzie do Opola bedzie mile witany.
              • buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 30.06.02, 00:40
                gdyby zostal w Polsce to czy gralby teraz w reprezentacji
                • Gość: LooZ^ Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom IP: *.Ninth.biz 30.06.02, 02:12
                  Nie wiem. Wiem natomiast, ze nigdy nie zdradzilbym kraju w ktorym sie urodzilem.
                  • ballest Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 30.06.02, 09:11

Taaaaak,prawie kazdy Slonzok kibicuje Niemcom!!!
                  • buu3 Re: Czy ktos kibicuje jutro Niemcom 30.06.02, 11:54
                    pamietajcie o tym ze Klose jest Niemcem, tak juz zostanie a my tylko mozemy
                    gdybac co by bylo gdyby. Kibicuje Niemcom bo to moja druga druzyna po
                    reprezentacji Polski.
              • Gość: euskadi do LooZ'a IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:23
                Jak kto�, kto nie jest Polakiem moze zdradzić Polske?????
                Czyzbys zapomniał, że na Górnym Slasku mieszkajš także NIemcy i �lšzacy (a nie
                sami tylko Polacy).

Polska tez gra beznadziejny futbol - czyżby� im też nie kibicował???
                A na tak "racjonalne" argumenty jak nienawidzę ich nie odpowiadam.

Go�ć portalu: LooZ^ napisał(a):

> Ja nie. Czemu ?
                > 1) Nienawidze ich
                > 2) Graja beznadziejny futbol
                > 3) Gra tam pewien zdrajca
                >
                > I mam pytanie do Pana... Jaki to "nasz" czlowiek ? Wypial sie na Polske i
                > Opole... Niech nie liczy ze przy przyjezdzie do Opola bedzie mile witany.

• Gość: LooZ^ Re: do LooZ'a IP: *.Ninth.biz 30.06.02, 19:36
                  Jakos jego rodzice czuli sie Polakami. A zreszta koncze temat Klose, skoro
                  nigdy nie rozwazal gry w reprezentacji Polski to jest dla mnie nikim. Dla mnie
                  nienawisc jest bardzo racjonalna.
                  • ballest Re: do LooZ'a 30.06.02, 20:02
                    Jak ktos nienawidzi, to TY, ale za to nie potrafisz, jestes POLAKIEM !!!
                  • Gość: euskadi Re: do LooZ'a IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 18:11
                    a rozmawiales z jego rodzicami???

Pozatym czy synowie Brzezinskiego czuja sie Polakami???? - chyba wiesz kto to
                    Brzezinski

Czy to jakis wiekszy zaszczyt grac dla reprezentacji Polski niz dla Niemiec? -
                    ale skoro skonczyly Ci sie argumenty w sprawie Klosego i chcesz zakonczyc temat -
                    to oki, nie bede Cie przemeczal.

Nienawisc nie jest racjonalnym argumenten, nienawisc ZASLEPIA - jestes tego
                    doskonalym dowodem

Gość portalu: LooZ^ napisał(a):

> Jakos jego rodzice czuli sie Polakami. A zreszta koncze temat Klose, skoro
                    > nigdy nie rozwazal gry w reprezentacji Polski to jest dla mnie nikim. Dla mnie
                    > nienawisc jest bardzo racjonalna.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka