Dodaj do ulubionych

Tatiana Okupacja -poracha festiwalu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:40
Kto wpuścił osobę o kompromitującym poziomie intelektualnym do prowadzenia
Premier na Festiwalu:

1) wulgarny ton głosu
2) prymitywne dowcipkowanie
3) ubogi repertuar słów

Turlaj dropsa Okupacjo, zachowujesz się jak vice-oborowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: moi Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:05
      mówi co jej napisali. Chyba nie myślisz, że prowadzący mówią "od siebie"?
      • Gość: bingo Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 23:27
        Premiery byly ok.
    • l.george.l Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu 10.06.05, 23:45
      Co Ty gadasz. Perfekcyjna dykcja, niebywały urok osobisty, uroda, piękny
      uśmiech, doskonała improwizacja.

Poznań pozdrawia Opole, oglądamy Was zawzięcie.
      • Gość: maria Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:06
        Mów za siebie a nie powołuj się na miasto w którym mieszkasz.
        Wiało polską prowincją w stylu jesteśmy fajni,
        robimy show na luzie, tylko brak kindersztuby,
        braki w słownictwie, sztampowy ciężkawy dowcip,
        nadrabiamy krzykliwością.

A o uroku, urodzie to każdy może wypisywać co chce.
        Reasumując: na bezrybiu i rak ryba.
        • Gość: Adam Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:39
          oj nieładnie!
    • Gość: byczek z Goslawic Opole - OBORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.05, 23:46
      Ale macie Festiwal. Same warchlaki. Opole wies ozylo na 3 dni. Gwiazdy wyjada i
      znow prowincja (gnoj Z Goslawic dolatuje az na RYNEK). Na cale szczescie
      amfiteatr jest kilka metrow dalej. Gdyby doszlo to Gawlinski zaspiewalby jak
      nalezy ( a propos Wilki mamy swoje w ZOO) Zatem nasteony Festiwal Zrobcie W ZOO
      (Gorylki sie uciesza rykiem Wilkow). To tyle na teraz bo jeszcze przezywam
      transmisje Wielkiego koncertu przez I-TVP (porazka).
      • Gość: Kuh [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.05, 23:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kuserek Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu 11.06.05, 07:50
      Mi sie ona podobała, byla świetna.
      • Gość: kkkk Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:25
        a mi też - czepiacie sie
      • Gość: okupowany Brawo Tatiana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:16
        Wdzięczna, naturalna, widać ze obyta ze sceną, inteligentna- przyjemnie się tej
        pary słuchało. Brawo Tatiana! Chciałbym być częściej pod Twoją okupacją.
    • k100 Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu 12.06.05, 13:01
      Duet Orlos z Tatiana byl wspanialy.
      Brawo, brawo, brawo.
      • Gość: postępowy rolnik Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:25
        Piszta co chceta, wiochą jechało i basta. Rodzina broni, a ludzie swoje wiedzą.
        • Gość: miś uszatek słuchałem ipatrzyłem na ten duet z przyjemnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:12
          > Piszta co chceta, wiochą jechało i basta. Rodzina broni, a ludzie swoje wiedzą.

Postępowy rolniku,
          to już idź na to swoje pole i rozrzucaj TAM gnój...
          Zeby zrozumieć ten występ, to trzeba umieć nie tylko rzepę siać!
          Trzeba umieć słuchać i rozumieć również to co między wierszami.
          • Gość: postepowy rolnik miastowy to sie naczyta Życia na gorąco, Galij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:43
            Miastowy to czyta gazetki takie jak Życie na gorąco, Gala, Naj
            a tam same ploty i pierdoły
            Potem sobie myśli, ze jak tam się naczyta o tej panience Tatianie,
            to już jest correct.
            A ja się pytam: co wolisz - truskawkę na gnoju, czy na nawozach sztucznych ?

Na eurowizji w zeszłym roku szybko się na niej poznali i nawet to że galotach
            występowała nic jej nie pomogło. A naród orzekł, ze to prześladowania polskich
            artystów. I teraz w nogrodę na farmie w Opolu zrekompensowali jej ten występ.

Po co ja ma rozrucać w tym układzie gnój, przecież w ludzkich głowach jest go
            tyle .... że ho ho ho - nidźwiadku uszatku.
            • Gość: truskawa "Zacznij od Bacha" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:05
              > Po co ja ma rozrucać w tym układzie gnój, przecież w ludzkich głowach jest go
              > tyle .... że ho ho ho
              Zacznij od swojej, rozrzucaj te swoje mądrości po polach i
              łąkach..."Pogadaj",roślinki to lubią...
      • Gość: Opolanka Re: Tatiana Okupacja -poracha festiwalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:48
        Zgadzam się! Byli o wielem lepsi od pary prowadzącej w drugim dniu. Którzy ani
        ciekawie nie mówili a ubrani byli jakby na 2 różne imprezy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka