Dodaj do ulubionych

Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:24
Wreszcie będziemy mieli posła z prawdziwego zdarzenia, który potrafi zadbać o
Opolszczyznę.
Obserwuj wątek
    • marmullo Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 27.06.05, 20:27
      Amen.
      • svatopluk Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 27.06.05, 20:55
        nie wierze w mesjaszy politycznych!
        mielismy juz kilku.
        • Gość: lump Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:21
          Jałowiecki też miał być uczciwy i wspaniały - jako gość z TAKIM życiorysem a
          jest jak jest... dlatego nie ma się co zachwycać - zostanie posłem i zobaczymy
          co będzie?
          jak jak to wysztsko widze to wiem, że już na wybory nie pojde, nie wiem kogo wybrac
    • Gość: Silesiosaurus Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:47
      Ja mu wierzę. Pamiętam jego wypowiedź z Trybuny Opolskiej pół roku temu,że
      nieudacznictwo obecnie rządzących jest teraz tak wielkie, że nawet gdyby nagle
      na Opolszczyźnie trysnęła ropa czy odkryto diamenty to dla rządzącej regionem
      koalicji SLD - Mniejszość byłoby to największym nieszczęściem, bo nie
      wiedzieliby co z tym zrobić. Tak jak przez kilka lat, do dziś nie wiedzieli co
      zrobić z Krasiejowem, czy jak wykorzystać bliskość autostrady.
    • Gość: Achim Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:55
      Słyszałem że Kłosowskiego popierają rodowici Ślązacy - wreszcie!
      Sam jestem autochtonem i cieszę się z tego bardzo.
    • Gość: Hadziaj Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:57
      Ej hopie bedziesz ty miał jak się Kroll dowie.
    • Gość: Zygfrid Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:21
      Wszyscy Ślązacy głosują na PiS
      • svatopluk Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 28.06.05, 17:26
        tylko z jakich powodow maja Slazacy i nie-Slazacy na ten PiS glosowac?
        co tekiego nam obiecuja?
        walke ze starymi ukladami?
        fajnie, igrzyska beda!
        a gdzie chleb?
    • Gość: pudel Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:14
      Chleb w faterlandzie, a głosowanie tutaj w Polsce.
    • Gość: tutejszy z paszpor Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:21
      Drogi Swatopluku jak Ślązacy zagłosują na Kłosowskiego to wierzę, że nie będą
      musieli jeździć do Niemiec żeby tam zarabiać na Polski chleb i zostawiać
      miesiącami rodzin. Co dla Ślązaków przez 16 lat posłowania zrobili Posłowie
      Mniejszości Kroll i Paździor????????????
      • svatopluk Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 28.06.05, 20:34
        w cuda nie wierze!
        nie-Slazacy przecierz tez wyjezdzaja!

ale lepiej mogloby byc!
        wiec co pan Klosowski proponuje?
    • miejscowy2 Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 28.06.05, 23:11
      dobrze sie że niedługo się wyprowadzam z piastowskiego grodu i tego momentu nie
      doczekam...
    • Gość: wąski Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:37
      zgadzam się ten facet jest twardy i uczciwy
    • Gość: sidi Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:46
      Nie przepadam za nim, ale jak słyszę o jakimś Korzeniewskim z Praszki czy
      Jarmuziewiczu, który na koniec posłowania obudził się i zaprasza do siebie
      ludzi, albo o jakichś innych przywiezionych w teczkach z SDPL czy Samoobrony,
      to stokroć wolę jego.
    • Gość: Gudrun Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:01
      Ślązacy popierają Pana Kłosowskiego.
      • Gość: miejscowy Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: 83.71.56.* 12.07.05, 21:58
        Pan Slawomir Klosowski - prosze nie glosujcie na niego.
        Znam tego pana od kilku lat i niestety nie zaprezentowal sie z dobrej strony. Tak sie poukladalo, ze chcac nie chcac jestem blisko pana Klosowskiego i prosze mi wiezyc - nie jest on warty Waszego glosu.
        Nie jest on uczciwy - klamca to zwykly i cham. Za to twardy jest - jak kamien. Wzody pewnie tez ma.
        Slazacy! Prosze glosujcie lepiej na Krolla!!
        Polacy! Glosujce wedlug uznania tylko nie na to..

miejscowy
        • Gość: Tadek Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:02
          Jeżeli piszesz o kimś takie rzeczy i uważasz że masz takie prawo to powinieneś
          się pod tym podpisać imieniem i nazwiskiem.

Skoro tego nie robisz to mogę jedynie stwierdzić iż to co napisałeś to jest
          wierutna bzdura a ty jesteś nikczemnikiem, szują oraz łajdakiem niegodnym
          rozmowy.

Przykro się robi gdy się czyta wypociny kilku lub jednego pajaca który może
          wszystkich mieszać z błotem a samemu być anonimowym, rozumiem iż należy
          krytykować osoby sprawujące władzę, pełniące wysokie funkcje społeczne. Krytyka
          jest potrzebna, do krytyki powinien się odnieść sam zainteresowany wtedy taka
          dyskusja miała by sens, i nauczyła by nas wszystkich demokracji ale ten brukowy
          język jakim się posługujecie nie nadaje się do niczego. Dlatego też przytoczę
          wam pewne znane przysłowie „Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie” weźcie
          sobie to pod rozwagę i ….. szanujcie bliźniego swego …..
    • Gość: Grzegorz Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:17
      Ja też znam Kłosowskiego. To uczciwy i uczynny człowiek, który nigdy mnie nie
      zawiódł. Dlatego anonimowy "miejscowy" kłamie.
      Szkoda tylko że dobre serce Kłosowskiego oraz jego wiara w uczciwość i
      lojalność ludzi pozwalało mu trzymać koło siebie takich fałszywców
      jak "miejscowy". Wiele razy mówiłem mu żeby aż tak nie ufał otoczeniu - on mi
      odpowiadał, że ludzie z natury są dobrzy i trzeba dawać im szansę.
      Tak myślą tylko ludzie wielkiego pokroju, pozbawieni kompleksów i strachu przed
      utratą pozycji.
      "Miejscowy" w swoim wpisie ma tylko rację w tym że Kłosowski jest twardy jak
      skała, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. I to też jest jego zaleta a nie wada.
      Ślązacy poznali się już na nim a z czasem przekonają się do niego całkowicie,
      oby tylko nie za późno bo straci cała Opolszczyzna.
      • Gość: prawda Re: Kłosowski to ... IP: 85.219.148.* 13.07.05, 10:03
        heh,śmiechu warte.
        Ten facet to chodząca góra kompleksów przepelniona strachem.
        Większość kolegów się na Tobie kolego poznala,na klamstwie daleko nie
        zajedziesz.
        Wstyd,wstyd,wstyd.
        • Gość: rzeczywistość Re: Kłosowski to ... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 10:24
          "Prawda" ty z prawda nie masz nic wspólnego bezczelnie kłamiesz i oczerniasz
          Kłosowskiego, robisz to z zawiści i podłości, kanalio. Jesteś na pewno z
          bliskiego kręgu Kłosowkiego i nie możesz znieść, że on jest od ciebie padalcu
          lepszy.
    • Gość: Witek Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:01
      Ma Pan nasze głosy, trzymamy kciuki.
      • Gość: Życzliwy Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.05, 18:16
        Panie Sławku Kłosowski gratulujemy ma Pan również nasze głosy i naszego
        środowiska oświatowego województwa opolskiego. Brawo tak trzymać. Goń z swojego
        otoczenia faryzeuszy, zreszta wyborcy ich wyeliminują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka