Gość: Kazek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:24 Wreszcie będziemy mieli posła z prawdziwego zdarzenia, który potrafi zadbać o Opolszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svatopluk Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 27.06.05, 20:55 nie wierze w mesjaszy politycznych! mielismy juz kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:21 Jałowiecki też miał być uczciwy i wspaniały - jako gość z TAKIM życiorysem a jest jak jest... dlatego nie ma się co zachwycać - zostanie posłem i zobaczymy co będzie? jak jak to wysztsko widze to wiem, że już na wybory nie pojde, nie wiem kogo wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesiosaurus Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:47 Ja mu wierzę. Pamiętam jego wypowiedź z Trybuny Opolskiej pół roku temu,że nieudacznictwo obecnie rządzących jest teraz tak wielkie, że nawet gdyby nagle na Opolszczyźnie trysnęła ropa czy odkryto diamenty to dla rządzącej regionem koalicji SLD - Mniejszość byłoby to największym nieszczęściem, bo nie wiedzieliby co z tym zrobić. Tak jak przez kilka lat, do dziś nie wiedzieli co zrobić z Krasiejowem, czy jak wykorzystać bliskość autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:55 Słyszałem że Kłosowskiego popierają rodowici Ślązacy - wreszcie! Sam jestem autochtonem i cieszę się z tego bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadziaj Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:57 Ej hopie bedziesz ty miał jak się Kroll dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfrid Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:21 Wszyscy Ślązacy głosują na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
svatopluk Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 28.06.05, 17:26 tylko z jakich powodow maja Slazacy i nie-Slazacy na ten PiS glosowac? co tekiego nam obiecuja? walke ze starymi ukladami? fajnie, igrzyska beda! a gdzie chleb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudel Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:14 Chleb w faterlandzie, a głosowanie tutaj w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy z paszpor Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:21 Drogi Swatopluku jak Ślązacy zagłosują na Kłosowskiego to wierzę, że nie będą musieli jeździć do Niemiec żeby tam zarabiać na Polski chleb i zostawiać miesiącami rodzin. Co dla Ślązaków przez 16 lat posłowania zrobili Posłowie Mniejszości Kroll i Paździor???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
svatopluk Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 28.06.05, 20:34 w cuda nie wierze! nie-Slazacy przecierz tez wyjezdzaja! ale lepiej mogloby byc! wiec co pan Klosowski proponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny 28.06.05, 23:11 dobrze sie że niedługo się wyprowadzam z piastowskiego grodu i tego momentu nie doczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:37 zgadzam się ten facet jest twardy i uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidi Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:46 Nie przepadam za nim, ale jak słyszę o jakimś Korzeniewskim z Praszki czy Jarmuziewiczu, który na koniec posłowania obudził się i zaprasza do siebie ludzi, albo o jakichś innych przywiezionych w teczkach z SDPL czy Samoobrony, to stokroć wolę jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gudrun Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:01 Ślązacy popierają Pana Kłosowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: 83.71.56.* 12.07.05, 21:58 Pan Slawomir Klosowski - prosze nie glosujcie na niego. Znam tego pana od kilku lat i niestety nie zaprezentowal sie z dobrej strony. Tak sie poukladalo, ze chcac nie chcac jestem blisko pana Klosowskiego i prosze mi wiezyc - nie jest on warty Waszego glosu. Nie jest on uczciwy - klamca to zwykly i cham. Za to twardy jest - jak kamien. Wzody pewnie tez ma. Slazacy! Prosze glosujcie lepiej na Krolla!! Polacy! Glosujce wedlug uznania tylko nie na to.. miejscowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:02 Jeżeli piszesz o kimś takie rzeczy i uważasz że masz takie prawo to powinieneś się pod tym podpisać imieniem i nazwiskiem. Skoro tego nie robisz to mogę jedynie stwierdzić iż to co napisałeś to jest wierutna bzdura a ty jesteś nikczemnikiem, szują oraz łajdakiem niegodnym rozmowy. Przykro się robi gdy się czyta wypociny kilku lub jednego pajaca który może wszystkich mieszać z błotem a samemu być anonimowym, rozumiem iż należy krytykować osoby sprawujące władzę, pełniące wysokie funkcje społeczne. Krytyka jest potrzebna, do krytyki powinien się odnieść sam zainteresowany wtedy taka dyskusja miała by sens, i nauczyła by nas wszystkich demokracji ale ten brukowy język jakim się posługujecie nie nadaje się do niczego. Dlatego też przytoczę wam pewne znane przysłowie „Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie” weźcie sobie to pod rozwagę i ….. szanujcie bliźniego swego ….. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:17 Ja też znam Kłosowskiego. To uczciwy i uczynny człowiek, który nigdy mnie nie zawiódł. Dlatego anonimowy "miejscowy" kłamie. Szkoda tylko że dobre serce Kłosowskiego oraz jego wiara w uczciwość i lojalność ludzi pozwalało mu trzymać koło siebie takich fałszywców jak "miejscowy". Wiele razy mówiłem mu żeby aż tak nie ufał otoczeniu - on mi odpowiadał, że ludzie z natury są dobrzy i trzeba dawać im szansę. Tak myślą tylko ludzie wielkiego pokroju, pozbawieni kompleksów i strachu przed utratą pozycji. "Miejscowy" w swoim wpisie ma tylko rację w tym że Kłosowski jest twardy jak skała, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. I to też jest jego zaleta a nie wada. Ślązacy poznali się już na nim a z czasem przekonają się do niego całkowicie, oby tylko nie za późno bo straci cała Opolszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Kłosowski to ... IP: 85.219.148.* 13.07.05, 10:03 heh,śmiechu warte. Ten facet to chodząca góra kompleksów przepelniona strachem. Większość kolegów się na Tobie kolego poznala,na klamstwie daleko nie zajedziesz. Wstyd,wstyd,wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeczywistość Re: Kłosowski to ... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 10:24 "Prawda" ty z prawda nie masz nic wspólnego bezczelnie kłamiesz i oczerniasz Kłosowskiego, robisz to z zawiści i podłości, kanalio. Jesteś na pewno z bliskiego kręgu Kłosowkiego i nie możesz znieść, że on jest od ciebie padalcu lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:01 Ma Pan nasze głosy, trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Kłosowski to nadzieja Opolszczyzny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.05, 18:16 Panie Sławku Kłosowski gratulujemy ma Pan również nasze głosy i naszego środowiska oświatowego województwa opolskiego. Brawo tak trzymać. Goń z swojego otoczenia faryzeuszy, zreszta wyborcy ich wyeliminują. Odpowiedz Link Zgłoś