khinga 01.09.07, 12:23 co preferujecie u siebie i u partnera?) stringi, bokserki, figi czy może stare, dobre reformy?)) ja czuję sie w standardowych majteczkach jakaś "zabudowana") Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 01.09.07, 12:30 Wszystko jest zależne od sytuacji ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
khinga Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 01.09.07, 12:32 tzn? do pracy inny rodzaj i na spacer, imprezę? Rozumiem wizualnie,ale rodzaj? Odpowiedz Link
majowa_kim Re: Weekendowo.. o bieliźnie.. ale inaczej;) 01.09.07, 13:10 ""Pamiętam tę Sobotę.. Wyjęła mnie z duszącej foliowej torebki, z szuflady bieliźniarki.. Uśmiechnęła się kącikiem ust na myśl, co czeka Ją tej nocy.. Pachnąca, napojona balsamem skóra Jej nogi, gładko wsuwała się we mnie aż po górę uda, gdzie zatrzymała się moja misterna koronka.. Przeszedł mnie dreszcz, gdy Jej jedwabna suknia orzeźwiająco otuliła mnie chłodem.. Popatrzyła raz jeszcze w lustro, wsunęła stópki w lekkie szpileczki i wybiegła z sercem pierwszy raz wymykającej się na randkę nastolatki.. Nigdy Go nie widziała.. Kochała Jego słowa, Jego głęboki, ciepły głos.. Nie chciała nawet wiedzieć, jak On wygląda.. Znali się tak krótko i tak bardzo na odległość, ale.. wiedziała, że pragnie być choć przez chwilę Jego.. że nic nie zdołałoby Jej przywrócić trzeźwości działania tego wieczora.. Z bijącym sercem przeczytała na małym ekraniku 'jestem.. czekam na Ciebie..' Nie słyszała nic, poza szumem krwi w żyłach.. Rozejrzała się po parku, szukając Jego spojrzenia.. Podszedł po cichu i odgarnął Jej włosy z karku.. Dotknął ustami i szepnął cicho 'wiem, że to Ty..' Odwróciła się szybko i wreszcie spotkała Jego oczy.. Wtopiła się drżącymi ustami, witając Jego mięciutkie wargi, smak oddechu.. 'Jesteś...' szepnęła i czuła, że unosi się nad ziemią ze strachu, z ekscytacji.. Przespacerował się palcami po Jej ramieniu, zatrzymał na dłoni.. Głaskał jej wnętrze, a Ona mrużyła oczy, cicho pomrukując, jak kotka.. Nie zdążyli zjeść planowanej kolacji, dziś nawet nie pamiętają, co jedli.. Znaleźli się TAM szybko... Zapytał Ją wzrokiem, czy na pewno tego chce i.. Po chwili dotykał Jej rozgorączkowanej skóry.. Nim zamknęły się drzwi, Ich głód krzyczał o nasycenie.. Przycisnął Ją mocno do siebie - tak, by czuła Jego pragnienie.. Odwrócił Ją i powoli podziękował sukni za ten wieczór - dla niej już się skończył.. Otulał Jej plecy ustami.. Zlizywał, lśniące ciepłym płomieniem ciekawskich oczu świec, kropelki potu z prężacej się skóry.. Uniósł Ją i oparł o stolik.. Długo jeszcze igrał z Jej Ciałem, nim patrząc z bliska w dzikie oczy, karmił się widokiem, gdy stawała się Jego... Do dna.. Do końca.. .. że ja się nie porwałam albo nie stopiłam ze wstydu wtedy, to nie wiem..."" Pewna lewa pończoszka ___________________ ..jak widać, nawet nie zauważono fasonu, materii i modelu czegoś tak banalnego, jak majteczki Ale może następnym razem.. Pozdrawiam.. ""kim_05"" - z uwagi na włam, a następnie trollowanie, jako ja (przyznam, niezmiernie udane niestety..) - odnowiona Ponoć teraz mni już nic nie grozi heh Odpowiedz Link
blondie_2 Re: Weekendowo.. o bieliźnie.. ale inaczej;) 01.09.07, 18:15 a czy to była sobota 18 sierpnia? Odpowiedz Link
majowa_kim Re: Weekendowo.. o bieliźnie.. ale inaczej;) 01.09.07, 18:56 nie.. to była Sobota w wyobraźni)) Odpowiedz Link
debest3 Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 01.09.07, 14:17 ja u kobiety to preferuję raczej brak bielizny)ale rozumiem ze czasem może podwiewać..to juz niech będą stringi.....jakoś barchany wywołują u mnie negatywne wrażenie Odpowiedz Link
debest3 Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 02.09.07, 15:37 czemu pytasz?przecież pytanie było o partnera...chyba nie moge nim być sam dla siebie ale ja noszę bokserki...uważam ze fajnie uszyte wyglądają o wiele lepiej niż stringi..więcej zasłaniają..jest większe pole do popisu dla wyobraźni...ha ha Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 02.09.07, 11:17 ja tam wole stringi ale wiadomo, że są dni w których dla kobiety wygodniej w pełnych majteczkach co do mężczyzn... ślipki czy bokserki... nie zastanawiałam się zresztą kobiety w mniejszym stopniu podniecają się wzrokowo więc może dlatego Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 02.09.07, 16:10 wole partnera bez bielizny ;P p.s. a u siebie z racji ze troche przytylam to mam w szafie seksowne figi ) (z koronka,i bez,biale ,czarne,turkusowe,czerwone i znajda sie tez jakies stringi w panterke) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Weekendowo...o bieliźnie;) 02.09.07, 19:49 moj mi mowi, ze "do twarzy mi bez"....wiec? ... )) Odpowiedz Link