Gość: ciekafski IP: 217.197.78.* 07.07.05, 18:37 a co ma piernik do wiatraka? bez sensu tytuł i treść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Specjalny autobus do zoo ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:19 Pewnie pisał go jakiś fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuś Re: Specjalny autobus do zoo ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:24 Idiota jakiś, co nie rozróznia ZOO o wystawy komercyjnej zwierzat hodowlanych, czyli trzody chlewnej, krów, owiec, strusi itp:). Cała Wyspa Pasieka i mieszkańcy innych części miasta czekają na autobus do ZOO, a ten dziennikarzyna robi im wodę z mózgu tytułem notaki prasowej, bo trudno to uznać za artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozio Re: Specjalny autobus do zoo ?? IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.05, 20:48 Hallo !!!!!!!!!!! Ludzie uspokujcie sie prosze , przeczytajcie ten artykul jeszcze raz ,szczegolnie te ukryte wiadomosci ktore zmajduja sie pomiedzy poczatkiem a koncem tago wspanialego artykulu. Ja musze wam zdradzic jak przeczytalem po raz trzeci i zrozumialem intencje autora to jestem zachwycony jego przenikliwoscia , jego trafieniem w sedno tematu. Bo to jest wspaniale ,odkrywac ukryte mysli tego aktora . Kto tego nie rozumi i potrafi tylko krytykowac ,proszony jest o milczenie . Tyle ukrytych informacji dawno w zadnym artykule w naszej (???) gazecie nie czytalem . Kiedys w przyszlosci ,gdy zostana wreszcie odkryte jego talety ( bo ma ich czyba wiele ) i zostanie obsypany roznymi nagrodami literackimi ,to zamilkniecie wszyscy . Sprobujcie juz teraz docenic jego wspanialy talet , co ja niemniejszym czynie. pozdrowienia jozio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupix Re: Specjalny autobus do zoo ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:09 Eeh Panie Adamie znów dałeś ciała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejak Re: Specjalny autobus do zoo ?? IP: 217.197.78.* 07.07.05, 22:55 A pewnie, że fachowiec - "ab". Znaczy się, zdaje się, że miszczu Barański raczył skrobnąć piórem w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
borus6 Re: Specjalny autobus do zoo 07.07.05, 22:05 A kiedy z Malinki do Wyspy Bolko???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Specjalny autobus do zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 01:05 Dziekujemy Ci - o przenikliwy guru opolskiej dziennikarki - za ukazanie motlochowi opolskiemu, ze i na Zaodrzu (czytaj w Bierkowicach) sa zwierzeta hodowlane i inne. Adas !!! Jestes WIELKI !!!!!!!!!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanka Re: Specjalny autobus do zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:01 Najgłupsza informacja, jaką czytałam. Co współnego ma skansen z zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Specjalny autobus do zoo IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 08.07.05, 10:57 A to mu sie poebało. Przecież chciał pisać o pożarze w wieżowcu Odpowiedz Link Zgłoś