Dodaj do ulubionych

Przewodniczący posprzątał

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 20:58
Jakie to sprzątanie.Przyjechał bo się boi,żeby mu z listy nie uciekli!!! Ten
człowiek nie wie gdzie żyje.Mówić pierdółki w rodzaju,że samoobrona zdobędzie
na opolszczyźnie 4-5 mandatów,to brak szacunku dla tych biednych
kandydatów.Uważa ich chyba za durni!!! Myśli,że ludzie nie czytają gazet.A na
dodatek spadają procenty i będą spadać,bo teraz to nie prasa i politycy będą
przeciwko Lepperowi.Teraz przeciwko niemu jest co najmniej połowa aktywu
Samoobrony!!! Sądzę,żeobecni kandydaci w czasie kampanii i po jej zakończeniu
będą się wstydzić,że wyrazili zgodę na kandydowanie, i jeszcze musieli daqć
po kilka tysięcy polskich zlp.Na dodatek Samoobronie będą grozić potężne kary
za sprzedawanie miejsc.A tak przy okazji to ile musiał dać pierwszy,żeby
osobiście A.Lepper wprowadził go na listę.
Obserwuj wątek
    • jedynak Re: Przewodniczący mianował III raz Tylaka 23.08.05, 21:18
      Ja jako były członek Samoobrony chcę złożyć gratulacje Henrykowi Tylakowi
      (Zależnemu od wyborców) z mianowania go po raz trzeci z kolei funkcji
      koordynatora najzacniejszej partii na Opolszczyźnie. swoja drogą mam nadziueję,
      że Tylak wesprze lidera listy do Sejmu Józka Stepkowskiego, bo ten solidny
      działacz zasługuje na wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bohdan Re: Przewodniczący mianował III raz Tylaka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 23:28
        Tylak jak wańka wstańka,albo ruskie babuszki,co którą odkryjesz to następna
        taka sama tyle,że mniejsza.Tak jest z p.Tylakiem.Coraz to mniejszy.Juz wkrotce
        zostanie koordynatorem koordynatorów,bo tylko tacy zostaną,zresztą ku uciesze
        Andrzeja Leppera.W Samoobronie zostaną A.Lepper.J.Maksymiuk,pracownicy biur i
        koordynatorzy koordynatorów,oraz koordynatorzy.Będzie to bardzo kadrowa
        partia!!!
        • Gość: Heniek T. Re: Lepper przekręca biednych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:08
          Na głównej stronie internetowej Samoobrony jest lista wszystkich kandydatów do
          Sejmu i Senatu, szkoda tylko że na tej liście nie ma wogóle kandydatów z
          opolszczyzny okręg 21. Według mojej oceny, brak kandydatów z opolskiego
          podyktowany jest tym, że jeszcze należnej doli nie uiścili. Daniny dla Lepra. A
          wiecie że Maksymiuk kandyduje z Krosna z pozycji nr 1, a jego córka z Kielc do
          Senatu poz. nr 1.
          To jest najbardziej przekrętna partia.
          • block-buster Nie glosujcie na kryminalistow.Sama brona do gnoju 24.08.05, 15:46
            Przeciez golym okiem widac,ze to totalny przekret.Towarzystwo wzajemnej
            adoracji,a dupki musza placic ogromna kase za pierwsze miejsce na liscie do
            kieszeni oborowego marszalka gnojowicy.On tak wlasnie wyobraza sobie demokracje.
    • Gość: Opole Pierwszy z listy nic nie mósiał płacić dostał to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:26
      miejsce za działalnośc w samoobronie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka