Gość: Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:06 Na co był chory Pan Macierzyński kiedy pracował w Urzędzie Wojewódzkim jako dyrektor gabinetu wojewody ? Chorował wtedy ponoć około 6 miesięcy – co zmogło tak zdrowego faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:10 jak to na co - na władzę !!!. Ja go pamiętam z tamtych czasów, trzeba się było jemu w pas kłaniać jak chodził po piętrach brrrrr brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: 213.17.241.* 15.11.05, 14:14 a nie poszedl może na macierzyńskie...?haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:15 chyba nie bo tego to jest troszke mniej hah ahah ah ah ah aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:16 Tak tak, pamiętamy go, to był ważniak, a potem na L4 i miał cały świat gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:38 tak pamietam, biegal do niejakiego no... obecnie prezesa MZK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:34 Ten koleś jest niezły, kiedyś był w SKL – teraz są wszyscy w PO, A Maciarek to gość od zadań specjalnych wysłano go jako desant do PiS-u żeby rozwalił organizację która przed wyborami była scementowana na tip top i co nie udało się jemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:44 dajcie jemu spokój, to co z tego ze poszedł na L4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Robert Macierzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:55 Robert miał wypadek, nogę miał zszywaną i normalne jest, że w takich przypadkach jest się chory! Po chorobowym powrócił do pracy. Potem dopiero podał się do dymisji razem z Panem Wojewodą. Sensacja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefirek MACIERZYŃSKI, GUDANIEC i URBANIEC IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 15.11.05, 17:53 Ludzie wspominają, że pierwszych z tematu dwóch facetów znalazło zatrudnienie u byłego wojewody z SKL z AWS, a jacy wtedy byli ważni ho, ho. Mówili ludzie, że wszystkie rozumy pozjadali, a szczególnie był ważny i mądry Macierzyński, bo Gudaniec nadrabiał uczynnością i w/g mnie stał z boku. Tak im bardzo zależało na utrzymaniu się przy robocie, że aż trudno uwierzyć, że Macierzyński był chorowity i był na zwolnieniu. Myślę, że teraz też by tak chcieli być ważnymi i mądrymi, może się jeszcze załapią. Coś nie mogę sobie przypomniec co wcześniej robił Urbaniec, podobno krecił się w pobliżu swoich kolegów. Mówił mi kumpel, że oni należą do jakiejś spółdzielni. Nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: MACIERZYŃSKI, GUDANIEC i URBANIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:37 oco chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Robert Macierzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:08 Co to był za wypadek i ile dni był na L4, bo mówią że 6 miesięcy - jak na szwy w nodze to trochę za dużo nie uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej 1 Re: Robert Macierzyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:05 Wiesz Andrzeju, że ten nic jest używana, ma to być jakaś zmyłka? ale to szczegół! Zauważ wczoraj w ciagu godziny jest 8 wpisów, przypadek!? w nowym temacie i wszyscy znają Macierzyńskiego? dziś podrzymujesz dyskusję, napisał poprzednio Krzyś, że w czasie chorobowego chodził również z nogą w gipsie do pracy! Założył sobie gips jako skarpetkę? odszedł z urzędu razem z wojewodą Pęziołem, z którym był kadencję prawicy. Ocena Jego pracy była wysoka, aczkolwiek nie jest słodkim cukierkiem, jest wymagajacy i kompetentny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Krzysiu masz na imię Robert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:49 Czy na chorobowym ze zszywaną nogą biega się po oficjalnych bankietach? Mam ci dołączyć foto jak włązi na estradę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panisko Re: Krzysiu masz na imię Robert? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.12.05, 09:51 Tumanku jak wchodził na estradę to był chyba Malajkat a nie Macierzyński buahahaha, nie musisz błyszczeć debilizmem na forum bo starczy, że twoi sąsiedzi z naprzeciwka nie mogą spać bo ich razi w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:09 masz w sumie racje, dlaczego nie poszedł do PO tylko do PiS ? i to przed sammymi wyborami ? cos tu jest nie tak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:27 Robert Macierzyński w PiS jest ok. 2,5 roku!!!!!!!!!!! Należy pisać prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:18 i co wiadomo jak długo był na L4 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 3 Re: Robert Macierzyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:22 Czytaj dziewczyno, czytaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:01 Jego kolega Semak też tak długo chorował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca drugi Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 02.12.05, 16:09 Mówią też, że jego kolega Czernysz też chorował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:28 to są koledzy Kłosowskiego! Ale haki macie chłopcy z biura; Kazimierczak i Ostrowski! Wstyd tak pisać o koledze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca1 Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:39 Mówią też, że jego kolego gdy pracowali razem w urzędzie Piotr Semak jak go wyrzucali to też chorował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: Na co był chory Pan Macierzyński ? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:56 to nie choroba, to wydłużył PiSdo 6. mies. urlop macierzyński Odpowiedz Link Zgłoś