Dodaj do ulubionych

Baby do garów

20.10.02, 18:02
Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała
dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu.
Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować?

Obserwuj wątek
    • Gość: Jola- Re: Baby do garów IP: *.atol.com.pl 20.10.02, 18:35
      Twój problem ze jedzenia sobie zrobić nie potrfisz!!:)

zuchtstier napisał:

> Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała
      > dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu.
      > Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować?
      >
      • zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 23:04
        Gość portalu: Jola- napisał(a):

> Twój problem ze jedzenia sobie zrobić nie potrfisz!!:)

Problem jest taki, że się kobietom w głowie poprzewracało. Nawet w Sejmie chcą
        jakiś tam procent. A od wieków tak było i być ma, że chłop ma zjadać to co baba
        ugotuje. A nie w radzie przesiadywać. Po co zresztą? Ploty urządzać czy
        szydełkować podczas obrad? Co ja winien jestem, że teraz pośmiewiskiem kolegów
        się stałem, którzy widzą całą dzielnice oplakatowaną moją starą?
        • Gość: pracz Re: Baby do garów IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 20.10.02, 23:15
          No to trza babie dać po nerach i będzie spokój.
          • zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 23:37
            Gość portalu: pracz napisał(a):

> No to trza babie dać po nerach i będzie spokój.

Dawałem już, uparła się jak oslica, że chce kandydować.
            • Gość: pracz Re: Baby do garów IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 21.10.02, 09:33
              No to może głodem albo na mróz wystawić czy coś w tym rodzaju.
              • zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 11:06

> No to może głodem albo na mróz wystawić czy coś w tym rodzaju.

Nie, mam lepszy sposób. Wiesz, nie będę jej... przez jakiś czas to się tak
                zestresuje, że sama zrezygnuje z tego kandydowania.
                • Gość: pracz Re: Baby do garów IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 21.10.02, 12:53
                  Nie wiem czy to dobry sposób. Baby są wytrzymałe. Sam się będziesz bardziej
                  męczył. Lepiej sobie tego nie odpuszczać. Chyba żebyś poszedł spać osobno - to
                  może. Trudna sprawa w sumie. No bo kulasy połamać żeby nie łaziła to trochę
                  szkoda, chyba że jeden. No nie wiem, może inni mają jakieś lepsze rady. Trzymaj
                  się i nie załamuj, może jej nie wybiorą.
                  • muesli Re: Baby do garów 21.10.02, 13:41
                    Chłopy - do pługów!!!!!!

Albo wiesz co? Lepiej od razu strzel sobie w łeb.
                    • Gość: pracz Re: Baby do garów IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 21.10.02, 14:36
                      Po co sobie, jak można babie.
                      • muesli Re: Baby do garów 22.10.02, 09:26

> Po co sobie, jak można babie.

Strzelcie sobie w (swoje) łby obaj. Będzie wesoło. Życzę skuteczności.
                        • Gość: pracz Cześć! amerykańska owsianko IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 22.10.02, 09:53
                          Przyłącz się do nas - będzie weselej.
                          • muesli Re: n/txt 22.10.02, 10:05

> Przyłącz się do nas - będzie weselej.

Mam ciekawsze zajęcia.
                            A Ty sobie coś upierz przed egzekucją coby stres rozładować...

• Gość: pracz pif ! paf ! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 22.10.02, 10:41
                              To oczywiście na niby - żart. Nie jestem taki głupi żeby strzelać sobie w łeb
                              tylko dlatego, że jakiś gość (któremu oczywiście serdecznie współczuje) ma
                              problemy ze swoją babą. Świat się na tym nie konczy. A może też się miło
                              rozpocząć. Apropos; powiedz co mam sobie wyprać? I co jest atrakcyjniejszego
                              dla Ciebie od uczestniczenia w samo-egzekucji dwóch facetów?
        • Gość: Jola- Re: Baby do garów IP: *.atol.com.pl 21.10.02, 14:33
          >
          > Problem jest taki, że się kobietom w głowie poprzewracało. Nawet w Sejmie
          chcą
          > jakiś tam procent. A od wieków tak było i być ma, że chłop ma zjadać to co
          baba
          >
          > ugotuje. A nie w radzie przesiadywać. Po co zresztą? Ploty urządzać czy
          > szydełkować podczas obrad? Co ja winien jestem, że teraz pośmiewiskiem
          kolegów
          >
          > się stałem, którzy widzą całą dzielnice oplakatowaną moją starą?

Co znaczy w głowie poprzewracało??!!! W jakich ty czasach żyjesz!!! Co to za
          hasło wogule "baby do garów""???? JAk chce nie kandyduje a ty pownienes być z
          niej dumny że przynajmniej coś robi a nie siedzi przed TV i czeka na
          jedzenie!!!!
          • Gość: Jola- Re: Baby do garów IP: *.atol.com.pl 21.10.02, 14:36
            A i jeszcze jedno. To już do pracza. Nie dziw się osobą które naprawdę nisko
            określają twój poziom inteligencji. Bo twoje wypowiedzi są załosne!
            • Gość: pracz Jola; Jestem obrażony IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 21.10.02, 14:40
            • zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 15:40
              Gość portalu: Jola- napisał(a):

> A i jeszcze jedno. To już do pracza. Nie dziw się osobą

osobą? jaką osobą?
              Pracz słusznie jesteś obrażony!

• Gość: ajlawiucie Re: Baby do garów IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 21.10.02, 21:28
            Gość portalu: Jola- napisała

> Co znaczy w głowie poprzewracało??!!! W jakich ty czasach żyjesz!!! Co to za
            > hasło wogule "baby do garów""???? JAk chce nie kandyduje a ty pownienes być z
            > niej dumny że przynajmniej coś robi a nie siedzi przed TV i czeka na
            > jedzenie!!!!

Niestety Pracz ma rację! Baby się nie nadają do rządzenia. Jola musi
            najpierw "szkoły skończyć", bo z ortografią i interpunkcją jest na bakier. Nic
            dziwnego, że tylko ona (niedouczona) zabiera głos...Mężczyźni też nie wszyscy
            się nadają na radnych (szczególnie skompromitowani w przeszłości
            (towarzysze),ale niech tam... Niech kandydują. Może jednak Wyborcy w końcu
            sporządnieją (czytaj zmądrzeją) i zagłosują nie na partie, tylko na porządnych
            ludzi. Ale to już inna bajka... Pracz nie słuchaj co plecie ta Jola i wal
            z grubej rury w dalszym ciągu !!! Pozdrawiam...
        • Gość: rg Re: Baby do garów IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 15:17
          zuchtstier napisał:

> Gość portalu: Jola- napisał(a):
          >
          > > Twój problem ze jedzenia sobie zrobić nie potrfisz!!:)
          >
          > Problem jest taki, że się kobietom w głowie poprzewracało. Nawet w Sejmie
          chcą
          > jakiś tam procent. A od wieków tak było i być ma, że chłop ma zjadać to co
          baba
          >
          > ugotuje. A nie w radzie przesiadywać. Po co zresztą? Ploty urządzać czy
          > szydełkować podczas obrad? Co ja winien jestem, że teraz pośmiewiskiem
          kolegów
          >
          > się stałem, którzy widzą całą dzielnice oplakatowaną moją starą?

Zeby aby szydelkowaly, to bylby jakis pozytek!
          A tak ani objadu ,ani pozytku w lozku - no bo zmeczona po obradach ,a z
          babskich ustaw to i tak nikt nie bedzie madry.
          No przeciez wiemy jak jest w domu ,gdy kobieta przejmoje "dowodzenie"
          Radze znalesc sobie przyjaciolke.
          • zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 15:37
            Gość portalu: rg napisał(a):

> Radze znalesc sobie przyjaciolke.

to jest myśl.Na forum już kilka kandydatek sobie upatrzyłem, to porządne
            kobiety bez aspiracji politycznych.
            • Gość: pracz Re: Baby do garów IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 21.10.02, 16:05
              Kurde! chłopaki to ja też chcę! może www.amatorki.pl. Były też www.studentki.pl
              ale studentki to lubia się mądrzyć - odpada.
        • iza_dora Re: Baby do garów 21.10.02, 21:49
          zuchtstier napisał:

> A nie w radzie przesiadywać. Po co zresztą? Ploty urządzać czy
          > szydełkować podczas obrad?

Nieee, szydelka zostawimy w domu. Wdziejemy czerwono-biale krawaty i bedziemy z
          Naczelnymi Ssakami (zwlaszcza z pewnym mulatem) blokowac nasz maly sejmik.
          A co...
          Albo moze jak nam dadza mikrofon, to oddamy tylko o 4 nad ranem i tylko jak nas
          wyniosa? Phi... tez mi samce...

Liga rzadzi, Liga radzi, Liga nigdy nas nie zdradzi!

PS. Badania naukowe wykazuja, ze mezczyzni sa coraz mniej, za przeproszeniem,
          mescy (zapodaje za Wprost: Nr 1034 [22 września 2002]
          Pewnikiem wasze kobiety wam to przeczytaly i padlo wam na, i znow za
          przeproszeniem, mozg ze strachu. Kobity was wykoncza.
          Smakowity cytacik: "Aktywiści ruchów na rzecz ochrony środowiska ukuli nawet
          powiedzenie, że współczesny trzydziestolatek jest tylko w połowie takim
          mężczyzną, jakim był jego ojciec." MNIAM!

Czuwaj, gatunku na wymarciu.
          Hi,hi i dobrze wam tak.
    • Gość: edward Re: Baby do garów i do rodzenia dzieci ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 14:51
      Bo tylko do tego je natura stworzyla
      • Gość: pracz Re: Baby do garów i do rodzenia dzieci ! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 22.10.02, 17:04
        No chyba też dlatego żeby i trochę "uciech cielesnych" dostarczały. Oczywiście
        mam na myśli sporządzanie posiłków i drapanie po plecach (po obiedzie).
        • Gość: ajlawiucie Re: Baby do garów i do rodzenia dzieci ! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 22.10.02, 22:46

> No chyba też dlatego żeby i trochę "uciech cielesnych" dostarczały.
          Oczywiście mam na myśli sporządzanie posiłków i drapanie po plecach (po
          obiedzie).

Po co są baby wszystkie chłopy wiedzą, a tutaj udają i kombinują niemożebnie!
          Inna sprawa, że do rządzenia miastem one się nie nadają i niech tak już
          zostanie, że rządzą sobie w większości naszych domów. I wy chłopy tutaj
          spróbujcie coś załatwić; aby skończył się wreszcie wyzysk i uciskanie biednych
          mężów, synów, zięciówi teściów przez te wstrętne baby, które na dodatek jeszcze
          Opolem chcą rządzić.
          Chłopy wszystkich opcji politycznych łączcie się!!! Do urn w 100% i kreślić
          wszystkie baby, ale w pierwszej kolejności te z SLD, bo to wredoty najwyższej
          klasy.....
        • zuchtstier Re: Baby do garów i do rodzenia dzieci ! 22.10.02, 23:38

> No chyba też dlatego żeby i trochę "uciech cielesnych" dostarczały.
          > mam na myśli sporządzanie posiłków i drapanie po plecach (po obiedzie).

O, to sedno sprawy, brawo!
          • Gość: stachu73 Re: Baby do garów i do rodzenia dzieci ! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 23.10.02, 21:26
            zuchtstier napisał:

> Gość portalu: pracz napisał(a):
            >
            > > No chyba też dlatego żeby i trochę "uciech cielesnych" dostarczały.
            > > mam na myśli sporządzanie posiłków i drapanie po plecach (po obiedzie).
            >
            > O, to sedno sprawy, brawo!

Temat ciekawy, wart kontynuacji. Wyciągam go na 1 pozycję forum, aby nie uciekł
            z widoku.
            Pracz ma ciekawe spostrzeżenia, a najciekawsze, ze "baby" słabo coś się
            bronią... oddają pole walkowerem!
            Baby do dyskusji!!! Może jeszcze coś ciekawego uda sie Wam powiedzieć, choć
            w to nie wierzę. Od rządzenia jak świat światem są chłopy. I to by było na tyle.

• Gość: Jola- Re: Baby do garów i do rodzenia dzieci ! IP: *.atol.com.pl 24.10.02, 16:36

> Pracz ma ciekawe spostrzeżenia, a najciekawsze, ze "baby" słabo coś się
              > bronią... oddają pole walkowerem!
              > Baby do dyskusji!!! Może jeszcze coś ciekawego uda sie Wam powiedzieć, choć
              > w to nie wierzę. Od rządzenia jak świat światem są chłopy. I to by było na
              tyle

Baby nie muszą sie bronić bo niby przed czym. Oczywiste przecież jest, że
              facet bez "baby" w życiu by nic nie osiągnął i choćby nie wiem jak się tego
              wypierał taka jest niestety prawda.
    • Gość: mrW Re: Baby do garów IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.10.02, 01:03
      -co ni zrobila zakupow i ni logotowala lobiadu?
      -bydziesz musil som sy zrobic!, jok ni potrofisz to ostol si bor mlyczny!
      -taki zyci, na wszystko trzyba byc przygotowanym!

-jok chpo jy wontly, to zona musi zadziolac!, dojmy im dziolac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka