Dodaj do ulubionych

Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:58
Proszę dobrze zorientowanych, o odpowiedz,czy we wspomnianym Wicekonsulacie
nadal są zapisy,numerki czy normalna kolejka "jak kto przyjdzie" do
załatwiania paszportu. Musze dzieciom wymienic paszport,bo konczy sie jego
wazność,a słyszę rózne odpowiedzi na ten temat.Ze zapisy, a w biurze mi
powiedziała ze jak kto przyjdzie. Prosze wiec o odp, jak to własciwie jest? Bo
musze z dosc daleka dojechac do Opola i chciałabym wiedziec na co sie nastawic.
Dzięki z gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wuj Dobra Rada Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:04
      Kristine, weź wyrób im POLSKI PASZPORT. Tam bez numerków dają.
      • Gość: Krystyna Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:20
        Chciałam poznac zdanie dobrze poinformowanych,a nie drwin
        Polski paszport tez maja,a jakze.Mysle ze takie uwagi jak powyzsza daja ci
        ktorzy maja 1paszport.
        • Gość: Chrystina Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: 217.153.196.* 06.02.06, 20:56
          Nie mówi się RFN tylko NRF. A na paszport Polsatu wyjedziesz nawet do
          Mozambiku.
          • Gość: <>>> Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.02.06, 21:09
            jak można być w połowie polakiem i niemcem?

ić kobieto!

wyrób se paszport polsatu lepiej
            • Gość: BRO Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:31
              Oj ludzie, ludzie.
              Jak nie mozesz pomoc kobiecie, to co cie obchodzi czyjs taki czy inny paszport.

Otoz mozna byc obywatelem Niemiec i Polski, USA i Polski i wielu innych krajow,
              z wyjatkiem niektorych.
              Nie mozna byc tylko troche w ciazy i chyba toche madrym tez byc nie mozna.
              Jak pokazuja powyzsze posty glupota wylazi nawet wtedy gdy osoby nie widac.

Pozdrawiam
              BRO
          • Gość: Krystyna Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:00
            Mowi sie tak jak napisalam,palancie.Ty bys chcial miec 2 paszporty ale nie
            masz,dlatego piszesz bzdety z zazdrosci.
            • Gość: Krystyna Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:10
              Dzięki BRO,jedynie ty udzielileś/aś jakiejs odpowiedzi bez jadu,ktorego na tym
              forum jest bardzo duzo jak widze.Ci co pieprza o paszporcie polsatu pewno tylko
              taki maja i zal im dupe sciska ze nie moga miec np niemieckiego i ruszyc sie z
              tej chorej polski,dla ktorej nie ma zadnej przyszlosci.Tym bardziej dla młodziezy.
              Na tym forum brak jest szacunku i kultury.Wiec pisze w takim tez tonie,w jakim
              dostalam odpowiedzi.
              Na tym forum,nawet dla zmarlych tragicznie w Katowicach niektorzy nie maja
              szacunku,bo rozwodza sie czy Iwona czy Yvonne.Wybrala co jej sie bardziej
              podobalo i basta.koniec tematu.
              Nie oczekuje juz zadnych odpowiedzi na tym forum.Forumowych idiotow i trolli
              pełno na kazdym forum.Zegnam
              • Gość: gustaw Re: Wicekonsulat RFN w OPOLU-pytanie! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.02.06, 23:18
                a co dwupaszportowcu?
                w czym jestes lepszy od 100 procentowych Polaków cwaniaku?
              • Gość: Johann Re: IP: *.ipt.aol.com 06.02.06, 23:38
                Jak uwazasz za niezasadne bronienie czyjegos wyboru za zycia po jego smierci.
                To sie nie dziw ze ciebie za zycia tak a nie inaczej traktuja.
                • Gość: Cwierćpolak Re: IP: 217.153.196.* 07.02.06, 06:43
                  A ja mam paszpotu Urugwaju, Ruandy, CCCP i Pakistanu, więc jestem lepszy od
                  ciebie dwa razy i mogę zmywać gary gdzi mi się podoba. Tak to prawda strasznie
                  ci zazdroszczę paszportu z wroną, zmienie imię na Adolf to może mi go dadzą,
                  wtedy będę już legalnie zmywać podłogi w Aldiku.
                  A jak ci się tu tak strasznie nie podoba to załatw se te glejty i znikaj mniej,
                  smrodu będzie.
                  • Gość: Rudy Roderyk Masz paszport i sobie fruwasz IP: 217.153.196.* 07.02.06, 07:12
                    Faktyczni to niemieccy pracodawcy bardziej szanują 100% Polaków niż połpaśćców,
                    którzy to nie potrafią sie poprawnie wypowiedzieć ani po polsku, ani po
                    niemiecku; a inteligencji starcza im zaledwie do obsługi łopaty.
                    • Gość: Proxy Do Rudego Roderyka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 08:09
                      Kto ci takich bzdur naopowiadał?
                      Od kiedy takie ciecie jak ty rozmawiają z pracodawcami niemieckimi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka