Dodaj do ulubionych

Zapisani do Tele 2

IP: 213.199.197.* 01.04.06, 06:19
Cóż walka o klijenta toczy sie nadal,juz mieliśmy przypadki gdzie
telekomunikacja robiła w balona swoich klijentów teraz i tele 2 szuka
wyrafinownych sposobów ana nowych uzytkowników.Cóż póki nie pojawi się
praqwdziwa konkurencja możemy tylko czekac na kolejne ataki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.opole.internetia.pl 01.04.06, 08:53
      Mam zamiar zapisać się do Tele2 na darmowe wieczory i weekendy, szkoda tylko,
      że nie mają identyfikacji.
      • Gość: leo Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:34
        ... a ja bym się zastanowił na Twoim miejscuczy wiązać się z firmą , która ma w
        swoim arsenale tak podłe zagrywki.
        • Gość: opolanin Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:22
          A najgorzej, ze oni przedstawiaja sie ..."mowi telekomunikacja"....i juz
          człowiek mysli, ze dzwoni TP SA...albo drugi numer....prosza o ostatni rachunek
          telefoniczny, bo sa przeciez z telekomunikacji i zaczynaja krecic i motac...To
          trzeba naprawde gonic to towarzystwo z Tele 2.
    • Gość: jan Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.osiedlowa.pl / *.chello.pl 01.04.06, 13:47
      Dałem się wrobić w tele2,żałuję.
    • Gość: wit Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:46
      Chciałbym uzupełnic moją wypowiedz w gazecie wyborczej.
      Na pytanie czy nasza rozmowa i wstępne zainteresowanie jes wiążące otrzymałem
      odpowiedz że nie mam czas do namysłu , gdyż przyślą mi umowę i ta będzie
      dopiero wiążąca.
    • Gość: ola Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.atol.com.pl 03.04.06, 14:38
      A ja jestem zadowolona z Tele-2,płacę dużo mniejsze rachunki niż w TP SA
      • grubaska2002 Re: Zapisani do Tele 2 10.04.06, 22:39
        ja rownież chwale sobie tele 2 Juz od ponad roku korzystam z tele2 i rachunki są
        naprawde mniejsze do tego darmowe soboty i niedziele ,a w tpsa chcieli za taka
        usluge zwiększyc abonament o panad 20 zl
        • Gość: ania Re: Zapisani do Tele 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:05
          oczywiście zagadzam się,jeżeli ze świadomością przeczytałaś ofertę TELE 2i
          sama wybrałaś sobie cennik to napewno jest ok...co innnego jeżeli oferta sie
          komuś nie podoba i nie ma ochoty sie w to właczać to dlaczego bezpardonowo,
          podstępem wciskają do swojęj bazy.Nic na siłę,są chyba jakieś granice takiego
          postepowania...hej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka